| Forumi Horizont | Gjithsej 61 faqe: « E parë ... « 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 » ... E fundit » Trego 3035 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Pyetje - pergjigje (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17066)
Londer 
Po e jotja?
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Kam qene. Kam harru dhe kmishen 30 dollarshe qe bleva.
Per ku bileta tjeter?
Re: Pergjigje pa rradhe
Citim:
Pergjigje pa rradhe:
Me besu fundin e botes i kam ashu nonen puneve qe jam duke bo.
Per ku bileta tjeter.

Re: Re: Pergjigje pa rradhe
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Tre mundesi-deshira per ne Janar; Tirane, Bolonja, Paris!
* * *
Do vij ndonjeri nga Antaret e Forumit ne Tetor, ne Panairin e Librit ne Frankfurt?
p.s Modifikim! Paskem hyre pa radhe...sorry![]()
![]()
![]()
Re: Re: Re: Pergjigje pa rradhe
Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
une meqe kam dhe shoqen aty, them nga nentori do jem andej
cologne, frank,amsterdam,paris, shqiperi
ne gjermani jeton se na plase verizon
Poooooooooo, ne Frankfurt!

t'kishe thon noj oktoberfest hajt mo ...takoheshim n'mes rruge 
ma se shumti tu dhimst....?
Citim:
hahahahahahahahhahahahahahahhahahahaha 30$$..... NY mire???? sa inat qe sme bane nje ftese se do te kisha taku me qef meqe dhe une ne NY jam
bileta per TORONTO.. dua te ik kete premte por po ndrroj mendje, next week perhaps...
ti ke qen najher ne toronto??

Citim:
Po citoj ato që tha al74
ma se shumti tu dhimst....?
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Me merr edhe mu niqua me vete???![]()
![]()
Vdes me pa Toro-n atje![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
...qindra e mijra femije qe vdesin urie neper Bote! Por jo vetem, cilido qe perjeton vuajtjet e mjerimit te sjellura nga regjimet qe i sundojne!![]()
![]()
![]()
* * *
A do te kete ndonjehere Bote te persosur apo vetem nje imagjinate-fantazi?

Merre si te dush

Tani do me pergjigjesh apo 1here tjeter? 
Here tjeter, kur te marr vesh pytjen
E mos kalo mu pytjet madhore me arrit te breket se ta nxorra amorin ne ankand.
Rruga me e gjate qe i ke dhene makines vete?
YYYYYYYY 150 km
(jo mer ca mije)
Po ti? 
Ka qene nje rruge aluçinante nga ora 5 e mjesit deri ne 12 te nates. Nisje per Shkup duke i rene nga rruga per Lezhe, kthim ne kufi per pune asikuracioni, vajtje ne Peshkopi, rikthim ne kufi, vazhdim per Diber te Madhe ku takum njerez, vazhdim per Shkup, per Oher dhe ne fund per Shqiperi nga Qafethana. Ne Krrabe ishte hera pare qe kisha frike gjumin, nuk shikoje asnje makine dhe te dukej vetja si Beni ecen vete qe kish vajt me kap dhelpra. Tani qe e kujtoj ishte frika me shume, se kam bere ca xhiro te tjera edhe me te cmendura per Monte Carlo e Gubbio 
Pytje
Si quhet kur njerezit shesin e blejne njeri tjetrin?
Citim:
Pytje
Si quhet kur njerezit shesin e blejne njeri tjetrin?
Sa larg qe shkove. Pazar me lal, pazar. :p
Mendon se kengetari Prince eshte gay? (pa hap google)
jo
je kurjoz ta pravosh njeher me mashkull
Pyetje apostafat per fajen, niqua?
Se une per vete mbaroj per cuna

Fajtori/e apo jo? 
Citim:
Qyqe, bote e persosur thote. Ne s'jemi vete te persosur, si do jete bota. Ka permiresime, por jo persosje...
Te mbrosh specien tende eshte ligj i natyres apo konflikt interesi?![]()
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
sigurisht ligj i natyres e drejte natyrore mese normale .... mbrojtja nuk quhet konflikt interesi (per sa kohe interesi nuk manipulon faktet dhe qellimin)
E ka lexu njeri Indentiteti Europian i Shqiptareve nga Kadare?
Citim:
jo
je kurjoz ta pravosh njeher me mashkull
) ..... .
them qe jo ne une te besoj
do falje nje mik qe te tradheton?
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
them qe jo ne une te besoj![]()
do falje nje mik qe te tradheton?
perderisa qe mik patjeter
ca beni kur ju acaron shefi?
e fus ne sherr me dashnoren(kolegen tjeter i them do gruan me shume se ty
per darke cfare do beni

