| Forumi Horizont | Gjithsej 82 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)
Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
Agata ben gabime shume ne shqip dhe nuk ka ate stil shkrimi- jo agata klasike te pakten. flas per rrobin qe ka pas shkruj nen ate nik- gjithsesi.
Se kush eshte pas monitorit nuk ka pike rendesie as long as nuk kalon pragun forumor dhe nuk ben corap dynjane. Nese kjo ndodh atehere eshte e rendesishme te dihet me cin nik flitet.- kjo nga eksperiencat e kaluara.
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Cedrus aman me qafsh me thuaj nga je me origjine ... kshu larg e larg bjeri se jam e zgjuar me raste i kap ca gjojna![]()
![]()

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Kjo "gjithsesi" nuk te duket se po perdoret me vend e pa vend.
Psh ne kete rastin tend duhej thene:
flas per rrobin qe ka pas shkruj nen ate nik- gjithsesi sidoqofte, ose megjithate. nga na doli qo gjithsesi qe te zevendesoje sidoqoften?
Apo ja fut A krasta si kau peles dhe o burra te gjithe prapa.
Nejse sa per fillim kjo me qe the se agata nunk di shqip Khe.
Citim:
Kam nje komshie pri malciet.
Ndihmon kjo?
E po si te te qaj me aman. Oj.
Te te bej nje pyetje? Ke Xhi-pi-es ti? Apo vetem Debora ka.
Deb. mbaje mire se eshte me zarar.

Citim:
Cedrus po ty cfare te hyn ne xhep? Ose nese duhet te perdor fjalen popullore, c'te kruhet?
E di dhe vete kur bej gabime, por kjo teme nuk eshte letersia.

Citim:
U?
Po njeriu s'eshte prej druri, edhe i kruhet nganjehere. Oj.
Ja e shikon sa i kujdesshem qe jam. Nuk thashe ndonje fjale te ndyre. larg qofte.
Po ty pse te dogji me?
![]()
Klodel,ndoshta gabohem,por jam mese e bindur qe eshte Agata....shume e bindur...dhe nuk para me gabon intuita...
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Klodel,ndoshta gabohem,por jam mese e bindur qe eshte Agata....shume e bindur...dhe nuk para me gabon intuita...
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
qekemi 2 qe e kemi kete intuite e kam pas sa here q eka nderruar nikname ...

Citim:
eshte me e ndershme ta sqaroje vete Morfina goca dhe pse komentin tim e bera te tema perkatese![]()
Citim:
Citim:

Citim:
pse sa here ka ndryshuar nick name?
per mendimin tim ose nuk flasim per te njejtin nik ose ty dhe Erias nuk ju punon antena sot![]()

Citim:
agata...odet...agata 1...morfina...ka shkruar me keto emra Kodel me duket je ti qe spo te punon antena sot![]()
Eria edhe une ate mendova, atehere i bie qe nen emrin e saj te kene shkruar te pakten 2-3 njerez te ndryshem.
Sepse Odet dhe Morfina jane komplet te ndryshem nga ish- Sabina, Agata apo Agata 1. Arsyet pse jane te shumta.
Personalitet i shumefishuar?
Me mire po i rrime larg corrapit.
Jam e bindur qe as e zonja nuk e kupton me.
Paska ndryshuar goxha forumi.
Hajde hajde ne dy vite qenka bere nami.
Bera mire qe nderrova pseudonim se njelloj se njelloj do te ndihesha.
epo ne pranvere jemim nderron edhe gjaku.
Hajde ne endrrat e mia sonte e fleme bashke do me mjaftonte nje perqafim i joti te mos ndiej kete te ftohte ....
naten kalamaja.
ju sugjeroj te degjoni muzike
Ketu ka vertet tradheti !!! Ka plas ajo formula e Sales me duket,por aplikuar kontekstit...vota 1€
Nese para ca kohesh u hapen kutite e dolen ne mejdan te gjithe votuesit...te behet prape e njejta gje
Stop dallavereve
Trasparence !!!!
naten kalavica 
ju sugjeroj 1 banje te ngrohte e librin te krevati ne mungese te dathnorit
lool
I miss Cecilia

