Forumi Horizont | Gjithsej 1034 faqe: « E parë ... « 379 380 381 382 383 384 385 386 387 [388] 389 390 391 392 393 394 395 396 397 » ... E fundit » Trego 1034 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Zona e tifozave (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=241)
-- Historia dhe Tifozat e INTER (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1757)
Inter forever!!
nuk e kuptova ate qe the,se s'kam pare vlonjat te terhiqet dhe me pas te thuash qe je tipik vlonjat qe thua une,une nejse.Tonet u ulen pasi eshte turp te vazhdojne gervishjet ne kete teme.Ti po deshe habitu,dhe po ste pelqeu vazhdojme mixim bisede.Sa per orarin e kompjuterit,u gabove koke e kembe:p:.une te thashe per orarin ne kuptimin se futem vone se jam i zene gjithe diten se nuk kam kohe.Kjo ishte dhe s'kishte lidhje bisnesi a ku di une se cfare!!! Dhe sa per ne Mynih kam qene,nuk eshte mburrje kushdo mund te vinte.nuk isha vetem une si shqiptare,madje une kerkova per bilete sa me te lire,por ama isha,mos u ngaterro.
Cyclotomic!!
E tregove veten qe interistat nuk mbajne presion!!derbi i italise Inter-Juve quhet,por ndeshja qe ka me shume tifoza(vit per vit jane mbi 150 shtete qe blejne te drejten televizive)dhe qe ka audiencen dhe vizionin me te madh ne bote eshte MILAN-JUVENTUS.Ti inter forever duhet ta dish kete se je me afer!!!
laudrup!!
Me vjen mire per autobiografine tende(C.V.)ku ti shpalose programin tend.Ti vazhdon me bostonin,vazhdo.Ai seshte qyteti qe ma ka lene babai trashegim dhe ti po ma shan.Te thashe qe fati te solli ne Nju jork si mua ketu!!Pastaj ti nuk jeton ne manhatan ose ne timme square,prandaj nuk i dihet(prape shaka)nejse te uroj suksese ne rruget qe ke zgjedhur.Une per vete kam mbaruar per Juridik ne shqiperi dhe letersi shqipe me pas.
INTERISTA!!!
Ndeshjen e Milanit me lacion nuk e pashe te them te drejten,por me erdhen mesazhet ne telefon ne cdo gol te pesuar.me vjen keq qe nuk ju dolen llafet per penallti per Milanin.ne qe na mbajne arbitrat pse na lane sot te shpartallohemi???Pse na nxorren nje lojtar me te kuqe????Pse ju nuk e permendet shume lojen e ndyre te Juventusit me Romen,penalltine kot te juves,nderryrjen brutale te Monteros???Pse keshtu eshte??Kur humbet shkelet nje sy!!E pra mesojini!!!Po luajte do ta marresh rezultatin.ne te kundert hap krahun.Milani vertete u rra keq sote,por mos harro qe eshte nje kompeticion modest.Kini kujdes nga Juventus!!!!sa per Boken besoj e pate(ora 5 e mengjesit me usa) se cfare lojtare rrem****je ishin.Nje faull dhe shkonin te arbitri si kope,mu si ekipi i Lacit ne shqiperi.pastaj ata jane te varfer.Per 200$ te vrasin,edhe fifa kishte interes se nuk harxhonte shume dollare me ta per shperblim.Tjetra qe ju keni dale nga ne eshte e vertete dhe pike.Po mos te lejonim ne desidencen ashtu te ndrydhur dhe sabotatore do beheshin.Si perfundim forca Milan!!U humb nje betejez jo lufta!!FITORJA E PIRROS per lacialet,nuk na hidheron fare!!NE JEMI ROSSONERO,NE JEMI BRIGADA ROSSO,NE JEMI DJALLI KUQ,NE JEMI KALORESIT,NE KEMI FANELLEN,NE KEMI EMRIN,NE KEMI HISTORINE,NE JEMI MILANI!!!!!!!! MOS E HARRONI KETE!!!!CIAO!
Gjithsej 1034 faqe: « E parë ... « 379 380 381 382 383 384 385 386 387 [388] 389 390 391 392 393 394 395 396 397 » ... E fundit » Trego 1034 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.