Forumi Horizont | Gjithsej 26 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit » Trego 1260 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- te qeshim se bashku... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3611)
Bravo Koa ,,, g_unit do kishe bere mire mos ta kishe dhene mendimin tend per Koten
guys guys chill!!!!!!!!!
G honey
mos u ngatarro me te tjeret se ta mbllodhi kota me duket me lart
kota e more vesh tani ti
si ishte puna
na le edhe ti cik rehat
the_master I agree with u me mir mos ta kishte then shejtoni
g don't worry baby
whats that thing u said give me a chance!!!!!!
hey talk prv.about this things ok hon
muah love ya!!!
edhe hajdeni prap te tema se e kishim fjalen per barsaleta
like it!!
Nje matrapaz kishte varur prapa ne mur, karshi peshores, nje pasqyre te madhe. Nje shok i tij e pyeti:
- Habitem me ty; pse e ke varur ate pasqyre te madhe prapa?
- Nuk e kupton? Qe kur te vijne njerezit te blejne, te shifen ne pasqyre, ndersa une peshoj.
Birra
Po e shkruaj dhe une nje qe mu kujtua tani per momentin
Nje burre takon nje dite Zotin ne rruge ,ca deshire ke se jam ne qejf do te ta plotesoj i thote Zoti.
Mendohet ky dhe i thote une dua qe sa here te urinoj te behet birre. Qesh Zoti mire i thote
Shkon ne shtepi i gezuar ky burri grua sill 2 gota shpejt .I sjell kjo e shkreta he i thote pse i do ?Edhe ky urinon dhe vertet behet birre .Uaaa ca qejfi thote kjo , e keshtu rrodhen disa dite te gezuara ne familjen e tyre.
Nje dite vjen ky ne shtepi grua sot vetem nje gote.E cuditur thote kjo po pse vetem nje? Po pi dhe ti nje here nga shishja te marrte dreqi)))
dhe nje tjeter
Ishin 10 zezake dhe gjejne llamben e Aladinit.U thote xhindi ca deshire keni secili?I pari thote une nje deshire te madhe kam me bej te bardhe.Keshtu dhe i dyti ,i treti... I fundit po rrinte ne nje cep dhe po qeshte me te madhe
Po ti ca deshire ke i thote xhindi?
Beji te nente zezake prape.
hahahahaha sa e madhe ajo me bidonin , e madhe fare lulka
E di ca ka qene me e bukur ? Kur e tregoi nje shok ishim ne nje pub me shoqerine, ca fytyre kane bere ata qe kishin marre birra me shisheU ngeci te shkretve
NUk e di po kur pi dicka edhe me thone ndonje gje shume per te qeshur une per vveten time se mbaj dot dhe e shperthej ate qe po pij
Kjo eshte pak si banale megjithse une po e them pa fjale pe perdheri kush ka turp ti mbylli syte
Nje dite takohen gjoksi i nje femre me organin seksual te mashkullit dhe po benin muabet.
Thote gjoksi :bobobo mor ti se ke idene se sa po vuaj .
Pse ca te ka gjet -thote ai
Po lere nuk e duroj dot me kete jete, qe ne mengjes me veshin me ca rroba te ngushta qe ma marrin frymen pastaj gjate dites degjoj qe duan te me bejne me te madh po me e keqja eshte naten ,me vine ca duar dhe me shtrydhin me bezdisin me marrin frymen
Uaaa keq e paske po une jam akoma me keq me ka ardhur atje ku stregohet me
Pse i thote ty ca te bejne?
Mua thote ky qe ne mengjes me bejne fiskulture here lart here posht ,pastaj gjithe diten me veshin dhe mua ne rroba te ngushta qe me marrin frymen po me e keqja eshte naten eshte tmerr.
Me hipin ne nje ashensor e lart e poshte lart e poshte deri sa vjell.
Dy polic !
Ok, mqs te gjithe po tregojne barzalleta, edhe une po jap kontributin tim.
Ishin dy polic.Njeri prej tyre gjeti ne rruge nje pasqyre makine , dhe filloj ta shikonte.Ai i thote shokut : Ore e di ti qe une kete me duket se e njoh!!, i thote tjetri : Pa ma jep ta shikoj edhe une, dhe duke qeshur i pergjigjet:
Po me siguri qe e njeh mor Budall, Ky jam une !!