Citim:
Eria edhe une ate mendova, atehere i bie qe nen emrin e saj te kene shkruar te pakten 2-3 njerez te ndryshem.
Sepse Odet dhe Morfina jane komplet te ndryshem nga ish- Sabina, Agata apo Agata 1. Arsyet pse jane te shumta.
Personalitet i shumefishuar?Me mire po i rrime larg corrapit.
Jam e bindur qe as e zonja nuk e kupton me.

Citim:
Deb. mbaje mire se eshte me zarar. Po te humbi GPS te qau Sanija pastaj

Citim:
Pse nuk kan shpikur nje ilac kunder nostalgjise....

As tre filxhane kamomile,nuk funsionuan....
Citim:
Nuk me dogji, por me gudulisi. Po keshtu ne menyre te bezdisshme, jo nga ato gudulisjet qe te vjen per te qeshur.
Pse-ne e kupton vete ti se je i/e zgjuar- meqenese nuk ta di gjinine akoma.

Citim:
Po citoj ato që tha Deb
Kam rezerve, just in case.
Po lexoja kete artikullin : http://www.forumihorizont.com/showt...&threadid=17514
Interesante sidomos kur mendimet perputhen. Te miat me kete vajzen.
Te lumte vajze, kjo eshte nje pergjigje e mire per integrimin, personalisht kam pasur edhe raste te tilla dhe kam miq te mire legiste por nuk kam pasur kurre guximin e kesaj vajze. Te lumte edhe njehere.
Po bie bore kurre ne kaq vite ketu skisha pare debore ne mars eshte nje gjee bukur ...Faje funksionon thua ilaci...
Citim:
Po citoj ato që tha Anemone
I miss Cecilia![]()
![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Biagio Antonacci - Iris
The arsyeja eshte qesharake, sepse mendoj se ma ka imponuar bady cream me iris qe lyhem lool...
Gjithsesi me pelqen menyra se si mendja na kombinon ca elemente. Te kujton nje kenge qe eshte ne sinkron me shiun qe nuk pushon se reni qe mbreme dhe pervec te tjerave teksti po me sjell ne mendje gjera (fjale) qe kisha kohe qe kisha vendosur te mos i kthehem me.
Glak mi viene da dirti ti amo e lo sai non l'ho detto mai
...
Glak ti ho detto ti amo e se questo ti piace rimani con me
...
Glak TI AMO DAVVERO E SE QUESTO TI PIACE RIMANI CON ME...
....

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vdekshaaaaaaaaaaaaaa per tezorin tim qe e kam si shpirt
qe ma bon diten te bukur qe ne mengjes![]()

Citim:
Po bie bore kurre ne kaq vite ketu skisha pare debore ne mars eshte nje gjee bukur ...Faje funksionon thua ilaci...

