Forumi Horizont Gjithsej 21 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »
Trego 1034 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Zona e tifozave (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=241)
-- Historia dhe Tifozat e INTER (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1757)

Postuar nga sUgA__tIlOnCe datë 13 Tetor 2003 - 22:59:

O BUCS, po mos qaj mo burr i dheut. Pse kshu ben burri? Car thashe une e shkreta. Qe ti je me INTER-IN thashe. E di qe ti doje ta thoshe vete, por ngaqe s'po e thoshe ti e thashe une.
Boll pra se s'ka lezet, mos qaj, e di mo e di qe jemi njeshat ne, e di shume mire.
He mos u merzit..........!!!
Po he mo he, se se harrova por e lashe per ne fund. Sic lihet embelsira zakonisht.
Kete pra: FORZA INTER!!!

Postuar nga BUCS datë 13 Tetor 2003 - 23:04:

O brune, se dolem nga tema edhe do na bertasi I_lire pastaj:p.
Ku e di ti qe jam burre une moj, une skam mbushur akoma 20 vjec kjo thote burre. Na ofendove tani.Ta rrisin robt moshen me zor kte kam pare une, na li rehat ta shijojme jeten avash avash

Edhe meqe jemi tek tema, une me interin sjam edhe aq ta besh dhemin ti edhe ndonje tjeter

Postuar nga sUgA__tIlOnCe datë 13 Tetor 2003 - 23:07:

BUCS e leme me kaq lol..........!!!

Si perfundim BUCS eshte INTER-IST i cmendur.
Nejse, FORZA INTER!!!

Postuar nga i_lire datë 14 Tetor 2003 - 01:09:

Dhe tani serial fotosh nga xhaxhi i_lire ketu per te gjitha ato qe na kane inat... FORCA INTER

Vieri dhe Baggio:

Postuar nga i_lire datë 14 Tetor 2003 - 01:13:

Christian - Baggio - Dalmat

Postuar nga i_lire datë 14 Tetor 2003 - 01:14:

Vieri dhe ish shoku i skuadres Zamorano:

Postuar nga i_lire datë 14 Tetor 2003 - 01:15:

Vieri - Ronaldo - Recoba

Postuar nga i_lire datë 14 Tetor 2003 - 01:16:

Vieri dhe Ventola

Postuar nga i_lire datë 14 Tetor 2003 - 01:21:

Kallon - Vieri - Ventola

Postuar nga i_lire datë 14 Tetor 2003 - 01:24:

Seedorf dhe Vieri

Postuar nga i_lire datë 14 Tetor 2003 - 01:28:

Recova dhe Vieri

Postuar nga i_lire datë 14 Tetor 2003 - 01:32:

Ish interisti Krespo dhe Vieri

Postuar nga i_lire datë 14 Tetor 2003 - 01:38:

Kallon dhe Vieri

Postuar nga Keni datë 14 Tetor 2003 - 02:39:

Citim:
Po citoj ato që tha sy_jeshilja
hhahahha, Brunke do te me besh sic ja bere Kenit ee?

Sycke mua nuk me ka ber dot tifoz me intrin se une nuk jam fare tifoz dhe nuk me ben pershtypje fare sporti. Kurse ne kete teme hyj se me pelqente antaret qe jan si shpirt apo jo brunke.

Postuar nga i_lire datë 14 Tetor 2003 - 07:25:

Vieri dhe Kallon ne feste:

Postuar nga i_lire datë 14 Tetor 2003 - 07:27:

Vieri - Recoba - Dalmat

Postuar nga i_lire datë 14 Tetor 2003 - 07:30:

Citim:
Po citoj ato që tha sy_jeshilja
Ehe, sigurisht Forza Juveee , oops i mean Forza Inter

Sycka qesh !

