| Forumi Horizont | Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Komplimentat qe do deshironin femrat.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8903)
kompliment...:D
o zjarrme...(pastaj sipas rastit mund te shtosh fjale si "si u ngryse ti mi?")
Re: kompliment...:D
Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
o zjarrme...(pastaj sipas rastit mund te shtosh fjale si "si u ngryse ti mi?")![]()

well,in ur case it must be " oooo fuegoooo..."and later on u add the other words 

"të honksha patllixhant që kaq bukur mi gatun imam bajalldi" 
edhe kjo
Kam nje malle te madhe per ty
Kam nje bote me dashuri
Kam nje diell plote ngrohtesi
Te ta fali vetem ty.
Re: Komplimentat qe do deshironin femrat....
Citim:
Po citoj ato që tha isra
(Nga gazeta turke Milliyet)
Sipas nje ankete te bere nga gazeta Elle ne Gjermani femrat presin me teper komplimete se meshkujt (nuk eshte habi). 62 % e 500 femrave qe more n pjse u ankuas ne meshkujt bejne komplimente shume rralle. Sipas tyre meshkujt e kane te veshtire te bejne komplimente, por nese i ndihmon pak mund te kene permiresime
Disa nga komplimentet qe femrat do te donin te degjonin me teper jane:
Po te mos ekzistoje do doja te te shpikja
A mund ta fusesh pak gishtin ne kafe se paska mbaruar sheqeri.
Je zbukuruar edhe me teper nga koha qe te kam njohur
Ti gatuan me mire se nena ime.
S'kam pare njeri te hekurose kaq seksi sa ty
Nje moment pa ty, me duket pafundesi (bejini vete komentet )
Faktikisht mua spara me pelqejne komplimentat, megjithate varet nga personi qe i thote, vecanerisht nese eshte nga ndonje qe i ben cdo dite: i shumzeoj me zero,
psh, mua me pelqen kur me thone.......:sa e shkathet je mi dreq, ose kur me pelqejne gatimin....varet nga situata, spo me kujtohen tani
Po juve vajza, cilat ju pelqen [/B]
KUR IK KORRENTI NUK MERZITEM SE NUK SHOH SEPSE TI SHENDRIT ME SHUME SE SA ELEKTRIKU.
DHE GJUME MEZI E BEJ, DUKE MENDUAR PER TY...A THUA A TE KA ZER GJUMI.
"PERDERISA TE TJERET USHQEHEN ME USHQIM VAJZAT USHQEHEN ME KOMPLIMENTE".
ME FALNI E...POR ASHTU KAM ARDHE NE PERFUNDIM...SA DO QE HIDHEROHENI PRAP KUR JU JAPIM KOMLIMENTE DISI QETESOHENI DHE I HARRONI PER NJE MOMENT NERVOZAT DITORE.
ALL THE TIME YOU ARE THE BEST
Femrat e di un ça dun megjithate sma lejon moderatori te shprehem si du vet.
komplimenti eshte vetem nje shtojce qe mund ti duhet nji femre dhe eshte faqja e fundit e nji libri.
Pra po nuk e lexove librin mire dhe qysh ne fillim komplmentat thuj sa te duash por jane te kota dhe banale.
une per vete librave i lexoj vetem prologun dhe epilogun...
Citim:
Po citoj ato që tha ksovari
KUR IK KORRENTI NUK MERZITEM SE NUK SHOH SEPSE TI SHENDRIT ME SHUME SE SA ELEKTRIKU.