Citim:Aman per çfare se urrej te majten italiane. Jo per gje por per inat te se majtes per pak nuk u bera me Legen.
Po citoj ato që tha Fajtori
Ti provoje.
Lere boren se na iku truri. U beme si "The day after tomorrow". Tu vesh doreza e ly buzet me labello ne mes te Marsit.
P.s. Piktoro, se lexova komplet me vemendje, po ki kujdes se do te sulet arturm me ROIn![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Aman per çfare se urrej te majten italiane.
Nje film kishte nje fraze te bukur "Nuk te dua mjaftueshem qe te te urrej".
Mendim çasti:
Nje popull qe zgjedh Berishen kryeminister, komunist i regjur, shkaktar i nje lufte civile, etj., eshte popull pa fantazi.
Dhe fatkeqesia eshte se nuk e kupton ku qendron problemi kur mungon fantazia.
Citim:Fantazia nuk i mungon Fajtori, atehere e njejta gje vlen edhe per gjermanet qe zgjodhen me votat e tyre Hitlerin apo italianet Ducen e keshtu me rradhe.
Mendim çasti:
Nje popull qe zgjedh Berishen kryeminister, komunist i regjur, shkaktar i nje lufte civile, etj., eshte popull pa fantazi.
Dhe fatkeqesia eshte se nuk e kupton ku qendron problemi kur mungon fantazia.
Citim:
Ti provoje.
Lere boren se na iku truri. U beme si "The day after tomorrow". Tu vesh doreza e ly buzet me labello ne mes te Marsit.
vdekje natyrore, vdekje e mjere, vdekje tragjike, vdekje e pikelluar .... kush e di ke kemi per short .... 
Citim:
vdekje natyrore, vdekje e mjere, vdekje tragjike, vdekje e pikelluar .... kush e di ke kemi per short ....![]()
Citim:
Rendesi qe kujtimi qe do lesh mbrapa te jete ai i nje njeriu te mire qe kur te kujtojne ne shpirt te kete mungese dhe jo harrese ...
Citim:
na rrofshin kujtimet o Bionde .... si dhe boll te qenit i mire .... dhe dheu ka filluar te zgjedhe te miret
Citim:
Angjel kur humb nje njeri te afer e ke te veshtire ta pranosh nuk i gjen nje PSE dhe ska nje PSE ...por nese ne kete jete qe eshte kalimtare per te gjithe ne gjeja me e bukur eshte te me kujtojne per mire .Uroj vetemq e zgjidhje te jete sipas rradhes te pakten vdekja te mos i marri nje nene femijen se ateher do jete nje vdekje e dyte .
Angjel dikur me ke thene qe jeta eshte e bukur dhe une kshu mendoj dhe pse na jep shume shume per te mbajtur mbi supe vuajtje, lot hidherime,ndarje eshte e bukur ...do kaloi dhe kjo ...
Ajo zhurme ende, ne vesh me tingellon, jane hapat e tua qe ankth me kujtojn. Zbathur ne erresire, erdhe ate nate por perseri ike, per mos tu kthyer prape... I ulur ne karrike, perballe ores se vjeter, qendroja ne ankth duke lexuar nje leter. Kurre s'ma the nje fjale qe drita po te shuhej, duhej ta dija zemer pa ty jeta cme duhej! Faj, e ndjej veten ne faj, doje vec te qeshja por lotet dot si mbaj! Endem neper rruge bertas si i marre, rrobat me jane shqyer edhe fyti me eshte thare. Shpirt ku je , ku ike pse me le, nje drite verbuese shfaqet me thote ajo po fle......
Tani e mesova qe e kishe shkruar e kenduar ti vet ne Top feste. Urime, dhe suksese te metejshme kusho! 
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Fantazia nuk i mungon Fajtori, atehere e njejta gje vlen edhe per gjermanet qe zgjodhen me votat e tyre Hitlerin apo italianet Ducen e keshtu me rradhe.
Siç tha dhe amabsadori amerikan Withers pak dite me pare nuk jam i sigurte qe çdo popull meriton qeverine qe ka.
Nuk kam per ta kuptuar kurre cdo nje femije klase 6-7 me nje birre ne dore,dhe me duhanin ne doren tjeter...Me duket kaq e larget koha kur kam qene une ne 8 vjecare...ndoshta kemi qene shume naiv..ndoshta se di cfare...
Harbutit ktheja harbutce se ndryshe te ve para.
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Harbutit ktheja harbutce se ndryshe te ve para.![]()
harbutit mos ja zgjat fare 
xox - ................. shumezoji me 10 ..... dhe jan te gjitha per ty
Shtepiake e deshperuar 
...
Yepaaa...Wa xha xha xha xha xha
)
| Gjithsej 82 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.