Forumi Horizont | Gjithsej 6 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 » Trego 51 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- SMS: Nje menyre e lehte per thene "Mes nesh gjithçka mori fund"! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13498)
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Nuk ka pse piktoro. Pse-ja eshte per te mbajtur dike-diçka me zorr...ose per te shtyre ditet. Une jam radikale. Kjo eshte ne natyren time.Respektoj te tjeret qe kerkojne sqarime.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
as une sjam per ta mbajt me zorr e as per tu bo zorraxhije por ama qe kam te drejten te kuptoj cndodhi ca problemi qe eshte mese normale them
Bionde e di sa ka ndryshuar dashuria keto ditet e sotme .... sinqerisht se besoj me duket si perralle
Citim:
as une sjam per ta mbajt me zorr e as per tu bo zorraxhije por ama qe kam te drejten te kuptoj cndodhi ca problemi qe eshte mese normale them
She-she si bejne keto, sikur po ndahen nga nje pale breke te vjetra. E po nese njeriu ka shpenzuar kohe me nje gomar te tille atehere mire t'ju behet atyre qe konfrontohen me ndarje te tilla.
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
She-she si bejne keto, sikur po ndahen nga nje pale breke te vjetra.E po nese njeriu ka shpenzuar kohe me nje gomar te tille atehere mire t'ju behet atyre qe konfrontohen me ndarje te tilla.
Citim:Ne parim jam dakort shume dakort me ty amor sepse njeriu mund te kete shume motiveper ti thene boll apo mjaft nje lidhjeje, por me nje SMS te thate si ky diçka ka ndodhur mes tyre, problemi eshte nese tjetri nuk e pret nje mesazh te tille pa ndonje arsye.
Po citoj ato që tha amor alucius
She-she si bejne keto, sikur po ndahen nga nje pale breke te vjetra.E po nese njeriu ka shpenzuar kohe me nje gomar te tille atehere mire t'ju behet atyre qe konfrontohen me ndarje te tilla.
Citim:
Bionde e di sa ka ndryshuar dashuria keto ditet e sotme .... sinqerisht se besoj me duket si perralle
Citim:
ti nga eksperienca jote vepron ndryshe nga c thashe une?
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Ne parim jam dakort shume dakort me ty amor sepse njeriu mund te kete shume motiveper ti thene boll apo mjaft nje lidhjeje, por me nje SMS te thate si ky diçka ka ndodhur mes tyre, problemi eshte nese tjetri nuk e pret nje mesazh te tille pa ndonje arsye.
Citim:
Kapister amor jo syze.
Tani ka dhe gomere ka dhe gomarica.
Nesje njeriu ecen me teknollogjine.
imgjino ate poezine.
20 qindarka me folur me ty/
30 qindarka per te ardhur tek ty/
se nuk me kujtohet mire poezia.
Por shume i kursyer ky tipi me 15 leke i thote ciao, ciao.
Gjithsej 6 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 » Trego 51 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.