Sycka po cfare e mire te solli ne kete teme moj? Hmmm, duhet pare me thelle kjo pune... Ah, Juven mos e permend ne kete teme, se eshte fjale e ndaluar, here tjeter do marr masa.:p

Postuar nga sUgA__tIlOnCe datë 14 Tetor 2003 - 08:42:

KENI

Ehe ashtu eshteeeeeeeeeee.......................100% i sakte je.........................!
FORZA INTERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR............!!!

Postuar nga sUgA__tIlOnCe datë 14 Tetor 2003 - 20:07:

CRUZ

Postuar nga sUgA__tIlOnCe datë 17 Tetor 2003 - 16:43:

FORZA INTER....!

Postuar nga cancer datë 18 Tetor 2003 - 23:24:

Na barazoi INTER-i 2-2 me Breshian. Ca ti besh e paskemi te veshtire ta marrim veten, po kshu eshte kur loz vetem pasi ke ngrene gol

Postuar nga Bledumi datë 19 Tetor 2003 - 02:32:

Ngushellimet e mia....Mos ma merrni per keq eeeeeeee..
hajd se kampionati eshte goxha i gjate...

Postuar nga sUgA__tIlOnCe datë 19 Tetor 2003 - 02:36:

Wink Canciiiiiii.......

Citim:
Po citoj ato që tha cancer
Na barazoi INTER-i 2-2 me Breshian. Ca ti besh e paskemi te veshtire ta marrim veten, po kshu eshte kur loz vetem pasi ke ngrene gol

Po pse e can koken mo burr i dheut. E la vete, se ke mare vesh ti? Gjynaf edhe Brescia. He pra dhe ti vere pak doren ne zemer.

Mos u merzisni njerez se kampionati eshte i joni, ja u them une juve. Po se morem me vrisni.(oooppss, e hengra me duket).

FORZAAAAAAAA INTERRRRRRRRRRRRR...!

Postuar nga Bledumi datë 19 Tetor 2003 - 02:41:

Kush te vret ty mi....Edhe pse s'keni per ta fitu..po une s'le njeri me te prek ty me dore njehere..MORET VESH APO JO......

Postuar nga sUgA__tIlOnCe datë 19 Tetor 2003 - 03:37:

CHRISTIAN VIERI

Postuar nga sUgA__tIlOnCe datë 20 Tetor 2003 - 20:13:

Ja ku jane edhe sex-at e shekullit. Pupupuuppupu t'gjithe t'mirat ja ka dhen zoti. T'mire po, me lujt dine shume mire, ca dun me kta. Kampionatin e kan fut n'xhep me kohe.

FORZA INTER........!!!

Postuar nga cancer datë 20 Tetor 2003 - 22:06:

Me sa duket jemi bere me trajner te ri. Pas barazimit me Breshian eshte shkarkuar Cuper dhe ne vend te tij do vije Zacheroni.
Me vjen keq sepse Cuper punoi mire por spati fat. Nejse cilido te jete trajneri Forza INTER

Postuar nga sUgA__tIlOnCe datë 20 Tetor 2003 - 22:15:

Citim:
Me sa duket jemi bere me trajner te ri. Pas barazimit me Breshian eshte shkarkuar Cuper dhe ne vend te tij do vije Zacheroni.
Me vjen keq sepse Cuper punoi mire por spati fat. Nejse cilido te jete trajneri Forza INTER

Hec mo varja.......

FORZA INTER, ate thuaj........!!!

Postuar nga Bledumi datë 20 Tetor 2003 - 22:33:

Hej mos ma merrni per keq,po ju s'late gje pa ndrru dhe prape s'beni perpjete...
hahahahahahahahahahahahahahahah
P.S Mos me shaj Brunke....

Postuar nga lova datë 21 Tetor 2003 - 17:49:

Thumbs up

More BlEdUmI kujdes se kur je ne maje ben renje te menjehershme dhe thyen qafen keq, prandaj mou u gezo i gezuar se fundi eshte larg akoma more vesh, ik ore se paske qejf te grisesh se me sa duket atje ku je s'ke gjetur ndonje te hajrit e vjen grisesh me ne se jemi me te miret.
FORZAAAAAAA INTEEEEER pas barazimit fitorja!!!!!!!!!!! Jepini çunaaaa!

