Forumi Horizont Gjithsej 17 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »
Trego 161 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- Cili eshte parfumi juaj i preferuar? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2055)

Postuar nga darke datë 29 Mars 2004 - 01:21:

i heard once that the Channel nº5 had hormones to attract men :O

Postuar nga JamCelik datë 22 Prill 2004 - 14:44:

c'do gje qe kam, i kam HUGO BOSS

Postuar nga brigid datë 24 Prill 2004 - 01:53:

parfumi im i preferuar eshte " tresor lancom" per shen valentini burri im me beri dhurate nje parfum te tille

Postuar nga tipi datë 28 Prill 2004 - 16:38:

J'adore
Tresor
Dune

Postuar nga Lozonjare datë 28 Prill 2004 - 19:22:

Re: Macekeqe

Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
Edhe une e pelqej shume ate parfumin. PO tani per tani perdor nje te thjeshte pra asgje fare se harroj ta ve parfum. Por me pelqen agjithashtu edhe channel.

Parfumi ime ështe Vivian Weswod,dhe ky parfum qe pelqen Hirushja...dhe Dior....

Postuar nga lulka datë 29 Prill 2004 - 15:50:

Parfumi im i preferuar eshte l`eau par kenzo yll fare eshte por perdor dhe ultraviolet paco rabanne dhe wild wind te gabriela sabatini
Urrej parfumet e embla dhe sh te sheqerosura sidomos ato me aroma vanilie , mendoj se i perdorin femrat qe vuajne per te rene pak ne sy

Postuar nga tironcat_2004 datë 02 Qershor 2004 - 15:27:

1)BURBERRY'S TOUCH
2)DKNY
3)DUPOND

keto jane parfumet qe preferoj ama me shume preferoj parfumet qe kan te zgjojne shije per dashurine!

Postuar nga amor alucius datë 02 Qershor 2004 - 17:23:

Re: glow...jlo???

Citim:
Po citoj ato që tha vanesa
jonita nuk dua te te ofendoj po parfumi i jenifer lopez eshte me i shpifuri qe kam pare deri tani. ai vjen ere si ato kolonjat me arome trendafili qe kane qene ne kohen e enverit. jlo ka nxjerre nje parfum te ri qe e ka eren cka.
une per vete kam qef shume parfume po tani po perdor LACOSTE pour femme qe sapo ka dale.. dhe po ashtu perdor COCO MADEMAISELE nga CHANEL.
kurse per cuna me pelqen ULTRAVIOLET MAN nga PACO RABANNE.

I ke rene pikes

Postuar nga zonjusha datë 02 Qershor 2004 - 19:17:

blue ligt DOLCE GABANA eshet yll fare
edhe jadore, noa, channel

Postuar nga SEXY_GIRL05 datë 02 Qershor 2004 - 23:40:

Wink

parfumet e mija jane dy sepse i perdor qe te dyja ne nje kohe
DAVIDOFF & HOT CONTURE po nuk u leva me keto te dyja nuk dal nga shtepija ri kycur brenda lol

kurse per cuna aman o zot ctja u them se me iken mendja eshte
BELAGIO me then te drejten ja fut edhe no nje here lyhem me kete parfum se se keni i dene sa me pelqen ka nje ereeeeeeeee u nene nene te terbon nga trute
p.s. ( cuna kujdes ju se mos me merni pe te shoqates te leskave se ju vrava fare hahahha lol )

Gjithsej 17 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »
Trego 161 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.