| Forumi Horizont | Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 » Trego 431 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Shiten Moderatoret !!!!!!!!!!!!! :D :D :D (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=4485)
hahahahha Kush me mori mua???
Ore shenjtor po vetem interesat e tua mbron ti?
Po a e di ti se une jam "Principe Azurro"(edhe pse me mungon nje "Z")?
Do qe te me leshe kepucen ne dore?
Rris oferten per analisten....cmimi i lire +2000$ pa tvsh.Transportin dhe mirembajtjen i paguaj vete 
hahahhahahahahah po fute dhe tvsh se ceku e ka 22 % 
O jimmy84 e morem vesh qe je tek ekonomiku, se po perdor vetem termat e Hyrjes ne Ekonomi dhe te Marketingut....:p
Ku jeni me Micron tani?? Po me Menazhimin???.........:p
Hirushe, akoma nuk te ka blere njeri por vetem sa ke dale ne ankand. Tani une pres qe te ta rris cmimin pasi tek ty kam pretendime...:p
Azurro ! Si po te ecen me Admiralin? Eshte ndopak zevzek apo eshte shtruar pas shitjes...?
Shenjto! C'fare u be me Blackun , se jo per gje por eshte i interesuar per bicinecin tuaj... Ku qendron oferta per te ??
E Mona!
Admirali me ka lene anijet per riparim dhe eshte zhdukur fare.Mendoja te hapja nje teme "Kush e ka pare".
Por perfitoj nga rasti qe te bej nje apel se kush e ka pare Admiralin ose di ndonje gje per te ju lutem te me njoftoje menjehere.
Admiral te lutem kthehu,pune te medha na presin.Te premtoj se do bej nje oferte edhe per Monen.
+3000 mije euro ofertes se Jimmyt, edhe s'pyes per taksat jo ...
Analisten e kam te fituar une, ore NUMERO SHENJO!
o i_lire,shume i vendosur plak..
..
Shumes qe shtoi i_lire do i shtoja edhe une 1000 euro (dmth qe ta fitonte i_lire)
me kane ngel edhe ca euro te tjera pas shitjes se fabrikes se birres.
I_lire,po te te duhen te tjera me thuaj..O bej qe Ana te behet e jotja,o plas..
:p..
Shenjtoro,fillo mer qen me numeru..:p
Hmmm
Citim:
Po citoj ato që tha azurro
E Mona!
Admirali me ka lene anijet per riparim dhe eshte zhdukur fare.Mendoja te hapja nje teme "Kush e ka pare".
Por perfitoj nga rasti qe te bej nje apel se kush e ka pare Admiralin ose di ndonje gje per te ju lutem te me njoftoje menjehere.
Admiral te lutem kthehu,pune te medha na presin.Te premtoj se do bej nje oferte edhe per Monen.
Citim:
Po citoj ato që tha BlEdUmI
o i_lire,shume i vendosur plak....
Shumes qe shtoi i_lire do i shtoja edhe une 1000 euro (dmth qe ta fitonte i_lire)me kane ngel edhe ca euro te tjera pas shitjes se fabrikes se birres.
I_lire,po te te duhen te tjera me thuaj..O bej qe Ana te behet e jotja,o plas..:p..
Shenjtoro,fillo mer qen me numeru..:p![]()
Atehere shume per Analistja shkon ne 10 000 Euro te ofruara nga i_lire, kush ofron me shume.......
:p
P.S: I_lire, e shoh qe qenke i interesuar per analisten, keshtu qe do vazhdoj ta ngre cmimin ....

Rrofsh i_lire..Edhe ti je persembari..
Lum kush me ka..Te gjithe ju..E di si i thone nje shprehje liro..
I miri i botes i keqi i vetes...Jam pikerisht keshtu..
Ja po shtoj edhe 1000 te tjera..Shenjo,mos bej keshtu mer burr,jepe Anen per 11000 euro..Liroje doren..
JO ore jo, une shita Kenin per 15 000 Euro e jo me te shes Analisten per 11 000 Euro.....HARROJENI.....

Atehere, cmimi i Analistja shkon ne 11 000 Euro te ofruara nga i_lire, kush ofron me shume.....

