| Forumi Horizont | Gjithsej 62 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit » Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16654)
Vazhdon -18 edhe pse eshte mesdite ......... Kuptohet me eren shkon -25 ......... porca troia ......... .
Citim:
Po citoj ato që tha cupka
eshte dimer or lum mejku (mik dmth :p ) nuk cirret gje tani, tani cdo gje shtohet qe te te mbaje ngrohte.![]()
Sot kam ngrire, pavaresisht se jam veshur si eskimo, kapella me vjen gjer tek vetullat, shalli deri poshte syve, ne sy syze dmth asnje pjese e fytyres nuk ishte e zbuluar e ajo era prape si brisk te vinte...brrr
qe nuk jemi miljardere o Donike, qe keto muajt e dimrit ti kalonim duke u shellyer nen diell ne ndonje Tahiti, nga Nentori gjer ne Mars... se Pranvera e Vjeshta nuk jane gjekundi me te bukur se New Yorku, pa le te pellcase Turllija nga inati 
Citim:
qe nuk jemi miljardere o Donike, qe keto muajt e dimrit ti kalonim duke u shellyer nen diell ne ndonje Tahiti, nga Nentori gjer ne Mars... se Pranvera e Vjeshta nuk jane gjekundi me te bukur se New Yorku, pa le te pellcase Turllija nga inati![]()

e mendova vjet, dhe vajta e pashe (Punta Cana) por vetem per nje jave... une them per tre kater muaj, jo nje jave sa per neps... rri aman, lerme e mo mi hidh kripe plages time me keto foto.
Citim:
qe nuk jemi miljardere o Donike, qe keto muajt e dimrit ti kalonim duke u shellyer nen diell ne ndonje Tahiti, nga Nentori gjer ne Mars... se Pranvera e Vjeshta nuk jane gjekundi me te bukur se New Yorku, pa le te pellcase Turllija nga inati![]()

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Na lodhe me kete nju jorkun ti , sikur ta kesh mbiemrin trump. Madje edhe ai nuk i bie trumpetes kaq shume![]()

Citim:
Na lodhe me kete nju jorkun ti , sikur ta kesh mbiemrin trump. Madje edhe ai nuk i bie trumpetes kaq shume![]()

Donika, mos komuniko me armikun.
para se te harroj: sa i bukur qe duket Central Parku nga dritarja zyres. Mezi pres pranveren t'ja shaloj bicikletes e te shetis ne Central Parkun e New Yorkut.
Citim:
para se te harroj: sa i bukur qe duket Central Parku nga dritarja zyres. Mezi pres pranveren t'ja shaloj bicikletes e te shetis ne Central Parkun e New Yorkut.

Ku eshte Central Park?????????
Citim:
Te pershendes me kengen New York New York me versionin tim te preferuar nga Pavaroti.
, dhe isha gati te kerceja po te kisha me shume se dy hapa vend perpara meje por.....nejse i thashe vehtes Donike je me fat qe ke mundesi te marresh fryme dhe pastaj kerceva ne mendjen time....pa pa ra papa :p :p :p
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
lum si ti qe ke biciklet![]()

Citim:
faleminderit!
Por me vikerka keq per ty se si duket nuk paske asgje!![]()
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Ku eshte Central Park?????????

Citim:
Rensi ka me pas shoqeri te mire se te nimojne edhe kur s'ke!
Citim:
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Lum si ti qe ke NY![]()
dhe shale...
Citim:
kur ta gjesh shoqerine e mire me ler te ditur qe te rehatoj merakun qe kam per ty.![]()
Citim:
Perse te lodha mo? C'te bera une ty? C'ke qe me lexon kur lodhesh nga une? Nuk kam te drejte te flas mire per vendin qe kam zgjedhur per te jetuar? Apo ke inat se jeton ne rredhina? Po plas atehere!
Te pershendes me kengen New York New York me versionin tim te preferuar nga Pavaroti.

