Forumi Horizont | Gjithsej 67 faqe: « E parë ... « 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 » ... E fundit » Trego 662 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=179)
-- letra imagjinare- perdite nga nje cmenduri (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7425)
Akoma nuk qenka cmendur kjo? Booh! ka kaq kohe qe shkruan "perdite nga nje cmenduri"...
Te jete cmendur valle??
Po ti ckerkon tek kjo teme?
- Klodel shpresoj te te lexojme me shpesh.
Citim:
Po citoj ato që tha daedal
Akoma nuk qenka cmendur kjo? Booh! ka kaq kohe qe shkruan "perdite nga nje cmenduri"...
Te jete cmendur valle??
![]()
![]()
![]()
Sillem e peshtillem letrave te cmendurise , qe palosen e hekurosen nen peshen e kopertines se imagjinates. Nuk di se cilen cmenduri te hedh pare e me pare ne fletet e ketij ditari kolektiv, ku do s'do dikush mund edhe te perdhose cmendurine tende te radhes,apo ta marre ate nje cmenduri me pak te cmendur se cmednuria e imagjinuar qe duhet te shkruhet ketu. Me pelqen te jetoj me te cmenduren ne ate lloj mase ,saqe ndonjehere vihem edhe ne dyshim se mos po cmendem me te vertete dhe cmenduria nuk me le te shoh. Eh...nuk eshte vetem dashuria ajo qe te verberon,eshte edhe cmenduria...:p
Pagjumesi hesapi..... :p
I dashur idhull,
Je nje nga njerezit me te medhenj qe kam takuar ne jeten time, dhe besoj qe do te mbash piedestalin per kohen me te gjate.
Je me te vertete nje frymezim per te gjithe njerezine, sikur te gjithe te te njihnin! Do te beheshin njerez me te mire nqs do te ishin aq te zgjuar saqe te mesonin nga ti, dhe mos te te gjykonin.
Ke aq shume per t'i mesuar njerezise, por ajo qe me mrekullon me shume rreth nje qenieje njerezore, nje personi si ti, eshte fakti qe je aq modest. Je Cincinnatus i koherave moderne, ky eshte nje fakt, jo nje teori. Nqs neser do te te jepej fuqia, do te hiqje dore nga ajo pas nje kohe te caktuar, ne menyre qe te mos lejoje veten te korruptohesh prej pushtetit.
Bota ka nevoje per nje lider si ti, por fatkeqesisht bota eshte shume budallaqe sot per ta kuptuar ate.
Ndersa masat pakesojne inteligjencen duke shikuar "reality telivision" ti frymezon njerez te vegjel si une.
Faleminderit qe je kaq i madh!
Citim:
Po citoj ato që tha Balerina
I dashur idhull,
Je nje nga njerezit me te medhenj qe kam takuar ne jeten time, dhe besoj qe do te mbash piedestalin per kohen me te gjate.
Je me te vertete nje frymezim per te gjithe njerezine, sikur te gjithe te te njihnin! Do te beheshin njerez me te mire nqs do te ishin aq te zgjuar saqe te mesonin nga ti, dhe mos te te gjykonin.
Ke aq shume per t'i mesuar njerezise, por ajo qe me mrekullon me shume rreth nje qenieje njerezore, nje personi si ti, eshte fakti qe je aq modest. Je Cincinnatus i koherave moderne, ky eshte nje fakt, jo nje teori. Nqs neser do te te jepej fuqia, do te hiqje dore nga ajo pas nje kohe te caktuar, ne menyre qe te mos lejoje veten te korruptohesh prej pushtetit.
Bota ka nevoje per nje lider si ti, por fatkeqesisht bota eshte shume budallaqe sot per ta kuptuar ate.
Ndersa masat pakesojne inteligjencen duke shikuar "reality telivision" ti frymezon njerez te vegjel si une.
Faleminderit qe je kaq i madh!
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Faleminderit prej teje.
Do te perpiqem me te gjitha forcat.
Citim:
Po citoj ato që tha daedal
Ty nuk te vuri kush zedhenesin tim. kam goje vete dhe mund edhe ta kisha falenderuar vete![]()
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Shiko, se po qendrove shume tek kjo teme, do te cmendesh edhe ti, une per vete nuk shkruaj me ketu :p
Ehhh, mund te pranoni falenderime sa te doni ju siper, ne emer te nje idhulli, por nuk jane komplementet qe jane te rendesishem, por integriteti dhe karakteri i rralle i ketij personi. Nqs i dispononi keto tipare, hallall...por se besoj. Kam takuar lloj-lloj njerezish ne jeten time, akoma nuk kam takuar dike qe t'i vije te pakten tek gishti i kembes.
Gjithsej 67 faqe: « E parë ... « 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 » ... E fundit » Trego 662 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.