| Forumi Horizont | Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 » Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Mendo sikur... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11360)
Citim:po durrsake qenke ti moj dreqe?! kam kaluar cdo sezon vere ne durres kur isha femije.
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Hahahahahahh nuk me cudit fare sjara, se pothuajse gjysmen e durrsit e kam fis![]()
Hahahahahha

Sido qe te jete Durresi eshte nje nga qyetet qe te le mbresa te bukura.
Ti Kurti duhet ta kishe kuptuar me kohe qe une jam Durrsake

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
ah, currilat e durrsit kurr nuk i harroj, kalonim midis nje lagje magjypesh ......neper ata kodrat qe te dilnim matane tek currilat.

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
mendo sikur .............. mos ta kishte emrin Cezma e Ferrës ........ po Florida... hajde duroji durrsaket pastaj![]()
![]()
![]()
...Mendo sikur......Njerezit te kishin Krahe si Zogjte e te fluturonim!?
:flutur :flutur :flutur
Citim:po paska shume durrsak ktu mor aman!!:) zoti ju rujt te gjitheve.
mendo sikur .............. mos ta kishte emrin Cezma e Ferrës ........ po Florida... hajde duroji durrsaket pastaj :P :gallate :P
Citim:
mendo sikur .............. mos ta kishte emrin Cezma e Ferrës ........ po Florida... hajde duroji durrsaket pastaj![]()
![]()
![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Mendo sikur te shkoja ne Dr tani dhe te ecja dhe nje here ne ato rrugicat ku kam kaluar femjerine,

.....
mendo sikur po i futin nje plumb b..... sali berishes .....
:kallash
Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!
...Mendo sikur......Njerezit te kishin Krahe si Zogjte e te fluturonim!?
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
te fluturonin ne qiellin e kalter dhe te shijonin per disa caste ate liri qe ka vite qe i mungon ....
mendo sikur per nje cast te bie dera dhe te jesh ti ....miku im
Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!
....Mendo sikur......BIONDIA!:flutur
sikur te kisha gjetur nje shkrepse se pasa ...1 ore qe kerkoi shkrepse per cigare
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
mendo sikur...te me zinte gjumi sa mire do ishte sdo lodhja sote ne pc
Mendo sikur te kisha pak deshire per te lexuar
.....mendo sikur te isha prane teje tani..........
...Mendo sikur......nata qe kaloi te ishte......ne realitet!???
....... MENDO CFAR MREKULLIE DO ISHTE..............................
:) po me kujtohet Eria kur tha njehere duke imitur jovan bregun "plasen cokollatat edhe knej" :). o zot sa m'ka ba qesh ate dite.
mendo sikur........ tja filloj te jetoj jeten edhe njehere si me pare........ e ndjej, si nje karikim baterie.........don edhe pak kohe te karikohet komplet
Mendo sikur te mjaftonte kjo jete..Ndonjehere me duket sikur koha fluturon ![]()
mendo sikur .....
....
ma mirë mos mendo fare .... mbarojm kët shishe verë dhe kismet pastaj
do mendojm noj gjo :cincin .... nuk do zhgënjehesh .. ta garantoj

Mendo sikur vera...nuk eshte ajo qe te hap syte?
Cheeeeeers :cincin
Mendo sikur mos dilja kete fundjave ne bar... ?
Pupupupu!
Mendo sikur busulla te tregonte nje drejtim tjeter...as dielli s'me ngroh,as shiu s'me lag...
Citim:
Po citoj ato që tha zemer-g
....... MENDO CFAR MREKULLIE DO ISHTE..............................

mendo sikur.... ah sikur te mendoje te njeten gje qe po mendoj un ...
Mendo sikur te hapja nje teme, ku te shkruaja vetem une , pa nderhyrjet e antareve te tjere te forumit ,,,, me siguri do perfundoja ke ditari personal apo jo?
Citim:
Po citoj ato që tha ESHI
Mendo sikur te hapja nje teme, ku te shkruaja vetem une , pa nderhyrjet e antareve te tjere te forumit ,,,, me siguri do perfundoja ke ditari personal apo jo?

