Forumi Horizont Gjithsej 509 faqe: « E parë ... « 372 373 374 375 376 377 378 379 380 [381] 382 383 384 385 386 387 388 389 390 » ... E fundit »
Trego 5082 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani,tani...? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15258)

Postuar nga BIONDIA datë 06 Dhjetor 2010 - 04:37:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Bionde me ke bere te qesh me lot

C'po bej tani???Hic po rri

amon se sa here e jep kete film them sdo e shof se merzitem pastaj filloj e shikoj dhe sdi pse them anej nga fundi "jo sdo vdesi kesaj here" na lane pa gjume me filma te tille .
Po bahem gati me fjet.Naten Eria .

Postuar nga RAIMONDI datë 06 Dhjetor 2010 - 08:02:

Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
po ky forum ka njerez te dashur dhe te sjellshem pervec sa perversve qe ste behet ti flasesh

--Degjo--------Meshkujve mos jua vere re edhe kur thone ndonje fjale me teper ,ose me kunj-------Se ne meshkujt keshtu jemi nganjehre themi edhe budalleqe polot , na duket sikur themi ndonje gje te zgjuar ,edhe rembehemi se eshte edhe  natyra e mashkullit ne pozitat tona pakez te veshtira krahasuar me meshkujt aty , na ben edhe pakez agresive ,--E ke parasysh c'dua te them ?---Ndaj mos i merr per kapital nese ne themi ndonje fjale me shume -----Kur dikish te thote dicka qe ti s'e pelqen,vendose veten ne pozicionin e atij mashkulli  dhe qe flet me nje femer te bukur sic je ti , dhe  shtoji pastaj mentaliteti , intelekti ,egoja , mangesite etj etj  

Postuar nga Niqua datë 06 Dhjetor 2010 - 10:55:

po ha geshtenja

Postuar nga RIP Gibbs datë 06 Dhjetor 2010 - 11:54:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne

ahahahahhahhahaha emm bukur bukur

Erald meqe ti mthe te pelqen vetja ne lidhje me temen e kisha fjalen..matan un thashe jo, me ate rast..nje gur e 2zogj dhe Achley ishte kurioze ka kaq koh e me thote ver nje foto ..un si e poshter e refuzoja saher..

Avatari nvend oh ca lumturie ..tani un mbaj ate qe thashe, qe prap sjam tip qe me pelqen vetja..ta lej ndor gurin ty tashi !

Vertet??? shume faleminderit per gurin nuk e prisja nuk di cte them , por me jep nje mendim cte bej me te?? sa per foton une pasheeeeee, por bera sikur nuk e pasheee meqe ti nuk e vure ne menyre zyrtare, mndova se do qe e udhes qe te mos beja nje koment zyrtar ....por komenti jo zyrtar eshte bere tashme dhe gjendet ne vendin me te sigurt ne forum... (Ditari personal)

Postuar nga lule datë 06 Dhjetor 2010 - 16:38:

Citim:
Po citoj ato që tha Erald Gibbs
Vertet??? shume faleminderit per gurin nuk e prisja nuk di cte them , por me jep nje mendim cte bej me te?? sa per foton une pasheeeeee, por bera sikur nuk e pasheee meqe ti nuk e vure ne menyre zyrtare, mndova se do qe e udhes qe te mos beja nje koment zyrtar ....por komenti jo zyrtar eshte bere tashme dhe gjendet ne vendin me te sigurt ne forum... (Ditari personal)

Po ku ta gjej celsin un tani?

Po edukata ku shkoi, harrova te te pershendes .

Miredita

Postuar nga RIP Gibbs datë 06 Dhjetor 2010 - 16:47:

Citim:

Po ku ta gjej celsin un tani?

Po edukata ku shkoi, harrova te te pershendes .

Miredita

eh moj vajze do vije dita kur do hapet ditari personal....tregohu e durueshme....edukaten nuke kam une shiko mos e ke ti , po me gurin cte bej o dru se sme the!

Postuar nga lule datë 06 Dhjetor 2010 - 16:58:

Citim:

eh moj vajze do vije dita kur do hapet ditari personal....tregohu e durueshme....edukaten nuke kam une shiko mos e ke ti , po me gurin cte bej o dru se sme the!

hahahahahaha
...dhe un po shifja si idiote neper tema , per ditarin tend, jo per gje, po ekziston vertet nje i till ..cne ti ske edukate? sme dukesh i tille jo

Dru?

ah cfare po bej?!? Po i nxjer kuptimin fjales dru

Postuar nga RIP Gibbs datë 06 Dhjetor 2010 - 17:02:

Citim:

hahahahahaha
...dhe un po shifja si idiote neper tema , per ditarin tend, jo per gje, po ekziston vertet nje i till ..cne ti ske edukate? sme dukesh i tille jo

Dru?

ah cfare po bej?!? Po i nxjer kuptimin fjales dru

une smbaj mend te kem ber endonje ditar???? ndoshta athere kur kam qene idiot dhe me te meta mendore po...mund t e kem shkruar lloj lloj budalliqesh..sa per temen po mundohem ti shpjegoj fjalen dru kesaj fajzes ketu qe sja them dot emrin...

Postuar nga lule datë 06 Dhjetor 2010 - 17:09:

Citim:

une smbaj mend te kem ber endonje ditar???? ndoshta athere kur kam qene idiot dhe me te meta mendore po...mund t e kem shkruar lloj lloj budalliqesh..sa per temen po mundohem ti shpjegoj fjalen dru kesaj fajzes ketu qe sja them dot emrin...

Jo ti jo..., ne Forum them , ekziston nje teme ku kushdo hap nje ditar personal ..dhe un mendova se kishe hapur dhe ti per tgjet komentin pra

....sa qartesova Erald

Postuar nga RIP Gibbs datë 06 Dhjetor 2010 - 17:15:

Citim:

Jo ti jo..., ne Forum them , ekziston nje teme ku kushdo hap nje ditar personal ..dhe un mendova se kishe hapur dhe ti per tgjet komentin pra

....sa qartesova Erald

ehe po une shkriaj te ditari personal..jam njeri i rezervuar ndonjehere.....
po mendoj te publikoj ate qe kam shkruar

Gjithsej 509 faqe: « E parë ... « 372 373 374 375 376 377 378 379 380 [381] 382 383 384 385 386 387 388 389 390 » ... E fundit »
Trego 5082 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.