Prape me POLIC!
Ishin dy Police dhe po patrullonin me makinen e policise.
Polici qe nget makinen i thote kolegut te tij: Nxirre koken nga xhami yt dhe kontrollo a punon sinjali per te paralajmeruar kthim djathtas(dmth drita me R-L ) .Ok i thote tjetri dhe nxjerr koken jashte............dhe i thote Tani punon, Tani S'punon, Tani punon, Tani s'punon..............
Tezja dhe nipi.
Tezja ishte per darke tek motra e saj dha pasi mabroj darka, para se te largohej me burrin e saj i thote nipit: Jepi nje te puthur tezes...
Jo.. jo i pergjigjet nipi. Po jepi pra nje te puthur tezes , se tezja te ka xhan.....Jo jo i pergjigjet prape nipi.....Ateher nderryn e mamaja e tij, po pse nuk i jep nje te puthur tezes ti mor mistrec.....? Nuk i jap i thote ai......Se kur Babi i dha nje te puthur tezes, andej nga dhoma tjeter Ajo i dha nje shpull te forte..!!
Polici dhe djali me motorino.
Nje polic rrugor ndalon nje djale qe ecte me shpejtesi me motor.....
-Siguracionin i thote ai.
-Nuk kam siguracion i thote djali,
- ashtu..!! i thote polici i nevrikosur......
-Mire me jep librezen e motorit......-Nuk kam as libreze ..i thote djali.
-Sume bukur i thote polici....ne rregull....
-po kasken, ku e ke.? - i thote polici
- nuk kam as kasko, - i thote djali...
- ashtu ....i thote polici, dmth nuk paske asgje....
-Po, mire tani si do ta lem? i thote polici...
- Do ta lem pertoke fare, - i thote djali.....Se nuk kam as Kambalece.
djali ushtar
Ishte nje djale dhe kishte 7 vjet ushtar ne turqi.--EDhe kur doli i kishte ikur truri per te q**.
--edhe tha ke te gjej femer perpara sa dhemb te kete ne goj , aq here do ta q*.
edhe pas nja disa metrash te them, shef nje plake, edhe i thote keshtu keshtu puna,plaka sdonte.ku mbahej ai, edhe i shperveshi buzen plakes edhe i pa nje dhemb.
edhe ja beri nje here, edhe kur mbaroi pun qe vajti te ikte , i tha plaka!?
Na more djale se kam edhe nje dhemb ketu se sme pe mire!
faktikisht nuk e kam mare vesh akoma
Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_
guys guys chill!!!!!!!!!
G honey
mos u ngatarro me te tjeret se ta mbllodhi kota me duket me lart
kota e more vesh tani ti
si ishte puna
na le edhe ti cik rehat
the_master I agree with u me mir mos ta kishte then shejtoni
g don't worry baby
whats that thing u said give me a chance!!!!!!
hey talk prv.about this things ok hon
muah love ya!!!
edhe hajdeni prap te tema se e kishim fjalen per barsaleta
rocker_italia te medha ato me policin ,,,,,
Kota eeeee edhe presjen kur e ke vene keq te vijne e te bejne gjob ,,,,
kshu qe me kto nuk eshte mire te tallesh Kota
rocker_italia sh funny ato me police , mu kujtua dhe mua nje po me siguri e dini
Ishte nje polic rrugor dhe po rrinte ne nje cep.Nje cun i vogel e shikon dhe i thote :Xhaxhi polic ma ha m...n ne 2 fiks dhe ja kerciti vrapit.
Ketij ju ngriten nervat dhe filloi ta ndiqte ,duke vrapuar e shikon nje shok.Ca ke qe vrapon keshtu i thote ky.
-Po ja nje cun i vogel me tha ti ha m...n ne 2 dhe kur ta za ia tregoj une.
I thote ky tjetri :
-Po ca nxiton keshtu mo budalla se ke dhe 10 minuta kohe deri ne 2 fiks
hahahaha uuu vdiqa me kete ,,,, hahah s'po pushoje dot
O Master te pashe nje dhemb te prishur kur po qeshje aq shume po shko morr burre te dentisti se kur te behesh plak do te te tradhtoje plaka me komshiun
Se mu kujtua nje e bukur tani.
