| Forumi Horizont | Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 » Trego 62 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- ka 3 dite ne krevat (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16390)
Ajo e di si ndihet heroi yne,s'ka pse te luaje me tjetrin ..bah,edhe pse femrave u pelqen te terheqin zinxhirin.S'e di si veprojne ne Shqiperi,kam pare raste qe u kane shkuar mbrapa per muaj te tere edhe pas nje refuzimi(mbase vetem per te ushqyer egon),me shume te hapesh zemren me teper stronze behen..
Re: Re: ka 3 dite ne krevat
Citim:
Po citoj ato që tha durrsak
Sipas tex mesg mesazhet e derguara duhet te ken qen 4 dhe jan shpenzuar 1200 lek, (Shpenzim i tepert ky, djal jo kursimtar) per ta lexuar me celular duhet 3 min e 47 sec (koh e humbur kot). Perfundimi Ky mesazh del pa vlere ridergoje tek 1519 edhe ata ta japin zgjidhjen.
![]()

Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Ajo e di si ndihet heroi yne,s'ka pse te luaje me tjetrin ..bah,edhe pse femrave u pelqen te terheqin zinxhirin.S'e di si veprojne ne Shqiperi,kam pare raste qe u kane shkuar mbrapa per muaj te tere edhe pas nje refuzimi(mbase vetem per te ushqyer egon),me shume te hapesh zemren me teper stronze behen..

Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
bris sikur te ishe ti ne vend asaja!!!!![]()
![]()

po sikur te ishe ti si do veproje???
Citim::p
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
ari, turlli thote gjithmone te verteten almeno fino adess
Sa per mendimet ckisha ti thashe. Por nese te hyn ne pune edhe nje keshille, une te them, Mos shpenzo shume kohe me te kalumen se ma keq se vetes si ben kujt.

Citim:
po sikur te ishe ti si do veproje???

Re: ka 3 dite ne krevat
Citim:
Ne jeten time ka pas shume pak momente,
caste gezimi,ose per te mos thene; aspak fare.
Po ndiej nje nje vullkan ne shpirtin tim qe eshte gati te shperthej
kete moment e kam pas ndjek e kam pas enderruar ,kerkuar,pershkuar
ashtu si pershkon flaka olimpike cep me cep te botes ,deri kur arrin ne vendin e duhur e Cila fillon te shperthej..
prandaj nuk dua te te humbas kurre
keto jane fjalet e njerit qe po VUAN per dashurine tende
te fala jarani ne fund
Ka tre dite ne krevat.
O Ari e di, gjithmon kur jam e lodhur apo e merzitur vij ketu dhe te kerkoj vetem qe te qesh dhe ja erdha tek kjo teme sot ,i lexova te gjithe me rradhe ,(mendimi i turll si gjithmon me kembe ne toke) kam qeshur me lot ...
Si perfundim kam nxjerr qe KY tipi Je ti patjeter ,ska mundesi te kesh kuptuar kaq mire gjendjen shpirterore te shokut,dhe aq me teper ti dish gjerat me saktesi sikur te ishe aty perpara...Pastaj ka dhe dicka tjeter, se si shenje, je peshku, qe dmth dashuron me shikim te pare ,je i ndjeshem ,je dhe shakaxhi ne kulm,tani keto pika me lejne ne dyshim mua...si thua a kam te drejte? CIAO

| Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 » Trego 62 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.