Forumi Horizont Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 »
Trego 90 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- C'do kishit bere ne tre ditet e fundit te jetes tuaj? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1258)

Postuar nga pipi datë 17 Shkurt 2004 - 00:30:

Unhappy

diten e pare do te dilja me shoqerine time te dashur.

diten e trete do te blija nje bilete per ne detroit se ku i dihet mbase takoja eminemin.

diten e trete do t`ju takoja te gjitheve juve qe jeni ne kete forum do t` ju gjeja me te gjitha kushtet duke perdorur gjithshka dhe do t`ju thoja qe ishte nje kenaqesi te lexoja mendimet tuaja dh t`ju pergjigjesha atyre.

caio.

pipppppppppppppiii

Postuar nga JamCelik datë 21 Shkurt 2004 - 13:17:

pipppppiiiiiiiii

Kaq i shtrenjte qenka Eminem sa ti do kaloje 1 nga 3 ditet e fundit te jetes tende me te????????? Grow UUUPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP.

Postuar nga FaraoAlbanicas datë 22 Shkurt 2004 - 04:11:

do kisha ndejt me djalin tim Gentin dhe nuk do e kisha lëshu prej dores deri n frymen e fundit.......

Postuar nga pipi datë 27 Shkurt 2004 - 22:23:

Talking pse jo

pse jo . aq shume me pelqen sa do ta sakrifikoja nje dite nga tre te fundit e jetes sime.

Postuar nga melina@pra datë 16 Mars 2004 - 16:47:

Une nuk do te le asgje per 3 dite e fundit do te mundohem qe te gjitha gjerat ti kry para asaj kohe ......Do te isha me njeriun qe e dua prandaj do te kenaqesha dhe nuk besoj se do te vdes sepse ne pranin e tij do te me zgjatej jeta hahahah

Postuar nga Luleshtryvja datë 24 Mars 2004 - 07:28:

sa e trishtuar si teme

Sa te trishtuar mendimet e tjereve....sa e trishtuar do te isha une po ta kisha mare vesh se edhe 3 dite jete me kane mbetur...megjithate qe kjo gje nuk ekziston sepse asnjehere nuk do e marim vesh se kur do vdesim anyway...do isha shume e konfuzuar te treja ditet dhe nuk do dija se cfare do beja por gjeja e vetme qe do beja pa dyshim do shprehja dashurine qe kam tek ato persona qe dua...dhe do mundoja te rrija me to edhe ato dite te fundit qe me kane mbetur...po ku i dihet ndoshta edhe nje femije mund ta doja...sepse do me duket sikur kam lene nje pjese te jetes time ne kete bote...

Postuar nga ENISS datë 01 Prill 2004 - 21:33:

Unhappy

/me i shko i asojshe nga syte per kunoten.

Hey pse per kto tre dite sdo dojshe me marr doks ti e? :p
Po si do rrishe me ato qe do shume e do ja shprehesh dashurine pa doks ti? Hajt se une jam tu e marr rrugen vete per me te ardh ne Usa...:p

/me si pushojne akoma asojshet nga syte per kunoten e vet

Lule mos mu prononco edhe i here ne kesisoj temash plsss, se une u trishtova 3, edhe u know... kto gjojna skane te bejne me natyren time sensibel... :p

plsss eeee

Postuar nga Lozonjare datë 14 Prill 2004 - 16:04:

C fare do beja hmmmm???

1.Diten e pare,do rrija vetem mbyllur ne shpi me prindrit e mi qe i dua shummmm
2.Do doja te shetisja me shoqerin dhe te beja ato gjera qe s kam guxuar kurr ti beje,^te dehesha deri ne maximum.....
3.Do kisha deshire te hidhesha me parashut nga avioni......

Pershendetje Lozi

Postuar nga jimmy84 datë 14 Prill 2004 - 16:08:

O Lozonjare po diten e trete hidhu pa parashute fare moj.Ç`te duhet parashuta?

Postuar nga cuoriccina datë 17 Prill 2004 - 18:34:

Unhappy

dita 1.do shkoja ne shq dhe do shetosja t*gjitha ato vende ku kam kujtime te bukura
2.do beja ca gjera qe kam ndermend ti bej qekuri por i kam neglixhuar dhe do i thija atyre qe dua qe i dua shm!
3.do doja t isha me t gjitha ata qe dua dhe te qesh gati gjith diten dhe kshu te vdes...........duke qeshur......

Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 »
Trego 90 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.