| Forumi Horizont | Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 » Trego 115 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Antaret e FH mblidhen se bashku (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=14544)
Po si mendoni ta bejme ketu ne new York mer aman se une skam dokumenta 
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Po si mendoni ta bejme ketu ne new York mer aman se une skam dokumenta![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
p.s po burrat ne qe kemi ti marrim re apo jo?
...
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Epo te shohin edhe ata icik dynja se gjynof ..............

Ja dhe per tu takuar u takuat... Tani tjeter cfare do beni?
Citim:epo, nuk po e mohon qe je ne dashuri me ate arin eeee?!
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Une jam...!!, keto takime behen vetem me deshiren e disa personave qe deri ne momentin e pare qe jane rregjistruar ne kete forum kane qene vetvetja dhe te tille mbeten.
Personalisht kam krijuar shume shoqeri te bukur ne kete mjedis, me disa ka kaluar edhe ne shoqeri reale, ku komunikojme shpesh ne msn, me telefona ose me takime te ndryshme sa here kemi mundesi.
Varet se cfare pretendon nje person nga Virtualiteti dhe si e shikon kete dritare.
Ti Kurti, pse ja fut kot fare muhabetit???
Une s'te kam fshire vetem mesazhet ku je zene me Arilabin, por pothuajse c'do mesazh debati qe ke nisur me disa anetare te ketij te forumit (perfshi dhe veten ne kete rast). Nuk me vjen as ne mendje se per cfare je zene me Arin por nejse...se dolem jashte teme.
Dhe une qe mendoja se doje te me jepje nje kafe si djale kavalier qe je :p:p:p

shyqyr qe u tregove e zgjuar dhe nuk e more seriozisht komentin tim, thjesht per gallat
por e ke bere nje gje te tille une e mbaj mend se kisha shkruar njher ne postim qe mendova ishte me i miri i imi dhe e fshive shpejt... nejse vecse me ben te qesh kur me kujtohet.
nuk e shoh te arsueshme per asnjerin te mos jete vetvetja ktu.
hahahah, une do takoja ingmetalboy neqe e kam ktu afer ne usa, do dilja ne irish pub dhe do pinim pak. pastaj i will kick his ass
vetem se kur shkruan ne ate temen e tij dhe i len zerat e brendshem te lexohen nga shume goca, une as nuk du te te futem ne forum per pak kohe, se per nja 2-3 dite ky behet si nje planet me nje force terheqese magneti, ne ket rast henat qe sillen ne orbiten e tij jane disa goca qe per pak kohe ne meshkujt tjere as qe nuk egzistojm, se kto e kane perqendrimin vetem aty. and i simply don'k like that 

i read something like this and i go... ehh fuck it! i got to take a week off till they cool down
what makes it even more clever is that....there's a guy that makes girls love him by telling them that i got laid last night
now o don't care if that's a skill or a gift, but i'll say its a blessing...
O kurt!
Me nxive se qeshuri.
Une kisha vertet ndermend te pija dy a tri birra me ty por tani sikur e kam me dy mendje mbas ketij kercenimit qe me bere kaq hapur. Hate the game don't hate the player!!!
megjithese you and I know that is not the reason why I write what I write in fh.
Si perfundim, me anetaret qe kam dashur dhe kam pasur mundesi te takohem, i kam takuar.
Te tjeret le te presin radhen, se tani skam me kohe. :p:p
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Si perfundim, me anetaret qe kam dashur dhe kam pasur mundesi te takohem, i kam takuar.
Te tjeret le te presin radhen, se tani skam me kohe. :p:p
| Gjithsej 12 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 » Trego 115 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.