| Forumi Horizont | Gjithsej 11 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 » Trego 103 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=124)
-- Pse njerezit vdesin? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1452)
Jimmy
Une mendoj se e dija kuptimin e ""mendoj pra jam" para se te shkruajaj ne forum.
Dhe them qe s'me the noi gje te re.
Me duket se nuk po e kap kontekstin dhe qellimin pse e perdora prandaj mos bej si i zgjuar kot.
Dmth sqrarohu ca do qe te te shpjegojme se kshu smer vesh as gomari bariun ....
Nqse me drejtohesh mua une nuk kam nevoje te shpjegohet gje, mgjte nese mendon se kam nevoje per sqarim, Jepi.
Jeta eshte kalimi midis dy stacioneve Lindjes dhe Vdekjes. Perderisa eshte e kushtezuar dhe e limituar njekohesisht, e ndervarur ne individe jeta levron midis limiteve te saj.
Dhe perderisa egzistenca e limiteve eshte e padiskutueshme , dhe egzistenca e vdekjes eshte lidhur pazgjidhshmerisht me piken e vet ne hapesire dhe kohe.
E vetmja gje qe i ngelet cdo njeriu eshte ta vleresoje kete limit kohe dhe ta shfrytezoje me maximumin e mundshem per te lene te vetmen gje nga natyra e vet humane, Emrin.
"Njeriu vdes vetem atehere kur harron te marre fryme."
Mirekuptim!!!
pse njerezit vdesin?
eshte 1 lloj sikur te pyesesh "Pse thyhet qelqi?" pra c'do gje e ka 1 fillim dhe 1 fund..per mendimin tim njerezit vdesin sepse ashtu eshte ne ligjin e natyres: lind,jeto,vdis..(mgjths nuk me pelqen kjo e fundit) ne duhet ti rrespektojme,sepse imagjinoni ca kuptimi do te kishte te kishim Skenderbeun GJALLE me gjithe te emen ,tani gje interesante do te ishte,por pak e cuditshme....nejse keshtu mendoj une....
Mesazhet chit-chat midis antareve ne kete teme u fshine nga une.Me vjen keq qe ju pres hovin e diskutimeve cuna por kjo ndodh sa here qe gaboni nenforumin ku duhet postuar...
PER KUJTESE:NenForumi :FILOZOFIA> Pse njerezit vdesin?
Ps:Nqs postimet jashte teme do te vazhdojne ,do fshihen ...
Shpresoj te me keni kuptuar!!!
UNe te kuptova 
Nuk me besdis shume ajo pyetje: perse njerezit vdesin?
Eshte dicka shume normale, me kete dituri lindem, me kete po rritemi. Eshte tamam cikli i jetes. Thjesht me tmerron kur mendohem se si dekompozohet trupi i njeriut. Nje njeri plot gjalleri e jete, me gjak ne vena e flesh, kthehet ne dhe........Te pyes perse?? eshte pyetje pa kuptim! Sic eshte pa kuptim edhe: perse vdesim!
What u dont know, it won't hurt u..keshtu qe meson te jetosh me gjithcka..deri sa te vij fundi
pra..make the most of ur life..because its ment for living
Mua nuk me shqeteson fare fakti qe dekompozohet trupi pasi kur ka vdekur shpirti ai trup eshte i kote po me shqeteson fakti qe njerezit shqetesohen per faktin e trupit e jo te shpirtit ,,,,, nese une s'egzistoje atehere nuk e caj shume koken per trupin tim 
| Gjithsej 11 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 » Trego 103 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.