Forumi Horizont Gjithsej 164 faqe: « E parë ... « 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 46 47 48 49 » ... E fundit »
Trego 1631 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- "BAR TIRONA" per te gjithe... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12977)

Postuar nga shkodra_E_bukur datë 28 Janar 2007 - 22:21:

katilisha nese asht tu te djeg vi ta freskoj un mos del mbi gjitha kur te permendet emri fol nese don me kru hajde se ta kruj un nuk pritoj ne rregull

Postuar nga SEXI datë 28 Janar 2007 - 22:27:

Citim:
Po citoj ato që tha shkodra_E_bukur
sexi ca do ti fol hape gojen

Une ne rradhe te pare du mos te ziheni ktu me njoni -tjetrin se nuk ju le hic me u fut mrene ne lokal...:
E dyta po e mor i red-bull dhe e du nga ty...

Postuar nga ylli pa han datë 28 Janar 2007 - 22:27:

ku brenda

nuke kuptoj

Postuar nga Katilesha datë 28 Janar 2007 - 22:27:

Citim:
Po citoj ato që tha shkodra_E_bukur
katilisha nese asht tu te djeg vi ta freskoj un mos del mbi gjitha kur te permendet emri fol nese don me kru hajde se ta kruj un nuk pritoj ne rregull

..........

ti per zoten tana ca tham un i merr per tendence .........pa kujdes mar mos e vrit mendjen shume............kena ardh me nejt nje sahat rehat iktu e ja me u xan me ty.....nqs ke prob......ca me te thane une ty .....shko se te qeteson sexi :p.............pastaj kujdes me kta tkrumet ti lol se ta pa konsumohesh shpejt e s'ta pa i duhesh dreqit i lek :...thojm na shkodrant ........( keshille nga nje mike qe te don te miren ) :p...........hajde tesh naqe mas rri tane kohen tu gjujt se pa i hapet shkodranve kot nami si sherraxhi kur na jena si shpirtaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........

Postuar nga Katilesha datë 28 Janar 2007 - 22:29:

Citim:
Po citoj ato që tha ylli pa han
ku brenda

nuke kuptoj

...........

hahahahaaaaa ca me te ba katilja ty qe nuk je i kapshem ti...:p...tesh po qe je ba fix fare per leksionet e sexit.............ja....keu perball asht dhoma e konsultimeve dhe e krehjeve ideore :p Trajnim te mbare :p

Postuar nga shkodra_E_bukur datë 28 Janar 2007 - 22:31:

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007

..........

ti per zoten tana ca tham un i merr per tendence .........pa kujdes mar mos e vrit mendjen shume............kena ardh me nejt nje sahat rehat iktu e ja me u xan me ty.....nqs ke prob......ca me te thane une ty .....shko se te qeteson sexi :p.............pastaj kujdes me kta tkrumet ti lol se ta pa konsumohesh shpejt e s'ta pa i duhesh dreqit i lek :...thojm na shkodrant ........( keshille nga nje mike qe te don te miren ) :p...........hajde tesh naqe mas rri tane kohen tu gjujt se pa i hapet shkodranve kot nami si sherraxhi kur na jena si shpirtaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........

ik maj meso me shkrujt shqip nji her pastaj hajde na jep kshilla ne

u bane ti me na dhan kkeshilla meso gjuhen shqipe masanej hajde na jep leksione ketu

edhe kush me qetson mua ska randesi po mos i jep vedit kasavet apo je xheloze si krejt shqiptart qe egzistojn xhelozia dhe mendja e keqe per njeri tjetrin na ka lan mrapa 500vjet

Postuar nga SEXI datë 28 Janar 2007 - 22:32:

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007

.....shko se te qeteson sexi :p.............

Ca me e qetesu sexi ket......Une me mire po mar ca qetesuese qe ti kem kur te vini ju Shkodranet ktu...se vec tu bo llafe po ju shoh....
Po na ngjani içik ne Tironcve mor jahu....vec hajme e pime...e bojme muhabet per qejf tone...:p

Postuar nga shkodra_E_bukur datë 28 Janar 2007 - 22:33:

sexi lene se don mu kap kuj me kuj ajo po me sa duket spo i ec jo asaj po as njeres me mu

Postuar nga ylli pa han datë 28 Janar 2007 - 22:36:

do vish te me ma tregu pak at dhomen qe thu.................

Postuar nga Katilesha datë 28 Janar 2007 - 22:39:

Citim:
Po citoj ato që tha sexi

Ca me e qetesu sexi ket......Une me mire po mar ca qetesuese qe ti kem kur te vini ju Shkodranet ktu...se vec tu bo llafe po ju shoh....
Po na ngjani içik ne Tironcve mor jahu....vec hajme e pime...e bojme muhabet per qejf tone...:p

......................

ha ha ha maj naqe...... mke ba me qesh...me tamam qe jam ba per qetsusa .......s'guxon njeriu me marr me te mire dike e shiko se si ta shperblen shkodra.......:p......i ka hip vedi ne qejf m'duket qysh se asht ba P.I.V :p....e ka harru edhe shkodranishten apo nuk asht shkodran pa hicet ???...:p

hahahhaaaaaaaaa shkodra...ca merr flake edhe ti si pushka e jevgut......:p ...po ti hala nuk e kuptove o i uruar se leksionet nuk i jap une po SEXI ?...hahahahaaaaaaaa :p

Gjithsej 164 faqe: « E parë ... « 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 46 47 48 49 » ... E fundit »
Trego 1631 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.