Forumi Horizont | Gjithsej 80 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit » Trego 3954 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani,tani?! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18214)
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Sandri eshte BQ lulishtesh ene ti loool
po pi vere mbas nje dite te lodhshme forumi
po shikoi science discovey, nje emision "into the universe"
apo nuk te shijojn kto dhoj programesh kur smoke a little
asgje, po lexoj ne forum
Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
po pi vere mbas nje dite te lodhshme forumi
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
apo nuk te shijojn kto dhoj programesh kur smoke a little![]()
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
apo nuk te shijojn kto dhoj programesh kur smoke a little![]()
Edhe une ti niqua e shikoj shume, ID. Pelqej sidomos "Wicked Attraction'' .
Tani po pi.
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Tani po pi.
Une vetem nje gore vere arrij te pi, se me te dyten filloj e behem si kurti me drogen pastaj, duke pare Discovery chanel, " into universe".
Po ti deri ne sa gota vere mban?
kur ja nis une te pij e mbaj me shishe, droges sja them.. i kam frike...
Citim:degjo mua, eshte me mire te smokesh nje joint dhe t shikosh "into the universe", se most tpijsh asgje dhe te shikosh "wicked attraction"
Po citoj ato që tha Deb*
Une vetem nje gore vere arrij te pi, se me te dyten filloj e behem si kurti me drogen pastaj, duke pare Discovery chanel, " into universe".![]()
Po ma prish mendjen Kurt.
Kur te filloj thua?
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Po ma prish mendjen Kurt.
Kur te filloj thua?![]()
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Varet kur ke deshire ta shohesh boten bardhe e zi![]()
po pi hookah
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Po qeshja se me kujtohet shpesh ajo thenie gjyshe sime dhe e bertas neper shpi se me shijon --- -Isha, isha i veshur ....., por edhe po s'isha i veshur vetem jam.....
Citim:
Po citoj ato që tha Evisa
---------------- Epo shyqyr qe paske qen veshur se esht dhe ftot tani jo per gje................ po mos bertit shum se do lajmerojn 911dhe te gjen belaja pastaj.....................
Sygjerim
Ralloji njecik kto pikat se skan kuptim![]()
--Niqo --Aty ne foto ke dale bukur fare, E ke lekuren shume te bukur , te lemuar ----------Por ne kete foto eshte hera e pare qe ti pelqej keta floket qe i mban keshtu -------
----Te duken bukur floket keshtu ne ket foto --Keshtu i kam pasur une folket ne Vlore --hahahahahahahaha----------Te betohem ,kur i lija floket te gjata me beheshin ne ngjyre kashte , dhe kacurela si te tuat --------Se ti i ke kacurela te vogla , ashtu i kisha dhe une ne Vlore ---
------ E sfidon ate shoqen nja 10 here hahahahahahahahah-Ajo nuk duhet te rije prane teje se ben kontrast shume me ty -hahahahaha
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
qenkan lire andej cmimet ... ketu eshte 1 euro kg pak a shume dhe NJZDC
NJZDC=nje zot e di cjane![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
ka lloj lloj ere.. mua me pelqe shije rrushi dhe portokalli, mbajne ere shume te mire... nese do ta provosh je i ftuar ne shtepin time.. veren sille ti hahahaha.. tek ajo rruga shkoj e blej, neser e kam ndermend te sillem andej..
Mjesi forumi.
Tuj pire shpejt e shpejt Kaffee e cigare!
hm...si nu8k e ndigjova zilen sot!
Tani po rri pak ne forum do ha dreke do ja fu gjumit dhe do ngrihem te dal
what a life
un po hedh fotot e xmass + n-yr ne comp..
Kafe po pi.
Po kerkoj nje liber ne net qe spo e gjej dot...
Po pi smoothie dhe po ha chips mbas nje dite te lodheshme ne pune. Hajde kombinim hajde.
Po pije dhe nje e pastaj gjuuuuume.
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Po pi smoothie dhe po ha chips mbas nje dite te lodheshme ne pune. Hajde kombinim hajde.
po qesh
Po shkoj te fle.
naten e mire te gjitheve.
Nje puthje per te gjitha se jeni te mira.
