Forumi Horizont Gjithsej 14 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »
Trego 683 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Qeveria e re (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8295)

Postuar nga kontinenti datë 22 Maj 2005 - 20:05:

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak

Hajde pra se shifna neser ke brryli, aty kena me nda paret.

Cfar dume ke brryli ne mer? Ne zakonisht i ndajme paret atje ku pjell skifteri e jo ke brryli se ka shume njerez.

Postuar nga myzeqari datë 22 Maj 2005 - 22:46:

Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti

Cfar dume ke brryli ne mer? Ne zakonisht i ndajme paret atje ku pjell skifteri e jo ke brryli se ka shume njerez.

Po kush u a ndan se
Ore po kjo zv. ime ku eshte ! Dhe thone pastaj pse i ndroj une zvendeset

Postuar nga oliinter datë 22 Maj 2005 - 23:42:

Qeveri kusaresh

Poshte kjo qeveri e manipuluar e korruptuar dhe mafioze....

Ju pijanecer ordinere nuk do tra keni te gjate ne fronin a kryeministrise....

Grushti mizor do te bjere mbi juve shume shpejt....

Poshte qeveria...

Tung!

hahahahahahahah!

Postuar nga lubi datë 23 Maj 2005 - 01:46:

ej me rrenqethe trupin...............

Une nuk jam larguar ne dite pune
thjesht thash te pushoj kete fundjave ai Kontinenti po me lodh jashte mase ndaj ndjhem shume e mbingarkuar nga ato fyerjet e tij te pafundme qe ate dite qe ti me more prane.......
Z.shef nje gje ta dish mire qe asnjehere nuk do te largohem do te rri per çdo gje prane teje sa here ti te me kerkosh
kjo mper mua eshte nder dhe detyre
Te pershendes
P.S mezi po pres te vije e nesermja se kjo eshte e Hena ime e pare qe po filloj punen
Te lutem me uro suksese se kam shume nevoje per perkrahjen tende.........

Postuar nga myzeqari datë 23 Maj 2005 - 02:53:

Lubi !!

Pune te mbare dhe mos e caj koken fare se do ia dalesh mbare
Kaq per seriozitetin

__ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Me shefin do mbash gjithmon distance , se po iu afrove shume nuk ka garanci
Ndodh ndonje skandal , dhe kush i degjon ata ta opozites dhe keta te mite

Postuar nga kontinenti datë 23 Maj 2005 - 11:35:

Myzo....kam sinjalizime se ajo Lubi eshte me mision.
Myzo vellai....do ta hashe keq !
Shikoje Oliinterin me lart...ai gjune me pushke dhe nuk pushon.Kjo eshte nje strategji e tyrja.
Ne qoftese e merr Lubin ne pune,jepi dokumente te dores se dyte,sepse ajo i fotografon dhe ia jep Oliinterit me shoke.
Myzo...do na marresh ne qafe.
Kujdes !

Postuar nga NS-6 datë 23 Maj 2005 - 12:40:

Citim:
Myzo....kam sinjalizime se ajo Lubi eshte me mision.
Myzo vellai....do ta hashe keq !
Shikoje Oliinterin me lart...ai gjune me pushke dhe nuk pushon.Kjo eshte nje strategji e tyrja.
Ne qoftese e merr Lubin ne pune,jepi dokumente te dores se dyte,sepse ajo i fotografon dhe ia jep Oliinterit me shoke.
Myzo...do na marresh ne qafe.
Kujdes !

kontinento si ishte puna e kasetes?kontrollo edhe iher se me duket se nuk e ke mo!!!kshu osh kur ke te njofur ne ministri
o lubi!!!kush te merzit ty moooj!!!kontinenti?me thuaj mua cte thote
aaaa se desh harrova!!!ne ardhje numri 2 i gazetes.
degjohena!!!

Postuar nga kontinenti datë 23 Maj 2005 - 13:10:

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6

aaaa se desh harrova!!!ne ardhje numri 2 i gazetes.
degjohena!!!

Boboooo....na fiku ky.
NS-6, kujdes se ka edhe antentate lal, mos na shkel ne kallo.
Moderoje numrin e II te gazetes .

Postuar nga oliinter datë 23 Maj 2005 - 16:01:

Fundi juaj duket tashme ne horizont dhe nuk keni nga tja mbani pavaresisht premtimeve per ndryshim....

