Forumi Horizont | Gjithsej 4 faqe: « 1 2 3 [4] Trego 37 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- ndarja (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18540)
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
ja ke fut si kau pels dhe ti
po e rrofte dreqi me krjet ca punon e rrin e kalon a krjet me i fut ne krevat don aaaaaaaaaaaaaaaaa
hej zot po te trellkan tybe po ndale cik veeten po si spaska shoqni mes femre e mashkulli po ti kur punon me ndonje femer a cdo her qe e shef te shkon emndja me fjet me te aaaaaaaaaa
une per zotin kam pas meshkuj ne pun ne shkolle ngado e normal kur rrin me ta punon me ta e tjera ka njeriu shoqeri po sme ka shku emndja ndonejher tu futem ne shtrat ncncnnc
e tani ndonje e vecante dic tjeter moj po mso thuj mahskull feemr veco cik
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Si eshte kjo puna e kemishave cdo te treten dite lol?
Po ti nga e di? Mendon se si ty jane te gjithe? Kujtova se ishe i vecante.![]()
Re: Re: Re: Re: Re: ndarja
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Po pse me Ana si i thone po ta ndrrosh te dashurin, medemek a ka ndonje llaf tjeter?
Pu sa nuk i marr vesh une keto gjera.
Re: ndarja
Citim:
Po citoj ato q� tha leoo_29
si mund te ndahesh me te dashuren ose te dashurin dhe prape te kete respekt per ty?
Re: ndarja
Citim:
Po citoj ato që tha leoo_29
si mund te ndahesh me te dashuren ose te dashurin dhe prape te kete respekt per ty?
e mir mir varet nga simapatia ndjenjat repekti qe ke pas ose ke per at njeri ,ka raste ndoshta qe me dis apersona ske deshir as ti takosh ne rrug jo te kesh nje lillje ne vazhdim me ta , ka raste qe ajo lillje ka len mbresa ose caste te bukura ose nje shoqeri qe ske deshir ta humbasesh ose e shef qe ste besdisen te vazhdosh nej shoqeri
e e them po mendoja ne ket rast kur lexova temen ,cfare urrej me shume te vetja eshte ajo qe nje nejri kur me del nga zemra eshte teper e veshtire per mua ta fus ne zemer serish ,e ktu sbehet fjale per te dashur apo meshkuj dicka po per cdo gje person ne pergjithsi,e e urrej veten per ket besoj njeriu ne dia raste duhet te jap nje shanc ose thjesht te bej sikur ca gjera jan harruar
ja me jap nje rast qe me ndolli jo me larg se dje ishim ne nje vend ashtu dhe takoj nje njeri femer kjo e kam shume te afert e per disa fjale te thene nda meje shpifje e gjera pa kuptim ka nje kohe mjaft te gjate qe si flas ,ajo me flet psh me afrohet e krejt sepse ashtu ehste lillja jone po une sarrij ne zemer ta pranoj me e kjo me ndoll me persona te ndryshem ne pun apo kudo qofsha
e qe doja te them njeriu me raste sduhet shume te fus ato emucionet e zemres per te pranuar dicka qe ka ndoll ishte ky mesazhi ndoshta pak per shkodranin me siper qe varet nga rasti ndarja ose personi qe mundte kesh pasurlilljen me te gjithmone ,jo te gjithe njerzit mund te marrin shume gjera dobsi ose perfitojn sic mund ta mendosh ti
po cdo nejri ka mendimin e tij no koment per me gjat
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ndarja
Citim:
Po citoj ato që tha Ana1
do te thote te " move on with your life", jo sic qurravitemi ne Shqipetaret kur ndahemi nga i dashuri, sidomos nga i dashuri i pare.![]()
Po si mendojme dhe ne martesen qe ne moshen 16 vjece?! apo 18 vjece?! Ne ate moshe nuk jemi ne gjendje te lajme brreket tona ( p[o nuk qe lavatricja), jo me te perballojme stresin e jetes martesore.
Ketu perreth, edhe 40 vjece dhe nuk jane ne gjendje te vendosin te martohen apo jo, pasi jane ne kerkim te njeriut te duhur, dhe mire ja bejne.
P.S. *Deb, ate doja te thoja dhe une, te gjesh nje dashuri te re.![]()
Gjithsej 4 faqe: « 1 2 3 [4] Trego 37 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.