po citoj ate qe tha e nderuara _tester:
"Pra po nuk e lexove librin mire dhe qysh ne fillim komplmentat thuj sa te duash por jane te kota dhe banale."
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Ketu jam me ju..sepse "gjellen pa e shijur kote thua se sa e shijshme eshte."
Pastaj paramendoje kur do t'i thua "sa e ngroht je", e nuk e ke prekur!
Ose "sa mire i ke rregulluar floket" e ne fakt s'ja ke pare fare ose s'ka korrent ose s'eshte prane teje ose e veshur me gardarobe dimri e ende se ka hequr.
Une mendoj se gjithmon fjala duhet te jete ne perputhshmeri me vepren, se ne te kunderten asaj pune i thone "rrush per gogla".
Ha ha ..
Pastaj .. mbi te gjitha duhet t'i jepet haku (te jesh i suksesshem ne shtrat), e ky per mendimin tim eshte komplimenti me i mire, madje edhe pa fjale, vetem shikimi do te ishte kopliment bile edhe i shkelqyeshem.
Vetem nje gje TE GJITHE JENI TE SHKELQYESHEM lol
Po citoj ato që tha NS-6:
[B]une per vete librave i lexoj vetem prologun dhe epilogun...
Lal mos nxito se nuk eshte qeshtja te krahasohet me librin as me pushken e as me celularin , por ...
mods pyet a eshte mjalti i embel se ... bletes puntore i mbetet hatri.
Ha ha shpresoj kuptohem por edhe nese ska qasje rrejti eshte i dobet dhe
pritet maksimumi i qsjes ne tem..
sidomos nga te rimnjet me ndjenja te forta rrezatimi
Komplimentet jane ne pergjithesi diçka qe shprehin ne nje fare menyre personalitetin e nje njeriu por sot e dime shume mire , vertet bukuria e nje djali ka te beje por ajo qe ka te beje me teper eshte menyra e te shpehurit. Un me thene te drejten kam shume deshire ti bej komplimente nje vajze sepse nuk ka gje me interesante me terheqese tek nje vajze kur skuqet nga emocionet nga fjalet e embla. Eshte e vertete qe shume shume here shikimi eshte komplimenti me i bukur sepse shpreh shume e shume gjera te cilet nuk mund te shprehen dot me fjale. Mund ti themi me qindra dhe mijera here nje vajze qe eshte e bukur , e mrekullueshme por ja qe ndodh qe edhe keto dy fjale nuk shprehin dot realitetin e bukurise se saj dhe ne kete rast nje shikim i lehte, i mprehte me syte qe shkelqejne shprehin me mire ate qe shikojne aq me teper kur si muzike degjohen rrahjet e zemrave.. Femra eshte krijesa me e bukur qe egziston ne univers dhe çdo yll eshte krujuar si simbol i bukurise femerore prandaj shkelqejne dhe jane njeri me i bukur se tjetri...
KOmplimenti me fantastik qe me kane bere kohet e fundit ishte
"Sa e mire do behesh ti kur te rritesh!!!" Kam lene nam duke qesh me vete rruges. 
Komplimentat ne cunat i bejme te pakta po te sakta. Eshte shume fallco po ti thuash nje qorreje " sa sy te bukur ke" .Por po t'i thuash " ti rrusho ma con 80 grade kallashin" pa tjeter qe je tu thene te verteten.Gocat kete s'arrijne te kuptojne.....
jam dakort me ty tono vetem qe kot e shkrujte se asihere skan me e kuptu . se kane kuptu per 2000 vjet .... lindin rriten jetojne dhe vdesin duke u qa...
i thua Yll u mbetet hatri se donin ti thonje Diell
i thua Diell u mbetet hatri se donin t ithonje Engjell
i thua Engjell u mbetet hatri se donin ti thonje Shpirt
i thua Shpirt donte te degjonte fjalen Zemer...
cfaredo koplimenti qe te besh nuk eshte ne rregull dhe do ankohen,
nganjehere mendoj eshte me mire te mos besh asnje kompliment, e nqs behen te behen me pikatore, me pakice, se keshtu i rritet cmimi vlera e ndoshta i vleresojne me shume atehere kur te behen 
UN KAM NJE TE 2006 ...
TE HENKSHA "DHEMBIN E QENIT" MOJ.....
une do te vdes me ty atehere kur dhe ti te vdesesh me mua!
Citim:
Po citoj ato që tha tresh
cfaredo koplimenti qe te besh nuk eshte ne rregull dhe do ankohen,
nganjehere mendoj eshte me mire te mos besh asnje kompliment, e nqs behen te behen me pikatore, me pakice, se keshtu i rritet cmimi vlera e ndoshta i vleresojne me shume atehere kur te behen![]()

dakort me tresh 
kompliment tjeter :
kur te pashe nga pas thashe "kjo paska rene prej qielli",kur te pashe nga para thashe "mos,paska rene me ftyre"...
beh,si kompliment merrni vetem pjesen e pare...nese doni nje efekt me te bujshem pastaj shtoni shtojcen 
Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Apapapapa kurrrrrrnac dhe ne fjale njerzit![]()

