Forumi Horizont | Gjithsej 4 faqe: « 1 2 3 [4] Trego 178 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- A do arrinit ta falnit partnerin tuaj ne nje rast te tille? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17697)
Mos e zgjasni me se do filloje fajtori e te thote ehe.
Ps: Une mendoj ndryshe nga ju.
ehe spo e zgjas me
ika naten po ju le vetem nashti ... merruni vesh me njeri -tjatrin
Citim:
Po citoj ato që tha al74
po sikur te jete ai qe vazhdon te jetoje per keqardhje me te shoqen. po pyetjen vehtes ia ka bere e shoqja se pse ka flirtuar?!
Citim:Lol jo ehe po Pikerisht.
Po citoj ato që tha Piktor
Mos e zgjasni me se do filloje fajtori e te thote ehe.![]()
![]()
![]()
Ps: Une mendoj ndryshe nga ju.![]()
![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Al sikur ka shpreh gje tjeter ai .... po hajd mo e paske kuptuar![]()
Re: A do arrinit ta falnit partnerin tuaj ne nje rast te tille?
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
E martuar prej me shume se 10 vjetesh, me dy femije, jete normale, pa probleme bashkeshortore.
Pyetja nuk ka pergjigje perderisa ajo e ka falur, pavarsisht se i ka rrezikuar jeten seriozisht me Sida , pastaj letra ska, burri eshte azgan dhe adap, kane dhe femije, , shkon e ben kurime e nuk i jep dum nga se semuret etj etj.
Citim:
Pyetja nuk ka pergjigje perderisa ajo e ka falur, pavarsisht se i ka rrezikuar jeten seriozisht me Sida , pastaj letra ska, burri eshte azgan dhe adap, kane dhe femije, , shkon e ben kurime e nuk i jep dum nga se semuret etj etj.
Akoma do historine ti. Ajo e ka falur, pyetja eshte a do arrinit ju ta falnit.
Tani pse dhe qysh e ka falur ajo i diskutuam ne, letrat, femijet, burri i dashur por edhe trim i madh.
Nuk mund te diskutojme me per te ne mund te diskutojme a mund ta bejme nje gje te tille ne larg qofte.
Citim:
Akoma do historine ti. Ajo e ka falur, pyetja eshte a do arrinit ju ta falnit.
Tani pse dhe qysh e ka falur ajo i diskutuam ne, letrat, femijet, burri i dashur por edhe trim i madh.
Nuk mund te diskutojme me per te ne mund te diskutojme a mund ta bejme nje gje te tille ne larg qofte.
Citim:Hahahah jo jo jo mire e ke aty ndalu "larg qofte"
Po citoj ato që tha Heyday
E o mire mos thirr se na trembe.. ardhem me vonese ne te tjeret, kishim nevoje per ca detaje
Une (larg qofte).. ta jap pergjigjen apo s'ka me interes?
Citim:
Hahahah jo jo jo mire e ke aty ndalu "larg qofte"![]()
![]()
![]()
thats called unconditional love nese ajo goca ka sadopak burrni
e ka rastin ktu te tregoje se eshte ne gjendje/capable te dashurioje diken unconditionally, pra true love
kshtuqe duhet tja fali
Re: A do arrinit ta falnit partnerin tuaj ne nje rast te tille?
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Duke u nisur nga nje ngjarje qe i ka ndodh kohet e fundit nje Shqiptareje ketu ku une jetoj, do desha te dija mendimin tuaj.
E martuar prej me shume se 10 vjetesh, me dy femije, jete normale, pa probleme bashkeshortore. Kohet e fundit meson se burri eshte infektuar me AIDS. Ai e ka marre npm marredhenieve sexuale, gje qe nuk pranon t'ja pohoj gruas se vet. Ajo ndjehet shume e vrare shpirterisht. Shume e zhgenjyer nga burri i saj me te cilin mendonte se kishin marredhenie te mira, dhe nuk kishte asnje arsye per ta tradhetuar, sipas asaj. Fatmiresisht ajo nuk eshte e infektuar.
Ajo u shpreh se nuk kam per ta lene vetem ne nje moment te tille, por e kam veshtire t'ja fal tradhetine. Nuk e kishte tradhetuar vetem nje here, por me shume, vetem se ajo nuk e di nese behet fjale vetem me nje femer apo te ndryshme. Ai nuk do te flasi rreth tradhetise.
Si do te vepronit ju? A do arrinit ta falnit partnerin tuaj ne nje rast te tille?
Re: Re: A do arrinit ta falnit partnerin tuaj ne nje rast te tille?
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Cfare tragjedie! Po tani si shkon cifti? Vdiq ai djali apo jo?
Re: Re: Re: A do arrinit ta falnit partnerin tuaj ne nje rast te tille?
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Jo, gjalle eshte. Nuk e di ca behet me tamam- tamam. Shume thashetheme kam degjuar, por nuk mund te them me siguri cfare ka ndodh konkretisht me tutje. Nje gje e kam te sigurt qe jeta e tyre nuk eshte me si me pare.![]()
Kurre nuk do e falja.do e tradhetojaaaaa haptazz
Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
Kurre nuk do e falja.do e tradhetojaaaaa haptazz![]()
Citim:Si do e beje ne syt e tij?
Kurre nuk do e falja.do e tradhetojaaaaa haptazz![]()
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Si do e beje ne syt e tij?
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
se di nq se e ke pare the bad lieutenant me nicolas cage... ku i thot atij te parkinglot.. you stay here and watch ur girlfriend, ur fxukin girlfriend
kshu do e tradhetonte ne kjo te dashurin/burrin or whatever..![]()
just kiddin, lol
Citim:
e ke gjet lale
ashley lene piter se asht ironik.
Si ja arrite ti?
Citim:tu mall
are u addicted to cocaine? lol
Si me qellojne kaq larg mua tipi jot moj aman
Ca robi pa fat qe jam
Citim:e pra shum larg shum keq mbajme 2 minutes silencio
Si me qellojne kaq larg mua tipi jot moj aman
Ca robi pa fat qe jam![]()
Do me mbajt frymen the?
Citim:dy minutes qetesi per largesine qe jemi amin
Do me mbajt frymen the?![]()
Gjithsej 4 faqe: « 1 2 3 [4] Trego 178 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.