Forumi Horizont Gjithsej 1034 faqe: « E parë ... « 374 375 376 377 378 379 380 381 382 [383] 384 385 386 387 388 389 390 391 392 » ... E fundit »
Trego 1034 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Zona e tifozave (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=241)
-- Historia dhe Tifozat e INTER (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1757)

Postuar nga Laudrup datë 12 Shkurt 2004 - 02:48:

Pershendetje bilanisteve. Lazio-Bilan 4-0. Besoj se galiani eshte bere gati te bisedoje me arbitrin dhe te marre 5 penallti ne pjesen e dyte. Ne fund te fundit, no rigori...no party.
Interi luan neser dhe pritet dyshja Adriano-Vieri. Do jete ndeshje interesante, jo si lazio-bilan, ku dihet se kush eshte me i forti. Presim shume nga Interi.
I uroj bilanit nje "masakrim" edhe ne pjesen e dyte.

Ju te bilanit thoni se keni dale nga ne, por ama nuk na jipni ca fakte. E dyta, ne ju nxorrem nga haleja e serise B, duke ju dhene tre lojtare. Te na falenderoni per zemergjeresine. Nje figure eshte postuar me lojtaret e bilanit e serise B, ku kompania e ndan letren ne 4 pjese, sepse lojtaret dhe ekipi ishin te pa rendesishem.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Pika nr.1: Ehu o roke, sa shaka e bukur paska qene ajo e qerase? Po ketu s'eshte Boston ku 5 veta ka dhe te gjithe njohin vendbanimet e njeri-tjetrit (edhe une bej shaka). Nejse, ke zgjedhe rrugen tate edhe pac fat.
Pika nr.2: Punet e abonimeve po ti thote Inter forever. Shikoja vendodhjen. Shkruan ITALI. Ne te dy jemi mbi 10000 km larg, keshtu qe ai i di me mire ato pune.
Pika nr.3: Ska gje, mos e beso qe jam bere me Interin qe 4-5 vjet para se te vinte Ronaldo. Une s'genjej, po eshte e drejta jote te mos besosh.
Pika nr.4: Gjeografine e di ne maje te gishtave (sidomos harten politike, ku mund te te them pa problem se ku ndodhet Mauritiusi apo cili eshte kryeqyteti i Bangladeshit). Krahasimi i qyteteve s'eshte mekat.
Pika nr.5: Une po rritem shume mire. Meqenese je ne Boston, besoj se e di qe Massachusetts nga nder universitetet me te mira te botes (MIT, Bard College, Boston College etj). Nqs ke kuriozitet (nqs ske lere fare), pyet ndonje qe njeh qe eshte i lidhur me kolegjet dhe thuaji c'eshte IB (International Baccalureate) dhe cdo te thote ta kesh mesataren mbi 90 ne keto shkolla (pergigja do jete interesante). Une jeten e kam perpara, fillova ta kuptoj boten qysh 14 vjec, se ne fund te fundit, emigracioni te rrit shpejt dhe jo shtrember.

PS: Me vjen mire qe ste eshte modifikuar mesazhi. Nuk e di se cfare ka per tu sqaruar pas ketij postimi. S'po te shaj e s'po me shan, prandaj, hajde vazhdojme muhabetin e sportit dhe i leme budalliqet.

Hej, paska marre te kuqe edhe brocchi. Urime

Gjithsej 1034 faqe: « E parë ... « 374 375 376 377 378 379 380 381 382 [383] 384 385 386 387 388 389 390 391 392 » ... E fundit »
Trego 1034 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.