Forumi Horizont Gjithsej 80 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »
Trego 3954 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani,tani?! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18214)

Postuar nga bruni22 datë 11 Janar 2011 - 03:07:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Sandri eshte BQ lulishtesh ene ti loool

Postuar nga Niqua datë 11 Janar 2011 - 06:40:

po pi vere mbas nje dite te lodhshme forumi

Postuar nga kurt datë 11 Janar 2011 - 07:05:

po shikoi science discovey, nje emision "into the universe"
apo nuk te shijojn kto dhoj programesh kur smoke a little

Postuar nga Demokrate4ever datë 11 Janar 2011 - 07:08:

asgje, po lexoj ne forum

Postuar nga Demokrate4ever datë 11 Janar 2011 - 07:12:

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
po pi vere mbas nje dite te lodhshme forumi

haha kinge, sa e prish terezine dhe ti. Ste lexova me pare, po te shoqeroj dhe un me nje gote vere te kuqe, cheers per qefin tone dhe inatin e tjereve lol

Postuar nga Deb* datë 11 Janar 2011 - 07:33:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti

Mos po te duket sikur po fluturon ne universe?

Postuar nga Niqua datë 11 Janar 2011 - 07:56:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti

edhe une e kam fiksim ket kanal

dhe investigation discovery

Postuar nga Deb* datë 11 Janar 2011 - 07:59:

Edhe une ti niqua e shikoj shume, ID. Pelqej sidomos "Wicked Attraction'' .

Tani po pi.

Postuar nga Niqua datë 11 Janar 2011 - 08:03:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Tani po pi.

edhe une po pi vere dhe hookah

gota e dyte

Postuar nga Deb* datë 11 Janar 2011 - 08:05:

Une vetem nje gore vere arrij te pi, se me te dyten filloj e behem si kurti me drogen pastaj, duke pare Discovery chanel, " into universe".
Po ti deri ne sa gota vere mban?

Postuar nga Niqua datë 11 Janar 2011 - 08:07:

kur ja nis une te pij e mbaj me shishe, droges sja them.. i kam frike...

Postuar nga kurt datë 11 Janar 2011 - 08:13:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Une vetem nje gore vere arrij te pi, se me te dyten filloj e behem si kurti me drogen pastaj, duke pare Discovery chanel, " into universe".
degjo mua, eshte me mire te smokesh nje joint dhe t shikosh "into the universe", se most tpijsh asgje dhe te shikosh "wicked attraction"
i kam provuar te dyja, ajo ID chanel ta con trurin ne erresire, ti zgjedh vet tani se je e rritur

Postuar nga Deb* datë 11 Janar 2011 - 08:15:

Po ma prish mendjen Kurt.
Kur te filloj thua?

Postuar nga lost_soul datë 11 Janar 2011 - 08:31:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Po ma prish mendjen Kurt.
Kur te filloj thua?

Varet kur ke deshire ta shohesh boten bardhe e zi

Postuar nga kurt datë 11 Janar 2011 - 08:36:

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul

Varet kur ke deshire ta shohesh boten bardhe e zi

Postuar nga Niqua datë 11 Janar 2011 - 08:52:

po pi hookah

Postuar nga Iyua datë 11 Janar 2011 - 08:54:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI

Po qeshja se me kujtohet shpesh ajo thenie gjyshe sime dhe e bertas neper shpi se me shijon --- -Isha, isha i veshur ..... , por edhe po s'isha i veshur vetem jam.....

