Forumi Horizont Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 »
Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Mendo sikur... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11360)

Postuar nga kurt datë 07 Maj 2008 - 04:11:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Hahahahahahh nuk me cudit fare sjara, se pothuajse gjysmen e durrsit e kam fis

Hahahahahha

po durrsake qenke ti moj dreqe?! kam kaluar cdo sezon vere ne durres kur isha femije.

kam shume njerz prej familjes se nenes aty tek spitali i durrsit. bash atu ku ndahen prafabrikatet me ato me tulla. kaloja 2 muaj te veres atje cdo vit.

ah, currilat e durrsit kurr nuk i harroj, kalonim midis nje lagje magjypesh me cunat e lagjes neper ata kodrat qe te dilnim matane tek currilat. kujtimet me te bukura nga durresi. plazhi madh etj etj, eh! kujtime!! kurr nuk e harroj byrekun qe gatuante nusja e dajes, e qante me lot, oo bo bo ca kujtimesh te bukura me sjelle tani.

kur te kthehem ne shqipei nje dite do i trokas ne dere, dhe do ta puth ne faqe dhe dhe do ta falenderoj shume nusen e dajes. ate grua durrsake qe jo vetem gatuante me mire se askush, por humori i saj me eshte rrenjosur ne kujtesen time deri sa te vdes. sa here qe me kujtohet Fija, nje buzqeshje  me zapton gjithe trupin.

zoti e bekofte ate grua durrsake, ate shpirt njeriu.

Postuar nga Lela_Dr datë 07 Maj 2008 - 04:33:

Sido qe te jete Durresi eshte nje nga qyetet qe te le mbresa te bukura.

Ti Kurti duhet ta kishe kuptuar me kohe qe une jam Durrsake

Postuar nga Glaukus datë 07 Maj 2008 - 04:59:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti

ah, currilat e durrsit kurr nuk i harroj, kalonim midis nje lagje magjypesh ......neper ata kodrat qe te dilnim matane tek currilat.

mendo sikur .............. mos ta kishte emrin Cezma e Ferrës ........ po Florida... hajde duroji durrsaket pastaj

Postuar nga AndreaPirelli datë 07 Maj 2008 - 06:03:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

mendo sikur .............. mos ta kishte emrin Cezma e Ferrës ........ po Florida... hajde duroji durrsaket pastaj

Mendo sikur Sefer Efendiu te ishte Hollywood ......... hajde mbaji durrcaket pastaj .............

Postuar nga Vizioner datë 07 Maj 2008 - 10:43:

...Mendo sikur......Njerezit te kishin Krahe si Zogjte e te fluturonim!?

:flutur :flutur :flutur

Postuar nga kurt datë 07 Maj 2008 - 11:06:

Citim:

mendo sikur .............. mos ta kishte emrin Cezma e Ferrës ........ po Florida... hajde duroji durrsaket pastaj :P :gallate :P

po paska shume durrsak ktu mor aman!!:) zoti ju rujt te gjitheve.

mendo sikur....... ato pushimet e mija verore ne durres te sgjatnin pergjithmon...

mendo sikur.......nje jave para se te fillonte shkolla mos ti hipja trenit per shkoder, dhe mos te merzitesha aq shume duke i thene lamtumire pushimeve verore,,,,,,,, mendo sikur te mbaja mend emrin e asaj bukuroshes durrsake "komshise"qe i dhurova nje kasete te micheal jackson-it ne ate kohe... kur ajo u ulte poshte vetem te me tregonte qe kishte degjuar gjithe naten tek ajo muzika dhe kishte menduar per mu...:)

mendo sikur......... te ishim aq te pafajshem, aq te fresket, aq fillestar ne jete, si ato momente, ku gjera te vogla si kto na jepnin gezim shpirtror aq te madh, ku lamtumira ndoshta krijonte edhe pak lot:)!!

ah! kujtime nga durresi, adoleshenca, ndjenja dashurie qe as nuk dinim cfar jane, thjesht na rrembenin, na gezonin, i jepnin shije, kuptim, botes tone te vogel,,,, kujtime!! traveling back in time just for a moment!! sweet moment...

Postuar nga Lela_Dr datë 07 Maj 2008 - 15:29:

Citim:

Kishe gjo me lagjen ti Glaku
Edhe pse quhet Cezma e ferres, per ne do te jete gjithmone si Florida.

Turlli ne jemi Kaluar Hollivudit mer cun, ca thua ti hollivudi

Mendo sikur te shkoja ne Dr tani dhe te ecja dhe nje here ne ato rrugicat ku kam kaluar femjerine, dhe sic tha Kurti, kur dilnim tek Currilat, sepse kur ishim te vegjel donim me doemos te iknim ne Itali me NOT.