Ishte nje bebe e cuditshme nuk fliste . Sa filloi te fliste ky po bente hatane,thoshte gjyshi brenda dites bam gjyshi takim me vdekjen, toshte nena opa dhe nena kembet nga dielli po beheshin merak keta ca do thoje kush e ka rradhen .
Nje dite tha babi,babi .
- Mos tha komshiu po ca pate mor dreq me babin
Keshtu Master ne kete rastin e bebit lejohet te te tradhtoje gruaja me komshiun
opa opa
ca po behet ketej me ju se vajti si shume kohe egjate pa shkrujt une ketej nga ju gangesterat lol
Po ju them nje une
Ishte nje cun edhe kish ikur qe i vogel ne greqi
edhe kish mbet aty edhe duke u mare me pune
per te nxjere pare skish bere as nje here sex
Edhe i ishte ngritur menja per ate sexyn e shkrete
edhe shkon tek nje prift
edhe e pyet se mos dinte
ndonje femer ku te shkonte me bo sex
PO i thote prifti edi se ku eshte nje
dashkosh ne fund te rruges edhe eshte
nje hotel edhe eshte nje femer
ok i thote ky me varp ky egjen ate femren
edhe i thote ky kam erdhur per te bere sex
me ty se kjo qe prosti
shiko i thote kjo po u prishe 8here do te te ti jap te gjitha leket qe kam fituar nqs nuk do prishesh 8here do mi japesh ti te gjitha leket
dakort ishte ky ben sex ty dy sa bene ky ariti te prishej vetem 5 here edhe i humbi leket ky qe te gjithe. Edhe shkon ne prifti edhe i qan hallin qe si te bente per leket qe i kish humbur nje sec i thote prifti se do te ti kthej une leket me shume se ke pasur o ky u gezua shkon prifti tek kjo prosti keshtu i thote edhe priftit kjo qe duhet te prisheshe 8 here ok thote prifti
fillojne sexyn keta prifti u prish 8 here kesaj i iku truri mer leket prifti edhe iken. Kjo dergon nje djale edhe i thote shko ndiqe priftin se mos vdese qe ti maresh leket ok i ja ben ky edhe niset kur cte shikoj rruges PRIFTI ISHTE AKOMA DUKE I RENE ME DORE
HAHAHAHAHAHAHAHAH
O lulka....po te tregoj nje tjeter me police...
X Lulka...........
Ishte njeher nje polic dhe kishte nje grua te bukur. Nje rrugaç zihet me policin dhe i thote...: Une do arrij ta bej gruan tende dhe ti te jesh prezent.
Gjalle ne bote i thote polici, nuk ka burre ta bej kete.
Ok i thote rrugaçi..do ta shohim.
Nje nate ky rrugaçi i hyn policit fshehur ne shtepi..dhe shkon tek dhoma e gjumit dhe i merr pistoleten.E zgjon policin nga gjumi dhe i thote......
Do rrish me nje kembe, brenda kesaj pllake te dyshemese, dhe une do bej gruan tende, se po levize, po nderrove pllaken te vrava..
Dhe polici nga frika nuk guxonte te levizte se kishte pistoleten ne dore ai...
Mbasi mbaroi pune ai rrugaci u largua dhe polici ngeli ashtu ne kembe...
i thote gruaja : po si nuk te vjen turp mor ta hodhi edhe nje cope rrugaç....
hahahahahah .. qeshte polici........
Po pse qesh i tha gruaja ?
Po edhe une ja hodha atij, tha : Une leviza dy pllaka.
haha e bukur kjo sexy girl ,, po lulka po une dhembet i kam sterilizuar me lazer x ,,, i kam me te barhe se te bores ,,,
O Lulka po te tregoj edhe nje tjeter.
Kjo eshte pak banale, por kush nuk don ta lexoj te mbylli syte.
Ok. Ishin disa zonja te pasura, qe shkonin cdo dite ne Kishe per tu falur.