---------------- Epo shyqyr qe paske qen veshur se esht dhe ftot tani jo per gje................ po mos bertit shum se do lajmerojn 911 dhe te gjen belaja pastaj.....................
Sygjerim
Ralloji njecik kto pikat se skan kuptim

Postuar nga RAIMONDI datë 11 Janar 2011 - 09:14:

Citim:
Po citoj ato që tha Evisa

---------------- Epo shyqyr qe paske qen veshur se esht dhe ftot tani jo per gje................ po mos bertit shum se do lajmerojn 911 dhe te gjen belaja pastaj.....................
Sygjerim
Ralloji njecik kto pikat se skan kuptim

---------------------Une shkruaj si me shijon mua , jo si te shijon ty -----------E rendesishme eshte te mos te te ofendoj ty pa Arsye
--------------Pa pse nuk te pelqeu ty se si e shkruaj une dicka ketu,, apo pse s'kane kuptim per ty mua s'me ha meraku fareeeeeee ----Kapito ?-------------
-
-------Marr shkas nga kjo qe te them dicka ne menyre te pergjithshme

---Ajo qe ca me cudit mua ketu, eshte MENDESIA qe kane bagetia ketu ti imponohen njeri tjetrit se si te shprehet.....

-------Njera i thote tjetres mos genje per jeten tende --tjetra i pergjigjet mos ver foto aty--tjetra thote qe mos genjeni kaq shume etj si keto

--Ore njerez -----------ketu secili shkruan si te doje dhe cfare te doje per jeten e tij dhe nuk do i marri doren moderatorit , apo ndonje tjetri se si do paraqesi jeten e tij ketu
,mjafton qe te mos ofendoje njeri pa SHKAK,

-------------Ti qe merr mundimin dhe e lexon, po s'te pelqeu , injoroje
, por s'ke te drejte ti thuash tjetrit.......... bej keshtu apo bej ashtu....hidhe kemben permbi gju
----------se merr pamjen e atij qe te can trapin kaq shume, saqe e meriton te marresh nje pergjigje kaq te forte sa te mbash bithen me dore gjithe vitin --------Sepse i hyn tjetrit ne lirine e tij, dhe i kutjon plakun kur i thoshte ne adoleshence ;...shko qethu ,
-----------Kuptojini keto gjera se te hapni barkun kur imponoheni , per gjera qe nuk ju takojne fare ......

Postuar nga RAIMONDI datë 11 Janar 2011 - 09:18:

--Niqo --Aty ne foto ke dale bukur fare, E ke lekuren shume te bukur , te lemuar ----------Por ne kete foto eshte hera e pare qe ti pelqej keta floket qe i mban keshtu -------
----Te duken bukur floket keshtu ne ket foto --Keshtu i kam pasur une folket ne Vlore --hahahahahahahaha----------Te betohem ,kur i lija floket te gjata me beheshin ne ngjyre kashte , dhe kacurela si te tuat --------Se ti i ke kacurela te vogla , ashtu i kisha dhe une ne Vlore ---
------ E sfidon ate shoqen nja 10 here hahahahahahahahah-Ajo nuk duhet te rije prane teje se ben kontrast shume me ty -hahahahaha

Postuar nga RAIMONDI datë 11 Janar 2011 - 09:22:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

qenkan lire andej cmimet ... ketu eshte 1 euro kg pak a shume dhe NJZDC

NJZDC=nje zot e di cjane

---Angel Devil --paske trup shume te bukur ------Sex body paske ----Duket qe ben vrap

Postuar nga RAIMONDI datë 11 Janar 2011 - 09:35:

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua

ka lloj lloj ere.. mua me pelqe shije rrushi dhe portokalli, mbajne ere shume te mire... nese do ta provosh je i ftuar ne shtepin time.. veren sille ti hahahaha.. tek ajo rruga shkoj e blej, neser e kam ndermend te sillem andej..

--hahahahahaha-----------Une nga ajo ruge s'kaloj fare -----------Flemidnerit Niqo , po nuk e pi une ate lloj gjeje - hahahahahahahaahah --Eshte njelloj sikur kerkon t e me mesosh duhanin
--Eh , une jam ne pune o Niqo , gjithe diten , vij mbasdite vone nga puna, nuk jam bos si ty -------Ti je ne regull e ke kap veten --Te lumte

Postuar nga Vizioner datë 11 Janar 2011 - 11:15:

Mjesi forumi.