Hej djelmosha mos ankohi se vajzat s'meritojne apo nuk ju duhen komplimente , pastaj juve te gjithe e dini se bota femerore eshte e ndijshme , eshte rezik te ndikohen edhe nga nje shikim i merolur ose nje kujtim ne vete dhe do te behet debat qe i ngjan parlamenteve te moderuara shqiptare ku ketu ne kete sfere vetem "kalashnilovet" e dashurise dhe temperaturat e vullkaneve te zemres, pastaj ... nese jeni te zgjuar do t'ia dilni me ca plage te lehta dhe kuptohet ne kliniken kryesore te te semureve nga dashuria ...pra KUJDES SEPSE DASHURIA VRET ME SHIGJETEN E SYRIT...
Citim:
ne itali thuhet: - nga e thena ne te bere ka ne mes nje det te tere
Vajza me mire pretendoni te keni veprime reale nga meshkujt se sa fjale fjale fjale fjale qe i merr era....

citoj ate qe tha isra:"Madje dhe kur lotet pengojne veshtrimin e saj ai i fshin lotet dhe i thote:-Ska gje shpirt, gjithcka do shkoje mire....", atehere nje diell tjeter buzeqesh, dielli i dashurise me rreze shprese..
---------------------------------------------------------------------------------------------
Kjo eshte me se e vertete, paramendojeni se si do ta ndiente veten pasi ta kete bere nje gabim dhe i thuani asaj "e dashure ti veq je e falur te une , nese nuk te mbetet hatri" dhe ti te jesh i pari qe i kerkon falje madje edhe nese ajo eshte fajtore dhe ti thua asaj"mos valle une jam shkaktar i ketij apo atij rasti.." ne menyr qe asaj t'ia lehtesosh qeshtjen, pastaj edhe nese ju tregon diqka qe nuk ju intereson po edhe nese s'ju pelqen duhet se paku per ato momente te duroni deri sa te largoj mllefin apo ta heqe ate ka ne mbrendi pastaj , dalgadal sipas rastit te pershtatshem ta keshilloni ne menyr indirekte, gjithmon me levdata dhe komplimente , por kujdes edhe tjetra jo tejeni te tepert me keshilla por te jeni ai qe edhe ia pranon keshillen bile edhe t'i jep komplimente per keshillat qe ajo ju jep, se vertete ka raste qe na i shkojne ne disa qeshtje dhe bile nuk arrihen.
Une kam vetem nje shembull nga dita e ndjeshme, kur e dashura ime me keshilloj me nje qeshtje , une u zura me babane ne pahir dhe u merzita shume pse u bera shkaktar per nervozen e tij.
e besoni e lash terminin anash per konsultat shkencore ne universitet qe t'ia kryeja babas sim nje tregeti , dhe ai tregertari me premtoj se do e sjelle mallin ne shtepi pasi ishte qeshtje shumice , por ai tregetari me genjeu dhe nnuk erdhi fare, dhe babai im zuri te grindet me mua , "mos ia dhe adresen gabim , ashtu keshtu,dhe vetem shkonte e nervozohej, e dashura ime degjoj per rastin dhe menjehere erdhi dhe me keshilloj, me ngushelloj dhe me thoshte:"kjo eshte vetem sprove ke durim dhe mos mbaj zemerim ne babane tend se ai te ka djale e nuk behet gje edhe nese te rraf ,ai eshte meritor per ty .."
Me besoni a e dini se ajo ishte shkaktare per qetesin time ate dite pastaj kishte shkuar te babai im dhe i kishte kerkuar falje ne emrin tim. Punen time e kishte kryer nje miku im dhe ne mbremje babai im kishte thene:"une vertete ngutem ne disa qeshtje, por nuk e dija se vertete ashtu ishte puna."
Ajo pastaj me telefonoi dhe me tha se gjithka eshte ne rregull me babane. Vertete aty ajoi kanje poen te madhe tekune , dhe ketu nuk di se qfare komplimenti t'i jap apo qfare dhurate t'i blej , madje edhe investimet e mia do t'i qasja te gjitha vetem te mund t'ia qelloja se cili do te eshte komplimenti me i mire ose dhurata me e pelqyer per te , ketu do te deshiroja keshillat tuaja, pra "NGA E THENA NE TE BERE"
Jeni yje ju lumte.
Citim:
si eshte vendi behet kuvendi![]()
dmth i them kur duhen, dhe pse jane fjale fjale fjale nuk i kushtoj shume rendesi, e as qe me shko mendja ti bej me shumice por me pakice :p pse shume shpesh askush nuk ta din per nder nuk ti njeh meritat
ne itali thuhet: - nga e thena ne te bere ka ne mes nje det te tere
Vajza me mire pretendoni te keni veprime reale nga meshkujt se sa fjale fjale fjale fjale qe i merr era....
ps.meshkuj te forumit do zoti e nuk me kryqezoni pse nxorra sekretin profesional :p![]()
Hajt zoti te ndihmofte!E di qe eshte e veshtire por kam besim te ty! 

