Forumi Horizont Gjithsej 6 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 »
Trego 52 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Çfarë ju tërheq më shumë tek një femër ose mashkull ? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9654)

Postuar nga tresh datë 21 Dhjetor 2006 - 17:26:

Citim:
Po citoj ato që tha darma
Mua me terheqin djemt qe kujdesen per prinderit e tyre....qe nuk e kane per tup te dalin me prinderit e tyre te shpenzojne kohe me to...nuk e di perse por nje mashkull qe kujdeset per nenen dhe babane mban shume dashuri ne shpirt per mua tregon shume....

Citim:
Po citoj ato që tha engjell_mbrojtes

ke then dicka me vend darma...! Se sot nuk do me dit me njeri per prinderit...(ne pergjithesi e kom fjalen)

hehehe kekam tip terheqes

Postuar nga bucimakja datë 29 Janar 2007 - 03:15:

syte dhe buzet....

Postuar nga aRiAnA datë 29 Janar 2007 - 17:35:

........Djemet me nje trup te gjate dhe te plote( bark te rafshte )floke te drejta dhe hunden normale...ama djemet me nje hunde ta madhe skane lezet ....

Sa per veshjen ska problem.. keto rregullohen...... djemet me makinat e shtrenjta, and jewellery...per mua sjane terheqes fare....

Personaliteti, intelligjenca dhe BURRERIA ama te jete burre... gjithashtu LOVING, UNDERSTANDING AND CARING GUY .....keto kane shume rendesi per mua.........

Sic tha nje nga aneteret.........Eating is very immportant TOO ... Funy way of eating .......gets in my nerves too.............

Pershendetje asaj per fjalet: BLLAQQQ BLLUQQQ..........sa kam qesh........

So here we go ........

BE GOOD GUYS..........

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 29 Janar 2007 - 23:21:

ehhhhh... e di ca eshte me e forta... kur femrat thone: djemt me makina te shtrenjta, luksoze edhe me varse apo ku di un.. ne sua varim.. sna pelqejne sna terheqin....

duke harruar qe kur jeni xhiro... ja syte si te shqiponjes ku te shifni ndonje te tille... qe te shisni pak mende e te beheni si gjoja te rendesishme.. si mos perfillse vetem e vetem qe tju japin cik rendesi..ene tju hedhin ndonje fjal gacmuese...

e dim shqiperine.. po jo vetem shqiperia po ne cdo vend te botes ndodh e njejta gje.. femrat jan shum materialiste... shum e shum her , me shum se meshkujt... ne te shkretet vetem seks duam... te ken femrat jo makine te mire po aroplan.. as si vem re fare ca nget.. i vem re ca ka brenda makina .. po qe e mire na qan zemra per cik barabim barabum.. po sqe gje.. themi hell no.. thats ugly....

kurse ju( femrat dmth...).. nuk shofin fare ca ka brenda... shofin tipin e makines... ene jan all set

shpresoj qe ti ariana je ashu sic the :p

ciao

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 29 Janar 2007 - 23:51:

Citim:
Po citoj ato që tha Simona

Pershendetje Amoxil
mase edhe njihemi por sma merr mendja

njifeni posi.... off te njofur... jo vetem njifeni po dhe ju njofin :p

p.s se as ne te paren su pershtata temes..

te femra me pelqen bukuria e fytyres.. kur jan ashu te embla ne fytyre... dhe trupi domsdo... te pakten mos te jet mbi 60 kg...

cfare kam inat...

kur u vje era goja... gjeja qe urrej

Postuar nga aRiAnA datë 30 Janar 2007 - 06:56:

Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
ehhhhh... e di ca eshte me e forta... kur femrat thone: djemt me makina te shtrenjta, luksoze edhe me varse apo ku di un.. ne sua varim.. sna pelqejne sna terheqin....

duke harruar qe kur jeni xhiro... ja syte si te shqiponjes ku te shifni ndonje te tille... qe te shisni pak mende e te beheni si gjoja te rendesishme.. si mos perfillse vetem e vetem qe tju japin cik rendesi..ene tju hedhin ndonje fjal gacmuese...

e dim shqiperine.. po jo vetem shqiperia po ne cdo vend te botes ndodh e njejta gje.. femrat jan shum materialiste... shum e shum her , me shum se meshkujt... ne te shkretet vetem seks duam... te ken femrat jo makine te mire po aroplan.. as si vem re fare ca nget.. i vem re ca ka brenda makina .. po qe e mire na qan zemra per cik barabim barabum.. po sqe gje.. themi hell no.. thats ugly....

kurse ju( femrat dmth...).. nuk shofin fare ca ka brenda... shofin tipin e makines... ene jan all set

shpresoj qe ti ariana je ashu sic the :p

ciao

Hi...

Jo moj se thashe une per kete........."nqs djemet kane makine te shtrenjte sna e varin apo ku ta dij une........."
ishte nje mendim imi personal..se kija fjalen per te tjerat vajza.........e perse thashe keshtu?
E thashe sepse nuk vuaj per makine luksoze e tjera materiale.
Ashtu qe Nga nje mashkull kerkoj vetem: Inteligjencen , Pamjen e tij fizike, Burrerine.......... Te jete i dashur, i kuptuar dhe u kujdesshem...KAQ.....te tjerat s`jane me rendesi...Te gjitha rregullohen..........

Be Good..........

Postuar nga Niqua datë 30 Janar 2007 - 07:07:

Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97

njifeni posi.... off te njofur... jo vetem njifeni po dhe ju njofin :p

p.s se as ne te paren su pershtata temes..

te femra me pelqen bukuria e fytyres.. kur jan ashu te embla ne fytyre... dhe trupi domsdo... te pakten mos te jet mbi 60 kg...

cfare kam inat...

kur u vje era goja... gjeja qe urrej

pse ha mut kot se ky eshte Nick i im dhe ja dhash shoqes sime dhe po lusha rol me amoxil........... vazhdo punen tate mos u merr me punet e tjerve.......

urrej kur nje femer/mashkull mburret

Postuar nga atiola datë 30 Janar 2007 - 07:13:

si tek femra si tek mashkulli sinqeriteti .embelsia shpirterore ,menyra e komunikimit
kjo ehste e gjitha

bukuria=0

Postuar nga Endri datë 30 Janar 2007 - 12:08:

Nga ana fizike me shume me terheqin syte dhe buzet+dhembet.

Pastaj inteligjenca, ndershmeria dhe besnikeria nga ana shpirterore. Te gjitha jane te rendesishme per mua edhe nuk mund ti vecantoj dot.

Postuar nga Niqua datë 30 Janar 2007 - 21:41:

Citim:
Po citoj ato që tha atiola
[B bukuria=0 [/B]

cja fute kot dhe ti, po kur sheh nje femer/mashkull the first attraction ashte paraqitja e jashtme pastaj mund ta studiosh nga mbrenda sesa tru ka...mos me thuaj qe e sheh nje te shemtut dhe thu me vete uu ai do jet i zgjute ndoshta, pse jo... une pervete jo, me shkojne syte vetem tek simpatikt por nese ka vetem looks dhe asigje tjeter largohem..nuk them qe bukuria eshte gjithcka por dhe te shemtutin se du sado i zgjute te jete... me pelqejne simpatiket dhe te zgjuarit.. 50/50

ok tek nje mashkull me pelqen

1-syte e qeshur
2-dhembet (i kam fiksim)
3- gjatesin (te jete i gjate)
4- nuk e di pse por me shkojne syte dhe tek meshkujt me foke te rrume
dmth tullac

Gjithsej 6 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 »
Trego 52 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.