Liro dhe per sa ke nevoje qe ta blesh? se tani po ti jap une e pastaj do me kthesh favorin kur te gjindem ne te njejten gjendje
A mer shoke ne te tilla raste ju a shperblefsha...!!!
Ky shenjtori me duket mua fut ndonje lek ne xhep per vete, se s'ka mundesi. 
Une sapo erdha se isha neper farefis duke kerkuar ca leke, se u rropatem mer burra e gra. Amor ta paca borxh dhe ty si Bledumit.
Oferta ime e re eshte: 18.000mije Euro
SHENJTOR BEN MIRE TE THUASH 3 kesaj rradhe... 
po ata qe shiten kane te drejte te blejne te tjere :p?
kaq pak
shtoje shtoje cmimin 
Ana..:p
..He mi se mire je..:p
Ja po shtoj edhe une 2000..
u bene gjithsej 20000 euro..liro,mos shto me,boll i ka Shenjto..
2000 euro i fut ne xhep ai dhe u lame..:p
.
Thote nje shprehje "Shtri kembet sa ke jorganin", analiste ne hava do t'i shtrish pastaj?
(hahahaha, e rris une vetem fol ti) 
mire e zem qe me bleve ti mua, po un qe du me ble bledumin 
Na e thuaj te pakten, qe mos te lodhemi kot... 
Se fshatari e mbjell token, qe ta korri pastaj. (N.q.se nuk e dije :p)
Hahahahahaha!!! 
Atehere cmimi i Analistja shkon ne 20 000 Euro te ofruara nga i_lire, kush ofron me shume......

P.S: Qente le te lehin, karvani shkon perpara.

ti je akoma ne fazen e blerjes. yhy sa pun duhet te mbillet e te korret toka 
Sa per sqarim, Bledumi eshte i shitur....

Citim:
Po citoj ato që tha Shenjtori
Sa per sqarim, Bledumi eshte i shitur....![]()

Bledumi, i dashur mik, ben mire te pyesesh ate qe te ka blere....:p:p
Pastaj, ti hyre ne ankand i shitur sebashku me macken, keshtu qe..:p
E di mer plak,por une po te pyes ty si shites..:p
...Ti duhet ta dish mire kete pune,apo ke hall mos te dalin te palarat sheshit..Thuaj me mire qe gjysmat e atyre qe u bleva une i fute ne xhep.>
Edhe njehere me thuaj,sa euro u shita..??
Citim:
Atehere cmimi i Analistja shkon ne 20 000 Euro te ofruara nga i_lire, kush ofron me shume......![]()

Ok darke, give me a price for Analistja.....
Oh Shenjtori, don't sell her still... hold on a little until lorie come... could u?
i can't afford it alone:p
Ok darke, but only for you I'm doing this.......
I'll wait...........
hahahahhahahaha
ok thank u Ché
PS: just a question more... may I pay with goods instead of money?:p
Yes darke, you can pay in goods as well as cash, but there is a small detail: we have to arrange a commision that valuates your goods and so the cost of your clerings accounts will be increased
In other words you have to pay more in goods then in cash for the same value

COOOOOMING

Ok red freak. DEAL !
Let's get together and take her with us ,to the place she wants to be.:p
Since the three of us aren't the little bit materialistic ,i wanted to ask these auction people
: Do you have any other standard except money for measuring the value of a person?
tell us and we'll give.
Sa interesante po behet kjo loje :p .Po pres te shikoje me c`fare do paguaje Lorie dhe Darke per Analisten.
Shenjtoro cfare po i behet ankandit keshtu???
Shiko kjo s'eshte e drejte dhe aq me teper s'po behet me ne rruge te sinqerte...!!!
i_lire ofron 21.000
Ben mire te thuash "PO" kesaj rradhe
...
oleeeeeeeeeeeeeeee darke and lorinkaaaaa come on raise the offer, I would offer more for you 
Citim:
Po citoj ato që tha i_lire
Shenjtoro cfare po i behet ankandit keshtu???
Ben mire te thuash "PO" kesaj rradhe...
"
Une ofroj 21000 euro te i_lire+1000$ per analisten 
po ata moderatoret qe te kane ngelur stok o shenjtor do ua ulesh çmimin apo do i mbash ne magazine :p 
pa sa te kursyer njrezit :p
o jimmy un po lexoj remarkun e pabotuar ne shqip keshtu me rritet vlera per koleksionistet :p
30.000 edhe e mbyllim kete muhabet.
Shenjo mos te pafsha ne rruge, vula vula! 

30.000 euros?! hmmm how much is a navel?
Lorie, Eliz, let's offer our navels to get Analistja with us?... neither i_lire nor jimmy will be able to raise our offer! what do u say? 
ok.... here it's mine
3 navels for analistja!
Citim:
Po citoj ato që tha darke
3 navels for analistja!
Kerthiza*
Rrofsh Amor.......
Edhe per 3 kerthiza une te le te me ikin 30 000 Euro nga duart?????
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
i_lire behu gati per Anen.......:p

nje pyetje kam une, cfare ndodh me personat qe shiten? 
Citim:
Po citoj ato që tha analistja
cfare ndodh me personat qe shiten?![]()

Citim:
Rrofsh Amor.......
Edhe per 3 kerthiza une te le te me ikin 30 000 Euro nga duart?????
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
i_lire behu gati per Anen.......:p![]()
YES Darke, only MONEY...

| Gjithsej 9 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 » Trego 431 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.