Forumi Horizont | Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 » Trego 70 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Psikologjia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=6)
-- Enderrat qe shikojne anetaret. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13876)
une po shof ato qe jane shkruar dhe nuk e di se cfare kane fshire tjeter moderatoret por do te ishte mire qe disa tema te ruanin seriozitetin dhe perputhshmerine me ate qe kerkohet te shkruhet
dhe te shkruajne ato qe i sherbejne temes dhe ata qe dine ta bejne mire kete,,,,,,,,
se une mendoj qe ka tema te tjera qe te beni muhabete ,"me ere,,,,,"
sepse cdo teme po pordhoset me muhabete nen mesatare...........forumi ka tema per te tera kategorite ........
ps: nuk e di nese kam te drejte te bej kete gje por thjesht po nisem nga idea qe me vjen keq per temat e psikologjise,,,,,,,,qe te mos marrin ate qe meritojne,,nga ata qe dine t`u pergjigjen ,,,,,,,
Ëndrrat
Nuk di qfar tju them per enddrrat vetem di se
Ca ëndrra dalin ca nuk dalin
Re: Ëndrrat
Citim:
Po citoj ato që tha korrik 05
Nuk di qfar tju them per enddrrat vetem di se
Ca ëndrra dalin ca nuk dalin
Cdo e thote te qellosh me arme?(Kush thote eshte mire ,kush thote eshte keq )
p.s. make love no war ok?
gjumi,,,,,,,,
edhe une kam pare nje enderr keto dite ,,,,,,,,,,
isha ne nje qytet tjeter qe ngjante me ate ku jam student,,,,,,,,dhe erdhi vellaim dhe me tregoi per nje vrasje te bere ,nga disa njerez qe une i njihja per bemat e tyre te mbrapshta,
por ajo qe me quditi eshte se ata kishin vrare nje kusheri timin te large por qe une e repekroj dhe qe eshte nje njeri shume i mire,,,,,,,,,,
u ngrita dhe nuk mendova asgje rreth kesaj, vetem njelloj frike per vellain,,,
ps: une i kam dhene nje kuptim por,,,,,,,,,,
Citim:
Po citoj ato që tha njeni
e ke nga stresi i provimeve ndaj dhe shef keshtu endrrash................................ke dhe fantazi te madhe.................
Eshte e cuditshme ....ka tesh dy net qe shoh endrra qe kane pothuajse te njejtin kontekst...
Naten e pare pashe sikur nje fqinje me thoshte...qe te merrja policine ceke ne numrin 129 ose ne nje nr.vod qe fillonte 06932....e me pas nuk e mbaj mend.....dhe meqe une e dija se ne cilin vend te Shq.kishin humbur ata do me jepnin 10 milion euro.....
Naten e dyte ,pashe sikur kisha shku me mamin ne nje vend qe here me delte fushe dhe here parking dhe aty pame nje kopjshien tone duke ba foto ....me pas erdhi nje djal dhe filloj ta ngacmonte ..pastaj dolen dhe disa te tjere dhe filluan te rriheshin....une e shmanga kete djalinnga turma dhe i thashe : -SHhhhhhh....boll....dhe pastaj mora memin dh eu largova prej aty....dhe rruges per ne shpi u ndla te nje parukiere dhe meqe kishte tel i thashe se doja te lajmeroja policine se po rrahnin kojshin teme....por une nuk i dija nr. dhe ajo me tha....policia ka dy nr....ti merre ose te nr.cel.06932..........ose te nr.fiks pa pages 129.....(pra te njejtat nr.)....ideja ishte se une e lajmerova policine ...i degjova sirenat ...por nuk i pash.....dhe ketu me ka dal gjumi..................
hmmmmmmmmmm...jam munduar te gjej nje shpjegim ,por nuk po di ....asosacione kam ba sa te dush ...,por prap ngeci......
Di ndokush t'i jape nje shpjegim???
llahtarisur
Ne oren 4 te mengjesit mbasi fola me mamane ne tel, u futa prape ne krevat te flija edhe pak ne oret e mengjezit dhe zgjohem nga nje enderr e tmershme gjithe llahtari.
Pergatiteshim per nje birthday party dhe papritur degjoj klithma te qarash dhe te bertitura nga kuzhina. C'te shoh dikush godiste mamane time me shkop keq per vdekje.
C'te jete valle?????????
Re: llahtarisur
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Ne oren 4 te mengjesit mbasi fola me mamane ne tel, u futa prape ne krevat te flija edhe pak ne oret e mengjezit dhe zgjohem nga nje enderr e tmershme gjithe llahtari.
Pergatiteshim per nje birthday party dhe papritur degjoj klithma te qarash dhe te bertitura nga kuzhina. C'te shoh dikush godiste mamane time me shkop keq per vdekje.
C'te jete valle?????????
Po mendoja te hapja nje teme per endrrat, pastaj me shkoi mendja qe duhet te kishte dicka te tille dhe e gjeta. Eshte shume e kendshme te tregosh endrrat sidomos per tipat qe enderrojne shume. Dhe une per vehten time enderroj pothuajse cdo nate. Tani me doli gjumi e ngela ketu nuk po me merr perseri por po enderroja sikur isha ne makine dhe shikoj dike qe kisha muaj pa e pare dhe une qe ndaloj makinen ne mes te trafikut dhe zbres e i therras ne emer por iku nuk e kapa dot dhe kam ngelur me shijen e hidhur te mungeses derisa u zgjova.
Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 » Trego 70 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.