Forumi Horizont Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 »
Trego 85 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- Cilet anetar jane larguar nga forumi? A e ndieni mungesen e tyre?? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13714)

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 19 Maj 2007 - 23:19:

kush te eshte anku i her :p... qe ta marin vesh ato qe ka dhe cuna te tjer ketu :p

Postuar nga elsaaa datë 19 Maj 2007 - 23:21:

thekret... nejse ti leme te qete se i ze lemxa tbojne dahsni virtuale hahahhahahahhaha..

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 19 Maj 2007 - 23:24:

Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
thekret... nejse ti leme te qete se i ze lemxa tbojne dahsni virtuale hahahhahahahhaha..

le se e mora me mend kush eshte

atiola mos bo presione ti me gjith ato shoqet e tua :p se ja ke ber gjakun raki rrushi elses

Postuar nga elsaaa datë 19 Maj 2007 - 23:27:

kota ca shkru budalliqe...atiolen e kam yv...
nejse...e bom chit chat...

Postuar nga Piktor datë 19 Maj 2007 - 23:29:

qe jane larguar, jane larguar , po te kene shkuar larg valle???

Mall kisha deri dje por qe sot nuk kam me.

mrama Elsaaa and company.

Postuar nga Amici di Nessuno datë 20 Maj 2007 - 09:01:

Citim:
pa dashje re ... tu bo qyfyre si gjithmone di une dashnoret e ktyne pilivesave ne forum ncncnncnc...nejse

O na thuj emra o do te te akuzojme se po ia fut kot per ti rritur vlerat vetes, si e mire gjamse. Hajde fol (tregoi babs, kush i hodhi traktet ne klase?).

Postuar nga elsaaa datë 20 Maj 2007 - 22:29:

ted oja ti ngrija vlerat vetes ne forum...nuk do shkruaja ne kete menyre....dhe e kam shprehur disa here ketu....kjo eshte koha e lir e ime qe dal out of reality....
kurse qe ka pilivesa dhe kerkojne burre ne forum ke plot...nejse juve...kujdes se mos te ndajne nga gruja
(o baaaaaaaaaa traktet i hodhi tomi.....) kiff robo

Postuar nga atiola datë 20 Maj 2007 - 22:31:

Citim:
ted oja ti ngrija vlerat vetes ne forum...nuk do shkruaja ne kete menyre....dhe e kam shprehur disa here ketu....kjo eshte koha e lir e ime qe dal out of reality....
kurse qe ka pilivesa dhe kerkojne burre ne forum ke plot...nejse juve...kujdes se mos te ndajne nga gruja
kith

hahahahahah mbaje JUVE ta vuri nje elsaaa kujdes nga gruaja

Postuar nga ridii datë 21 Maj 2007 - 03:04:

hahahahahah kam qesh me lot me keto postime ,kisha ca koh se kisha par kete tem.Elsaa c ben moj se na i le gocat beqare, ja 2 po i marr une e nja 2 kota me puntorin e te tjer ..po te tjerat c te bejn kur ti marrke 20 lool
Te lezetshme chit chatet

Postuar nga Amici di Nessuno datë 21 Maj 2007 - 05:33:

Citim:

(o baaaaaaaaaa traktet i hodhi tomi.....) kiff robo

Gruja i lexon perdite mesazhet e mia .... keshtu qe e kam litarin ne fyt...... .
Ndersa traktet ...... i hodhi Genci dhe Agimi.. .
Emrat, nxirr emrat. Se me gjithe ate rremuje qe filloi prape tani, emrat e tua duhen
.

Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 »
Trego 85 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.