Te gjitha grate ne mengjes kishin marr ombrell me vete se koha ishte pak e vrenjtur, kurse njera nga keto nuk kishte marr ombrelle.
E pyesin shoqet: po si ka mundesi qe ti nuk ke marr ombrell me kete kohe te vrenjtur ?
Po s'ka problem, i thote ajo, se kur te dalim nga kisha do jet koha diell..dhe ato habiten.
Diten tjeter asnje nga grate nuk kishte mar ombrell kurse kjo zonja kishte ombrell, edhe pse koha ishte e mire .
Po sot i thone shoqet pse ke marr ombrell?
Po kur te dalim nga kisha i thote kjo, do bier shi.
Wawwww thone shoqet...po ti nga e di?
E di e di thote ajo..dhe ne fakt bie shi...
Shoqet i luten qe te tregoj se si e gjen ajo cfare kohe do bej mbasi dalin nga kisha....
Ok i thote ajo ..po jua tregoj:
çdo mengjes kur une zgjohem nga gjumi, ja shikoj burrit tim ate............
po ta kete ne te majte, bie shi--- po ta kete ne krahe te djathte nuk bie shi.
Ik , moj ik i thone shoqet se na genjeve......
Po mire i thone ato : Po sikur burri jot ne mengjes ta kete te ngritur drejt. si do ta gjesh ti cfare kohe bo bej?
Hahahahah.. qeshi ajo: Po ta ket te ngritur, une nuk vij fare ne Kish.
Boll per sot....Buona notte a tutti..
Shikoni kete kerkese interesante :)
SHKRESE PER RRITJE RROGE!
Une, I nenshkruari Penis, kerkoj nepermjet kesaj shkrese nje rritje te rroges time vjetore per arsyet e meposhteme:
Une bej pune fizike
Une punoj ne thellesira te medha
Ne gjithcka qe bej, une hidhem gjithnje me koke
Une nuk bej pushim gjate fundjaves ose gjate diteve tjera
Une punoj ne nje mjedis me lageshtire
Une nuk paguhem per kohe shtese
Une punoj ne nje vend te erret, me nje sistem shume te keq ajrimi
Une punoj ne temperatura te larta
Une gjithnje jam I ekspozuar ndaj semundjeve ngjitese gjate orarit te punes
I juaji
Penis
--------------------------------------------------------------------------------
I dashur Penis,
Pasi shqyrtuam kerkesen tuaj per rritje rroge, dhe pasi I morem argumentat e tua nen considerate, administrata jone vendosi te refuzoje kete kerkese per arsyet e meposhtme:
Ju nuk punoni 8 ore pa pushim
Disa here ju flini gjate orarit te punes
Ju shpeshhere thyeni rregulloren e vendosur nga bordi drejtues
Ju nuk qendroni ne vendin e paracaktuar, por endeni dhe ne zona te tjera
Juve ju mungon iniciativa, pasi e filloni punen vetem pasi jeni vene nen presion fizik
Ne fund te turnit, ju gjithnje e lini vendin e punes te c’rregullt
Ju rrallhere, I bindeni rregullores per sigurine vetjake, e cila kerkon veshjen e rrobes mbrojtese
Ju dilni ne pension kohe perpara se te arrini moshen 65 vjec
Ju nuk jeni ne gjendje te punoni dy turne njeri pas tjetrit, ne fund te turnit te dites
Dhe sikur c’fare thame me larte te mos mjaftonte, ju shpesh here jeni pare nga deshmitare okulare te hyni dhe te dilni nga vendi I punes duke mbajtur dy qeska te dyshimta me vete.
Sinqerisht I juaji, Bordi Drejtues
hahahahhahah sa kam qeshur mo cuna
Pergezime rocker_italia dhe ti master,po nga i gjeni mo kaq funny
Po ju tregoj une nje.
Martohet nje nuse e re dhe diten e pare i thote vjehrra:
-Degjo moj cupe ti qe te shkojme mire mos na talli fshati se ziremi per lesh koke do te te them huqet e mia, une zgjohem nga ora 8 po ta kem kotken e shamise ne ane te djathte jam ngritur me qejf po ama po ta kem ne ane te majte mos me dil para se te bera per 2 lek
-Mire thote kjo nusja po kam dhe une ca huqe po mi respektove do te te dua si mamane time.
