Forumi Horizont Gjithsej 18 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »
Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Si mund te shprehet dashuria?... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12618)

Postuar nga Deb* datë 01 Tetor 2010 - 20:55:

Mua me pelqenin te shkathtit, se e urte isha vet.
Po dhe ata te urtit coc me terheqnin ndonjehere. Po aq, se si palluqa qe ishin se merrnin mundimin per me shume.

Postuar nga AndreaPirelli datë 01 Tetor 2010 - 20:55:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
yep, you're right. ne shiperi nuk bejn hajer njerz si une

Po dhe shume faj nuk u ve ............ shumica jane rritur me dhunen, dhe nuk bejne dot pa te ......... eshte pjese e jetes ...... i turn on ..

Postuar nga AndreaPirelli datë 01 Tetor 2010 - 20:57:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Mua me pelqenin te shkathtit, se e urte isha vet.
Po dhe ata te urtit coc me terheqnin ndonjehere. Po aq, se si palluqa qe ishin se merrnin mundimin per me shume.

Mahhh ......... nuk besoj se po behet fjale per shkathtesi e zotesi ........ ketu behet fjale per "te fortet" dhe "normalet" ........ .

Postuar nga kurt datë 01 Tetor 2010 - 21:06:

Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth

Po dhe shume faj nuk u ve ............ shumica jane rritur me dhunen, dhe nuk bejne dot pa te ......... eshte pjese e jetes ...... i turn on ..

agree 100%

Postuar nga Glaukus datë 01 Tetor 2010 - 21:10:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

une vdes per te ndrojtur me japin qetesi psh si Glakusi

wehh

un tip i ndrojtur ?! .... kur fle gjum ndoshta

Postuar nga Deb* datë 01 Tetor 2010 - 21:11:

Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth

Mahhh ......... nuk besoj se po behet fjale per shkathtesi e zotesi ........ ketu behet fjale per "te fortet" dhe "normalet" ........ .

Nuk e di per cfare behet fjale, por kisha parasysh postimet e ceces dhe biondes kur postova. Po ti?

Postuar nga BIONDIA datë 01 Tetor 2010 - 21:12:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

kur fle gjum ndoshta
[/B]

ore cun pse te per gjume te dua une ne jemi ke dashnia ky thote gjume ...te dhunshmit si preferoj dua delikatese

Postuar nga AndreaPirelli datë 01 Tetor 2010 - 21:13:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Nuk e di per cfare behet fjale, por kisha parasysh postimet e ceces dhe biondes kur postova. Po ti?

Kurtin ..........

Postuar nga Deb* datë 01 Tetor 2010 - 21:15:

U morem vesh.

Postuar nga Glaukus datë 01 Tetor 2010 - 21:20:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

ore cun pse te per gjume te dua une ne jemi ke dashnia ky thote gjume ...te dhunshmit si preferoj dua delikatese

o vdekshaaaaaaaaa
thu se do me zente gjumi ?? ........... kishte per te zgjat ne perjetesi ajo telenevela

Gjithsej 18 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »
Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.