Ju ka ardhur fundi dhe nuk e keni kuptuar.....

Tung qeveri fashistash.....

Postuar nga lubi datë 23 Maj 2005 - 17:29:

ah sikur ta dije ti ????????????!!!!!!!!!

Z.sef as mos e ke fare hijen e dyshimit dhe te lutem ki besim ne mua

merdheniet tona te jesh i sigurte qe do te jene vetem e vetem ne lidhje me punen

mos ke fare merak se çfare do te thone te tjeret ata se shpejti do te me njohin e do t'ju duhet ta pranojne te verteten

As nuk e mendoj te bashkohem me ndonje force opozitare mua me mjafton fakti qe ti me more ne pune kur une kisha nevoje dhe dije mire qe une e vleresoj jashte mase kete dhe do te jem me ty(Nese ti me pranon) ne çdo post tjeter ne pozite (apo qofte larg )ne opozite

NS-6 me duhet ti marr leje shefit tim qe te jap per botim ne numrin e ardhshem disa materiale shume kompromentuese ne lidhje me ate Kontinentin__________ah nuk kam se çfare te bej pasi ai eshte ne aleance me eprorin tim se me gjithe shpirt do te doja ti skuqshin ca ato faqet

Ju pershendes te gjitheve shume miqesisht.........

Postuar nga NS-6 datë 23 Maj 2005 - 19:24:

Re: ah sikur ta dije ti ????????????!!!!!!!!!

Citim:
Po citoj ato që tha lubi

NS-6 me duhet ti marr leje shefit tim qe te jap per botim ne numrin e ardhshem disa materiale shume kompromentuese ne lidhje me ate Kontinentin__________ah nuk kam se çfare te bej pasi ai eshte ne aleance me eprorin tim se me gjithe shpirt do te doja ti skuqshin ca ato faqet

Ju pershendes te gjitheve shume miqesisht.........

oj lubi kjo qeveri do bie se shpejti keshtu si e ka nis!!!do me pelqente ti kisha ato materiale,ti paguaj une.ose ose e qendis artikullin ne ate menyre qe nuk do ta marre vesh asnje qe mi ke dhene ti!!!
i them qe burime te pakonfirmuara kane nxjerre ne drite...etj etj....
kush ishte eprori jot?ministri i thesarit?apapa eshte nje ai,nuk ja gje shoqin nuk ja gje!!!

Postuar nga kontinenti datë 23 Maj 2005 - 20:54:

Oliinter, o popull mistrec...llapni ju , llapni. Nuk keni fakte. Dilni aty ke sheshi dhe na shani i cike se keshtu duket sikur edhe ne punojm.
NS-6, krruje,krruje ti...po edhe po botove ndonje gjo tek ajo pacavurja jote,une do them qe esht genjeshter.Populli do ta haje qe cke me te se osht mesu ky popull te haje genjeshtra. Se po ha edhe nje genjeshter tjeter....ca do ta gjeje popullin?
Keshtu qe, llap ti Ns-6 bashke me Oliinterin se ate pune keni ju...o llapaqene.
Myzo...po qe se zbulon gjo ajo pata qe ke more ne pune,jepi na nji shuk me leke lal qe ta mylli gojen.

Postuar nga myzeqari datë 23 Maj 2005 - 22:47:

Re: Re: ah sikur ta dije ti ????????????!!!!!!!!!

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6

kush ishte eprori jot?ministri i thesarit?apapa eshte nje ai,nuk ja gje shoqin nuk ja gje!!!

Ndez feneret dhe hap krahun po te them , dhe mos me bie ne qaf se jam si shpirttttttttt

Postuar nga myzeqari datë 23 Maj 2005 - 22:51:

Citim:

Myzo...po qe se zbulon gjo ajo pata qe ke more ne pune,jepi na nji shuk me leke lal qe ta mylli gojen.

S'ma ben mua ajo , ate pune se e kam dor te forte nigjon ti apo jo!
E di cke ti lere rehat gocen dhe mos e gacmo shume , se do na bej ndonje pune neve ajo

Poshte Opozita !! Te degjeneruar!!