Edhe une nga ora 8 ngrihem ,po dua te me sjellesh nje kafe dhe nje dopio fernet .
-Mire thote vjerra ta prish ty une
-Prit i thote nusja nga ora 10 dua nje dopio raki
-Po hajt se po ta sjell dhe ate
- Nga ora 12 dua nje dopio tjeter dhe qe ta dish ti moj vjerre pastaj sme plas fare nga ma ke kotken e shamise ne te majte apo ne te djathte
Edhe nje tjeter
Na martohet nje malok edhe i thote i jati pasi te mbaroni ne dhomen e gjumit do dalesh dhe do gjuash nje her ene ajer dhe fshati do ta mare vesh qe e kishim nusen te virgjer se keshtu eshte zakoni.
-Po mire thote ky, dhe pasi mbarojne del e gjuan ky.
Gezohet plaku kemi nuse te ndershme thote.
Te nesermen del prape dhe gjuan ky i biri .Te cuditur mblidhen gjithe fshati .
-Po ti ca ben i thone .
-Posi mor thote ky kush jam une te ma hedhe nusja , s'ishte me e virgjer sot dhe e vrava fare
Bobbooo imagjinoheni te keni nje malok te tille afer uuuuu me kaluan ca te dridhura
nuk e mbaj mende ku e kam pare kete
ishte nje shqiptar, edhe vajti nje nje banke ne usa edhe kerkoi,5000$
borxh, edhe do te paguante morgichin dmth perqindjen.
edhe i thote bankerja,?
- po cfare na le ti per siguri,sepse shqiptari do ikte ne shqiperi.
u le ferrarin thote ky ,ok i tha ajo ja tek i ke 5000$.
- edhe iku shqiptari.
kur u kthye shqiptari pas nja 15 ditesh, erdhi te banka qe te jepte 5000$
, edhe perqindjen.edhe te mirte makinen.
Zotri i thote kjo bankjerja, kemi disa pyetje per ju,--po i thot shqiptari??
Na kerkimet qe kemi ber thote kjo na del se ti je nje person shum i pasur,
edhe nuk kuptojme faktin qe pse kerkove keto lek te ne, edhe le ferrarin,
per 5000$!!!!!!!!!!!
po ky shqiptari pagoj nja 14$ perqindje per ato leket qe mori.
po mir i tha ky, ku gjen dot parkim ketu ne nyc, per 15 dit vetem per 14 $$.,
edhe me nje siguri kaq te madhe,qe edhe po humbi e paguan banka dy fish.
ciao kota 97
e bukur kjo e bankes
E dini ca kalamaja me erdhi nje ide.
Me jepni leje ju qe keni shkruar keto barcaletat ketu te bej nje permbledhje une se kam te njohur ne nje shtepi botuese,ndoshta behet best seller ne Shqiperi jo per gje po fitojme ndonje lek ne kurriz te popullit
Mos keni merak se po u shit do ju jap nje kopje me dedikim te gjithve qe keni kontribuar
CA mi dua perqindjen time une
Aman te keqen jo ketu kete muabet ne privat
E kupton ti po te kerkojne te gjithe perqindjen ca behet ketu .
Do veje muabeti si ai i ndarjeve te pronave ,derisa te plakemi si merr njeri leket .
Po pse se hodhe dhe ti kerkesen e librit ne privat moj se e kishim ndare 100% une e 50 % ti ,,,,,, ashtu me fal se me ka vajtur rakia ne koke 50 ti e 100 une
Ore dreq e di qe qenke i mire ne matematike ti , me keq se cifutet po nuk e ha une ate kokerr
Ideja ishte e imja he pse se mendove ti une sdo te te kerkoja lek
ej e di ca bejme nje konkurs te vogel .
Po te tregoj nje barsalete qe ti harrosh leket
Mesuesja u thote nxensve ne klase te pare
Sot te dashur femije do bejme nje loje une do mendoj dicka dhe ju ta gjeni.
Ca eshte nje gje e kuqe qe rritet ne peme?
Topi tha nje cun i vogel.
Jo jo eshte molla po me pelqen qe mendon.
