Forumi Horizont Gjithsej 5 faqe: « 1 2 3 [4] 5 »
Trego 42 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Letërsia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=5)
-- Cfare eshte jeta? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1902)

Postuar nga bepi datë 01 Nëntor 2003 - 01:16:

jete moj jete

Jet moj qen o qen me qime o jeta ime.

hahahahahah!

Postuar nga Bledumi datë 12 Qershor 2004 - 02:14:

Citim:
Po citoj ato që tha BUCS
Cfare eshte jeta?

NJe rruge me kthesa,nga marteniteti deri ne varreza...:p

Postuar nga volter datë 12 Qershor 2004 - 02:28:

Jeta eshte per te vdekur, dhe vdekja eshte per te lindur...Ups.....

Postuar nga BELA E BUKUR datë 19 Qershor 2004 - 08:31:

Unhappy pershendetje !

C'fare eshte jeta , gjithmone kam dashur ti jap pergjigje nje pyetje retorike te tille por asnjeher skam mundur te gjej ate te sakten ...me pelqen shume komenti i Bucs (megjithese me merita te vjedhme :p ) hahhah lool
por ne fund te fundit per mendimin tim eshte nje Enderr e trishtuar edhe gezohemi qe ishte nje enderr , por edhe na vjen shume keq kur mbaron (per momentin te pakten keshtu ndihem , spo mar vesh edhe une ca thme e ka fajin plloshtani :p na ngjiti semundjen e filozofise pa kuptim :p:p:p

Postuar nga volter datë 20 Qershor 2004 - 02:01:

Wink

P.s Bela ç'ke moj engjellushe e bukur, qe me je qepur mua si kanderr, nuk kam zbuluar mesime librore lal per filozofine, te pakten ti e di per kete se une ia kepus kot fare nejse ti bela jeta eshte nje lule qe kerkon here shi e here diell...

Pershendetje bela e bukur, te kam xhan yllo
bye bye plloshtani

Postuar nga BELA E BUKUR datë 26 Qershor 2004 - 23:28:

Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
P.s Bela ç'ke moj engjellushe e bukur, qe me je qepur mua si kanderr, nuk kam zbuluar mesime librore lal per filozofine, te pakten ti e di per kete se une ia kepus kot fare nejse ti bela jeta eshte nje lule qe kerkon here shi e here diell...

Pershendetje bela e bukur, te kam xhan yllo
bye bye plloshtani

hahahahhahha shyqyr thuaj qe spo ma merr per ters ti e te merzitesh me mua .....:p:p:p
ps..edhe une te kam xhan .. bela mistrece:p

Postuar nga volter datë 30 Qershor 2004 - 01:56:

Thumbs down

Citim:
Po citoj ato që tha BELA E BUKUR

hahahahhahha shyqyr thuaj qe spo ma merr per ters ti e te merzitesh me mua .....:p:p:p
ps..edhe une te kam xhan .. bela mistrece:p

Ç'e thote tani Bela "mistrece"???!!! Po pra, une ty asnjehere nuk te marr mendjen per te keq sepse ti je nje yll gjigand qe ndricon qiellin e plloshtanit me spekter te bukur...., e perse te merzitem me Belen ?!!...Po une me ty, Bela gjithnje gjej prehje dhe caste te bukura ne jeten romantike, eshte mekat te merzitesh me Belen "mistrece"...E pra ...

E lexuat cfare eshte jeta, jeta na ka dhuruar nje leter te madhe, ku ajo duhet te mbushet me ngjyra te bukura nga ne, dhe te testojme veten ne ate leter...........

P.s Bela kur te lexoj shkrimet, sec me hipin do ndjenja te bukura ne shpirt sa qe nuk kam force t'i qetesoj, madje do dridhje shpirterore, qe as zoti nuk m'i sheron dot...muahhh bela e bukur...

Me respekt Plloshtani

Postuar nga eliz datë 30 Qershor 2004 - 07:15:

Plloshtani,

fshihu tani se po erdhi Rokja do te te japi ca mesime mbi jeten qe s`ke per ti harruar :p .

Postuar nga hirushja datë 30 Qershor 2004 - 13:34:

Eliz, po pse te fshihet? Plloshta e ka mare jeten me plot gezime cdo gje qe shkruan kane fjale gezimi, lumturie, sa te bukura vajzat jane per te.

C'do gje qe ai prek eshte e pamundur mos ta kthej ne gjalleri.

Postuar nga volter datë 13 Shtator 2004 - 04:28:

JETA ESHTE NJE DUKURI QE JETOHET MES DY EKSTRIMITETEVE: BUKURISE SE IDEALIZUAR PA FUQI DHE REALITETIT TE BUTE E TE EGER...IMAGJINATE DHE REALITET QE KALON KUFIJTE BUKURIE DUKE I THIRRUR DHE SODITUR VALET E JETES, KETO VALE QE BUROJNE NGA SHPIRTI I POETIT .....

Gjithsej 5 faqe: « 1 2 3 [4] 5 »
Trego 42 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.