Forumi Horizont Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 » ... E fundit »
Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18213)

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 20 Tetor 2010 - 00:51:

Shume nervozizem ketej verdalle..

Postuar nga Vizioner datë 20 Tetor 2010 - 00:51:

Bayern udheheq ne pjesen e pare 2 me 1 dhe te tre golat i ka bere kundershtari! hahahaha

Postuar nga Deb* datë 20 Tetor 2010 - 00:53:

Citim:
Po citoj ato që tha epanjohura
Po mendoja te terhiqem nga ky forum....ku nuk jame e deshiruar!
Ndoshta kur te mesoj te ,,flas e shkruaj''si duhet....kthehem!

Mos u merzit e panjohura. Nuk ta ka njeri me te keq, por anetareve tane u pelqen te flasin cik me kunja, ironi. Je e re ketu, por po ti njohesh mire, do e kuptosh qe nuk ta kane me te keq. Te gjithe jemi keqkuptuar, por nuk kemi arrit deri te largimi akoma edhe pas kaq vitesh.

Vdesin ti vene ne pah gabimet, sidomos ca e ca.

Postuar nga AndreaPirelli datë 20 Tetor 2010 - 01:09:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Mos u merzit e panjohura. Nuk ta ka njeri me te keq, por anetareve tane u pelqen te flasin cik me kunja, ironi. Je e re ketu, por po ti njohesh mire, do e kuptosh qe nuk ta kane me te keq. Te gjithe jemi keqkuptuar, por nuk kemi arrit deri te largimi akoma edhe pas kaq vitesh.

Vdesin ti vene ne pah gabimet, sidomos ca e ca.

Sidomos ata ca e ca-te ............ mos ua ver shume veshin .........

Postuar nga Deb* datë 20 Tetor 2010 - 01:18:

Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth

Sidomos ata ca e ca-te ............ mos ua ver shume veshin .........

Boll me ato pikat ti, se na e ben gocen konfuze.
Thuaje troc, lol, ''sidomos mua mos ma ve shume veshin''.

Postuar nga amor alucius datë 20 Tetor 2010 - 01:48:

Qellimi eshte lumturia, iluzionet maksimalizojne lumturine. Kur konsiderohet jeta si e dobishme? Dhe ndaj kujt duhet te jete e dobishme? Ndaj te tjereve? Nese nisemi nga premisa qe lumturia eshte gjeja me e rendesishme ne jeten e njeriut atehere mosvalle dobia eshte ne funksion vetem te lumturise personale?
Njerezit qe kane gjetur kuptimin personal jetesor jane ne nje situate me pozitive ne jete sesa ato qe nuk ia kane arritur, por mosvalle jeta ka vetem nje kuptim konstant? Pra njerezit me nje jete "kuptimplote" kane zgjedhur stagnimin?

Postuar nga al74 datë 20 Tetor 2010 - 02:20:

kur e "marta" behet e tille ne gjithe kuptimet e saj apo ia dhashe une formen e tille...bohh

ps. amor po "stagnimi" ca o?

Postuar nga amor alucius datë 20 Tetor 2010 - 02:22:

Ristagno, stagnazione,...

Postuar nga Glaukus datë 20 Tetor 2010 - 02:24:

lene me " t'martn " npun tvet ti ........ po na knoqi ajo Rroma sonte

p.s. - qe mos e bofshin piken e hajrit

Postuar nga al74 datë 20 Tetor 2010 - 02:28:

dreqi ta haje gjithe ai mendim filozofik i shkruar ne 1 shqipe kadareske
venitet me 2-3 fjale te marra hua . mah
nuk eshte nga ty , perkundrazi nuk duhet t'ia lejosh vedit.

Postuar nga amor alucius datë 20 Tetor 2010 - 02:31:

Ne fakt mendoja qe eshte fjale shqip; e kam lexuar dhe degjuar dhe ne shqip ne shume raste.

Postuar nga al74 datë 20 Tetor 2010 - 02:32:

o Glak....mos e rr... hic . i fus i menje t'lehte kur nuk shkon qe hajt mer hajt...masanej si te hapet farfalla zbret pa shkalle e bekumja

Postuar nga RAIMONDI datë 20 Tetor 2010 - 03:47:

------Konkluzion casti :..........me duket se do coptoje nje indianke, do e beje fije fije,se me ka zene nje neps qe nje zot e di  ..loool 

------- megjithse deri tani vazhdoje agjerimin  e plote --loooooooooooooooooooo.... 

