Forumi Horizont | Gjithsej 20 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit » Trego 196 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Anekdota reale! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17103)
Citim:
Po citoj ato që tha aldo11
![]()
![]()
mbase ke te drejt qe i rash kaq shkurt, po un nje pyetje te bera s'te vrava! nuk te duket qe dhe ti i re pak gjat me pergj...?
urime x syrin e pushkes qe e dallon vetem nga ngjyra se ca mishi esht!![]()
klm mir miku im. mundohu te mos marresh c'do gje me kaq seriozitet![]()
Ne shkolle te mmesme na sillnin here pas here produkte disi te çuditshme per moshen tone. Ne fillim sollen prezervativa, me shpresen se do edukohet brezi i ri. Po kujt i duheshin prezervativat thuaj, 80% e mbaroi shkollen akoma te virgjer. Megjithate prezervativat ishin argument per humor. Nje nga çunat e fryu si tollumbace dhe ne ore te mesimit shikoje prezervativin qe fluturonte nga nje cep i klases ne tjetrin.
Mesuesja po spjegonte dhe bente sikur nuk shikonte. Befas ja keput: "Ore boll tani luajtet me tollumbace". Zgjat duart dhe me sa fuqi kishte e plas. Dhe vazhdon te spjegoje. Mirepo pas 5 sekondazh ndalon dhe kthehet nga klasa. "Ore çfare eshte kjo gjeja, ky lengu". Gjithe klasa ja plasi se qeshuri. "Ate e kishte perdor Labi u degjua njeri". Aty e kuptoi mesuesja qe ishte komplet jashte situates.
Ndersa njehere tjeter sollen tampax (per gocat tona qe... pikaaaa, vetem njera kishte provuar tampax dhe te tjerat e konsideronin kurve). Nje shoku jone dihej qe kishte xhepat e shpuar, sepse tallej me njerezit duke futur gjera nga nje xhep per ti nxjerre nga tjetri. E duke pritur vetem okazione per te krijuar gallate, merr nje tampax dhe i fryn siper nje rezerve te kuqe. Pastaj vjen dy hapa larg nje goce e ndrojtur qe ndiqte rite myslimane si vajze e mbare. Shiko çfare magjistari jam, i thote asaj. I tregon nje tampax te ri dhe e fut ne xhep. Fut doren te xhepi tjeter dhe nxjerr tampaxin me boje qe dukej i perdorur. Asaj gocej ju kthye stomaku dhe vrapoi per ne banje. Kusuri i klases ja plasi te qeshures.
E si te mos talleshim me ate rast. Te besh te vjelle tjetren me dy xheste ishte aftesi e larte teatrale. Aq me teper qe "vajza e mbare" ishte apsajt jetes, klases, dhe shoqerise tone.
looooool ajo puna e "tullumbaces" qe shume e forte loool
Ne shqiperi jetonim bashke me gjyshen dhe ajo ne darke i pelqente te hynte ne dhomen tone ku flija une me motren e te degjonte muhabetet tona nje nate une doja te pyesja motren per dicka po sdoja qe nana ta merrte vesh dhe i thashe "mori njeri ne tel sot "motra ime mu pergjigj duke me shkel syrin " po mori ajo shoqa jote Genta neser do vije " nana me nje sy mbyll tha "kush moj genti i (tha emrin e se jemes )... " ne pame njera-tjetren dhe ja plasem se qeshurit me te madhe sepse ajo e kishte kuptuar shume mire per cin po flisnin dhe une i thashe "oj nane po flasim per nje goce qe kam une ne shkolle " ajo me sy mbyll perseri me tha "e pra ne une per ate po flas per ate gocen qe sa here shkojme e marrim pencionin me ty ai sjell gjyshen e vet o cun i mire me pelqen ......me ka ngel ne mendje kjo gje sa here e kujtoj me motren qesh do ja hidhja une gjasme
k'te qe do ju tregoj me te degjuar e kam. sa reale esht nuk ju garantoj asgje
behet fjal x BEXHETIN ky bexheti na ishte nje pijanec...
sa her kalonte te bari i lagjes nuk i behej te mos hynte x te pir. mundohej ti shmangesh barit por tentazioni ishte i madh
nje dit vendos ta kthej dhimbjen ne forc, e thot sot nuk do ndaloj. kur afrohet afer barit thot me vete ( hec bexhet vazhdo rrugen bexhet mos e kthe koken bexhet) si perfundim arriti te kaloj afer barit e nuk hyri. ndalon e thot! "BRAVO BEXHET X KTE QE BERE E MERITON NJE DOPIO"
hahahaaaaaaaaaaaa bexheti
Shkoder
Nje burre qe pinte shume ishte bere problem per familjen dhe gruan e vet. Nje dite i thote gruaja: "Degjo, sot mos shko neper klube po ec ne shtepi se kemi njerez per dreke". Mire, thote burri.