Postuar nga kontinenti datë 23 Maj 2005 - 22:58:

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari

S'ma ben mua ajo , ate pune se e kam dor te forte nigjon ti apo jo!
E di cke ti lere rehat gocen dhe mos e gacmo shume , se do na bej ndonje pune neve ajo
Poshte Opozita !! Te degjeneruar!!

Mire mer lal, e leje un,por thjeshte me ka hy frika se po na kuptune na mori lumi.
Poshte opozita qe cke me te....

Postuar nga lubi datë 23 Maj 2005 - 23:04:

ah nuk ke faj ti !!!!!!!!!!!!!

Degjo ketu ti Kontinenti tani fol se çfare te duash pasi po e sheh mire qe nuk kam se çfare t'i bej shefit tim Z.Minister te thesarit se do te kisha lene nje takim te fshehte e privat me NS-6 e pastaj do ishe apo nuk do te ishe ti ai qe na tregon ne mbi ate qe bejne patat apo pulat-------shiko veten aty se je bere nje papagall llafazan qe gjithe kohes flet e flet pa menduar fare

Te lutem Z.shef kam shume frike se me kete Kontinenti qe eshte mesuar vetem e vetem me korrupsion--genjeshtra---kercenime-----do te na e perdorin opozita si shansin e tyre per fitore------------------------besoje zoti shef se nese ka njeri qe nuk e meriton te rri mes nesh eshte pikerisht ky---i ashtuquajturi----formuluesi i qeverise
ai thjesht eshte delja e zeze e kopese
Nuk kam çfare te bej pa lejen tende se te kam premtuar besnikeri por me menyrat fyese qe perdor ai kundra meje ne çdo kohe e meriton nje denim te mire

Ju pershendes(me zemer gjysem te thyer)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postuar nga kontinenti datë 23 Maj 2005 - 23:16:

O Myzo...po, jam delja e zeze,por,nuk jam dhia e zeze se. Ka shume ndryshim ketu.
Mos e degjo ate se ndryshe do te nderhyj tek kryeministri qe te kerkoj ndihme.
Opozita..he he...ata llapaqenet as qe kane fakte ne lidhje me mua.
Kurse kjo Lubi...he he heee....ca te boj ty Myzo se ke thaset me dollare,se te ishte per mu...e kisha heq me kohe.
(ps; Myzo amon jepi na nji shuk lal, se na mori ne qafe)

Postuar nga wydra datë 24 Maj 2005 - 00:45:

dale dale, c'jane keto gjullurdira ketu, mblidheni veten se late nam! Dhe ato llogarirat bejini mire, se me paskeni harruar fare mua... Apo doni te keni problem me drejtesine! Se klecka gjenden pa problem fare, kush e ka provuar ne kurriz e di shume mire

NS-6, pak me me kujdes ne gazetat e ardhshme, besoj se ke deshire te besh nje gazete sa me shume interesante (dmth me thashetheme) por ne te njejten kohe ta kesh mire me qeverine Une kam besim ne aftesite e tua

Postuar nga kontinenti datë 24 Maj 2005 - 02:05:

Wydra...ta plasim mrena ate batakci..apo jo...si thu ti?

Postuar nga wydra datë 24 Maj 2005 - 02:18:

ke, NS-6?! Po jo mor konti dhe ti, ne duhet te mundohemi qe ta bejme per vete... Kam menduar nje plan: le te shkruaje ai disa gjera te tjera "te keqija" per ne (po jo te renda shume, ee?) qe te kujtojne njerezia qe eshte i sinqerte dhe i di mire pislleqet e qeverise. Pastaj ne do ta kthejme nga ana jone, dhe ai pak nga pak do na lavderoje, keshtu qe njerezit do kujtojne vertete qe neve jemi te mire, se do kene besim te gazeta!
hehehehe

He, si thua?!?!?!?

Postuar nga myzeqari datë 24 Maj 2005 - 02:36:

Citim:
Po citoj ato që tha wydra
ke, NS-6?! Po jo mor konti dhe ti, ne duhet te mundohemi qe ta bejme per vete... Kam menduar nje plan: le te shkruaje ai disa gjera te tjera "te keqija" per ne (po jo te renda shume, ee?) qe te kujtojne njerezia qe eshte i sinqerte dhe i di mire pislleqet e qeverise. Pastaj ne do ta kthejme nga ana jone, dhe ai pak nga pak do na lavderoje, keshtu qe njerezit do kujtojne vertete qe neve jemi te mire, se do kene besim te gazeta!
hehehehe

He, si thua?!?!?!?

