| Forumi Horizont | Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 » Trego 71 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Nese nje i panjohur ju ndalon ne rruge dhe ju jep 1dhurate ç'do i thoje??? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12281)
Citim:
Po citoj ato që tha METAXA
He he he he, po vij e po te leshoj nje britme ty, qe tja shijoj cik mashkullit tat i her si fillim si thu? hahahahahaha
Ej po mir, ma thuj cik marken e cellularit 1000 eurosh mi, kuptohet pa u futur nga ebay ok?
Vallai nje femer qe shef vleren e dhurates per mua eshte shume e ceket si femer.
Citim:
He he he he, po vij e po te leshoj nje britme ty, qe tja shijoj cik mashkullit tat i her si fillim si thu? hahahahahaha
Ej po mir, ma thuj cik marken e cellularit 1000 eurosh mi, kuptohet pa u futur nga ebay ok?
Vallai nje femer qe shef vleren e dhurates per mua eshte shume e ceket si femer.
Eshte nje pershtypje e imja apo te verej jo shume te kenaqur nga tregu ne Shqiperi?
Re: Nese nje i panjohur ju ndalon ne rruge dhe ju jep 1dhurate ç'do i thoje???
Citim:
Po citoj ato që tha sexi
E hapa kete teme se me ndodhi nje dite mua ne rruge.Me ndaloj nje i panjohur dhe me tha:Kjo dhurate eshte per ty. Per mua,thashe une dhe po e shikoja si e cuditur. Po me tha ai. Faleminderit i thashe po une nuk mar dhurata nga te panjohur. Filloj te fliste akoma po une vazhdova rrugen time.....

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Fuck off, you fucking gay !
Citim:
Hahhaaahaaaa o lezhjano po ne rastin tend mund te ishte femer e jo mashkull....

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Bah,mashkulli im s'do te te shihte si kanosje,te jesh i sigurte per keteEshte nje pershtypje e imja apo te verej jo shume te kenaqur nga tregu ne Shqiperi?
Vallai-vallai mo vellai,une dhuratat qe kane vlere monetare i shoh ne cdo rast te ceketa,sidomos kur nuk je akoma ne maredhenie dashurie me nje femer/mashkull; duket sikur po mundohesh ta impresionosh me para.Mirepo,ka raste kur ndeshesh me raste te tilla,cektesise i duhet pergjigjur me cektesi![]()
P.s.Persa i perket pyetjes tjeter,pergjigjen e ke ne MP!![]()
P.s.1. Ta pranoja celularin?C'ta bej?Kam nje sirtar plot me te tille ne shpi.
.
shume flm
ju njof?
Citim:
Do jete me e lehte ateher nqs sdo me shohi si kanosje.
Re: Nese nje i panjohur ju ndalon ne rruge dhe ju jep 1dhurate ç'do i thoje???
kjo eshte pyetje vertet e cuditshme. Nqs nje i panjohur te jep dhurate ne rruge do me dukej really really really wierd. do merrja ne telefon 911, policine. Ku i dihet ,ky i panjohuri mund te jete ndonje terrorist duke u perjekur te heq qafe ndonje kimikat shperthyes. Ne cdo lloj gjerash te shkon mendja. 
Citim:
Po citoj ato që tha atiola
hahhaahha vetem ty nuk mund te harroj kurre
| Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 » Trego 71 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.