Forumi Horizont | Gjithsej 6 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 » Trego 54 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Per ty qe nuk e dite kurre sa te desha (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3006)
Nuk e dite kurre sa te desha jo per fajin tim por per fajin e syve te tu qe ishin te verber .Kundrasens te mendoj qe ti e sigurt per dashurine time nuk e dite kurre se une te desha me shume se veten dhe se ti nuk deshe as veten kur sme deshe mua .E di nuk mund te duash dike me zor, kete kurre sta kam kerkuar , megjithse ti me deshe sipas menyres tende dhe kjo me vret me shume se apatia qe do te doja te kishe me mua.Me ke dashur dhe sme ke dashur .Dicka abstrakte te thuash se ti me do sipas menyres tende , qe me ke vrare nga frika se mos me vrisje , qe po me humb nga pasojat se kishe frike te me humbje.Nuk e dite kurre sa te desha ...kurre.
....
Nuk e di nese e ke pyet ndonjehere vetveten:-"C`me njohu me ate femer?"
Nje shenje diku duhet te jete.Ne te kaluaren jo qe jo.
Dhe u njohem si ne perralla ku personazhet ishim Ne dhe Dashuria jone.
Gezonim, qeshnim,dhe te lumtur flinim neteve te gjata dhe pa pranine e njeri-tjetrit.
Cdo mengjes une ngrihesha me heret,rregulloja krevatin haja mengjesin
dhe dilja te prisja bus-in e ores 7" qe me shoqeronte ne college.
Nuk flisja me asnjeri.Askush s`mer hynte ne sy.Cdo shikim provokues
e injoroja,-sepse zemra, mendja dhe syte e mi dashuronin krejtesisht
vetem TY.Isha e lire.
E keshtu kaloi nje vit...
Here mire, here keq.Here zihu, here pajtohu.
Xhelozi per cfare?!
Xhelozi per ke?!
Eh,...
-Sot mora nje lajm nga ty.Uroj te ja kalofsh sa me bukur ne Ulqin.
Eh shpirt i humbur ,-sa me lendoi vetem emri i atij vendi
ku ti po kalon pushimet familjare.
Jo se u bera xheloze, te betohem ne Zot!
Por, sec mu ngjallen enderrat e dikurshme,kur bashke palnifikonim
te kalonim sa me bukur atje.
Dhe ja...Te tjere njerez ne jetet tona.Deshira te njejta qe realizohen me tjeter njeri.
Tjeter lumturi ne jete,tjeter force per te harruar dhe per t`i thene jetes "Ik pirdhu!"
Akoma kam shum per t`i thene vetvetes tashme, jo TY...
"C`me njohu me ate mashkull?!"
Hmmm me vjen keq per te gjith ata qe vuajn..
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Nuk e dite kurre sa te desha jo per fajin tim por per fajin e syve te tu qe ishin te verber .Kundrasens te mendoj qe ti e sigurt per dashurine time nuk e dite kurre se une te desha me shume se veten dhe se ti nuk deshe as veten kur sme deshe mua .E di nuk mund te duash dike me zor, kete kurre sta kam kerkuar , megjithse ti me deshe sipas menyres tende dhe kjo me vret me shume se apatia qe do te doja te kishe me mua.Me ke dashur dhe sme ke dashur .Dicka abstrakte te thuash se ti me do sipas menyres tende , qe me ke vrare nga frika se mos me vrisje , qe po me humb nga pasojat se kishe frike te me humbje.Nuk e dite kurre sa te desha ...kurre.
Po sikur ...
Peshperis ngadale fjale absude,pa nje kuptim te percaktuar,ndoshta sepse skam qene kurre konstant ne gjerat e mia .Peshperise ngadale fjale vetes ashtu si era gjetheve qe bien i peshperit vjeshten si pershendetje te fundit. Ndoshta fjalet e mia me sjellin tek ti , tek ti qe je vjeshta ime megjithse erdhe kur celen lulet megjithse shkove kur flinin yjet . Letargjia eshte nje kujtim i hidhur qe ka skalitur tek une porsi valet mbi shkemb gjurmet e saj .Mjergulla qe kishte pushtuar tabllon e zymte te kesaj jeta me beri te kuptoj se konturet skane rendesi as iluzioni i telajos mbushur me ngjyra por ajo qe ka rendesi eshte sensi qe i japim gjithckaje,menyra sesi duam ta shohim ne. Neser do te jete me mire i them vetes.Po sikur te mos te kete nje te neserme... ?!Po sikur...
Ps:Faleminderit Beterre ...
Per Ty qe Nuk deshe te degjosh Kurre per dashurin time...?
Sa here e mendoj se qfare kam bere per te fituar dashurin tende,ndalem e mendoj e them a thu qfare ke ti ,ke zemer apo ne vend te nje zemre mban ndonje guri...
Kam ecur rreziqeve ,kam bere edhe vepra penale vetem qe tti te ndjehesh krenare per mu....
Por te gjitha keto kurre nuk than rezultat sa zot kur mendoj ndalem edhe ne vete them se kam qen njeri i krisur.....Qe kam luftuar per te fituar zemren e nje personi qe nuk meriton dashuri...
Te kam dashte zemer shume por sot te ka mbuluar pluhuri i harreses ..tashme ti nuk egziston mo ne kujtimet e mija....
Je thjeshte veq nje iluzion nje gabim me teper ne jeten tim prej te qfrenuari..
Sa e lodhshme kjo dite , porsi heshtja , porsi ti ...
DITET PO KALOJNE PO QDO SEND ME BEN TE TE KUJTOJ ..KAM MALL PER TY....EDHE PSE KURRE STE THASHE ATE QE DESHA TE TE THEMM....
E takoj imazhin tend mbremjeve vone ,neper erresiren e ndergjegjes . Shikohemi sy me sy dhe sthemi asnje fjale nuk e di perse .Ndoshta sepse fjalet jane te teperta apo ndoshta se ne te dy e vrame shume njeri tjetrrin ashtu pa dashur , ashtu pa folur si dikur .Nuk me merr as malli as deshira per ty por eshte gjithcka qe kam rrotull qe ne nje fare menyre me dergon tek ti edhe pa dashur .Kur mbyll syte hija ime ndjek gjurmet qe ne lam pas drejt endrres , drejt ... nejse .Eshte me mire qe ti dhe imazhi yt te rrine atje ku jane , larg botes time , larg endrrave ,iluzioneve , deshirave qe mbushin ditet e mia .Per ty qe nuk e dite kurre sa te desha , apo une skam dashur kurre vetveten jo me te kem dashur ty .A e ke merituar ti ...?! S'besoj ...
pershendetje diabolic
citoj
E takoj imazhin tend mbremjeve vone ,neper erresiren e ndergjegjes . Shikohemi sy me sy dhe sthemi asnje fjale nuk e di perse .Ndoshta sepse fjalet jane te teperta apo ndoshta se ne te dy e vrame shume njeri tjetrrin ashtu pa dashur ....
mos u lodh kot se nuk te kuptojne kurre. Mik i dashur je ne kufirin midis endrres dhe realitetit. Ne zemren tende poetike nuk ze vend meskiniteti.
Gjithsej 6 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 » Trego 54 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.