Mos moj te besh gallat ti ne kurriz te qeveris, pjese e te ciles je dhe zotrote , apo te kompromentuan ata te opozites
Ku behet kjo Hirushja njehere , pale po ka dhe postin e min te brendeshme!!
Ai NS-6 do cuar ne Burel , dhe do perpiqem personalisht per kete , kush ka qejf ta shoqeroje te ma thote!!
Konte dil nje cik menjane se kam sa thase per te dhene une ty

Postuar nga kontinenti datë 24 Maj 2005 - 02:46:

Myzeqaro....he lal, bekuar mbete tere jeten.
Nuk do jete e larget dita qe ti te jeshe kryeminstri sepse te takon.
Sherbetori jot besnik
Kontinenti

Postuar nga kontinenti datë 24 Maj 2005 - 02:50:

Wydra...un po vras menien se si t'i bojm na nji puc atij NS-6 dhe mendoj ta denojme 6 vjet burgim.
Nuk ka marreveshje me armiqte Wydra.

Postuar nga myzeqari datë 24 Maj 2005 - 02:52:

Citim:
Myzeqaro....he lal, bekuar mbete tere jeten.
Nuk do jete e larget dita qe ti te jeshe kryeminstri sepse te takon.
Sherbetori jot besnik
Kontinenti

Tani ke folur bash si burrrrrrre kanuni

Postuar nga wydra datë 24 Maj 2005 - 02:56:

pikerisht se mendoni keshtu juve, ju duhen mendje dinake femrash, heheheh

qe thoni juve, politika dhe diplomacia i ka keto, aleancat per interes (per me shume informacion shikoni aleancat e shteteve te ndryshme). Ju nuk e kuptoni se si mund ta shfrytezojme gazeten e NS-6 per te miren tone. Por eshte nje gje qe mund te behet, mjafton pak intrige e komplot, gjera qe neve, si politikane qe jemi, nuk na mungojne aspak

shikojeni me kujdes propozimin tim... njerezit do lexojne nje gazete opozite, e cila pasi fiton besimin e masave, mban anen tone! Dhe njerezit do kujtojne se ne vertete jemi te mire! Dhe do na lejne rehat te fryjme xhepat!

Pastaj, ju s'keni pse e prishni imazhin tuaj si "burra", mund te hiqeni sikur prape e keni inat NS-6, te tjerat i rregulloj une me lezet

Postuar nga myzeqari datë 24 Maj 2005 - 03:02:

Citim:
pikerisht se mendoni keshtu juve, ju duhen mendje dinake femrash, heheheh

qe thoni juve, politika dhe diplomacia i ka keto, aleancat per interes (per me shume informacion shikoni aleancat e shteteve te ndryshme). Ju nuk e kuptoni se si mund ta shfrytezojme gazeten e NS-6 per te miren tone. Por eshte nje gje qe mund te behet, mjafton pak intrige e komplot, gjera qe neve, si politikane qe jemi, nuk na mungojne aspak

shikojeni me kujdes propozimin tim... njerezit do lexojne nje gazete opozite, e cila pasi fiton besimin e masave, mban anen tone! Dhe njerezit do kujtojne se ne vertete jemi te mire! Dhe do na lejne rehat te fryjme xhepat!

Pastaj, ju s'keni pse e prishni imazhin tuaj si "burra", mund te hiqeni sikur prape e keni inat NS-6, te tjerat i rregulloj une me lezet

E di qe se ka keq kjo Konte , ajo gazeta do na bente shume pune
Kot s'thone mendje femer, perpunoje pak e nderuar Wydra Ta kam rruajt dhe ty nje qese

Postuar nga kontinenti datë 24 Maj 2005 - 03:04:

Myzo....kjo shejton Wydra ka te drejte lal. Si thu ti? Ajo e fut NS-6 ne shishe o Myzo, si thu ti.
Kur ta kemi NS-6 ne shishe, e tundim shishen qe t'i vije mendja verdalle atij qeni.
Un them ia lejme Wydres lal se ajo do ta boje NS-6 me kercy me nji kome lal.
Myzo, sot ne darke takohemi dhe bejme nje katershe me letra...ok !

