Forumi Horizont Gjithsej 5 faqe: « 1 2 3 [4] 5 »
Trego 48 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- gocat_sHqIpTaRE (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18456)

Postuar nga lule datë 20 Shtator 2011 - 21:47:

Pa he ça skuptove ti??

Postuar nga Vizioner datë 20 Shtator 2011 - 21:51:

Citim:
Po citoj ato që tha lule
Pa he ça skuptove ti??

dylan thote "skuptova sen", kurse ti i thu "he, ca kuptove ti"!!???

hajde merri vesht femrat tani!

ooohhh cu knaqa. keshtu shplodhesh nga puna

Postuar nga Amelie datë 20 Shtator 2011 - 22:00:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner

dylan thote "skuptova sen", kurse ti i thu "he, ca kuptove ti"!!???

hajde merri vesht femrat tani!

ooohhh cu knaqa. keshtu shplodhesh nga puna

wa waaa u kanqe ee:P.,po mir me fal ke ndonje menyr tjeter per tu shplodhur kur vjen nga puna::P....na e thuaj dhe neve se sevap do besh

Postuar nga dylan datë 20 Shtator 2011 - 22:02:

Citim:
Po citoj ato që tha Amelie

wa waaa u kanqe ee:P.,po mir me fal ke ndonje menyr tjeter per tu shplodhur kur vjen nga puna::P....na e thuaj dhe neve se sevap do besh

deksha aty jam me ket tipin dhe un krejt shlollja me ik me ju e stressi gjithashtu

Postuar nga Vizioner datë 20 Shtator 2011 - 22:07:

Citim:

Po o goce ka. Ka disa por njera nga ato eshte: Kur vjen nga puna, futi nje t qime ---------------> ne gjelle dhe te veshtiroset gjella dhe keshtu rri pa hang e do merresh me forumnat

p.s. Kush je ti njehere, se ste njoh?

M.C. Si eshte bere kjo Bote, te nxjerr gjuhen robi botes, pa te njoh e pa pas kurre kontakt!!!!
Hec ma, dhe kjo eshte pjese e jetes!

Postuar nga Amelie datë 20 Shtator 2011 - 22:16:

Citim:

Po o goce ka. Ka disa por njera nga ato eshte: Kur vjen nga puna, futi nje t qime ---------------> ne gjelle dhe te veshtiroset gjella dhe keshtu rri pa hang e do merresh me forumnat

M.C. Si eshte bere kjo Bote, te nxjerr gjuhen robi botes, pa te njoh e pa pas kurre kontakt!!!!

hahaahah kto te q,,,imet te gjella si njoh se ne nuk majm qime ka anet tona ahahah!!!!...edhe si medot se njof shum ::lol.,,.
pastaj per te gjuhen zemer kujdes se sta nzorra un ahahah cik llapist qeke vet per kismet ahahahha!!!he tani mos u bej me turp se gjith ai cun edhe ska lezet!!!

Postuar nga dylan datë 20 Shtator 2011 - 22:17:

[QUOTE]Po citoj ato që tha Vizioner
[B]

zotin ato rreshtat me siper dy frazat e para mi shpjego pak deksha se kam kuptu

kto ktu me nje fjale se i paskam nda

Postuar nga Amelie datë 20 Shtator 2011 - 22:17:

Citim:

hahaahah kto te q,,,imet te gjella si njoh se ne nuk majm qime ka anet tona ahahah!!!!...edhe si medot se njof shum ::lol.,,.
pastaj per gjuhen zemer kujdes se sta nzorra un ahahah cik llapist qeke vet per kismet ahahahha!!!he tani mos u bej me turp se gjith ai cun edhe ska lezet!!!

Postuar nga dylan datë 20 Shtator 2011 - 22:20:

Citim:

pastaj per gjuhen zemer kujdes se sta nzorra un ahahah cik llapist qeke vet per kismet ahahahha!!!he tani mos u bej me turp se gjith ai cun edhe ska lezet!!!

deksha uen spo kuptoja thoshte mu qi nderkohe qe behej gjella
apo ne vend te gjelles mu qi spo kuptoja sensin e komplikuar

Postuar nga Vizioner datë 20 Shtator 2011 - 22:24:

Citim:

pastaj per te gjuhen zemer kujdes se sta nzorra un ahahah cik llapist qeke vet per kismet ahahahha!!!he tani mos u bej me turp se gjith ai cun edhe ska lezet!!!

Amelie, vallahi une e kam gjoksin gjithe qime. cer tbaj une, ha thuj ti!?

I bie t qimes une...............qe per zotin, ngela pa hang prej asajt me mbusht tenxherja e gjelles gjithe qime

Keshtu eshte kur gatuan lakuriq. Sa here i them vetes, vishu kur gatun...por ja, zakoni dhe harroj

Po kjo llapist cer eshte o goce!? Mos e ke fjalen per gjuhen? Po une e kam te shkurter, i shkreti, nuk arrin deri .....atje.....vetem qoshet

hm...se mos e kishe fjalen per gje tjeter ti Amelie, se tu pergjigja gabim dhe u felliqa?

hej bela kjo shqipja

Gjithsej 5 faqe: « 1 2 3 [4] 5 »
Trego 48 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.