Postuar nga kurt datë 20 Tetor 2010 - 04:55:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
------Konkluzion casti :..........me duket se do coptoje nje indianke, do e beje fije fije,se me ka zene nje neps qe nje zot e di  ..loool 

haha, e fort kjo, lol
beat it up raimond, punch her in the stomuck while... kshtu ja bej une

Postuar nga Glaukus datë 21 Tetor 2010 - 02:17:

dil e te shikoj ..........

Postuar nga AngelDevil datë 21 Tetor 2010 - 02:18:

s'du

lol

Postuar nga Glaukus datë 21 Tetor 2010 - 02:35:

po tani ?????

Postuar nga RAIMONDI datë 21 Tetor 2010 - 05:11:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Qellimi eshte lumturia, iluzionet maksimalizojne lumturine. Kur konsiderohet jeta si e dobishme? Dhe ndaj kujt duhet te jete e dobishme? Ndaj te tjereve? Nese nisemi nga premisa qe lumturia eshte gjeja me e rendesishme ne jeten e njeriut atehere mosvalle dobia eshte ne funksion vetem te lumturise personale?
Njerezit qe kane gjetur kuptimin personal jetesor jane ne nje situate me pozitive ne jete sesa ato qe nuk ia kane arritur, por mosvalle jeta ka vetem nje kuptim konstant? Pra njerezit me nje jete "kuptimplote" kane zgjedhur stagnimin?

--- Ne nje shoqeri moderne , si kjo qe jetojme dobia nuk duhet te jete vetem ne FUNXION TE LUMTURISE PERSONALE ------------por edhe ne funxion te lumturise se PERGJITHSME,--TE JAPESH KONTRIBUTIN NE LUMTURINE E GJITHE SHQIERISE, duke dhene mendimin tend per problemet qe shqetesojne shoqerine, te jesh aktiv ne ZHVILLIMET POLITIKE ROTULL TEJE , ose nqs je i pasur duhet tua kthesh njerezve te thjeshte nje pjese te pasurise tende  nepermjet fondacioneve jo-fitimprurese sic bejne te gjithe te pasurit ne boten moderne,duke ndihmuar ne zbutjen e varferise dhe mjereimit ne shoqerine ku jeton-------Ne kete menyre ti investon indirekt edhe per veten tende e familjen tende ..

...Si thote nje kenge shume e bukur e Bashkim Alibalit ---I love it :.....Se lumturia qe te jete e vertete ---s' ndertohet vetem me ty dhe mua --por MIJERA ZEMRA BASHKE KERKON AJO...........

---ose ajo kenga tjeter e Kozma Dushit , qe mua refreni i saj me perlot, kushedi sa here e degjoj ne zyre ate kenge  

: .....NE ZEMREN TIME UNE TE GJITHE JU MBAJ.................---Kur vij ne apartament mundohem ta kendoj kete pjese , por eshte me finale dhe shume e veshtire per tu kapur --Por Kozi e kap me shume lehtesi,me pelqen dreqi shume

--Por kam pershtypjen, qe edhe une mund  ti  kap notat e larta te ketij refreni, por do duhet ndoshta  te jem prane teje .....--..se mu kutjua tani poezia e Memo Metos .....prane teje me nagant e mauzer ---nga merzia neper deje s'ridhte gjak , po ridhte vrer ....loooooooool 

,....Kthehemi tek tema :... Ose nqs je vajze Hot, perveluese,  duhet me u sjelle me butesi  dhe xhentilese edhe me ata meshkuj qe  nuk jane ne shijen tende,,me kutpon apo jo ????---Natyrisht nuk them qe butesia jote te shokje ne extrem ,loooool , por gjithmone te keshe butesi  me Moderation , ok?

Byt he way---Ketu tek keta meshkuj nuk po fus veten time, se nese behet fjale per mue,une motre dua butesi .......extreme , jo per gje por me pelqejne gjerat e buta ne extremeis ,dhe nuk kenaqem me pak--loooooooooooooooool --megjithse deri tani po kenaqem me pakez faree  fareeee.looooooooooooool 

Te kthehemi ne temen filozofike te Amores....

------------------Sepse c'kuptim do kish lumturia personale kur je i rethuar nga nje MJERIM I PERGJITHSHEM.......sic ishte psh ne FEUDALIZEM.

