Forumi Horizont Gjithsej 5 faqe: « 1 2 3 [4] 5 »
Trego 43 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Çfare Qendrimi Te Mbajme Ndaj Atyre Qe Pergojojne (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17304)

Postuar nga cecilia datë 06 Dhjetor 2009 - 02:41:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
jo vazhdojne te me censurojne

EHE mos u merzit per kaq pak...eshte embel kur pret me padurim per te ri-shkruajtur.

Postuar nga AngelDevil datë 06 Dhjetor 2009 - 02:43:

mos pergojo ti .... :p

he ku e lame muhabetin te kjo tema

Postuar nga Petter datë 06 Dhjetor 2009 - 02:43:

Kur ato qe pergojojne jan femra, ndaj tyre duhet mbajt pozicion i drejt dhe i pergojushem :p

Postuar nga cecilia datë 06 Dhjetor 2009 - 02:46:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Per cfare xhelozie po flet? Na vjen inat pse nuk bredhim dhe ne si ajo?
Ti cecilia krijon shoqeri me nje te tille?

Nqs do krijoja shoqeri?

Patjeter qe po sepse ajo s'do me mesonte se si dashurohet me meshkujt.
Kam bindjen e plote qe do ishte nje femer shume e hapur ne mendime...Frika ime nuk eshte se a do e bej une shoqe ate por a do me bej ajo shoqe mua...imagjino pikepamjet tona sa larg jane...

Postuar nga AngelDevil datë 06 Dhjetor 2009 - 02:48:

keto jane llogje koti ... ju larguat temes

po flisni per paragjykimet me duken jo per pergojosjen :p

Postuar nga Petter datë 06 Dhjetor 2009 - 02:56:

Tema per pergojosjen eshte :p

Postuar nga dylan datë 06 Dhjetor 2009 - 02:57:

qendrimi qe mbaj une une smund tu kem besim tu tregoj dicka timen nga frika e u holl ne lajmet e mbremjes

kam nje shoqe ishim ne nje klase qe ne klasen e pare per 6 vte ne te njeten klas e dhe pas ksaj aji u vendos ne nje qytet tjeter une tjeter dhe ka nje vit rastesia ku di ne jeta na bashkoi serish ne te njetin qytet me ket dhe kur e mori vesh qe une isha ktu erlli me taoi e u beme si dikur soqe ne ate mendjen time ne ate kohe q e njifja une ishte shume vajz e e mire shkonim mie ama me vitet kishte ndryshu me nje fjale me ty fliste dhe cdo gje te transportonte me tjeret qe kishte muhabet
kshu per disa kohe kisha shoqeri me te dilnim bashke cdo gje e morrja si kohet e shkuara dikur me mendimin qe kishim te njejten shoqeri po jo kur e shikova te fliste sa per nje per nje tjeter pa pike pergjegjsie si te sihte gjykatse filloi dhe me iku ajo deshira te shoqerohem me te fillova te kem tjetr pershtypje nga cfare kisha ne fillim
e sot degjohemi flasim po jo te dal apo te kem te njejten shoqeri shoqeri te larguar

fundi ket qendrim kam per veten ndaj njerzve qe pergojojne ndoshta ngaqe une per veten time sjam nga kto eshte shume veshtire te perflas per nje njeri vetem ne qofte se vertet ma ka bere te mos kem zgjillje tjeter per borxh me nje fjale

Postuar nga Deb* datë 06 Dhjetor 2009 - 02:59:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Nqs do krijoja shoqeri?

Patjeter qe po sepse ajo s'do me mesonte se si dashurohet me meshkujt.
Kam bindjen e plote qe do ishte nje femer shume e hapur ne mendime...Frika ime nuk eshte se a do e bej une shoqe ate por a do me bej ajo shoqe mua...imagjino pikepamjet tona sa larg jane...

Ajo e hapur ne mendime? Te bredhesh nuk quhet emacipim Cecilia. Ajo e ben se aq ja thote truri. Mjafton te kete nje mashkull afer. Mundesisht te ndryshem per nate. Ai eshte qellimi i jetes se saj. Kaq ka rendesi per te.
Se besoj qe do shoqeroheshe me nje te tille. Mendimi im.
Eshte shprehja.'' Me thuaj me ke rri, te te them cili je.'' Ne gjithmone i gjejme shoqet pak a shume tipin tone. Edhe ajo nuk do te rrije me ne, sic the dhe ti, se nuk do qe ta gjykojme. Do gjej shoqe si puna e saj qe te ndihet mire.

Postuar nga ksovari datë 06 Dhjetor 2009 - 03:44:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Ajo e hapur ne mendime? Te bredhesh nuk quhet emacipim Cecilia. Ajo e ben se aq ja thote truri. Mjafton te kete nje mashkull afer. Mundesisht te ndryshem per nate. Ai eshte qellimi i jetes se saj. Kaq ka rendesi per te.
Se besoj qe do shoqeroheshe me nje te tille. Mendimi im.
Eshte shprehja.'' Me thuaj me ke rri, te te them cili je.'' Ne gjithmone i gjejme shoqet pak a shume tipin tone. Edhe ajo nuk do te rrije me ne, sic the dhe ti, se nuk do qe ta gjykojme. Do gjej shoqe si puna e saj qe te ndihet mire.

Me pelqeu citati juaj me besoni, por cilesin e pergojimit ne shumicen e rasteve e kane edhe meshkujt, merren me punet e te tjereve...

Ju vertete po sillni ngjarje dhe shembuj shume interesant sidomos shprehjen e mirenjohur me trego me ke rri te tregoj se kush je

Postuar nga BIONDIA datë 06 Dhjetor 2009 - 05:01:

Sme prek fare qendrimi im indiferenca njerezit ate pune kane xhelozia eshte nje semundje e keqe nuk njh gjini e moshe ...

Gjithsej 5 faqe: « 1 2 3 [4] 5 »
Trego 43 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.