Postuar nga sUgA__tIlOnCe datë 21 Tetor 2003 - 20:58:

Wink

Citim:
Po citoj ato që tha lova
More BlEdUmI kujdes se kur je ne maje ben renje te menjehershme dhe thyen qafen keq, prandaj mou u gezo i gezuar se fundi eshte larg akoma more vesh, ik ore se paske qejf te grisesh se me sa duket atje ku je s'ke gjetur ndonje te hajrit e vjen grisesh me ne se jemi me te miret.
FORZAAAAAAA INTEEEEER pas barazimit fitorja!!!!!!!!!!! Jepini çunaaaa!

S'kam as car ti shtoj as car ti heq atyreve qe tha LOVA.

FORZAAAAAA INTERRRRRRR...!

Postuar nga sUgA__tIlOnCe datë 22 Tetor 2003 - 00:57:

Unhappy

E car te them une, s'me levizin gishtat, nuk shkruaj dot

Se kush na ka mallkuar, qe i rafte pika ishalla

Hajde po he se kemi gjithe ato ndeshje te tjera....!
Ja te ve pak kete foton tani, qe te ngushelloj veten, sikur kane fituar...!
S'me ngelet gje tjeter per te bere

FORZA INTER!

Postuar nga sUgA__tIlOnCe datë 22 Tetor 2003 - 00:58:

Ja se jam hutuar aq shume sa harrova te vija foton.

Postuar nga lova datë 22 Tetor 2003 - 14:36:

Talking

Kujdes o kujdes BlEdUmI se u shkrive nga qejfi po ben dhe gabime ortografike po bebelino ke vendosur kujdes mos u gezo me humbjen e tjetrit, s'dua te them mer fatkeqesine, se topi eshte i rrumbullaket dhe si dihet qesh ai qe qesh i fundit.
Mos cani koke çuna pasketaj dite me te mira do te vijne, ne nuk shitemidhe gjithmone do te brohorasim FOOOORZAAAAAAA INTEEEEEER!

Postuar nga Bledumi datë 22 Tetor 2003 - 23:59:

Brunes

O Brunke.....ne daten 30 nentor ne oren 15:00 hajde nga shtepia ime te shofim JUVENTUS-Inter......

Postuar nga i_lire datë 24 Tetor 2003 - 09:42:

Une i fshiva mesazhet, por s'kam c'te shtoj me sepse ndjehem shume i felliqur me Interin dhe merzitja mi ka marre dhe fjalet. Pretendojme per kampionatin dhe kupen e kampioneve, por po luajme nje futboll amatoreks pa pike skeme dhe kombinimi, baj e futet lojtaret kot me fushe dhe se vret trurin njeri a luajne apo s'luajne dot me njeri tjetrin sepse kane karaktere teper te ndryshme. Nejse, varja.

Hajde mos u zini!

Postuar nga cancer datë 30 Tetor 2003 - 23:04:

Forza INTER

Postuar nga cancer datë 31 Tetor 2003 - 17:57:

El chino

Recoba

Postuar nga lova datë 03 Nëntor 2003 - 14:33:

Thumbs up Fitore!

Hej ku jeni o interista FITOOOOOOOOOOOREEEEEEEE!
Mos u merzitni se do shikoni gjera me te bukura ne javet qe vijojne. Gola te mrekullueshem o Vieri o Recoba ju lumte kemba jeni bota. Ku jeni pse s'shkruani o interista. Tani qe na u rregullua ne interneti ju prish ju me duket.
Me duket se s'ju ka dale pija nga fitorja po qe keshtu jeni si shpirt ju dua shume.
o brune po te le te drejten e fotove futja nje foto se je si shpirt bashke me ekipin!