--Feudalet kishin nje lutmuri personale , por ishin te rrethuar nga Mjerimi i gjithe shoqerise , dhe ne kete menyre edhe moralisht nuk eshte e moralshme por edhe konkretisht nuk eshte gje e zgjuar,------Sepse je gjithmone i rethuar nga URREJTJA E TE MJERUARVE ,te cilet nje dite do te sulen dhe do te te ...grabisin ose..... te vrasin....ose...te  preisn koken si Marie Antuanetes.

Postuar nga AngelDevil datë 21 Tetor 2010 - 12:55:

Run run, before the audit come... lool

Postuar nga Katilesha datë 21 Tetor 2010 - 14:57:

E pat edhe ky. Hajt udha mar tamarrsha.

Postuar nga lezhjani-82 datë 21 Tetor 2010 - 15:39:

Pervec se e kam inat, se di pse m'cohet kur nigjoj kyt Jozefina Topallin ne parlament

Postuar nga Eria datë 21 Tetor 2010 - 15:44:

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
E pat edhe ky. Hajt udha mar tamarrsha.

Kush del me kete te ftohte....booohhhhhhhhhhhh

Postuar nga Katilesha datë 21 Tetor 2010 - 17:46:

Po mendoja qe te shtunen do jem ne nje ekspozite dhe aty do te takoj DIKE. Dhe Eria do te donte sh.te ishte ne vendin tim

Postuar nga Eria datë 21 Tetor 2010 - 18:32:

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Po mendoja qe te shtunen do jem ne nje ekspozite dhe aty do te takoj DIKE. Dhe Eria do te donte sh.te ishte ne vendin tim

Sa e poshter je :-)

Postuar nga AndreaPirelli datë 21 Tetor 2010 - 19:20:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Run run, before the audit come... lool

Internal apo third party ?????

Postuar nga AngelDevil datë 21 Tetor 2010 - 19:27:

Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth

Internal apo third party ?????

me te frikshmit... internal

Postuar nga amor alucius datë 21 Tetor 2010 - 19:44:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
,....Kthehemi tek tema :... Ose nqs je vajze Hot, perveluese,  duhet me u sjelle me butesi  dhe xhentilese edhe me ata meshkuj qe  nuk jane ne shijen tende,,me kutpon apo jo ????---Natyrisht nuk them qe butesia jote te shokje ne extrem ,loooool , por gjithmone te keshe butesi  me Moderation , ok?

Byt he way---Ketu tek keta meshkuj nuk po fus veten time, se nese behet fjale per mue,une motre dua butesi .......extreme , jo per gje por me pelqejne gjerat e buta ne extremeis ,dhe nuk kenaqem me pak--loooooooooooooooool --megjithse deri tani po kenaqem me pakez faree  fareeee.looooooooooooool 

Shko e zer Torushin se e ke te bute si llokum. Une jam e eger, s'jam per ate pune.

Postuar nga Niqua datë 21 Tetor 2010 - 21:07:

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Pervec se e kam inat, se di pse m'cohet kur nigjoj kyt Jozefina Topallin ne parlament

LOOOOL

Postuar nga Eria datë 21 Tetor 2010 - 21:38:

Me duket vetja si psikologe ndonjehere...ngelen duke me kerkuar mendime dhe zgjidhje mua..Ehhhhhhh

Postuar nga Deb* datë 21 Tetor 2010 - 22:44:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Me duket vetja si psikologe ndonjehere...ngelen duke me kerkuar mendime dhe zgjidhje mua..Ehhhhhhh

Eria sa e vret mendjen dhe ti mi goce. Ne te shumten e rasteve, shoqet nuk kerkojne mendim, por aprovim.

Postuar nga AngelDevil datë 21 Tetor 2010 - 22:53:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

sic duket ti jua mbeshtet gjithmone ate qe duan te degjojne ...

Postuar nga Eria datë 22 Tetor 2010 - 00:31:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

sic duket ti jua mbeshtet gjithmone ate qe duan te degjojne ...