Tuj pire shpejt e shpejt Kaffee e cigare!
hm...si nu8k e ndigjova zilen sot!

Postuar nga Ashley datë 11 Janar 2011 - 18:47:

Tani po rri pak ne forum do ha dreke do ja fu gjumit dhe do ngrihem te dal

Postuar nga Petter datë 11 Janar 2011 - 18:49:

what a life

un po hedh fotot e xmass + n-yr ne comp..

Postuar nga shelgu datë 11 Janar 2011 - 18:58:

Kafe po pi.

Postuar nga RIP Gibbs datë 11 Janar 2011 - 20:14:

Po kerkoj nje liber ne net qe spo e gjej dot...

Postuar nga amor alucius datë 11 Janar 2011 - 20:39:

Po pi smoothie dhe po ha chips mbas nje dite te lodheshme ne pune. Hajde kombinim hajde.

Postuar nga Vizioner datë 11 Janar 2011 - 23:09:

Postuar nga Vizioner datë 12 Janar 2011 - 02:24:

Po pije dhe nje e pastaj gjuuuuume.

Postuar nga Niqua datë 12 Janar 2011 - 02:41:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Po pi smoothie dhe po ha chips mbas nje dite te lodheshme ne pune. Hajde kombinim hajde.

sa interesante qe je, te isha mashkull do bija mbrenda me ty..

Postuar nga Niqua datë 12 Janar 2011 - 03:46:

po qesh

Postuar nga Piktor datë 12 Janar 2011 - 04:06:

Po shkoj te fle.
naten e mire te gjitheve.
Nje puthje per te gjitha se jeni te mira.

Shelgu pjeshkat hahen nuk lepihen.

Postuar nga Niqua datë 12 Janar 2011 - 04:07:

naten piktor
me pafsh ne anderr lakuriq

Postuar nga Iyua datë 12 Janar 2011 - 05:54:

Citim:

---------------------Une shkruaj si me shijon mua , jo si te shijon ty -----------E rendesishme eshte te mos te te ofendoj ty pa Arsye
--------------Pa pse nuk te pelqeu ty se si e shkruaj une dicka ketu,, apo pse s'kane kuptim per ty mua s'me ha meraku fareeeeeee ----Kapito ?-------------
-
-------Marr shkas nga kjo qe te them dicka ne menyre te pergjithshme

---Ajo qe ca me cudit mua ketu, eshte MENDESIA qe kane bagetia ketu ti imponohen njeri tjetrit se si te shprehet.....

-------Njera i thote tjetres mos genje per jeten tende --tjetra i pergjigjet mos ver foto aty--tjetra thote qe mos genjeni kaq shume etj si keto

--Ore njerez -----------ketu secili shkruan si te doje dhe cfare te doje per jeten e tij dhe nuk do i marri doren moderatorit , apo ndonje tjetri se si do paraqesi jeten e tij ketu
,mjafton qe te mos ofendoje njeri pa SHKAK,

-------------Ti qe merr mundimin dhe e lexon, po s'te pelqeu , injoroje
, por s'ke te drejte ti thuash tjetrit.......... bej keshtu apo bej ashtu....hidhe kemben permbi gju
----------se merr pamjen e atij qe te can trapin kaq shume, saqe e meriton te marresh nje pergjigje kaq te forte sa te mbash bithen me dore gjithe vitin --------Sepse i hyn tjetrit ne lirine e tij, dhe i kutjon plakun kur i thoshte ne adoleshence ;...shko qethu ,
-----------Kuptojini keto gjera se te hapni barkun kur imponoheni , per gjera qe nuk ju takojne fare ......