Ca eshte nje send me 4 kembe ku ne ulemi?
Tavolina thote nje vajze .
Po jo pra thote mesuesja karrigia po me pelqen qe e vrisni mendjen.
Po mire thote nje cun gjeje ti kete
Ca eshte nje gje e forte e gjate me nje koke roze dhe qe une mund ta prek nga zhepi
Mesuesja skuqet ,ske turp mo 4 per sot femije i prape
Cuni: po ishte lapsi moj mesuese po me pelqen qe e vriske mendjen
hahahahaha po une nga leket nuk e hek mendjen
po behu dhe ti pak kavalier ladies first or ti
Leke ska shiko se sdo te ta jap as kopjen me dedikim
mire atehere po behem kavaliere ,,,,,, 51 ti e 100 une ( kjo ishte me e shumta qe mund te beja )
Sic e thashe edhe me pare ideja ishte e imja dhe une as qe te jap asnje kokerr leku dashke dhe 100% ti ,ku ke pare keshtu eee.Dhe mos e diskuto me ,pike muabeti biles nje pike e madheeeeeeeee
Mir mire pastaj nem 75 kenaqem edhe me kaq
E leme 80% per mua dhe 0,1 % te fitimive per ty se do dhe shtepia botuse apo jo Kjo eshte oferta e fundit ,mire del dhe me kaq
se do behen shitje te medha
Ehu ti tani ate pune e kam une ne dore se i kam dhene une license asaj shtepise botuese dua une del ne pension ajo pranaj e leme hajde meqe kemgule eleme 50 me 50
E mire e leme keshtu po ta dish se nuk merrem me te tjeret qe duan pjese puna jote se me ke do e ndash 50% tat se une nga i imi nuk leshoj as edhe nje qindarke
Une jo nje qindarke nuk e le po edhe gjysmen e qindarkes ,,,,pappapa e zura i pari une ,,, eshte deklaruar fundi i bisedimeve per para kshu qe une nuk le ascike nga aksionet e mia
Citim:
Po citoj ato që tha ThE_MaStEr
CA mi dua perqindjen time une![]()
Kota lal me vjen keq pazaret u bene dje dhe u mbyllen nuk ka me ankand sot
Mos ki merak ty po te japim 2 kopje me dedikim nje une nje Masteri .
Megjithse sbesoj te te japi ai eshte kurnac i madh
S'leshonte pe tek perqindja e vet ai
E lulka ka te drejte tregu u mbyll ,,,, ama kornac nuk jam se 1 % ta dhashe une thuaj ca te duash
Ore master po na thuaj ndonje barsalete .
Leri muabetet e lekve se do plasi prape sherri ketu
na edhe ket pastaj :
Leter Shajes n'tre gjuhe.
Dear amore mio, Shaje!
Dear e shtrenjta ime amore Shaje! I jem tu t'write prap this lettera knejna ka far west-i lontano lontano ene n'English ene n'Italiano, sepse kom learn kto dy lingue perfetto kto due vjet q* I am ktuna.
E look tina mi, sa molto well kom learn knejna.
Vallahi, me kte derr work-u q* kom ormai i mson le lingue t'huja sa t'dujsh. Ene rrashnat m'thyhen me t'thon t'drejeten. Hamall hesapi mo! Lavoro lavoro, m'told bosi every minuti, aq sa s'have possibilita me mor fryme i cast. C'me t'thon mo, gjona very
t'bukra ti vedi la syni knejna. Ca bihone t'nolta deri m'cielo ku molte people hyn e dalin or e cast. Kto knejna i thon gradaciel-a. Kur stand up kaptinen t'sit down qeleshja m'terra.
Pa jo ca ara t'mjellme verde verde me bar around tyne, q* t'thujsh mo! Nji village bagti per mangiare nji vit tutto pa pushim! I kom pa mi, when I ere per weekend te dillen qy me mattina. Dulem me Dullen figlion e Asmonit, our vicino aty m'nostro katunin. Pa le m'darke kur u on-nen le luci-t! thu se dul sun-i prap. Dit e re, dit u bo gjith town-i. Ca red, ca
verde, ca ..., ku di un mo, me tu take mend fare. Entrate-m ke ca mejhone si pune qebaptore, ku ca ragazze dancing nudo fare. Ato i thojshin striptease po me sa morem ear na, ishte heqje brekesh me aheng. Vallai told-em se na iku radakja. Apo they
s'ishin...qe ju bofte ...,Dulla, Dulla jo io. I s'i kom see fare gjate all tempo-s qe stand-em atyna. Tu e di se I am angelo n'ksi punesh. S'te tradimento Lomi ty jo.