Postuar nga sjara datë 07 Maj 2008 - 16:44:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr

Mendo sikur te shkoja ne Dr tani dhe te ecja dhe nje here ne ato rrugicat ku kam kaluar femjerine,

Ah, mendo sikur.

Por une larg shume nuk jam kusho
Ti mendo sikur une po e veproj

Postuar nga devolliu datë 07 Maj 2008 - 17:53:

.....

mendo sikur po i futin nje plumb b..... sali berishes .....
:kallash

Postuar nga BIONDIA datë 07 Maj 2008 - 20:00:

Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!
...Mendo sikur......Njerezit te kishin Krahe si Zogjte e te fluturonim!?

te fluturonin ne qiellin e kalter dhe te shijonin per disa caste ate liri qe ka vite qe i mungon ....
mendo sikur per nje cast te bie dera dhe te jesh ti ....miku im

Postuar nga Vizioner datë 08 Maj 2008 - 02:32:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

te fluturonin ne qiellin e kalter dhe te shijonin per disa caste ate liri qe ka vite qe i mungon ....
mendo sikur per nje cast te bie dera dhe te jesh ti ....miku im

....Mendo sikur......BIONDIA!:flutur

Postuar nga BIONDIA datë 08 Maj 2008 - 02:50:

Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!

....Mendo sikur......BIONDIA!:flutur

mendo sikur...te me zinte gjumi sa mire do ishte sdo lodhja sote ne pc

Postuar nga ridii datë 08 Maj 2008 - 08:24:

sikur te kisha gjetur nje shkrepse se pasa ...1 ore qe kerkoi shkrepse per cigare

Postuar nga Vizioner datë 08 Maj 2008 - 12:43:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

mendo sikur...te me zinte gjumi sa mire do ishte sdo lodhja sote ne pc

...Mendo sikur......te mos kishje pc hic, si do ja beje.benim pastaj ???!!!! Nuk do ishim.............e kupton vete ti!

Postuar nga briseide datë 08 Maj 2008 - 14:48:

Red face

Mendo sikur te kisha pak deshire per te lexuar

Postuar nga zemer-.... datë 08 Maj 2008 - 14:53:

.....mendo sikur te isha prane teje tani..........

Postuar nga Vizioner datë 08 Maj 2008 - 14:58:

...Mendo sikur......nata qe kaloi te ishte......ne realitet!???

Postuar nga zemer-.... datë 08 Maj 2008 - 15:09:

....... MENDO CFAR MREKULLIE DO ISHTE..............................

Postuar nga kurt datë 08 Maj 2008 - 15:09:

:) po me kujtohet Eria kur tha njehere duke imitur jovan bregun "plasen cokollatat edhe knej" :). o zot sa m'ka ba qesh ate dite.

mendo sikur........ tja filloj te jetoj jeten edhe njehere si me pare........ e ndjej, si nje karikim baterie.........don edhe pak kohe te karikohet komplet

Postuar nga briseide datë 09 Maj 2008 - 03:45:

Mendo sikur te mjaftonte kjo jete..Ndonjehere me duket sikur koha fluturon

Postuar nga Glaukus datë 09 Maj 2008 - 03:52:

mendo sikur .....
.... ma mirë mos mendo fare .... mbarojm kët shishe verë dhe kismet pastaj do mendojm noj gjo :cincin .... nuk do zhgënjehesh .. ta garantoj

Postuar nga briseide datë 09 Maj 2008 - 04:03:

Mendo sikur vera...nuk eshte ajo qe te hap syte? Cheeeeeers :cincin

Postuar nga ingmetalboy datë 09 Maj 2008 - 08:48:

Mendo sikur mos dilja kete fundjave ne bar... ?

Pupupupu!

Postuar nga briseide datë 10 Maj 2008 - 01:45:

Mendo sikur busulla te tregonte nje drejtim tjeter...as dielli s'me ngroh,as shiu s'me lag...

Postuar nga BIONDIA datë 11 Maj 2008 - 00:31:

Citim:
Po citoj ato që tha zemer-g
....... MENDO CFAR MREKULLIE DO ISHTE..............................

ju qe e keni shtepne tek pusi i besoni ketyre mrekullive

mendo sikur ...kjo melankoli te me ikte

Postuar nga bruni22 datë 11 Maj 2008 - 04:09:

mendo sikur.... ah sikur te mendoje te njeten gje qe po mendoj un ...

