Forumi Horizont | Gjithsej 5 faqe: « 1 2 3 [4] 5 » Trego 50 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Informatikë & Programim (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=112)
-- marke telefoni celular mendoni si me te miren? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15499)
per mendimin tim Nokia! per menune mjaft praktike qe ka,per lehtesine e shkrimit te sms-ve,per fortesi (legjende eshte 3310 per kete pike )...pas saj, Sony Ericson...
personalisht kam nje Nokia 6600...e vetmja gje qe i kritikoj atij versioni eshte pesha e baterise dhe fakti qe memoria qe ka ishte nje pllake,ndryshe nga versionet e sotme qe perdorin miniSD!
Plako, azhornohu. Ka dale dhe MicroSD, une e kam 8 Giga kete timen
Kerkoje njehere HTC VOX, eshte i papom per mesazhe se ka dy tastiera
e di mer e di...kom ngel icik mrapa
ma kane zene syte verdalle ate HTC por sjam ndal me e pa ne detaj...per aq sa me mba xhepi i kisha vene syrin N73-it por me duhet se edhe per ate duhet me prit icik
Citim:
Po citoj ato që tha Lord_Of_The_Strings
Plako, azhornohu. Ka dale dhe MicroSD, une e kam 8 Giga kete timen
Kerkoje njehere HTC VOX, eshte i papom per mesazhe se ka dy tastiera![]()
Citim:
Po citoj ato që tha akrepi2008
lordi, se meqe jemi te HTC, une kam nje HTC diamond. relativisht
me pelqen, po si o bohet me i insatalu linux mer lordo? a do hyme
te ubuntuja apo jo?![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Pitkini
shiko shiko, tradhtari... fillon tall dhe bythen pale :p :p
lord, po me zuri goja lesh bre burr, kur do e besh ban ket njeri :p:p![]()
Po pate Diamond, respekte. Sa e more, ku e more? Na bej nje foto duke i bere gishtat si Saliu duke patur dhe Diamondin ne doren tjeter dhe na i nis ketu te te besojme
Ubuntune e kemi ne teme tjeter, ketu flasim per celularet.
Nuk zgjodha iPhone sepse nuk ka ketu dhe te jem i sinqerte me eshte dukur pak i kripur ne cmim. Une nuk mund te shpenzoj me shume se 150 USD per nje celular. Dhe ne kete rast, do i shpenzoja aq vetem nese do bindesha totalisht qe po i jepja ato lek per nje vlere te barabarte ose me te larte ne funksione/sherbime.
Citim:
Pitkino, tradhetar jeni ju
Mos me thuj se lordi i ka qef HTC-t prej linix.
Pse nuk mori ndonje apple mer shoku?
hhahahaah![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Lord_Of_The_Strings
Po pate Diamond, respekte. Sa e more, ku e more? Na bej nje foto duke i bere gishtat si Saliu duke patur dhe Diamondin ne doren tjeter dhe na i nis ketu te te besojme
Ubuntune e kemi ne teme tjeter, ketu flasim per celularet.
Nuk zgjodha iPhone sepse nuk ka ketu dhe te jem i sinqerte me eshte dukur pak i kripur ne cmim. Une nuk mund te shpenzoj me shume se 150 USD per nje celular. Dhe ne kete rast, do i shpenzoja aq vetem nese do bindesha totalisht qe po i jepja ato lek per nje vlere te barabarte ose me te larte ne funksione/sherbime.
Citim:
Pse mo lordo X5 eshte diamond qe u habite
Ti e di qe ne shqiptaret pa breke rrime dhe aksesoret i kemi te shtrenjte
Nuk kam shpenzuar dhe aq shume sa kujton ti jo
Mgjt mendoj se si clular praktik eshte nokia. per biseda dhe i thjeshte.
Gjithsej 5 faqe: « 1 2 3 [4] 5 » Trego 50 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.