Dulla po, içik me ate Lijen e vet, nja half ore me nji ruse. Po amo ja vlejte...Kurse una t'kon stand besnik. Mazallah se kom do any gjo me nonji
ragazze. Sapo see nonji si ato t'honit q* t'thash mo avanti kthej the head ka ona qeter. Jom i nershem una.
Dear mio amore Shaje! Kur Rrema came prej katunit dy days d'avanti, m'told se ke bo çun para two month-ve. Mu done qefi mo sa s'bohet. Mu remember the first lettera qe t'kom çu para nji
anno-s.
Vallai ma ke bo qefin.
Jare, thash, Shaja m'ka heard mu ne m'ka do figlio'n. Je e forte mi Shaje. Quatro figli i kishim, noshti we have cinque. Po si e zune bre?
Vallai, per menjen teme, the first lettera e ka done t'veten. Jom molto felice, happy happy sa mo s'bohet. Ne kur remember-d tuket e tuja qe t'u
bofte Lomi t'u bofte, sensaltro qe aty tka zon i five-ti. Shaje, nigjo mi, se mos m'nxessh t'six-tin me this lettera-n.
Dear mio amore Shaje. Nashti jokm t'u e close kte lettera kaq t'lungo se po m'come gjumi. Do t'write prap kur te kem free tempo, se siç t'thash qipari, lavoro lavoro ka mjesi m'darket, tutto settimane-s. Money Money mi mo, e capito vete ti mo nashtina! La lattera-n po ta nis me Rremen se vjen ancora aty m'katun. Ke ne ca money per ty ne per children-at. Blini ca dolce ne i eat-ni vete you. I japni ca ne atyne t'Dulles. Figlio-s t'vogel njiti the name-in Lym, si nonno i vet. Tanto t'fala t'all fisit ne children-ve. Kiss-e ene Lymin per me, qe ju bofte his tata, marshallah. Ju kiss t'all-ve. Your amore Lomi.
Ps. Mos forget t'm'write si ia kaloni aty m'village, ne, nigjo, se mos ia read kujt la lettera se o turp, t'kom thone ne ke prima lettera, pranej read-e vetem tina ene children-at, mire? He tu bofte Lomi ty! Ene nji gjo, kom msu kompjutrin look vet tu come e kom write this lettera-n. He, a jom i zoti, or not?
T'kiss ene nji her, LOMI.
hey
Nje ndertese po digjej dh te pa shpresea po qendronin ne catine e saj tre vajza, nje brune, nje flokekuqe dhe nje bionde.
Zjarrfiksit po rinin poshte me nje batanie te hapur dhe ju thoshin vajzave te hidheshin se ata do ti prisnin se nuk kishin rruge tjeter per te shpetuar.
E para merr guximin brunja dhe hidhet, por zjarrfiksit nuk e llogariten mire se ku ta mbanin batanien dhe ajo u perplas ne tortuar.
Dy vajzat e tjera te tmeruara nuk dinin cfare te benin, por flaket po mbulonin dhe catine keshtu qe u hodh dhe flokekuqja por dhe ajo pesoi te njejtin fat si dhe brunia duke u zgerlaqur ne tortuar si nje domate e shtypur.
Mbeti vetem bjondja dhe nga poshte po i luteshin qe te hidhej se nuk kishte rruge tjeter. Bjondja e lemerisur i thote zjarrefikesve: Lereni batanijen ne toke dhe largohuni prej saj se nuk kam besim tek ju, pastaj une do te hidhem.
ciao master
Po ti i thake kto gjuhet huaja.
Sy mos marc.
KOhet e fundit kam mesuar gjuhe te huaja pranaj
Gjithsej 26 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit » Trego 1260 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.