E sheh si jeni ju femrat doni me zor koplimenta
Me Eliz ankohu tek moderatoret nqs dy mesazhet e mia jane jashte teme pse nuk permbajne komplimenta :p
Ato te miat jane prone intelektuale dhe kane te drejta autori pra ska pse te shkruhen keshtu haptas ne forum 
Kompimente?????
1) Kur kalon ti dhe zogjte mbajne qetesi. 2) Je bateria e zemres sime, kur te mbarosh ti do pushoj dhe zemra ime . 3)Kur ti del naten ne ballkon edhe henen e verbon, shkelqimi yt hyjnor cdo gje e roberon. 4)kur ti me hedh nje shikim, trupi dhe mendja ime ngrin. 5)Dhe shpitrin tim ne duart e tua do ta leshoja vetem njehere ato buzet e tua te kuqe si qershi ti provoja. 6)Syte e tu te bukur dhe diamantet i kalojne , eja vajze perrrallore se bashku jeten ta kalojme. 7)Trupi yt si qiri, syte e zinj si ulli, flokte e gjata si ujvara e malit a nuk ja fal te gjitha djalit,qe po rri edhe vajton shpirti tij vetem ty kerkon. Boll per sot. Nese ndonjera i bie violincelit, do kisha shume deshire te isha ai harku ne doren e saj, edhe te me rreshqiste ngadale mbi tela lart posht, lart posht. Si tek filmi me Ollgen(Zonja nga qyteti) larte poshte, poshte larte
Bye..bye te gjitheve.
I need you like the deserts need the rain...
Nooo it's
Like the flowers need the rain,
Like the poet needs the pen .......
bon Jovi
Citim:
Po citoj ato që tha juve
Nooo it's
Like the flowers need the rain,
Like the poet needs the pen .......
bon Jovi

E mora me mend po ia pershtata tekstit qe me pelqen me shume prandaj. 
Sa Romantike qe i kemi çunat durrsake!

lere mo Lela
ju durrsaket, ene romantike, edhe simpatik, edhe te zgjut...
:p
"Komplimenti i dites:
-Je e brishte dhe e bukur si flutur maji.................
.....
Hej njerez qa u bo more ku ju meten llafet . u zhduket u tretet, more mos keni frik se sjan aq te serta sa mos me guxu me ju dhan komplimente.
Ne mes te vapes me ngrin, ne mes te dimrit me ngjalle.
Mos ........
Nje kompliment:
te hengsha shoqen qe ke ne krahe:p:p