Postuar nga cancer datë 05 Nëntor 2003 - 22:57:

Sot do ti japim nje dru lokomotives qe te marrim hakun
Forza INTER

Postuar nga Bledumi datë 06 Nëntor 2003 - 03:55:

Citim:
Sot do ti japim nje dru lokomotives qe te marrim hakun
Forza INTER

hahahahahahahah
me behet qejfi qe keni keto mendime....hiqni more dore nga Interi,se keni kuptu akoma qe ka mbaru.....

Postuar nga Bledumi datë 06 Nëntor 2003 - 04:01:

he mo Interista pse s'shkruani...Mua me vjen edhe icik keq per ca nga ju....,po skam ca bej..ja keni bere vet vetes....

Postuar nga lova datë 06 Nëntor 2003 - 15:50:

Wink

BlEdUmI po çfare mistreci paske qene ore do ta kisha dhene nje te share po ç'te te bej qe je tifoz i Brazilit tim, pa ta tregoja une ty.

Postuar nga titi_ali_demsi datë 09 Nëntor 2003 - 00:07:

Thumbs down Forca Ner Azzurri

INTERI MIRE APO KEQ MBETET NJESHI,NE CALUAM KETO DY VJET SE KISHIM NJE PYKE NE PANKINE I CILI ISHTE HECTOR CUPER ,ME NJE TAKTIKE GJITHMONE 4-4-2 DHE SHUME MROJTESE PO EDHE MILANISTAT MOS HARROJNE SE VJET E FITUAN CUPEN E KAMPIONEVE ME LOJTARE TE INTERIT SIC ISHIN PIRLO ,SEDORF ,SIMIC ,E TJER E TJER?MEGJITHATE MORATI HOQI CUPERIN DHE KA VENE NJRE BUF PULASH SIC ESHTE ZACERONI QE SHKO E BARAZO ME LOKOMOTIVEN TURP ,PO TE KISHIM FITUAR TANI DO TA KISHIM KUALIFIKIM NE XHEP.ANYWAY FORCA INTER SE KETE VIT KOM NJE PARANDJENJE SE DO TE FITOJME DICKA ?INTER WE LOVE YOU ALWAYS FORZA NERAZZURRI ..............................................

Postuar nga i_lire datë 10 Nëntor 2003 - 08:19:

Brune shihe Materazzi-n tend teksa ben gol me koke...

Postuar nga i_lire datë 10 Nëntor 2003 - 08:20:

Gezimi i Interisteve pas shenimit te golit te Vierit...

Postuar nga i_lire datë 10 Nëntor 2003 - 08:23:

Goli fantastik i Cruz, qe zhbllokoj rrezultatin per Interistat...

Postuar nga i_lire datë 10 Nëntor 2003 - 08:24:

Dhe gezimi i Cruz mbas golit te shenuar...

Postuar nga titi_ali_demsi datë 10 Nëntor 2003 - 22:37:

Thumbs up Inter The Best Of The Best

PER MUA LOJTARI ME I MIRE NE BOTE ESHTE VETEM NJE (PRINCI) ROBERTO BAXHIO? SE PELE KA LUAJTUR FUTBOLL NE KOHEN E QEPES?NDERSA MARADONA I FUSTE I KOKAINE PARA SE TE FILLONTE NDESHJA EDHE QE KESHTU NGELET NJESHI BAXHIO ME ZIZUN OSE ZIDANE?

INTER
ITALIA
BAXHIO

Postuar nga sUgA__tIlOnCe datë 29 Nëntor 2003 - 01:13:

Angry Sistemi nervor po me leviz venit, m'iku truriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Car behet kshu njerez.......................??

Kush eshte ai qen bir qeni qe na ka mar m'sysh

Tashi e mora vesh une, paskemi len icik nam, na paskan flliq ata ndyresirat.

Hec mo INTERISTAT s'dorezohen kurre..... so peopleeeeeeeeeeeeee.........

FORZA INTERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Gjithsej 21 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »
Trego 1034 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.