Shelgu pjeshkat hahen nuk lepihen.
naten piktor
me pafsh ne anderr lakuriq
Citim:
---------------------Une shkruaj si me shijon mua , jo si te shijon ty -----------E rendesishme eshte te mos te te ofendoj ty pa Arsye
--------------Pa pse nuk te pelqeu ty se si e shkruaj une dicka ketu,, apo pse s'kane kuptim per ty mua s'me ha meraku fareeeeeee ----Kapito ?-------------
-
-------Marr shkas nga kjo qe te them dicka ne menyre te pergjithshme
---Ajo qe ca me cudit mua ketu, eshte MENDESIA qe kane bagetia ketu ti imponohen njeri tjetrit se si te shprehet.....
-------Njera i thote tjetres mos genje per jeten tende --tjetra i pergjigjet mos ver foto aty--tjetra thote qe mos genjeni kaq shume etj si keto
--Ore njerez -----------ketu secili shkruan si te doje dhe cfare te doje per jeten e tij dhe nuk do i marri doren moderatorit , apo ndonje tjetri se si do paraqesi jeten e tij ketu
,mjafton qe te mos ofendoje njeri pa SHKAK,
-------------Ti qe merr mundimin dhe e lexon, po s'te pelqeu , injoroje
, por s'ke te drejte ti thuash tjetrit.......... bej keshtu apo bej ashtu....hidhe kemben permbi gju
----------se merr pamjen e atij qe te can trapin kaq shume, saqe e meriton te marresh nje pergjigje kaq te forte sa te mbash bithen me dore gjithe vitin --------Sepse i hyn tjetrit ne lirine e tij, dhe i kutjon plakun kur i thoshte ne adoleshence ;...shko qethu ,
-----------Kuptojini keto gjera se te hapni barkun kur imponoheni , per gjera qe nuk ju takojne fare ......
Citim:
--Niqo --Aty ne foto ke dale bukur fare, E ke lekuren shume te bukur , te lemuar ----------Por ne kete foto eshte hera e pare qe ti pelqej keta floket qe i mban keshtu -------
----Te duken bukur floket keshtu ne ket foto --Keshtu i kam pasur une folket ne Vlore --hahahahahahahaha----------Te betohem ,kur i lija floket te gjata me beheshin ne ngjyre kashte , dhe kacurela si te tuat --------Se ti i ke kacurela te vogla , ashtu i kisha dhe une ne Vlore ---
------ E sfidon ate shoqen nja 10 here hahahahahahahahah-Ajo nuk duhet te rije prane teje se ben kontrast shume me ty -hahahahaha
Duke pir caj dhe ikur.
Mjesi kush eshte zgju dhe kush do zgjohet me vone :-)
Kaffee dhe cigare!
Tani po rri pak ne forum
..po pergatitem fizikisht, moralisht..ekonomikisht ...te takoj berberin
Po merrem me ndonje gote JD.
Vizio, ??
Shoh tv, pi nje gote qumesht te ngrohte me nja dy biskota me krem.
Bujrem kujt te ja mbaje.
..po pergatitem per nje dush te fuqishem banxaiiiiiiiiiii
Per ty Amore
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Vizio,??
po behem gati te dal e te shoh ndeshjen Ipswich Town vs Arsenal..gjysme finalja kupes......e cdo i shkaterrojme..torrat e Ipswichit
Citim:Banxai.
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
po behem gati te dal e te shoh ndeshjen Ipswich Town vs Arsenal..gjysme finalja kupes......e cdo i shkaterrojme..torrat e Ipswichit![]()
Citim:edhe ti Gunner je????
Po citoj ato që tha Piktor
Banxai.
Citim:Me pelqenin shume, dikur, kur beheshin sfidat mes, Real, Ajaks dhe Bajern, dikur...
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
edhe ti Gunner je????
Citim:prap te njejten filozofi loje kane..bile jane shume here me taktik...edhe kur humbin me kenaqin....
Po citoj ato që tha Piktor
Me pelqenin shume eh dikur kur beheshin sftdat mes, Real, Ajaks dhe Bajern, dikur...
Gjithsej 80 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit » Trego 3954 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.