Vijne njerezit nga ora 12 dhe i pret gruaja, por burri s'po vinte. Priti sa priti gruaja dhe del neper lagje te kerkoje burrin. E gjen ne nje klub duke pire dhe i thote "Po çfare ben more burre. Po pse pin mor, pse pin?".
Burri ngre syte dhe duke ju marre goja pyet gruan: "Po ti pse s'pin?"
Thuhet se ka ndodhur vertet
Si cdo fundjave dy tipa shkojne ne disko,njeri tek 40-tat dhe tjetri 48 vjec,beqar akoma ky i fundit...
Futen brenda,ulen ne bar,fillojne e pijne, vijne oret e para te mengjesit, ky 48-vjecari kishte kohe qe po observonte nje bjonde te leztshme dhe e fton te kercejne bashke,ajo pranon...kercejne por ky eshte perballe atij tjetrit i ulur ne bar, kerkon te seductoj kete femren dhe ne ato momente "magjike" i bie masela nga goja mbi shpatullat e asaj...
Imgjinoni ca skene ne ate moment...
Kisha nje zysh letersie ne kolegj qe vishte nga ato fundet qe jane te hapur totalisht dhe qe mbeshtillen e lidhen ne njeren ane. Ulej ne karrige derebardha dhe sapo ulej, kapte anet e fundit dhe i hapte, i shkonte e çara deri ne thellesi te kofsheve. Tani mua dhe nja ca te tjereve, si adoleshentë qe vetem briret na mungonin, na kishin vene ne bangat e para te izoluar nga nj-tj. Ky shoku im e kishte bangen tamam ne front ballor me zyshen. I thote kjo "he filani, kush qendronte ne bazat e romanticizmit?".
Ai i trapi me syte nen tavolinen e saje i pergjigjet:"ne breket e romanticizmit qendronte...".
E njejta zysh na shoqeronte ne teater. E mire, mbaroi pjesa e teatrit dhe na merr te takonim aktoret. Hap nje dere andej ne prapaskena, kokrra e moshkllit lakuriq qe po nderrohej. "O zyshe, s'o mesim biologjie ky".
Sabri Kuta,
njihej nga gjithe qytetaret vlonjate si pianeci i qytetit,por edhe nje person qe leshonte batuta te forta humoristike.
Po ju tregoj nje ngjarje te jetuar.
Ngjitur me Lulishten tek Sheshi i Flamurit,prane varrit te patriotit I Qemali ka qene nje pijetore,restorant,e cila ndodhet po aty sot e kesaj dite me emrin Sazani.Mbi te eshte hoteli i vjeter po me te njejtin emer.Sic dihet nga te gjithe ne Shqiperi edhe pse klientet pinin birre e sigurisht kishin nevoje te shkonin ne tualet nuk e vriste mendjen askush.Ate dite ndodhesha edhe une me dy shoke e po pinin ndonje birre.Une dhe njeri prej shokve u ngritem e shkuan tek nje tualet qe ndodhej tek kendi i lulishtes diametralisht me pietoren.Kur u kthyen i rame lulushtes permes per me shkur.Nga jashte klubit tek nje dritare me xhama e me perde mbi nje mure rreth 1m lartesi shohim Sabriun qe po shurronte thote Arjan cani i Zone e Lire.Por cte shohim,Sabrua kujtonte se e kish nxjerre manxerrin jashte,por ne te vertete e kish akoma brenda pantallonave.Ne qeshem dhe shoku im E...d i tha :''Sabri nxirre jashte se po e bene ne breke''S'ka mundesi tha duke qeshur me gojen me komplet dhembet e pare te rene lart e poshte dhe uli koken.Kur pa qe pipia po i pikonte nga poturret ai tha:
[B]''Pse s'thoni ju,mua me qenkan shpuar topet''
Gjithsej 20 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit » Trego 196 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.