| Forumi Horizont | Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 46 47 48 49 » ... E fundit » Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Fotot e anëtarëve (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=271)
-- Gjejeni kush jane!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3051)
Normalisht eshte me perqindje dmth kjo shenje => % 
Ore ca behet ketej ta marr vesh une njehere. Ca jane keto diskutime ketu pa lejen e Komandantit (une).
Bucs, normale qe Amor do te te zinte vendin. Ti vertet mund te jesh AS ne ate qe ben por ketu tek ne nuk tregove gadishmeri dhe korrektese keshtu qe ne vendosem te vinim Amorin pasi ajo vjen pas teje
(amor mos te te ngeli hatri po vete e the qe Bucs eshte i pari.) Derimetani ajo e ka bere shume mire punen e saj, biles me mire se ty keshtu qe e merriton postin dhe me rroge me te madhe se ty.
Madje ne kemi vendosur qe me rrastin e Krishtlindjeve dhe Vitit te Ri ta shperblejme.
Amor atehere mqs qenka me perqindje dmth me kete shenjen ketu => % i bie qe :
NQS plani i realizimit duhet te ishte 100% ti e tjkalove ate dhe e cove ne 103.5 %.
wi wi wi
hej si vene punet he
hej o amor po urime motra per punen e re mireserdhe ne bord. ca bordi them une, une skam ndonje detyre ne keto zgjedhje...
keshtu eshte kur i ke byrazerat sa per te thene nuk te japin nje pune ne OSBE...:p
po ska gje se do e mos une jam ajo me kryesorja ne ASB...
kjo ka rendesi. hej ajo puna e perqindjeve sikur mu duk vetja si shume koti ne math po hajde mo meqe i keni bere ju llogari doemos ne rregull do jen
forca lala u can do it...lol
Hej ca behet keshtu me.
U be 1 jave pa shkruar njeri.
Ore i doni ato dhuratat ju apo jo?????
Ne te kundert ja cojme njerezve me aftesi te kufizuara per bamiresi, jo per gje
Ehhh
ishe sa ishe Shenjo pastaj u merzit dynjaja me kete lojen 
gjej dicka tjeter :p
Shenjo
Mire e ka Amor, mos e zgjatni kaq shume se une per vete as qe nuk shoh me kete teme sps u be pothuajse 4 vjet qe eshte hapur..
Te pershendes.
Aha
Mire e ke ti amor. Me thene te drejten eshte bere e merzitshem. Aq me teper ne nuk na e var me njeri :p
Pastaj probemi eshte se ne e zbuluam ID tone te vertete, megjithate do bejme dicka per ta rinovuar.
E dini ju te dashur qe ndonjehere pritja e gjate mund te te shkaktoj disa probleme???Jo e thashe kete thjesht qe dikush te ruhet nga pasojat 
PS:Mos harroni me shkronja te medha 
Shenjo per cfare ben fjale Adela??
Adelaide na e thuaj ti se ky qyfyret e veta nuk i tregon 
O Adel kete qe ke shkruajtur me siper ta marr gje si presion?? Jo se po te jete e tille nuk ngjan fare si presion. Jo per gje por nuk trembet njeri. :p
o Amor as qe nuk e di fare per ca e ka fjalen Adela, pastaj pse duhet te me pyeshesh mua. Ai njeri mund te jete edhe Bledi. Me mua nuk besoj te kete gje. Une jam i paster si kristali.:p
| Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 46 47 48 49 » ... E fundit » Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.