Forumi Horizont | Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 » Trego 329 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- Lokali tek Rozafa e Shkodres (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12501)
Citim:
Po citoj ato që tha Eric Darven
O buza ,si te shkon mendja per keq direkt moj vajze![]()
sguxon tjetri te ket cik intimitet:p
Tani ne festat e fundvitit mbushet lokali me vajzat shkodrane qe vijne nga jasht.....
keshtu ka lezet![]()
Nje red bull desha une,se dua te rri pa gjume sonte:p
pronare ku je ylli ?!
buze nje xhoni desha une dhe me rastin te uroj ene gezuar festat lal tja kalosh bukur....
he mo u kenaqet apo jo per kto festa ktu te lokali im.....besoj po....
po lexoj forumin po pi nje kafe ketu te Rozafa e po i them kamarieres mos i jepni me pi disave ne forum se i ban keq
tresh mire se te gjeta
kamarjer kafen e ka prej mejet treshi
dhe ma sill dhe mu nje te mesme
flm dreqe...paguj une sot
une e du Caffè Corretto ....
nadja e mire shkodra dhe shkodran si ju kam...hajde nga nje kafe dhe dopio konjak nga un per te gjithe....dreqes dhe treshit sillu dhe nga nje bis po te duan se i kam miq te vjeter
Eh...
Krapi ne Tjegull - Shiroke 23/01/2007
ku e ke kap or ti, ne liqen t shkodres, bobobo sa kohe kam pa ngrane krap
po kush o kamarieri ktu se e kam per her t pare qe vi ne ket lokal,
hajde admiralo se sy shishe vere i porositna une
Admiral pa e hajm bashke crapin se ma ngrite nezen te rfate pika ty sa mka marr malli per peshk shkodre-locje.
Pershendetje shkodra!
kisha kohe pa ardh ktej nje shkoder......po me ra rruga ktej sot edhe thash po futem mren e po e pi nje kafe........se te shijon ktu ne maj te kalas...1
buze hajde mer ndonjegje edhe per vete se qeras una...!
rrofsh o engjell dhe mire se na erdhe .....
Re: Pershendetje shkodra!
Citim:
Po citoj ato që tha engjell_mbrojtes
...
buze hajde mer ndonjegje edhe per vete se qeras una...!
ma sillni nje shishe birre se jam per jete nate
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
ma sillni nje shishe birre se jam per jete nate
Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
dreqe hajde gezuar se do behemi tape me duket sonte .....
mirmbrema Shkodra .......
.............. Buzeqeshje ... Kati ......... mora vesh se keni dhene provim sot ............ dhe thashe te vija te pija diçka me ju ............. gjersa te dilnin rrezultatet .................
nganji dopio çivas gocave dhe nga nje red-bull ............. qe te kthjellohen içik .... se si shume n'akth po duken .....
Gezuar njehere ........... dhe suksese ...........
Re: mirmbrema Shkodra .......
Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
.............. Buzeqeshje ... Kati ......... mora vesh se keni dhene provim sot ............ dhe thashe te vija te pija diçka me ju ............. gjersa te dilnin rrezultatet .................
nganji dopio çivas gocave dhe nga nje red-bull ............. qe te kthjellohen içik.... se si shume n'akth po duken .....
Gezuar njehere ........... dhe suksese ...........
hajde gezuar te kati dhe glakus se dhe mua me shkoi mire provimi ne fakt jam shum e lumtur ...merrni ca te doni paguj une sot...
Urime buzeqeshja. Te lumte, dhe suksese te metejshme.
Mua nje kafe per tani se sa jam zgjuar nga gjumi.
he gjumashe si e don kafen makiato apo ekspres....flm zemer dhe un te uroj shum suksese dhe gezuar san valentinon..dhe mos me thuj qe nuk e feston ...auguri auguri dhe shum dashuri pac gjithmone...
Makiato e dua yllo, por tani ma shoqero dhe me nje bayles.
Sa per SV yes yes vetem. soli soletti
Anzi a lavorare proprio
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Makiato e dua yllo, por tani ma shoqero dhe me nje bayles.
Sa per SV yes yes vetem. soli soletti
Anzi a lavorare proprio
Po po neser festojme ne cke ti.
