Forumi Horizont Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 46 47 48 49 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)

Postuar nga LiL__TrEaSuRe datë 18 Mars 2004 - 23:04:

Smile Kenit

T'ju ndihmoj eshte kenaqesija ime..

tani sa per mendimin tim ti cojme ndonje komposto pjeshke a,ndonje Amita,ndonje kg dardha..shaka....edhe une e mendimit te ndonje gjeje te vecante do te isha....si thoni per ndonje gje simbolike,qe ta kete kujtim nga anetaret e forumit??(ua sa e kam vrare mendien.,ej keni.mos ia thuaj njeriu eeeeee?)

me shpresen qe te tepelqeje po iki

puc-puc Ela

Postuar nga Ervisa datë 19 Mars 2004 - 00:18:

Talking

ahahah Njeriu .xx thx per mendimin tend se e kishe shume domethenes Po mos harro qe te gjitha keto ia ka dhuruar Bela e cila s'po i ndahet nga koka asnje sec:p:p:p
Mua me pelqen mendimi i Kenit bizhamet jane me te pershtatshme , kurse Beles nje parfum:p...megjithese nese ju vje ne mendje ndonje medndim me i mire urdheroni ne te dy jemi te hapur per bisedime

Lova na fute ne enderrime me ato fjale te bukura

Postuar nga Keni datë 19 Mars 2004 - 03:31:

Ervisa po ja marim bizhamet ateher meqe je dhe ti dakort.
Aty te cepi i dyqanit ishin nje pal bizhame pe akllasi, mendoj se do ishinshume te pershtatshme per roken.

Postuar nga Ervisa datë 19 Mars 2004 - 04:04:

Keni ajajaj jo ashtu se pastaj si rrijne bukur ne trup:p ..dhe nga e rreshqitura dhe mund ti bien:p...nthuq se mos na plas ndonje skandal...dhe pastaj Ervisa dhe Keni drejte e ne polici

Postuar nga Keni datë 19 Mars 2004 - 04:32:

Mir ateher zgjidhi vet si te duash, nuk ta prish keni ty.
Mua vec me thuaj kur te vendosesh qe te paguaj paret.

Postuar nga LiL__TrEaSuRe datë 19 Mars 2004 - 05:14:

Talking

Eeejj po qe ashtu puna i vurojme me mil 1 kthu.. kundra djertheth:p.......!!!! Ose ndonje "After shave":p.....!Nejse beni si te doni po po qe per pizhama...me mire carcafe edhe kellufe jastikesh??:p..............he me Ervisa shi me fu??:p

puc-puc Ela

Se paskam eve meshazhin e 300 sot!!!!!!

Postuar nga Ervisa datë 19 Mars 2004 - 23:51:

Do presim dhe pak Keni , dhe nese nuk gjejme ndonje dhurate me te mire....Une them te marrim Belen me vete , se vetem ajo e di se c'fare i duhet Rokes:p:p:p

Njeriu. xx mos u largo se na duhesh dhe ti

Belaaaaa si po te vejne punet me Roken me se s'po ndihesh fare

Postuar nga LiL__TrEaSuRe datë 19 Mars 2004 - 23:54:

Talking Ervisa

Moj ketu jam une nuk iki,po a ju ndihmoj per ndonje gje??...ua ervisa lere belen te qete se kush e di si i ka punet...:p.tani qe i erdhi roku asaj...:p....!!!!

Puc-puc Ela

Postuar nga BELA E BUKUR datë 20 Mars 2004 - 22:24:

Re: Ervisa

Citim:
Po citoj ato që tha njeriu xx.
Moj ketu jam une nuk iki,po a ju ndihmoj per ndonje gje??...ua ervisa lere belen te qete se kush e di si i ka punet...:p.tani qe i erdhi roku asaj...:p....!!!!

Puc-puc Ela

hahahhahahha njeriu xx ashtu eshte e drejte tani kam qene pak e zene , ja aty te koka i rri Rokes se akoma s'eshte ne gjendje te kthehet ne forum por se shpejti themi se do vijme ....( u mesua me mua ai tani dhe srri dot dhe kam ngelur edhe une tani pa postuar ndonje mesazh :p)
Po he une e Roku po ju presim te na vini se na mori malli neve , Keni po lere mos u shpenzo se ska problem une e di qe ti se ke problem per leke ,por vetem te na vini me gjithe Ervisen dhe mosh me harroni Njeriun xx hajdeni se po ju presim ...lol Bela !

ps ...ej tju them une nje mendim (Bela gjoja i tha Kenit mos u shpenzo dhe tani jep mendime :p hahahha

Postuar nga Keni datë 20 Mars 2004 - 23:34:

Po ti shyqyr qe u kujtove per forumin dhe shoqerin njeher se u bere firar.
Mir roke po ti ku humbe.
Sa per mendimin jepe njeher ti pa shohim e bejme pastaj
Ajde se po presim mendimin tend tani.

Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 46 47 48 49 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.