Kjo eshte e keqja qe nuk ua mbeshtes,ndaj duan te dine me shume pse mendoj ashtu ...se po tu thosha mire e ke,sme pyesnin shume dhe bija rehat

Postuar nga BIONDIA datë 22 Tetor 2010 - 00:33:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Me duket vetja si psikologe ndonjehere....Ehhhhhhh

Mua me zuri gjumi tek krevati i psikologut sot shkova u shtriva ne divan me syte mbyll e fillova tu tregu mendoj se skisha arrit as tek fillimi i asaj qe do i tregoja me kishte zan gjumi ...shyqyr qe ra telefoni thuaj se lash nam ...perfundimi me tha qe jam e steresume sikur se dija kete une ...nesje leket iken ta dija te dergoja nje mp e ti thoja ty ato qe do i thoja atij do me mbaroje ne pune

Postuar nga cecilia datë 22 Tetor 2010 - 00:39:

E per ca shkove ti te psy m'harrove mua ti kshu eee

M.C: dua me hap nje teme "ceci dhe shoqet e veta"

Postuar nga BIONDIA datë 22 Tetor 2010 - 00:43:

Si besoj keshillave te tua ...pse pak tema ka ky forum ne kete kishim manget po shoqe femra apo te hyjne dhe meshkuj si eshte kjo tema na shpjego pak ...

Postuar nga cecilia datë 22 Tetor 2010 - 00:46:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Si besoj keshillave te tua ...pse pak tema ka ky forum ne kete kishim manget po shoqe femra apo te hyjne dhe meshkuj si eshte kjo tema na shpjego pak ...

Vetem "shoqet" e mija virtuale pranoj te tema dhe s'du me pa ne asnje menyre Sandrin

Postuar nga BIONDIA datë 22 Tetor 2010 - 00:49:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Vetem "shoqet" e mija virtuale pranoj te tema dhe s'du me pa ne asnje menyre Sandrin

Sandri o italian e nuk hyn ne forum se sdi shqip e vetmja llafe qe di eshte "t'honksha zemren " ...pastaj mos e ofendo e quajne Sandra ...

Postuar nga cecilia datë 22 Tetor 2010 - 00:55:

Citim:

Sandri o italian e nuk hyn ne forum se sdi shqip e vetmja llafe qe di eshte "t'honksha zemren " ...pastaj mos e ofendo e quajne Sandra ...

Per pak e lexova "t'honksha m***n"

Postuar nga Niqua datë 22 Tetor 2010 - 00:58:

Citim:
E per ca shkove ti te psy m'harrove mua ti kshu eee

M.C: dua me hap nje teme "ceci dhe shoqet e veta"

me pranon dhe mua ?

Postuar nga cecilia datë 22 Tetor 2010 - 01:05:

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua

me pranon dhe mua ?

Te pranoj me nje kusht. Nqs s'me tradheton

Postuar nga Niqua datë 22 Tetor 2010 - 01:16:

Citim:

pa merak cece se gjith ktu jan te martuar,fejuar,dashuruar..

Postuar nga BIONDIA datë 22 Tetor 2010 - 01:22:

Citim:

me leje ...po une qe kam tradhetuar lehohet me hy ne kete teme ...po ku eshte kjo teme iher se na bona lamsh ...

Postuar nga Niqua datë 22 Tetor 2010 - 01:26:

bjonde se ka hap akoma

Postuar nga cecilia datë 22 Tetor 2010 - 01:26:

Citim:

me leje ...po une qe kam tradhetuar lehohet me hy ne kete teme ...po ku eshte kjo teme iher se na bona lamsh ...

Per ca tradhetie e ke fjalen ti shoqe?

Jo jo , nqs tradheton burrin tat s'ka te bej me temen time lejohesh

Niqua

M.C: po shkoj te hap temen

Postuar nga BIONDIA datë 22 Tetor 2010 - 01:33:

Citim:

Jo jo , nqs tradheton burrin tat s'ka te bej me temen time lejohesh

shyqyr qe ma the se isha ne tension

Postuar nga Niqua datë 22 Tetor 2010 - 01:40:

ne pritje jam

Postuar nga briseide datë 22 Tetor 2010 - 01:53:

Talking

Mezi m'u kujtua password-i!

Postuar nga cecilia datë 22 Tetor 2010 - 02:32:

Citim:

shyqyr qe ma the se isha ne tension

Humori jot me shton jeten. Sonte lodhja me iku si per magji.

Postuar nga Eria datë 22 Tetor 2010 - 04:15:

Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Mezi m'u kujtua password-i!

Postuar nga Fajtori datë 22 Tetor 2010 - 07:02:

Nuk e kuptoj pse na detyrojne te veme rripa sigurimi ne makine dhe jo per shembull te blejme antivirus per kompjuterin?

Ndonje dite dhe ate do e bejne. Do na detyrojne te blejme antivirusin. Ndryshe s'na lene te dalim ne internet.

Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45 46 47 » ... E fundit »
Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.