S'dua. une j........
Tani ndryshova mendje , me mire me kopene
Mendo sikur te bej kafene e mengjesit tani,,,,, uuuu,,,.
Ju Lutem lerini sqarimet personale per privat!!!
Mendo sikur ta kuptonim qe fjalet vrasin me shume se gjithcka tjeter e shpesh here zgjedhim ato te gabuarat per te mbrojtur veten
Perse mos shikonim diellin me mire sot ne kete dite pranvere ???
Mendo sikur... t'i permbaheshit temes , te mos grindeshit e provokoheshit sa mire do te ishte!
......
mendo sikur..... s'mendon fare lol
Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
Mendo sikur ta kuptonim qe fjalet vrasin me shume se gjithcka tjeter e shpesh here zgjedhim ato te gabuarat per te mbrojtur veten![]()
![]()
Citim::)! ndoshta ke te drejte!!! por une mendoj se nuk duhet te zgjedhim nje vend te percaktuar ku dhe kur te nevrikosemi. jemi njerz, kemi gjak dhe damar, behemi te emocionuar nevrkosemi apo gezohemi kudo qe kto emocione na rrembejne.
Po citoj ato që tha Tulipani
Mendo sikur ta kuptonim qe fjalet vrasin me shume se gjithcka tjeter e shpesh here zgjedhim ato te gabuarat per te mbrojtur veten :oh :oh
citim:
mendo sikur...... ta dija une se ka njerz ktu me 2-3 emra dhe asnjeri emer i tyre i vertet!!??
-------------------------------------------------------------------------------------------
Ehhhh,eshte kaq hipokrite ne fakt,kur shumica ketu perdorin vetem nickname....nuk e di,eshte kaq e papercaktuar,vertitet midis ruajtjes se privacy dhe indentitetit te rreme..........Pffffffffffff,teme per t'u diskutuar kjo.
Per temen:
Mendo sikur te ishte 18 May....

mendo sikur kte vere te me benin nje surprize te bukur.........
Citim:
Po citoj ato që tha zemer-g
mendo sikur kte vere te me benin nje surprize te bukur.........
...mendo sikur te rrinim edhe pak dje...shyqyr qe u ngritem
MAY, 14, 2008...Durres...
Mendo sikur mos te vazhdoja te kisha shijen shijen e buzeve te tua , do ia arrija te perqendrohesha me teper tani 
Citim:ky eshte komplimenti me i bukur qe kam marr ndonjehere amor. thanks..
Po citoj ato që tha amor alucius
Mendo sikur mos te vazhdoja te kisha shijen shijen e buzeve te tua , do ia arrija te perqendrohesha me teper tani![]()

Citim:
ky eshte komplimenti me i bukur qe kam marr ndonjehere amor. thanks..![]()
![]()
![]()

Citim:
ky eshte komplimenti me i bukur qe kam marr ndonjehere amor. thanks..![]()
![]()
![]()
Amor,sec me kujtove ato reklamat e mastercard
:p
Mendo sikur te mos ishte mosha faktor meditimesh :|
Cmimi per udhetimet : X-euro con Mastercard
Cmimi per outfits wauw: X-euro con Mastercard
Puthjet neper aeroporte: non hanno prezzo.
Dhe Briseide, besoj qe dakordojme te dyja qe meshkujt qe dine te puthin non hanno prezzo, neanche con Mastercard.
sikur te dija te puthja .......... 
Citim:epo ti ne mos gabohem je e dashuruar me francez!!
Po citoj ato që tha amor alucius
Hê-hê-hê!
E di ti Kurti sa i rendesishem eshte nje mashkull qe di te puthe, te te lere pa fryme, te perdore duart mire, te te pushtoje teresisht, te ktheje ne spektatore gjithe njerezit qe ke perreth nga pasioni dhe gjitha kjo qofte dhe me puthje? Eshte i papagueshem.![]()
mos harrojm se francezet e kane shpikur gjuhen ne nje puthje.aka frech kiss
ktu ne amerike tallemi pak me francezt
sidomos kur une nuk kisha nje goce prane
Citim:epo pse ti dreqe don te na prishesh endrrat?!
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
hahahahaha enderr e bukur
a e ke pare ate filmin Jerry maguire, kur ai thote...

Mendo sikur te ishte 18 Maj,e une duke shijuar mjaltin qe ke porositur enkas per mua,edhe buken e misrit,te cilat do m'i sjellesh nga gjth ajo largesi,edhe ahhhhh se harrova,me ke premtuar qe do me sjellesh bllokun e axhendes si shenje prove per besnikerine e gjth ketyre diteve

Mendo sikur te ishte 18 Maj,nuk do isha neper forume,por strukur e gjitha ne buzet dhe krahet e tu...
Me ka marre malli cmendurisht....
Citim:
Po citoj ato që tha turll
sikur te dija te puthja ..........![]()
| Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 » Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.