Citim:
Mesova gjithashtu qe atje vetem te kamurit kane makine, perndryshe te kushton qimet e kokes (parkingu, pagesat neper urat etj etj)
Citim:
Ketu kam mendimin se je gabim. Kurr arrij te mbaj makine une ketu ne Canada ......... ne Amerike mund te mbash nje Park makinash ...... .
Citim:
Te pershendes me te njejten kenge por te kenduar nga Sinatra.

Cupka, une i shkreti ne Times Square shkova, dhe aty afer flejta.
Te gjitha te tjerat thjesht po te them ato qe me thane, se une vete nuk shkova te bej ekspedite shtepiash apo makinash.
Mund edhe te me kene genjyer, por jane disa.
Megjithate s'ka problem. Enjoy! Kur te vij heres tjeter do te bej nje ze dhe ty.
Citim:
Te jane dukur ty shtrenjte shtepite 100 vjecare sepse ti nuk jeton ne NY, nuk punon ne NY, nuk ke pagesen sipas standarteve te NY e rrjedhimisht nuk ke buxhetin e nje tipical New Yorker. Jo se jemi te pasur jo, e jo se vendet e tjera jane te te nje klase me te ulet por cmimet per cdo gje jane te bazuara on the medium of the salaries of that particular place.

Citim:
cedrus u bane xheloz ti?
Nuk u bana un qe skam biciklet!
Citim:
e Shtepite: Te jane dukur ty shtrenjte shtepite 100 vjecare sepse ti nuk jeton ne NY, nuk punon ne NY, nuk ke pagesen sipas standarteve te NY e rrjedhimisht nuk ke buxhetin e nje tipical New Yorker. Jo se jemi te pasur jo, e jo se vendet e tjera jane te te nje klase me te ulet por cmimet per cdo gje jane te bazuara on the medium of the salaries of that particular place.
Big Apple
Citim:
Gjeloz? Pse me edhe une kam shale. Ku ka pa shale dhe ti. Kush i ka me te mira kush i ka me te leshta, po shale jane prape
Citim:
Tipical braiwashed qupka. NY me i bukuri bote, ka edhe qentral park, e qfare nuk ka tjeter. Qupke, na korite.
Citim:
Lost o Trim,
Ty tu shumofshin qind fish, por tek e fundit o Mete per vete me kete dua te them qe shtepine time nuk e bleva 100 vjecare e nuk e bleva te rrenuar.![]()
Citim:
perse brainwashed? Une jetoj ketu. Jam vete deshmitare okulare, pra nuk i kam te degjuara a te lexuara por te jetuara.
P.S. Perse e shkruan pseudomin tim me Q te gabuar kur une te kam treguar se si shkruhet, mjafton ti hedhesh nje sy? Po Central perse e fillon me Q? Mendon se eshte per te qeshur? Te humbet kredibiliteti qe ne fjale te pare, plus kjo lloj sjellje e tipit une-di-gjithcka-per-cdo-gje eshte shume e pakendshme dhe irrituese.
----------------------------------------------------
Lost o Trim,
Ty tu shumofshin qind fish, por tek e fundit o Mete per vete me kete dua te them qe shtepine time nuk e bleva 100 vjecare e nuk e bleva te rrenuar.![]()
epo shume mire, jeto aty ku te pelqen ty. A nuk me le mua rehat te jetoj aty ku dua une? Sidomos kur nuk po te ankohet njeri TY?
Cedrus ti mund te krahasosh Europen me USA por jo Europen me NY! Nese do te ecesh perpara ktu i ke te gjitha mundesit, ta them une qe kam jetuar edhe ne europe nja 4 vjet. E them edhe njehere ktu eshte big apple mor cun, ka kafshata per te gjithe!
PS: u pergjigja se u bera xheloz une tashi
Citim:
epo shume mire, jeto aty ku te pelqen ty. A nuk me le mua rehat te jetoj aty ku dua une? Sidomos kur nuk po te ankohet njeri TY?