Po ti ca do pish iher
un po marr nje martini se e kam shum ne qejf ...hajde gezuar dhe ne dasem te beqarve
a ka pasta ky lokal nese po un du nje tiramisu dhe du me qeras te gjith me nje pije
ke na ba bakllava ...a don pak se ka dal e mire ylli...
ftoj dreqen per kafe se qenka cua heret sot...
Dreqen mos me luj njeri se e kam me kimet.
Banja nji kafe asaj dhe nji mu se po mu pika vertet nga dora e ndonje vajze forumi
iiiiiiii shife kte filloi me dhane urdhra po sme njeh ti mua se di ti se un jam pronarja ktu???
Nje dolli per gjithe shkodranet nga una
ftoj erikun,katin dhe erian per kafe paguaj un pa problem...
ooooooooooooo nadja mire ...po si keni nje i her a keni nje mire???....
Buza flam per kafen yll ....se nuk e kam pi nade.......hajde nga nje kafe turke se dona me e kthy filxhanin sot...pa ju nxjerri te palamet n'sheh :p
aman o kat a ka naj plake anej ka lagja jote qe din me kqyr filxhanin se me ka vajt keq puna...
ps:po ju dy fieraket sbegenisni te pini kafe me shkodrant
hahahahaaa naqe sa kam qeshe .....ja maj une s'kam nevoje per plaka se di me e pa filxhanin vete ....e kam pas msu ne 48' kur isha n'aksion ma dote puna me ba naj lek :p:p
buza sic duket firakt kane frike me ia pa filxhanin.....kane frike se po i del korrupsioni n'shesh...:p:p:p
mir pra meqe dike ti po kaloj anej ka shpia jote naj dite...
ps: Ah cjane kta fieraket lene ....
hajde maj naq me knaqsi....ti pagun njenin filxhan e une t'kqyri nja tri :p:p:p..........
firakve i ka hup coku m'duket ...e kane mendjen vec me u puth ...pahahahahah
Po ne qe se pime kafen si i behet?!
O buza keni frike ju shkodranet nga pucjet?
ta marrim vesh ket pune
Buza di te shohesh filxhan ti zemra?
jo shpirti un sdi te shoh filxhan po kemi katin per kte pune esht njesh fare...hajde kat i her na ja nxjerr ne shesh te gjitha erikut qe na ben si misterioz...:p
Kam ardhur e armatosur una...
Ca behet ktu iher??
Si beni sikur luan Apollonia me Vllaznine !!
du nje kafe une,te mesme me shume :p:p,edhe te ma shikoj ndonjera filxhonin ,mo kam ndonje llaf te mire qeverie
Eria ti ke nje haber qeveriet.........m'duket se dojn me t'vu krietare parlamentit......nje pasqyre gzimi shoh une dhe ke me marr nje telefonate shume te gezushme......hajt tesh a t'rrjeta boll :p
kurse ti Buza.....ke nje kunore shume te mire ..pak me rruge e paske .....bo....emri i djalit fillon me E ...si eric darven :p......
hajde tjetri...ku e ke filxhanin.........eric boll pe femnat e lokalit pa bjer filxhanin ktu..............:p:p
iiiiiiiiiiiiiiii po ti mos mi thuj ne sy te gjithve maj dreq se mu skuq surrati...
po erku hajt na trego pak per te-.....
ok ja e mbarova dhe une kafen
pa he njehere cfare shikon
boooooo... edhe filxhanin e ke nderlikum ti mar dreq.......m'duket se nuk e ke kthy mire se si ka shku gjanat qart.....gjithsesi nje propozim per martese ta shoh une ty m:p:p...kujdes nga nje vajze bukuroshe me sy jeshil.......duket e rrezikshme :p....he a ti gjeta???
ncyq
Citim:
ncyq
Genjeshare...
ps,sbesjoj qe te dalin....Fallxhoret gjithnje mashtrojne....
Po dolen do te blej nje qyp...e ta thyej ne koke
Citim:
Genjeshare...
ps,sbesjoj qe te dalin....Fallxhoret gjithnje mashtrojne....
Po dolen do te blej nje qyp...e ta thyej ne koke![]()
mire se erdhe kati se ngele tek lokali tirona
mire se ju gjeta naqe..........per zoten thashe po ndrroj pak ambient se nade tan kohen iktu kam kene.............po si ia kalove nje here?....ca den me pi???
nje kafe se rakin ma kane ne mramje
Gjithsej 7 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 » Trego 329 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.