Postuar nga myzeqari datë 24 Maj 2005 - 03:07:

U tha u be , Poker do lozim se ate e qaj une , mer edhe ato purot kubaneze qe ti kam pru nga Kolumbia, te shtrohemi njeher per inat te opozites:p
Ta mar dhe zv.ministren time se e kam te mire!

Postuar nga kontinenti datë 24 Maj 2005 - 04:51:

Citim:
U tha u be , Poker do lozim se ate e qaj une , mer edhe ato purot kubaneze qe ti kam pru nga Kolumbia, te shtrohemi njeher per inat te opozites:p
Ta mar dhe zv.ministren time se e kam te mire!

Po....tashi...merre dreqi ta haje,por,fort bese nuk i kam se, por ti merre, se ty nuk ta prish un jo.
Temen e semes, tym do t'i nxjerrim, le te llape opozita.
PS. shiko...Myzo...marrim edhe Ledinen te na kendoje ate kengen e kievit.
E di ti se kush eshte kievi more?

Postuar nga kontinenti datë 24 Maj 2005 - 08:37:

Citim:

Tani ke folur bash si burrrrrrre kanuni

Rrofte kanuni....rrofte Leka ose Leku...se ti i ke leket.

Postuar nga lubi datë 24 Maj 2005 - 09:40:

Po si more Kontinent e sjell nga e sjell punen dhe serisht tek leket e perfundon te eshte mbushur ajo mendje top qe i meriton apo jo??????????

E sheh Z.shef qe ai (kontinenti)vetem e vetem se ti je ministri i thesarit mundohet ta mbaje mire me ty eshte kulmi i servilizmit.............

Dhe le pastaj po te fton te luani poker mos ke merak fare pranoje oferten se po te me kesh mua prane nuk ka diskutim fitorja...........

Degjo ti Kontinent qe nuk le fjale pa thene kunder meje thesari i vertete i ministrit jam vete qe kur u gjenda perkrah tij(poshte modestia)!!!!!!!!!!

Wydra----------te lumte motra na e zbardhe faqen me mendjen tende te zgjuar e pjellore------------u tregove te gjithe ketyre meshkujve brenda e jashte qeverise tone se çfare aftesije ka treri i nje femre....faleminderit

Sa do te doja te me punonte edhe mua diçka mendja kunder atij inrigantit.

Postuar nga oliinter datë 24 Maj 2005 - 14:26:

Mistrec djale....

Citim:
Oliinter, o popull mistrec...llapni ju , llapni. Nuk keni fakte. Dilni aty ke sheshi dhe na shani i cike se keshtu duket sikur edhe ne punojm.
NS-6, krruje,krruje ti...po edhe po botove ndonje gjo tek ajo pacavurja jote,une do them qe esht genjeshter.Populli do ta haje qe cke me te se osht mesu ky popull te haje genjeshtra. Se po ha edhe nje genjeshter tjeter....ca do ta gjeje popullin?
Keshtu qe, llap ti Ns-6 bashke me Oliinterin se ate pune keni ju...o llapaqene.

O Kontinento kur te mare une pushtetin ti je i pari qe do te vare (prej bythe)..... hahahahahahahahahahahahahahaha!

POshte qeveria!

Postuar nga NS-6 datë 24 Maj 2005 - 16:16:

Citim:
dale dale, c'jane keto gjullurdira ketu, mblidheni veten se late nam! Dhe ato llogarirat bejini mire, se me paskeni harruar fare mua... Apo doni te keni problem me drejtesine! Se klecka gjenden pa problem fare, kush e ka provuar ne kurriz e di shume mire

