Forumi Horizont Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 »
Trego 71 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Nese nje i panjohur ju ndalon ne rruge dhe ju jep 1dhurate ç'do i thoje??? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12281)

Postuar nga METAXA datë 15 Nëntor 2006 - 17:51:

Citim:
Po citoj ato që tha METAXA

He he he he, po vij e po te leshoj nje britme ty, qe tja shijoj cik mashkullit tat i her si fillim si thu? hahahahahaha

Ej po mir, ma thuj cik marken e cellularit 1000 eurosh mi, kuptohet pa u futur nga ebay ok?

Vallai nje femer qe shef vleren e dhurates per mua eshte shume e ceket si femer.

P.S. Se harrova me te pyet, ja ktheve cellularin mrapsht?

Postuar nga amor alucius datë 16 Nëntor 2006 - 02:26:

Citim:
He he he he, po vij e po te leshoj nje britme ty, qe tja shijoj cik mashkullit tat i her si fillim si thu? hahahahahaha

Ej po mir, ma thuj cik marken e cellularit 1000 eurosh mi, kuptohet pa u futur nga ebay ok?

Vallai nje femer qe shef vleren e dhurates per mua eshte shume e ceket si femer.

Bah,mashkulli im s'do te te shihte si kanosje,te jesh i sigurte per kete Eshte nje pershtypje e imja apo te verej jo shume te kenaqur nga tregu ne Shqiperi?

Vallai-vallai mo vellai,une dhuratat qe kane vlere monetare i shoh ne cdo rast te ceketa,sidomos kur nuk je akoma ne maredhenie dashurie me nje femer/mashkull; duket sikur po mundohesh ta impresionosh me para.Mirepo,ka raste kur ndeshesh me raste te tilla,cektesise i duhet pergjigjur me cektesi

P.s.Persa i perket pyetjes tjeter,pergjigjen e ke ne MP!

P.s.1. Ta pranoja celularin?C'ta bej?Kam nje sirtar plot me te tille ne shpi.

Postuar nga Enya datë 16 Nëntor 2006 - 03:51:

Re: Nese nje i panjohur ju ndalon ne rruge dhe ju jep 1dhurate ç'do i thoje???

Citim:
Po citoj ato që tha sexi
E hapa kete teme se me ndodhi nje dite mua ne rruge.Me ndaloj nje i panjohur dhe me tha:Kjo dhurate eshte per ty. Per mua,thashe une dhe po e shikoja si e cuditur. Po me tha ai. Faleminderit i thashe po une nuk mar dhurata nga te panjohur. Filloj te fliste akoma po une vazhdova rrugen time.....

Jo, une edhe posten kur e hap ,e hap ne shkalle se kam frike se mos ka ndonje exploziv brenda
pale me dhurate.
S`me ka ndodhur kurre deri me sot nje rast i tille Sexi.
Po sikur te me ndodhte,(leqe s`ndodh se s`ka amerikan apo te huaj qe te shpenzojne kot per dhurate te panjohurish ma do mendja);
do ja fusja i vrapi me mendimin se ky person mund te jete terrorist
haahahahahahahahahahahahaha, teme e lezetshme lol.

Postuar nga SEXI datë 16 Nëntor 2006 - 15:25:

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82

Fuck off, you fucking gay !

Hahhaaahaaaa o lezhjano po ne rastin tend mund te ishte femer e jo mashkull....

Postuar nga lezhjani-82 datë 17 Nëntor 2006 - 22:59:

Citim:
Hahhaaahaaaa o lezhjano po ne rastin tend mund te ishte femer e jo mashkull....

Te ishte femen do ja kisha ba edhe une nji dhurate qe s'do ta kishte harru kurre!

Postuar nga METAXA datë 19 Nëntor 2006 - 20:51:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Bah,mashkulli im s'do te te shihte si kanosje,te jesh i sigurte per kete Eshte nje pershtypje e imja apo te verej jo shume te kenaqur nga tregu ne Shqiperi?

Vallai-vallai mo vellai,une dhuratat qe kane vlere monetare i shoh ne cdo rast te ceketa,sidomos kur nuk je akoma ne maredhenie dashurie me nje femer/mashkull; duket sikur po mundohesh ta impresionosh me para.Mirepo,ka raste kur ndeshesh me raste te tilla,cektesise i duhet pergjigjur me cektesi

P.s.Persa i perket pyetjes tjeter,pergjigjen e ke ne MP!

P.s.1. Ta pranoja celularin?C'ta bej?Kam nje sirtar plot me te tille ne shpi.

Do jete me e lehte ateher nqs sdo me shohi si kanosje .

P.S. Persa i perket kunderpergjigjes time e ke ne MP

Postuar nga atiola datë 19 Nëntor 2006 - 22:29:

shume flm
ju njof?

Postuar nga amor alucius datë 20 Nëntor 2006 - 01:52:

Citim:
Do jete me e lehte ateher nqs sdo me shohi si kanosje .

Varet ne ca prizmi o cun,ai mi njeh shijet shume mire dhe e di qe shume pak meshkuj mund ti plotesojne kriteret e mia momentale,keshtu qe eshte i qete   

Postuar nga lorie datë 20 Nëntor 2006 - 08:15:

Re: Nese nje i panjohur ju ndalon ne rruge dhe ju jep 1dhurate ç'do i thoje???

kjo eshte pyetje vertet e cuditshme. Nqs nje i panjohur te jep dhurate ne rruge do me dukej really really really wierd. do merrja ne telefon 911, policine. Ku i dihet ,ky i panjohuri mund te jete ndonje terrorist duke u perjekur te heq qafe ndonje kimikat shperthyes. Ne cdo lloj gjerash te shkon mendja.

Postuar nga Goku datë 09 Dhjetor 2006 - 03:52:

Citim:
Po citoj ato që tha atiola

hahhaahha vetem ty nuk mund te harroj kurre

Vetem une jam ne gjendje te them KURR por ti jo...mos thuaj kurr se do ta besh se shpejti!

Gjithsej 8 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 »
Trego 71 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.