Postuar nga ESHI datë 11 Maj 2008 - 07:16:

Mendo sikur te hapja nje teme, ku te shkruaja vetem une , pa nderhyrjet e antareve te tjere te forumit ,,,, me siguri do perfundoja ke ditari personal apo jo?

Postuar nga Vizioner datë 11 Maj 2008 - 07:35:

Citim:
Po citoj ato që tha ESHI
Mendo sikur te hapja nje teme, ku te shkruaja vetem une , pa nderhyrjet e antareve te tjere te forumit ,,,, me siguri do perfundoja ke ditari personal apo jo?

...Sigurisht ESHI. Provoje nje here, te shohim cdo dali ?

Postuar nga ESHI datë 11 Maj 2008 - 16:24:

S'dua. une j........
Tani ndryshova mendje , me mire me kopene

Mendo sikur te bej kafene e mengjesit tani,,,,, uuuu,,,.

Postuar nga Eria datë 11 Maj 2008 - 17:19:

Ju Lutem lerini sqarimet personale per privat!!!

Postuar nga Tulipani datë 11 Maj 2008 - 17:52:

Lightbulb

Mendo sikur ta kuptonim qe fjalet vrasin me shume se gjithcka tjeter e shpesh here zgjedhim ato te gabuarat per te mbrojtur veten

Perse mos shikonim diellin me mire sot ne kete dite pranvere ???

Postuar nga erzeni_be datë 11 Maj 2008 - 20:55:

Mendo sikur... t'i permbaheshit  temes , te mos grindeshit e provokoheshit sa mire do te ishte!

Postuar nga devolliu datë 11 Maj 2008 - 21:17:

Talking ......

mendo sikur..... s'mendon fare lol

Postuar nga dhoma666 datë 15 Maj 2008 - 01:29:

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
Mendo sikur ta kuptonim qe fjalet vrasin me shume se gjithcka tjeter e shpesh here zgjedhim ato te gabuarat per te mbrojtur veten

mendo sikur te zgjidhja mundesine per te gabuar apo per te dashuruar,,,,,,,,

Postuar nga kurt datë 15 Maj 2008 - 13:26:

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
Mendo sikur ta kuptonim qe fjalet vrasin me shume se gjithcka tjeter e shpesh here zgjedhim ato te gabuarat per te mbrojtur veten :oh :oh

:)! ndoshta ke te drejte!!! por une mendoj se nuk duhet te zgjedhim nje vend te percaktuar ku dhe kur te nevrikosemi. jemi njerz, kemi gjak dhe damar, behemi te emocionuar nevrkosemi apo gezohemi kudo qe kto emocione na rrembejne.

mendo sikur...... ta dija une se ka njerz ktu me 2-3 emra dhe asnjeri emer i tyre i vertet!!?? e mora vesh vone! sikur paguhen per te monitoruar dhe sulmuar njerzit per 5-6 muaj ?!:)kjo as nuk me kishte ra ndermend mepare:)!!... e pranoj gomardhekun tim, qe ne te veretet jam nevrikosur dhe humb durimin me nje pseudonim te dyte apo te trete te nje antari ktu, fundja e fundit ata nuk humbin gje se kane emra te tjere ktu te tregohen me te matshem, kurse une duhet te jetoj gjithmone me veten, te mesoj nga gabimet, ai kush jam, shqiptar i tretur, i juaji, i mire apo i keq i bezdisshem apo i cmendur, pa asnje rrezerve i kam shprehur emocionet e momentit, psikopat ndoshta:)!!? ashtu sic me gjeti viti 2008:)

Postuar nga JONIDA UK datë 15 Maj 2008 - 20:48:

citim:

mendo sikur...... ta dija une se ka njerz ktu me 2-3 emra dhe asnjeri emer i tyre i vertet!!??

-------------------------------------------------------------------------------------------
Ehhhh,eshte kaq hipokrite ne fakt,kur shumica ketu perdorin vetem nickname....nuk e di,eshte kaq e papercaktuar,vertitet midis ruajtjes se privacy dhe indentitetit te rreme..........Pffffffffffff,teme per t'u diskutuar kjo.

Per temen:

Mendo sikur te ishte 18 May....

Postuar nga zemer-.... datë 16 Maj 2008 - 01:47:

mendo sikur kte vere te me benin nje surprize te bukur.........

Postuar nga kotka datë 16 Maj 2008 - 02:00:

Citim:
Po citoj ato që tha zemer-g
mendo sikur kte vere te me benin nje surprize te bukur.........

mendo sikur mos te presesh te te bejne surpriza, por ato surpriza qe pret te ti bejne te tjeret, beja ti vetes.

