Forumi Horizont Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 » ... E fundit »
Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Komplimentat qe do deshironin femrat.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8903)

Postuar nga darma datë 07 Korrik 2006 - 01:55:

hahahah sa kam qesh me kete komplimentin e fundit...."edhe peshqit i trazon" hahhaha po punemadhe mo djal se i trazojne ato peshq jane cdo 5 minuta harrojne......

"Me terhoqet vemendjen me thjeshtesine dhe delikatesen e bisedes tuaj"

Kete kompliment e kam marre nga nje gazetar shqiptare dikur ....dhe nuk ishte nje o bo bo e madhe por thjesht nje nga ato komplimentet momentale qe te bejne te djehesh femer....

Postuar nga Zhylien Sorel datë 12 Korrik 2006 - 00:42:

Cfare mrekullie nese je dhe brenda kaq e bukur sa jashte

Postuar nga buzeqeshja datë 16 Korrik 2006 - 02:25:

2Kam nevoje per ty me shume se per jeten"

Postuar nga Zhylien Sorel datë 18 Korrik 2006 - 18:25:

kjo buzeqeshja jote me dergon ne qiellin e shtate

Postuar nga buzeqeshja datë 23 Korrik 2006 - 20:23:

Citim:
Po citoj ato që tha eric darven
kjo buzeqeshja jote me dergon ne qiellin e shtate

Hej avash mos fluturo shum se po u bera nje her serioze une dmth ti shkoke per lesh....

Postuar nga arsona datë 01 Gusht 2006 - 11:22:

Ti je oksigjeni im, pa ty nuk mund te marr dot fryme.

Postuar nga oliinter datë 01 Gusht 2006 - 17:24:

ti je si hena per mua sepse e shoh pernate (zdo mend jam turni i trete)

Postuar nga ksovari datë 01 Gusht 2006 - 21:22:

he he

Po citoj ate qe tha e nderuara darma:" hahahah sa kam qesh me kete komplimentin e fundit...."edhe peshqit i trazon" hahhaha po punemadhe mo djal se i trazojne ato peshq jane cdo 5 minuta harrojne......

"Me terhoqet vemendjen me thjeshtesine dhe delikatesen e bisedes tuaj"

Kete kompliment e kam marre nga nje gazetar shqiptare dikur ....dhe nuk ishte nje o bo bo e madhe por thjesht nje nga ato komplimentet momentale qe te bejne te djehesh femer...."

Ha haha , ne te gjithe jemi njerez dhe kemi ndjenja , ndokush eshte me i prekshem e ndpkush mbase edhe jo shume, por, ajo qe eshte me rendesi eshte se te gjithe njerezit kane nevoj per nje fjale te mire dhe nje pergdhelje te lehte, se paku per nje moment.

Ja dhe ne tjeter :te duroj 24 ore vetem qe pese minuta te jesh e imja"
kujdes eshte fjala per lidhje zyrtare jo ilegale.

Mbase juve dini me mire se une se vajzat gezojne temperament dhe jane shume me te prekshme sesa meshkujt, pastaj pas asaj shprazje te poteres kthehen thuajse ska ndodhur asgje.

Nje tjeter kompliment :" Edhe kur je nervoz te dua..mbase e di ndjen kenaqesi kur nervozohesh, "

Juve ju faleminderit per te qeshuren, por mendoj se thjeshtesia asnjehre nuk do dal nga moda.

Me rrespekte ksovari Prishtine

Postuar nga Enya datë 01 Gusht 2006 - 22:39:

Je e paarritshme!

Postuar nga Isra datë 11 Shtator 2006 - 11:34:

paskan mbaru komplimentat knej..

sa pasiv jane bere keta meshkujtt,,:p

Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 » ... E fundit »
Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.