----------- Avash se me cudite me kte shkrim se tu paskan ngritur qimet e kokes perpjet lol------------------ chill out se sme behet von shum se sa pika apo viza shkruan ti, thjesht ishte nje sygjerim se vertete--------------- me pengon leximin dhe shum shpesh filloj te lexoj shkrimet e tua dhe ngaloj kur shikoj gjith keto viza.---------------------- Eshte tamam si puna e librit qe esht interesant ne fillim dhe behet i bezdisur ne vazhdim.------------------
sa njeri i cuditshem

Postuar nga Niqua datë 12 Janar 2011 - 06:04:

Citim:
--Niqo --Aty ne foto ke dale bukur fare, E ke lekuren shume te bukur , te lemuar ----------Por ne kete foto eshte hera e pare qe ti pelqej keta floket qe i mban keshtu -------
----Te duken bukur floket keshtu ne ket foto --Keshtu i kam pasur une folket ne Vlore --hahahahahahahaha----------Te betohem ,kur i lija floket te gjata me beheshin ne ngjyre kashte , dhe kacurela si te tuat --------Se ti i ke kacurela te vogla , ashtu i kisha dhe une ne Vlore ---
------ E sfidon ate shoqen nja 10 here hahahahahahahahah-Ajo nuk duhet te rije prane teje se ben kontrast shume me ty -hahahahaha

ahhahahahahaahahaa po tani si i ke floket??? si une??? ne usa nuk perferohen meshkujt me floke si une..

shoqen e kam shume kinge.. ja nje foto tjeter te saje..

Postuar nga Iyua datë 12 Janar 2011 - 06:45:

Duke pir caj dhe ikur.

Postuar nga Vizioner datë 12 Janar 2011 - 11:53:

Mjesi kush eshte zgju dhe kush do zgjohet me vone :-)

Kaffee dhe cigare!

Postuar nga Ashley datë 12 Janar 2011 - 18:45:

Tani po rri pak ne forum

Postuar nga RIP Gibbs datë 12 Janar 2011 - 21:27:

..po pergatitem fizikisht, moralisht..ekonomikisht ...te takoj berberin

Postuar nga amor alucius datë 12 Janar 2011 - 22:55:

Po merrem me ndonje gote JD.

Postuar nga Vizioner datë 12 Janar 2011 - 23:01:

Postuar nga amor alucius datë 12 Janar 2011 - 23:05:

Vizio, ??

Postuar nga moonlight datë 12 Janar 2011 - 23:25:

Shoh tv, pi nje gote qumesht te ngrohte me nja dy biskota me krem.
Bujrem kujt te ja mbaje.

Postuar nga RIP Gibbs datë 12 Janar 2011 - 23:50:

..po pergatitem per nje dush te fuqishem banxaiiiiiiiiiii

Postuar nga Vizioner datë 13 Janar 2011 - 00:22:

Per ty Amore

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Vizio, ??

Postuar nga RIP Gibbs datë 13 Janar 2011 - 00:29:

po behem gati te dal e te shoh ndeshjen Ipswich Town vs Arsenal..gjysme finalja kupes......e cdo i shkaterrojme..torrat e Ipswichit

Postuar nga Piktor datë 13 Janar 2011 - 00:31:

Citim:
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
po behem gati te dal e te shoh ndeshjen Ipswich Town vs Arsenal..gjysme finalja kupes......e cdo i shkaterrojme..torrat e Ipswichit
Banxai.

Postuar nga RIP Gibbs datë 13 Janar 2011 - 00:32:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Banxai.
edhe ti Gunner je????

Postuar nga Piktor datë 13 Janar 2011 - 00:35:

Citim:
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
edhe ti Gunner je????
Me pelqenin shume, dikur, kur beheshin sfidat mes, Real, Ajaks dhe Bajern, dikur...

Postuar nga RIP Gibbs datë 13 Janar 2011 - 00:37:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Me pelqenin shume eh dikur kur beheshin sftdat mes, Real, Ajaks dhe Bajern, dikur...
prap te njejten filozofi loje kane..bile jane shume here me taktik...edhe kur humbin me kenaqin....
ika ika te shoh ndeshjen bye

Gjithsej 80 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »
Trego 3954 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.