Forumi Horizont Gjithsej 39 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »
Trego 383 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Shqiperia, traditat kulturore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=114)
-- Cili eshte vendi me i bukur ne Shqiperi? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2917)

Postuar nga azurro datë 19 Mars 2004 - 10:01:

Nga pikpamja turistike pa diskutim SARANDA ngelet qyteti me i bukur i Shqiperis.
Kurse nga pikpamja arqitektonike pa dyshim Gjirokastra dhe Berati.

Postuar nga anaz datë 19 Mars 2004 - 14:17:

Vendi me i bukur ...

Do te thoja ka shume,
Mua me pelqen Saranda dhe ne vecanti Dhermiu dhe se di ndoshta se keni degjuar por ne Durres ishte nje fshat qe quhej Bize. Ishte vertet mrekulli te ishe atje. Fshati eshte ne maje te nje mali dhe ne krahun tjeter ka detin. Eshte nje qetesi aq e madhe sa degjon qetesisht cicerimat e zogjve.
Nuk e di kam qene vetem dy here ne ate vend, eshte vertet nje mrekulli sidomos ne vere kur fryn nje ere e lehte ne darke dhe degjohet zhurma e cdo gjeje te krijuar nga natyra, madje degjohet kur lekunden edhe deget e pemeve, bari.....
Pastaj edhe Voloreku ne Pogradec eshte bukur, ju keshilloj ta vizitoni sidomos tani ne kete stine.

Postuar nga Antik datë 23 Mars 2004 - 16:04:

PER VLONJATE 2003

O VLONJATE ME SA DUKET PASKE MBETUR NE QYTETET E KOHES SE ENVERIT{PARA 1991}.OSE DO KESH VITE PA SHKUAR NE SHQIPRI.MEGJITHATE SI TE DUASH NUK TA PRISH UN TY.

POR PO INTERESOHESH TE DISH DICKA ME SHUME PYET NDONJE QE DI DICKA ME TEPER{ DHE JO MUA}.BY BY DHE TE ME FALESH QE DOLA NGA TEMA.

Postuar nga VLonjatja2003 datë 23 Mars 2004 - 22:03:

PER ANTIK

La une s kam mbetur me qytetet e kohes se Enverit edhe ne Vlore s kam kohe pa vajtur I mean para 2 vjetesh kam qene po je sh gabim ok la cuz s eshte ashtu si thua ti.....ok
ti mere si te duash s ka problem.... As una s ta prish ty....

pacim

Postuar nga JamCelik datë 24 Mars 2004 - 00:04:

ca vlore thoni ju e vlla, ku ka si Tirana, vlora eshte te ikesh nja 15 dite per plazh, por te krahasosh jeten e Tiranes me ate te Vlores eshte si nata me diten.

Postuar nga VLonjatja2003 datë 24 Mars 2004 - 06:37:

o Celik po ne behar c beni ju atje ne Tirane he???? Apo ngroheni ne

diell???

pacim

Postuar nga sUgA__tIlOnCe datë 24 Mars 2004 - 10:23:

Talking

Weeeee boobobobob

Nejse pavarsisht se jam tironce puro le e rrit atje si i thone mo them se vlora eshte me yll....kuptohet mas tirones:p:p:p

TiRoNa # 1
VlOrA # 2
FiErI # 3

Postuar nga Antik datë 24 Mars 2004 - 17:32:

o vlonjtate2003

mire mbase e kam gabim po po tu dha rasti pyet dhe ndonje tjeter qe te sigurohesh dhe un do pyes.by dhe te pershendes patriote se dhe un vlonjat jam........byby

Postuar nga Antik datë 24 Mars 2004 - 17:34:

per brune tiransen

o brune ku je se me ka mar malli te flas me ty na u tha goja......hahaha.e paske ndruar shum gjuhen:persa i perket vlores{d.m.th}e ke ven ne plan te dyte.byby dhe te puth.

Postuar nga jimmy84 datë 24 Mars 2004 - 18:38:

Per vende te bukura me thene te drejten ne SHQIPERI ka plot qe nga jugu ne veri po me te bukuren ka vetem nji......VLOREN pra mo.Pse beni sikur nuk e dini? Po te bukura jane edhe Gjirokastra dhe e tere Laberia ne jug dhe Alpet ne veri (qe nga Lura deri ne Jezerce).Pa harruar Korcen dhe Poradecin. .Por mos harroni kush e mban vendin e pare!!!!
Me modesti si gjithmone JIMMY dora vete.
Faleminderit per moskeqkuptimin (mirekuptimin dmth )

Gjithsej 39 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »
Trego 383 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.