Kam ngel akoma te dreka.
Te pelqen te rrish ne nje dhome gjysme te erret, apo plot drite?
ne dhome me drite
kush mund te jete shpirti shejtanes...Faja ?
Ka mundesi. 
Pse besimtaret mendojne se ka vetem nje zot? Cfare i ben te mendojne se nje event eshte eskluzive e zotit te tyre dhe jo e zotit te ndonje besimi tjeter?
Une per vete jam ateiste besoj vetem tek DASHURIA ajo eshte Zoti per mua...
Pse disa njeres e kane te veshtire te jene vetvetja?
Sepse nuk i le shoqeria ose morali. Dhe sepse vetvetja eshte nje ekuacion. Me njerez te njejte, shoqeri te njejte, apo moral te njejte, rezultati del gjithmone i njejte. Duhen njerez te ndryshem dhe situata te reja qe te dalin pjese te reja nga vetvetja.
Do doje te ishe amor alucius? 
me pelqe kjo qe jam
do te pelqente te ishe Gi de Mopasan? 
Citim:
Do doje te ishe amor alucius?![]()
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
me pelqe kjo qe jam
do te pelqente te ishe Gi de Mopasan?![]()
Citim:
di te lozesh shah?
varet nga mashkulli ...se ka meshkuj qe nuk sheh asgje merr car ti dali perpara une per vete them 8
sa e genjeni njeriun qe doni 
Citim:
varet nga mashkulli ...se ka meshkuj qe nuk sheh asgje merr car ti dali perpara une per vete them 8
![]()
sa e genjeni njeriun qe doni![]()
Per mua po .
ndihesh i realizuar nga ato qe ke arrit ne jete deri tani cfare do te doje me akoma ?(mua me mungon nje bebe tjeter)
Citim:
Per mua po .
ndihesh i realizuar nga ato qe ke arrit ne jete deri tani cfare do te doje me akoma ?(mua me mungon nje bebe tjeter)![]()
Citim:
Nese dashuria nuk kalon nga profesioni i partnerit, do ekzistonte krenaria qe dashuron nje partner me filan profesion?
ce do se kam e hesht ...
Se mbaj mend.
Dmth kalon apo s'kalon dashuria nga profesioni? Do dashuroheshe kollaj me nje sportist?
Citim:
Se mbaj mend.
Dmth kalon apo s'kalon dashuria jote nga profesioni? Do dashuroheshe kollaj me nje sportist?

Kalon edhe nga muzika, po i ra rruga.
Pse mendon se njerezit do vleresonin faktin qe ke partnerin sportist/doktor/deputet etj?
Citim:
Pse mendon se njerezit do vleresonin faktin qe ke partnerin sportist/doktor/deputet etj?
Bota eshte gjithmone ne demokraci, sepse zgjedh qeverite dhe sistemet ekonomike qe do. Cdo popull ka qeverine qe meriton, edhe kur jeton ne diktature. Fakti qe Enveri zgjati 50 vjet nuk eshte merite vetem e tij, por edhe limit mendor i shqiptareve. Fakti qe sot njerezit manipulohen nga TV nuk eshte mungese demokracie, por mungese kulture. Fakti qe njerezit nuk dine cfare fshihet prapa nje kronike, prapa nje emisioni ose prapa nje ligji, nuk eshte mungese demokracie, por kulture. Fakti qe nuk dine te lexojne mes rreshtave te nje gazete per te kuptuar ku mbaron interesi i botuesit dhe fillon lajmi i vertete, eshte mungese kulture. Prandaj zgjidhjet nuk kalojne nga politika, por nga edukimi i shoqerise.
Si ke qene me shnet?
Mire, bereqavers!
* * *
Kur e ke ba......heren e fundit?
Citim:
U prish renditja pytjeve.
Di shah po e kam marre inat qekur me rrifte kompjuteri te niveli me i lehte.
Ripytje:
Kur mashkulli mendon per nje relacion te gjate, jo thjesht per nje nate, sa do i jepte rendesi gjatesise se femres? Nga 1 tek 10.
Citim:
S'besoj. Jam kunder mendjeve te klonuara.
Kur mashkulli mendon per nje relacion te gjate, jo thjesht per nje nate, sa thua ti do i jepte rendesi gjatesise se femres? Nga 1 tek 10.

nje bilete avioni vetem ikje e nga syte komet
preferoni me shume gjera prej flori aop bizhu ..me erdhi kjo pyetje se pashe sot nje shqipe 10 gishta kishte 20 unaza kishte von une veten nje e gjysem hahaah
kujt ja gjete me ja bo pyetjen ... kur me sjellin bizhu sikur me kane sha me rob shpie hahahaaa rrine vetem neper sirtare si perdor te me thoshe per parfume ene te ktheja pergjigje 
Kur ju kane ngacmuar per here te pare? 
mos ashte bizhu silver???
flori sme pelqe dhe aq shume
silver po
te pelqe shoqeria virtuale?
| Gjithsej 61 faqe: « E parë ... « 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 » ... E fundit » Trego 3035 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.