NS-6, pak me me kujdes ne gazetat e ardhshme, besoj se ke deshire te besh nje gazete sa me shume interesante (dmth me thashetheme) por ne te njejten kohe ta kesh mire me qeverine Une kam besim ne aftesite e tua

me falni per vonesen por qeveria po munohet me ma myll zonin me te gjitha menyrat...mu prish linja internetit dje...koincidence aaaa?
moooos!!!!wydren jo!!!ajo per mua eshte si kriptoniti per supermenin(shprehje e huazuar) ...wydra cke ti moj moter?me thuaj mua kush te luan se e rregulloj une(hajd ta marr iher me te mira se mos funksionon)..ti je e vetmja qe do kesh vend gjith andej

lubi doktorr adhamulli ka qene burr me men moj:ka thene hiq njanin te shpetosh tjatrin...une vetem kontin dua(per momentin )...nese do te mi japesh dokumentat do em gjesh tek kulla vodafonit pasnerser ne 3 pasdite...do kem telefonin me blutooth te aktivizuar keshtu qe nuk na gje asnje...me co nje mesazh me blutooth "poplli mi te gjitha"dhe e kuptoj vete une...

kontinento do te te ngeli "mielli" ne hambar me shkrimin qe kam tek gazeta...

olinter,azurro po pse e la une do e bej opoziten eh?mblidhuni mer dhe beni nje opozite te denje se kshu me duket se jam une opozita...degjoni se kam nje propozim: sipas kodit zgjedhor neni 3 presja 6 ,pikpsesja 2,pikpytje 8,pikcuditsja 7 thote qe nese jeni ne gjendje te gjeni 13 firma qeveria eshte e detyruar te pershpejtoje zgjedhjet...ska ku te shkoj me!!!
beni nje parti te denje per zgjedhje...quajeni partia e idealeve te dhjetorit...hmmm....jo jo kshu se qeka keq shkurtimi ,plus qe e ka neritan ceka kete me duket...nejse gjeni nje emer tjeter dhe behuni gati per lufte kunder qeverise...per momentin gjeni 13 vota(pervec tuajave kuptohet,une po jam asnjeanes...une i hedh zjarrit benzine po drunjt dhe shkrepsen gjejeni vete)

aaa shtyp te morsha t'ligat ca te punon....

Postuar nga kontinenti datë 24 Maj 2005 - 20:52:

Re: Mistrec djale....

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter

O Kontinento kur te mare une pushtetin ti je i pari qe do te vare (prej bythe)..... hahahahahahahahahahahahahahaha!
POshte qeveria!

He...llapaqenet, nuk e dine ata se nuk ka cengel per bythen time,por ata le te lodhen kot.Ne qoftese ne do humbim pushtetin,un i pari do t'ia mbath ne Selanik, se atje i kemi vilat ne.Te na rroje greku se ai na i fsheh mashtrimet neve. Le qe kush ia jep pushtein Oliinterit me shoke.
Un kam nje propozim.
Te hapim nga nje dosje per te gjithe kundershtaret tane. Edhe ne qoftese nuk ka fakte per denimin e tyre, keto fakte le t'i shpifim vete ne,sepse shpifja eshte nje nga mrekullite qe vepron kundra drejtesise.
SHPIF...SHPIF....SE DICKA DO TE MBESE. - keshtu thonin latinet.
Te paret qe du te futen ne burg, jane Oliinteri bashke me NS-6.
Myzo...me deshmitare fallco,un them se i plasim brenda ata qener.Cfar presim dreqi ta haje?
Apo jo Wydra?
Dhe ta dine ata se me ke kane te bejne.Kane te bejne me Kontinent bej Tironen.
Myzo, si t'ia boj asaj sekretares mer lal, qe ke ti.Ajo po ma ha shpirtin.Kerkon te na marre kalane nga brenda more Myzo. Me qe je ti ne kete mes, nuk ma mban te hap ndonje proces per ate,se deshmitare fallco kam me thase.
Rrofte qeveria jone e cila po e con vendin nga fitorja ne fitoreeeeeeeeee.

Postuar nga lubi datë 24 Maj 2005 - 21:57:

E po do Zoti me ne fund me duket se i degjoi fjalet e mija!!!!!!!!!!
me ne fund mendoj se ky Kontinenti ka vendosur te me lere te qete dhe e besoj kjo fale aleances qe ka me shefin tim pasi e besoj se po te mos ia kishim te dy ne haterin Myzeqaril "lufta"jone kushedi sa do te kishte vazhduar---------------------------------------

NS-6 po pse duhet te takohemi ne nje vend te tille aq publik mu ne mes te dites qe te na shohin te gjithe e te vazhdojne komentet pastaj?????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do e gjej une nje menyre te kontaktoj me ty nese edhe ne nje rast te vetem ai Kontinenti nuk do te me lere rehat e une do t'ja nxjerr te gjitha te palarat ne mes te sheshit--sigurisht pastaj do te me duhet te besoj tek ndihma jote...................................