Citim:
Cedrus ti mund te krahasosh Europen me USA por jo Europen me NY! Nese do te ecesh perpara ktu i ke te gjitha mundesit, ta them une qe kam jetuar edhe ne europe nja 4 vjet. E them edhe njehere ktu eshte big apple mor cun, ka kafshata per te gjithe!
PS: u pergjigja se u bera xheloz une tashi![]()
Qiedrus, mos mu drejto me mua.
I find you tacky, ridiculous, annoying and a bit of a looser.

Pak per NYC
Le ta bej te qarte qe ne fillim qe nuk po e mburr dhe nuk po e shaj...meqenese degjova disa te verteta dhe disa ekzagjirime per NYC.
NYC ne krahasim me shtete te tjera te USA eshte me i zhurmshem, ka mjedise qe jane shume te pista sepse domosdo eshte qyteti me i madh ne bote dhe ka shume turista dhe sigurisht qe diversiteti i popullsise eshte i madh.Vende te rrezikshme ka por jane te mirenjohura keshtu qe s'ka perse i viziton
Jevgj me bollek, po shyqyr se na duhen pastrues, prandaj dhe NYC shkelqen nga pastertia 
Ne anen tjeter te monedhes, NYC eshte shume madheshtor dhe ate e ndjen sa here qe ndodhesh ne NYC. C'fare shikon ne NYC nuk eshte e thjeshte te shohesh ne vende te tjera. Sic thane dhe disa "kolege" te tjere me lart, duhet te jetosh ne NYC te dish vlerat e tij. NYC eshte nje qytet qe nuk e ndjen kurre veten "bored", ka gjithemone aktivitete interesante qe mund te marresh pjese. Ka shkolla shume te mira dhe njerez shume inteligjente (sigurisht dhe idiote, mos na lente perendia pa ta). Qetesia dhe pastertia si ne vende te tjera nuk eshte, por eshte nje cmim i vogel qe duhet te paguash nqs do te mbash mend dicka nga jeta rinore. Nqs viziton USA, NYC eshte nje vend qe eshte rekomanduar, qe te quhet qe vizitove USA dmth. Shtetet e tjera te amerikes imitojne ekzaktesisht shtetet e europes perendimore, keshtu qe gjitheshka eshte mire, po ta shikosh me nje sy largpames 
C'fare po mendoj une tashti? Si do dal perjashta me kete te ftohte?
E permenda me lart qe e urrej dimrin?
zezaket i keni dhe ne White House tani keshtu qe pergatituni psikollogjikisht e shpirterisht ti pranoni si te barabarte.
No more driving Miss Daisy or fetching things :p
Citim:
zezaket i keni dhe ne White House tani keshtu qe pergatituni psikollogjikisht e shpirterisht ti pranoni si te barabarte.
No more driving Miss Daisy or fetching things :p
. Ai eshte 1/2 moj :p, te kam thene qe e shikoj goten half full une ty? Eh, po tani si "pastrues" do punoje dhe ai. Do pastroje "pisllekun" qe do le Bushi. Te them une ty, nuk i ndahen profesionit po ti s'me beson mua...me degjo njehere te thom :pcupka
ty mj xhane te paska pjell vertet mushka
do vi dhe une aty se ky deti ketu ma la Kaun shterp
aty qenka "Manxura"!!!!!!!!!
Citim:
Qiedrus, mos mu drejto me mua.
I find you tacky, ridiculous, annoying and a bit of a looser.
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Donika Arianiti
. Ai eshte 1/2 moj :p, te kam thene qe e shikoj goten half full une ty? Eh, po tani si "pastrues" do punoje dhe ai. Do pastroje "pisllekun" qe do le Bushi. Te them une ty, nuk i ndahen profesionit po ti s'me beson mua...me degjo njehere te thom :p

