Forumi Horizont Gjithsej 4 faqe: « 1 2 3 [4]
Trego 38 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Forumi Horizont ... per mua .... Per ty ? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15993)

Postuar nga Lela_Dr datë 04 Nëntor 2010 - 05:09:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
Forumi ..

- Gjat nji bisede me nji anëtare të forumit , ja pata krahasu me lokalin e lagjes , ku takohesh dhe bisedon , dëgjon ,mëson nga miqtë e tu . Kuptohet ka raste që edhe nervozohesh nga ndonji muhabet ( postim ) jo i këndshëm - por zgjidhja është po si ke lokali , i kthen kurrizin atij që nuk të pëlqen dhe vazhdon bisedën po me miqtë e tu

....... për vete ma shumë më pëlqen të rri ke banaku , tu gjujt menaxheren ( adminen hahahaaaaa )

... o Lela ... nga nji birrë të gjith miqve ... gëzuar
:cincin

Sa gje e bukur te lexosh mesazhet e dikurshme, dhe te qeshesh me te madhe per llojin e komunikimit qe kemi pasur dhe qe vazhdojme te kemi akoma.
S'do me kishte shkuar kurre mendja qe do te kisha kaq shume miq virtual dhe qe shpresoj nje dite te behen dhe real.

Postuar nga shelgu datë 04 Nëntor 2010 - 16:01:

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
shelgu je akoma i ri ti

Shelg fare.

Po ti?

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr

Sa gje e bukur te lexosh mesazhet e dikurshme, dhe te qeshesh me te madhe per llojin e komunikimit qe kemi pasur dhe qe vazhdojme te kemi akoma.
S'do me kishte shkuar kurre mendja qe do te kisha kaq shume miq virtual dhe qe shpresoj nje dite te behen dhe real.

Po duhet te nxjerresh kemben njehere si mama dhija, jo vetem me avatare se na ngaterron. Ti Lela, i ke qejf pjeshket?

Postuar nga Niqua datë 05 Nëntor 2010 - 00:37:

une jam zoge e vjeter

Postuar nga lule datë 27 Dhjetor 2010 - 22:06:

Forum..me rujt shqipen si cdo forum tjeter..vetem se ketu gjen disa tipa/e tpapare

Postuar nga BIONDIA datë 27 Dhjetor 2010 - 22:52:

Per mua shtyrje kohe dhe vend me fol me shqip e me kalu disa ore tu bo gallat me gjate se kaq asnjeher ...e falenderoj ate qe e ka hap se ne momente te veshtira dita kalonte duke lexuar dhe merzitja ikte dhe per miqte e vertet qe kam arritur te njoh .

Postuar nga Deb* datë 28 Dhjetor 2010 - 05:33:

Nje menyre argetimi midis bashkeatdhetareve te tu, kur nuk mund te dalesh dot jashte shtepise per arsye te ndryshme. Eshte dhe free mbi te gjitha.
Plus qe ka dhe anetare shume interesant. Ka dhe ca qe sjane por duhen dhe ata per numer e per te nxitur diskutime.

Postuar nga Ashley datë 28 Dhjetor 2010 - 23:28:

E kalon kohen bukurnuk mund dhe ta mohoj qe kam gjetur miq shume te mire dhe kemi diskutuar se bashku

Postuar nga RAIMONDI datë 01 Janar 2011 - 05:44:

---------Forumi eshte shume i mire per debat ,. per te shprehur ndjenjat dhe mendimet e tua si te vijne per mbare ------por ka dhe forume te tjera qe jane po kaq te mire---
----------- -Por mua ketu me pelqen sepse ka kete shtrimin e faqes shume te kendeshme per syrin tim, nuk e ka te ngarkuar ---------------dhe e e gjej kollaj , nuk ka nevoje te mbaj mend paswordin --spese ky forum del tak fak
------------Dhe nga ana tjeter kemi krijuar nje shoqeri ketu dhe bejme edhe gallate me njeri tjetrin pa merak ---------------
-------------Por do te thosha qe forumistat kur diskutojme per nje teme serioze , te lexojne dicka per te para se te bejne argumentimin e tyre ne menyre qe ti kene argumentat te bazuara dhe mbi bazen e tyre te zhvillojne arsyetimin e tyre -----------

Gjithsej 4 faqe: « 1 2 3 [4]
Trego 38 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.