Ej more ky shefi im sesi largohet pa me lajmeruar mua fare?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postuar nga myzeqari datë 24 Maj 2005 - 22:03:

Po moj po ne ate krah fli ti !
Shefi ndjek pa bere zhurme , dhe kur vjen momenti i duhur , te versulet
Kam mendimin se ju te dy qe griseni kaq shume , do na keni rene ne dashuri
Lubi te ndaloj reptesisht te biesh ne dashuri me Konten, nje here me la nenpunsja ime heren e dyte do behet nami !

Postuar nga kontinenti datë 24 Maj 2005 - 22:08:

He he he,,,,,,,,sa e poshter qe eshte ajo Lubi....nuk e njihini ju ate jo.
Ps- O Myzo....leri njerizt te lire dreqi ta haje...pse i nderhyn.Ti ke dhe zemren e mire more dreq. Sekretarja te la sepse ti nuk po ia varje fare . Nuk ishte faji im ai jo.

Postuar nga myzeqari datë 24 Maj 2005 - 22:19:

Citim:
He he he,,,,,,,,sa e poshter qe eshte ajo Lubi....nuk e njihini ju ate jo.

Mos ma shaj sekretaren se derdhet gjaku lum or ti !

Ps- O Myzo....leri njerizt te lire dreqi ta haje...pse i nderhyn.Ti ke dhe zemren e mire more dreq. Sekretarja te la sepse ti nuk po ia varje fare . Nuk ishte faji im ai jo.

Po pikerisht qe te mos mi vari dhe kjo teneqete po ia var une i pari
Me kete nuk te le une ty te biesh ne dashuri kaq ta besh dhembin !
Kjo eshte e imja dhe plasni ju te tjeret!
Apo jo moj shpirti i shefit

Postuar nga wydra datë 24 Maj 2005 - 23:04:

ore, mblidhni mendjen, se po s'qeme te bashkuar do na haje ujku (opozita)!

Ti konti nuk e ke keq per oliinter, ndersa per NS-6 te thashe qe e rregulloj une ate muhabet

o NS-6, shikoi pak me qete punet... une e di qe ti ke nje burrin e goces se halles se tezes i cili ka nevoje per pune... Ta bej une gjykates ne vend! Dhe pastaj rryshfetet e atij ndajini bashke juve! E shikon si rregullohen punet me lezet? Edhe ti del i lare, edhe ne Ti vazhdoje gazeten, dhe pak nga pak ktheje muhabetin, qe skandalet me te medhaja ti hane ata budallenjte e opozites...

ah, me kete rast, desha te te falenderoj dhe nje here per artikullin mbi personin tim, shpresoj se te tjere akoma me te kendshem do pasojne

P.S. hehe, lubi, po meqe thone qe femra fut shejtanin ne shishe, sikur s'ka lezet qe t'i zhgenjejme, apo jo?

Postuar nga Lela_Dr datë 25 Maj 2005 - 00:20:

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak

Avash ti avash se mua me mungon zevendesministrja jo sekretarja. Por po nuk deshe me punu me mu po te gjej nje vend me ca dru.

O durrsak, po deshe Zv/ministre ja ku me ke........
Meqe kam vite qe punoj ne Turizem dhe e di se c'fare do te thote te ndertosh vila per 3 breze......
Do ta rregullojme shqiperine si lule...qe te vijne nga gjithe Bota dhe ti themi Europes ku jena pa.....duke filluar nga Durresi deri ne Sarande......

Postuar nga myzeqari datë 25 Maj 2005 - 00:27:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr

O durrsak, po deshe Zv/ministre ja ku me ke........
Meqe kam vite qe punoj ne Turizem dhe e di se c'fare do te thote te ndertosh vila per 3 breze......
Do ta rregullojme shqiperine si lule...qe te vijne nga gjithe Bota dhe ti themi Europes ku jena pa.....duke filluar nga Durresi deri ne Sarande......

Ulu ulu ca tulla dhe tina Parate nga do ti maresh ?

