Forumi Horizont Gjithsej 11 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 »
Trego 103 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=124)
-- Pse njerezit vdesin? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1452)

Postuar nga Agape-storge datë 15 Janar 2004 - 18:11:

Jimmy

Une mendoj se e dija kuptimin e ""mendoj pra jam" para se te shkruajaj ne forum.

Dhe them qe s'me the noi gje te re.

Me duket se nuk po e kap kontekstin dhe qellimin pse e perdora prandaj mos bej si i zgjuar kot.

Postuar nga ThE_MaStEr datë 17 Janar 2004 - 03:49:

Dmth sqrarohu ca do qe te te shpjegojme se kshu smer vesh as gomari bariun ....

Postuar nga Agape-storge datë 20 Janar 2004 - 14:43:

Nqse me drejtohesh mua une nuk kam nevoje te shpjegohet gje, mgjte nese mendon se kam nevoje per sqarim, Jepi.

Postuar nga unforgiven datë 20 Janar 2004 - 22:04:

Jeta eshte kalimi midis dy stacioneve Lindjes dhe Vdekjes. Perderisa eshte e kushtezuar dhe e limituar njekohesisht, e ndervarur ne individe jeta levron midis limiteve te saj.
Dhe perderisa egzistenca e limiteve eshte e padiskutueshme , dhe egzistenca e vdekjes eshte lidhur pazgjidhshmerisht me piken e vet ne hapesire dhe kohe.
E vetmja gje qe i ngelet cdo njeriu eshte ta vleresoje kete limit kohe dhe ta shfrytezoje me maximumin e mundshem per te lene te vetmen gje nga natyra e vet humane, Emrin.

Postuar nga volter datë 26 Janar 2004 - 20:10:

"Njeriu vdes vetem atehere kur harron te marre fryme."
Mirekuptim!!!

Postuar nga LiL__TrEaSuRe datë 26 Janar 2004 - 21:42:

pse njerezit vdesin?

eshte 1 lloj sikur te pyesesh "Pse thyhet qelqi?" pra c'do gje e ka 1 fillim dhe 1 fund..per mendimin tim njerezit vdesin sepse ashtu eshte ne ligjin e natyres: lind,jeto,vdis..(mgjths nuk me pelqen kjo e fundit) ne duhet ti rrespektojme,sepse imagjinoni ca kuptimi do te kishte te kishim Skenderbeun GJALLE me gjithe te emen ,tani gje interesante do te ishte,por pak e cuditshme....nejse keshtu mendoj une....

Postuar nga ADELAIDA datë 31 Janar 2004 - 17:54:

Mesazhet chit-chat midis antareve ne kete teme u fshine nga une.Me vjen keq qe ju pres hovin e diskutimeve cuna por kjo ndodh sa here qe gaboni nenforumin ku duhet postuar...

PER KUJTESE:NenForumi :FILOZOFIA> Pse njerezit vdesin?

Ps:Nqs postimet jashte teme do te vazhdojne ,do fshihen ...

Shpresoj te me keni kuptuar!!!

Postuar nga ThE_MaStEr datë 31 Janar 2004 - 22:10:

UNe te kuptova

Postuar nga Nostalgia datë 01 Shkurt 2004 - 10:32:

Nuk me besdis shume ajo pyetje: perse njerezit vdesin?
Eshte dicka shume normale, me kete dituri lindem, me kete po rritemi. Eshte tamam cikli i jetes. Thjesht me tmerron kur mendohem se si dekompozohet trupi i njeriut. Nje njeri plot gjalleri e jete, me gjak ne vena e flesh, kthehet ne dhe........Te pyes perse?? eshte pyetje pa kuptim! Sic eshte pa kuptim edhe: perse vdesim!
What u dont know, it won't hurt u..keshtu qe meson te jetosh me gjithcka..deri sa te vij fundi
pra..make the most of ur life..because its ment for living

Postuar nga ThE_MaStEr datë 01 Shkurt 2004 - 10:48:

Mua nuk me shqeteson fare fakti qe dekompozohet trupi pasi kur ka vdekur shpirti ai trup eshte i kote po me shqeteson fakti qe njerezit shqetesohen per faktin e trupit e jo te shpirtit ,,,,, nese une s'egzistoje atehere nuk e caj shume koken per trupin tim

Gjithsej 11 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 »
Trego 103 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.