Postuar nga el-Nino datë 16 Maj 2008 - 02:05:

...mendo sikur te rrinim edhe pak dje...shyqyr qe u ngritem MAY, 14, 2008...Durres...

Postuar nga amor alucius datë 16 Maj 2008 - 02:10:

Mendo sikur mos te vazhdoja te kisha shijen shijen e buzeve te tua , do ia arrija te perqendrohesha me teper tani

Postuar nga kurt datë 16 Maj 2008 - 02:18:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Mendo sikur mos te vazhdoja te kisha shijen shijen e buzeve te tua , do ia arrija te perqendrohesha me teper tani
ky eshte komplimenti me i bukur qe kam marr ndonjehere amor. thanks..

Postuar nga amor alucius datë 16 Maj 2008 - 02:26:

Citim:

Hê-hê-hê!

E di ti Kurti sa i rendesishem eshte nje mashkull qe di te puthe, te te lere pa fryme, te perdore duart mire, te te pushtoje teresisht, te ktheje ne spektatore gjithe njerezit qe ke perreth nga pasioni dhe gjitha kjo qofte dhe me puthje? Eshte i papagueshem.

Postuar nga Niqua datë 16 Maj 2008 - 02:31:

Citim:

hahahahaha enderr e bukur

Postuar nga briseide datë 16 Maj 2008 - 02:37:

Amor,sec me kujtove ato reklamat e mastercard :p

Mendo sikur te mos ishte mosha faktor meditimesh :|

Postuar nga amor alucius datë 16 Maj 2008 - 02:48:

Cmimi per udhetimet : X-euro con Mastercard
Cmimi per outfits wauw: X-euro con Mastercard
Puthjet neper aeroporte: non hanno prezzo.

Dhe Briseide, besoj qe dakordojme te dyja qe meshkujt qe dine te puthin non hanno prezzo, neanche con Mastercard.

Postuar nga AndreaPirelli datë 16 Maj 2008 - 03:10:

sikur te dija te puthja ..........

Postuar nga kurt datë 16 Maj 2008 - 03:55:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Hê-hê-hê!

E di ti Kurti sa i rendesishem eshte nje mashkull qe di te puthe, te te lere pa fryme, te perdore duart mire, te te pushtoje teresisht, te ktheje ne spektatore gjithe njerezit qe ke perreth nga pasioni dhe gjitha kjo qofte dhe me puthje? Eshte i papagueshem.

epo ti ne mos gabohem je e dashuruar me francez!! mos harrojm se francezet e kane shpikur gjuhen ne nje puthje.aka frech kiss ktu ne amerike tallemi pak me francezt  

per mendimin tim duhet te jesh i/e cmendur ne dashuri me diken qe ta puthesh me passion. ska rendesi se si. edhe ajo puthja e famshme ne faqe, nga ai portreti i shquar "the kiss", kur nje burr i puth faqen dhe e shtrengon shume gruan eshte puthje e bukur.

french kiss jane ne mode me shume neper evrpope. p,s neper trena n'a merzitnin me ner me thanen shume nganjehere ciftet duke u cartafilosur me njeri-tjetrin perball meje. i urreja sidomos kur une nuk kisha nje goce prane

Postuar nga kurt datë 16 Maj 2008 - 03:59:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

hahahahaha enderr e bukur

epo pse ti dreqe don te na prishesh endrrat?! a e ke pare ate filmin Jerry maguire, kur ai thote...

"lie to me Jerry lie to me" pra te na genjeni dhe te thoni se jane per neve eshte me e shendetshme ne ket rast

Postuar nga JONIDA UK datë 16 Maj 2008 - 04:47:

Mendo sikur te ishte 18 Maj,e une duke shijuar mjaltin qe ke porositur enkas per mua,edhe buken e misrit,te cilat do m'i sjellesh nga gjth ajo largesi,edhe ahhhhh se harrova,me ke premtuar qe do me sjellesh bllokun e axhendes si shenje prove per besnikerine e gjth ketyre diteve

Mendo sikur te ishte 18 Maj,nuk do isha neper forume,por strukur e gjitha ne buzet dhe krahet e tu...

Me ka marre malli cmendurisht....

Postuar nga Ari. datë 16 Maj 2008 - 16:08:

Citim:
Po citoj ato që tha turll
sikur te dija te puthja ..........

po une qe jam bernut fare....

po nuk e dija qe ato me semundjen e ninfomanise te kene inteligjencen e larte,,une dija ndryshe

nejse se ku do vemi te mesojme?????nje zot e di
qew te behemi te pa-pagueshem (pa vlera)d.m.th apo jo???qe nuk vlejme asgje

Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 »
Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.