Postuar nga Lela_Dr datë 25 Maj 2005 - 00:32:

Me ato qe do te vendosni ju per Turizmin pra.......Besoj qe disa do te ngelin dhe per Turizem....se shtet qeflish jemi ne!!!!! 3 dite punojme dhe 4 bejme pushim....keshtu qe duhet kruijuar shume turizem si thua Myzo?????

Postuar nga lubi datë 25 Maj 2005 - 01:28:

.........''''''''''??????!!!!!!!!!

Shef çfare jane keto fjale ?????????????ti e di tashme qe une jam vetem prane teje -----dhe kemi vendosur te kemi vetem maredhenie pune!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

As mos te te shkoje ne mendje nje lidhje mes meje e atij Kontinentit---ai vetem gricet me mua me shan e s'me le rehat

Wydra ---me ke bere te jem e lumtur qe jam ne kahun tend ne kete qeveri-------eshte nder te punosh ne nje kabinet me nje femer te tille kaq te zgjuar

Postuar nga flori_dr datë 25 Maj 2005 - 01:32:

poshte qeveriaaaaaaaaaaaaaaa haahahahahahahaha ju jeni qeveria e korrupsionit pa vota i bot keto ministra hey ma jepni mu ate vendin e 14 se do ti rregulloj te gjithe ato qe shpifin hahahaahahhaahahhahah

Postuar nga i/e paregjistruar datë 25 Maj 2005 - 01:32:

lela a se shef sa e ka zv.ministren ktu durrsaku a? Apo s'po te mbush syrin?

Rri mos i merr me te mire kot, se s'ka ma vende ne qeveri. Dhe te lutem mos mja prish pushimet ministrit me kerkesa te tilla.

po deshe sekretare, hajde. Vec ta dish qe duhet me te pa une njeher me te vleresu si kallep. Se s'na futen dosido ne zyre ne

Postuar nga myzeqari datë 25 Maj 2005 - 01:33:

Re: .........''''''''''??????!!!!!!!!!

Citim:
Po citoj ato që tha lubi

Wydra ---me ke bere te jem e lumtur qe jam ne kahun tend ne kete qeveri-------eshte nder te punosh ne nje kabinet me nje femer te tille kaq te zgjuar

E di ti zonjush zv.ministre , se ishte pikerisht kjo , ministria e drejtesise qe me tradhetoi dhe me la ne mes te kater rugeve
Pra sic e kupton dhe vete , mbaj distance nga ajo , se do me bej ndonje puc tjeter mua ajo !

Postuar nga flori_dr datë 25 Maj 2005 - 01:38:

o landoooooooooo lelen zv ministre se te erdha aty edhe e di ti se lelen e kena te ndershme jo si ty vjellmut i dutit me ka premtuar do me boj nje vile ne plazh e di ti si eshte puna more vesh mos ma harro lelen

Postuar nga Lela_Dr datë 25 Maj 2005 - 01:43:

Citim:
Po citoj ato që tha keila
lela a se shef sa e ka zv.ministren ktu durrsaku a? Apo s'po te mbush syrin?

Rri mos i merr me te mire kot, se s'ka ma vende ne qeveri. Dhe te lutem mos mja prish pushimet ministrit me kerkesa te tilla.

po deshe sekretare, hajde. Vec ta dish qe duhet me te pa une njeher me te vleresu si kallep. Se s'na futen dosido ne zyre ne

Po edhe sekretare s'eshte keq....por mendova se ty nuk te pelqente te punosh me Durrsakun prandaj, meqe je e opozites nuk ta kemi besen....

Postuar nga flori_dr datë 25 Maj 2005 - 01:48:

po ketu ka nai minister tenderash se po nuk pati e boj una se jom shume i ndershem tenderat ka per ti fitu ai qe jep sa me shume leke dmth sa me pak leke se u ngatarrova

Postuar nga lubi datë 25 Maj 2005 - 01:49:

ej me rrenqethe trupin...............

Te lutem Shef me fal por me ke keqkuptuar une e vleresova per mendjen e ndritur e pjellore qe po e ve ne te mire te kesaj qeverije

sa per maredheniet e tua jashte punes ne jeten tende private une nuk kam pune te nderhyj----dua ti mbaj premtimet qe te kam dhene.................

Gjithsej 14 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » ... E fundit »
Trego 683 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.