Forumi Horizont Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 »
Trego 84 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Arrangement Marriage (martesa me shkese) = Perdhunim me shkese (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17500)

Postuar nga BIONDIA datë 09 Dhjetor 2009 - 23:07:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

Bjondja, atij njeriu te mire dhe te kulturuar nuk ja gjen "bota" nusen, por e gjen vete, te mire dhe te kulturuar si ai. Mendimi im ky.

Enja une me mendimin tend jam qe cdo njeri e gjen dhe vete po nese une kam nje shoqe qe me pelqen dhe mendoj se eshte vajze e mire kur them e mire them qe eshte nga te gjitha anet dhe nuk flas per eksperiencat e saj por si femer ne karakter dhe kur kam nje cun daje, teze, halle dhe per shume arsye pune o si jan puq mendimet o karakteri me te dashurat qe ka pas dhe une i them qe kjo goce nuk eshte e keqe e prezantoj dhe ato pelqehen ku eshte "bota " ketu ...nuk besoj se ja prezantova une ky doli budalla ...

Postuar nga AngelDevil datë 09 Dhjetor 2009 - 23:11:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

Enja une me mendimin tend jam qe cdo njeri e gjen dhe vete po nese une kam nje shoqe qe me pelqen dhe mendoj se eshte vajze e mire kur them e mire them qe eshte nga te gjitha anet dhe nuk flas per eksperiencat e saj por si femer ne karakter dhe kur kam nje cun daje, teze, halle dhe per shume arsye pune o si jan puq mendimet o karakteri me te dashurat qe ka pas dhe une i them qe kjo goce nuk eshte e keqe e prezantoj dhe ato pelqehen ku eshte "bota " ketu ...nuk besoj se ja prezantova une ky doli budalla ...

prandaj doje te me prezantoje me cunin e halles ti mi dreq lool

Postuar nga BIONDIA datë 09 Dhjetor 2009 - 23:14:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

prandaj doje te me prezantoje me cunin e halles ti mi dreq lool

angjel te prezantoje cunin e halles ty une halla ime te ikte nga shtepia se ti i ve zjarrmin ...ai i shkreti o ne i urte do i thonin ..."Faje te vuni ne pune nusja "...precizojne quhet Farruk po shkurt Faje

Postuar nga AngelDevil datë 09 Dhjetor 2009 - 23:16:

Citim:

angjel te prezantoje cunin e halles ty une halla ime te ikte nga shtepia se ti i ve zjarrmin ...ai i shkreti o ne i urte do i thonin ..."Faje te vuni ne pune nusja "...precizojne quhet Farruk po shkurt Faje

po te quhet shkurt Faje ma prezanto dakort jam... e cike shpejt qe ta marr me vete ne Dubai mos flej vetem anej

nisja eshte ne 19 muajin sta them

Postuar nga AndreaPirelli datë 09 Dhjetor 2009 - 23:20:

Citim:

Ke no i goc halle ????? .........

Postuar nga BIONDIA datë 09 Dhjetor 2009 - 23:22:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

po te quhet shkurt Faje ma prezanto dakort jam... e cike shpejt qe ta marr me vete ne Dubai mos flej vetem anej

o goce do vije muajin tjeter ne token meme se jeton ne Germani po te jap disa te dhene :
djale i vetem ...
biond me leshra te verdha..
33 pranvera sa i ka kap...
doktor per trute e kokes...
i gjate 1.90 kemba 45 me duket...
permasa te tjera zbuloje vete ...ah harrove ka nje maqine te thjeshte ...do me per Farrukun

Postuar nga BIONDIA datë 09 Dhjetor 2009 - 23:24:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Ke no i goc halle ????? .........

me vjen keq skam ...mbaruan

Postuar nga AngelDevil datë 09 Dhjetor 2009 - 23:25:

po te jete 1.90 pranoj jo per gje po kam problem me ket punen e gjatesise ngaqe jam ca si e gjate vete kam problem me gjet cuna me te gjate se vetja ime

ja kjo quhet shkesi o njerez :p por per te martuar skam ndermend me lidh kembet Bionde kam kohe akoma te rritem

Postuar nga AndreaPirelli datë 09 Dhjetor 2009 - 23:33:

Citim:

me vjen keq skam ...mbaruan

Postuar nga Tulipani datë 10 Dhjetor 2009 - 00:17:

Se mbaj mend ku lexova se nje vajze tjeter e kishte braktisur familja se ishte e semure me Aids. E te mendosh qe ne rastin e meshkujve dhe kur i denojne ne burg per multi krime per familjen nuk ndryshon gje perkundrazi dergjen dyerve te gjyqtareve per ti korruptuar.
Me acaron nervat kur ne si shoqeri shqiptare te perplasim fytyres familjen si gjene me te shtrenjte qe kemi. E pra me duket se duhet te perkufizojme me mire familjen se nuk mjafton te martohesh te besh kalamaj e ajo berthama te quhet medoemos familje. E ata qe predikojne me shume jane dhe familje-prishesit e familje-mos ndertuesit me te medhenj.
Ne rastet e mesiperme ato vajza do kishin qene me fatbardha nese do kishin qene jetime.

Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 »
Trego 84 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.