Kur linde ti mamaja tha:"ua cfare thesari"
kurse babai:-"hape nje grope ta groposim"
Personalisht nuk do kisha nevoje per asnje kompliment, thjeshte te isha e dashuruar nga familja, miqte e i dashuri im infinitivisht.. ( jam pak endrrimtare un, e pranoj) 
Po citoj ato që tha agata
[B]Personalisht nuk do kisha nevoje per asnje kompliment, thjeshte te isha e dashuruar nga familja, miqte e i dashuri im infinitivisht.. ( jam pak endrrimtare un, e pranoj) :
------------------------------------------------------------------------------------------------
Njerezit e menqur nuk presin komplimente dhe lavdata, por vleresime dhe kritika, ne menyre qe te jene sa me afer arsyes dhe shendetin te arsyes.
Pra kjo eshte arsyeja me e madhe, por edhe me e kenaqshme do te ishte sikur ta kerkonim edhe kenaqesin e Krijuesit, e kush e arrin ate ,ai vertete eshte ne nje fitore te madhe.
Ne disa raste komplimentet jane mashtrime, por eshte e arsyes qe qe kete komplimente keshilluese,p.sh.sapere ilustrim:"je shume e embel , e bukur dhe sjellshme veq e qik do te doja,nervozen largoje se ste shkon per stili, ti je enderr qe te endrojk , dhe film qe te shikoj, arsye qe mendoj , te lumtur si te bej...."
ose edhe disa raste, kur ***ti i dashuruar te jene te afte dhe mburoj per njeri tjetrin,p.sh.
kur te nervozohet ti ta qetesosh edhe pse ne ate moment mund te ta thote ndonje fjale te rende, atehere, durodhe me pas do ti vij ndermend se qfare beri dhe do i pret kritikat e tua , dhe juve ne ate moment ti thoni asaj ,EPO EDHE KJO ESHTE DASHURI... BILE EDHE ME SHUME KESHTU ME PELQEN ...,,, kur deshiron te te kerkoj falje i thua hesht se veq te kam falur...
duhet me gjen gentil.. veqedhe shperblimi eshte i madh.
KUJDES ! ÇDO LËVIZJE KUSHTON me shqetesimin e saj, aq me shume ne kete kohe.
you all are the best never don't give up
Ishe ylli me i bukur i rene nga qielli , por cfar ti bash qe ke rene me surrat 
sikur te ishe shi
do te me djegje nga zjarri i dashurise.
Sikur te ishe yll
do me verboje nga shkelqimi
kur ec lehte
te ndjej frymarrjen
pse o xhan
nuk vjen me pran
te te bej tulipan
Nuk kam fjale
as shprehje nuk gjej
me je me e shijshme se mjalte
qe kurr nuk shterr.
Ndonje poezi o burra se aty tegohet se me shume mendoheni per to
pak shaka pak mahi kjo e tera quhet dashuri
.........aureole e shpirtit tim........
Jeni shume simpatike kur lyheni.............
komplimenti i sotem nga explore per mua:
...shume diplomate dhe konspirative..

Je shume i mire me mua me tha ajo qe doja.. por une e mora per dobesi po nejse....
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Je shume i mire me mua me tha ajo qe doja.. por une e mora per dobesi po nejse....

Citim:
Po citoj ato që tha isra
hej, ke ngaterru teme, e ke pak me poshte temen se cfare do deshironin meshkujt si kompliment.....![]()
epo, ndoshta ka vendos te nderroj gjini, djali moj isra, atehere do i themi bujrum..
Diellza mire e ke me tenden ti yllo po mua me pelqejn femrat dhe keshtu i bie qe te behem lesbige. Meqense jam i djathte ose me sakte nazist i vogel me therrasin ne shtepi nuk i duroj dot homoseksualet... keshtu qe eshte e pamundur te behem femer. Gjithsesi doja te hyja ne gjirin e grave dhe jo te behesha femer moj diellza qe kurre nuk na dhe nje rreze drrite...
Ciao
| Gjithsej 13 faqe: « 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 » Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.