Forumi Horizont | Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 46 47 48 49 » ... E fundit » Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)
Kenit
T'ju ndihmoj eshte kenaqesija ime..
tani sa per mendimin tim ti cojme ndonje komposto pjeshke a,ndonje Amita
,ndonje kg dardha
..shaka....edhe une e mendimit te ndonje gjeje te vecante do te isha....si thoni per ndonje gje simbolike,qe ta kete kujtim nga anetaret e forumit??
(ua sa e kam vrare mendien.,ej keni.mos ia thuaj njeriu eeeeee?
)
me shpresen qe te tepelqeje po iki
puc-puc Ela
ahahah Njeriu .xx thx per mendimin tend se e kishe shume domethenes Po mos harro qe te gjitha keto ia ka dhuruar Bela e cila s'po i ndahet nga koka asnje sec:p:p:p
Mua me pelqen mendimi i Kenit bizhamet jane me te pershtatshme , kurse Beles nje parfum
:p...megjithese nese ju vje ne mendje ndonje medndim me i mire urdheroni ne te dy jemi te hapur per bisedime
Lova na fute ne enderrime me ato fjale te bukura
Ervisa po ja marim bizhamet ateher meqe je dhe ti dakort.
Aty te cepi i dyqanit ishin nje pal bizhame pe akllasi, mendoj se do ishinshume te pershtatshme per roken.
Keni ajajaj jo ashtu se pastaj si rrijne bukur ne trup:p ..dhe nga e rreshqitura dhe mund ti bien:p...nthuq se mos na plas ndonje skandal
...dhe pastaj Ervisa dhe Keni drejte e ne polici
Mir ateher zgjidhi vet si te duash, nuk ta prish keni ty.
Mua vec me thuaj kur te vendosesh qe te paguaj paret.
Eeejj po qe ashtu puna i vurojme me mil 1 kthu.. kundra djertheth
:p.......!!!! Ose ndonje "After shave"
:p.....!Nejse beni si te doni po po qe per pizhama...me mire carcafe edhe kellufe jastikesh??
:p..............he me Ervisa shi me fu??
:p
puc-puc Ela
Se paskam eve meshazhin e 300 sot!!!!!!
Do presim dhe pak Keni , dhe nese nuk gjejme ndonje dhurate me te mire....Une them te marrim Belen me vete , se vetem ajo e di se c'fare i duhet Rokes:p:p:p
Njeriu. xx mos u largo se na duhesh dhe ti
Belaaaaa si po te vejne punet me Roken me se s'po ndihesh fare
Ervisa
Moj ketu jam une nuk iki,po a ju ndihmoj per ndonje gje??...ua ervisa lere belen te qete se kush e di si i ka punet...
:p.tani qe i erdhi roku asaj...
:p....!!!!
Puc-puc Ela
Re: Ervisa
Citim:
Po citoj ato që tha njeriu xx.
Moj ketu jam une nuk iki,po a ju ndihmoj per ndonje gje??...ua ervisa lere belen te qete se kush e di si i ka punet...
:p.tani qe i erdhi roku asaj...
:p....!!!!
Puc-puc Ela
Po ti shyqyr qe u kujtove per forumin dhe shoqerin njeher se u bere firar.
Mir roke po ti ku humbe.
Sa per mendimin jepe njeher ti pa shohim e bejme pastaj
Ajde se po presim mendimin tend tani.
Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 46 47 48 49 » ... E fundit » Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.