Re: cupka
Citim:
Po citoj ato që tha Ari.
ty mj xhane te paska pjell vertet mushka
do vi dhe une aty se ky deti ketu ma la Kaun shterp
aty qenka "Manxura"!!!!!!!!!
.
Re: Re: cupka
Citim:
Po citoj ato që tha Donika Arianiti
Ari, mos deshe te thoje "menxyre" ?.
![]()
Re: Re: Re: cupka
Citim:
Po citoj ato që tha Ari.
manxure----lule
e perdorin çamet por dhe jugu ne pergjithsi
Jo manxure por manxurane
Citim:
Po citoj ato që tha akrepi2008
Jo manxure por manxurane
Kalamoja ......... te sqarojme nje gje ......... Manhattan eshte dicka e vecante ....... madje shume njerez sot duke patur imazhin e tij, ngaterrojne Ameriken me Manhattan. Dhe do te me bente cudi qe nje Europiani per here te pare te mos i bente pershtypje Manhattan. Vertet Europa eshte e bukur e lashte ......... po kjo eshte dicka tjeter.
Per makinat .......... ne cdo qytet ne Amerike (te madh) ne Downtoun nuk shkohet me makine, vetem CEO-t e bejne nje gje te tille pasi e kane te punes, parkingun e paguar ..... dhe kjo nuk ka te beje fare me ate qe je i pasur apo jo. Sepse edhe ai CEO po te mos e kishte te paguar parkingun do merrte subwayn (metrone) e cila ne New York ka nje shtrirje per t'u marre shembull (e krahasoj dhe me kete pisllikun qe kemi ne ketu).
Duke qene se ne Tirane ne qender shkon 2000Euro metri katror, nuk e shoh pse te mos jene te pakapshme cmimet ne Manhattan ku jetojne bilionere ......... .
Thene keto ........ per mua ia vlen te punosh ne Amerike dhe te pushosh ne Europe ....... .
Citim:
Kalamoja ......... te sqarojme nje gje ......... Manhattan eshte dicka e vecante ....... madje shume njerez sot duke patur imazhin e tij, ngaterrojne Ameriken me Manhattan. Dhe do te me bente cudi qe nje Europiani per here te pare te mos i bente pershtypje Manhattan. Vertet Europa eshte e bukur e lashte ......... po kjo eshte dicka tjeter.
Per makinat .......... ne cdo qytet ne Amerike (te madh) ne Downtoun nuk shkohet me makine, vetem CEO-t e bejne nje gje te tille pasi e kane te punes, parkingun e paguar ..... dhe kjo nuk ka te beje fare me ate qe je i pasur apo jo. Sepse edhe ai CEO po te mos e kishte te paguar parkingun do merrte subwayn (metrone) e cila ne New York ka nje shtrirje per t'u marre shembull (e krahasoj dhe me kete pisllikun qe kemi ne ketu).
Duke qene se ne Tirane ne qender shkon 2000Euro metri katror, nuk e shoh pse te mos jene te pakapshme cmimet ne Manhattan ku jetojne bilionere ......... .
Thene keto ........ per mua ia vlen te punosh ne Amerike dhe te pushosh ne Europe ....... .
Citim:
Mendoj se e kunderta do kishte lezet me shume. Puna ne USA ??? Je gabim turll.
Amerikanet, sipas statistikave jane njerzit qe punojne me gjate dhe kete po e bejne edhe shqiptaret qe kane ardhur ketu. kane "blere" nga nje shtepi dhe jane te detyruar te punojne dy dhe edh tre pune. Jeta praktike ne USA nuk eshte ajo qe japin filmat.
Manhattani? Ka shume gjera por duket te kesh kohe per te shkuar atje. Une kam takuar shqiptare te Amerikes qe edhe mbas 10 vjetesh banim me Brooklyn kane shkuar vetem disa here ne Manhattan. Nuk behet fjale per te pare Cfaqjet e Broadweit appo muzeumet e fameshme.
E kunderta me Europen.
| Gjithsej 62 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit » Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.