| Forumi Horizont | Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 » Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Mendo sikur... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11360)
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
french kiss jane ne mode me shume neper evrpope. p,s neper trena n'a merzitnin me ner me thanen shume nganjehere ciftet duke u cartafilosur me njeri-tjetrin perball meje. i urreja![]()
sidomos kur une nuk kisha nje goce prane
![]()

Citim:
epo pse ti dreqe don te na prishesh endrrat?!a e ke pare ate filmin Jerry maguire, kur ai thote...
"lie to me Jerry lie to me" pra te na genjeni dhe te thoni se jane per neve eshte me e shendetshme ne ket rast![]()
![]()
Mendo sikur te isha ne shtepi tani.
Ndoshta do ta shijoja edhe kete shi...
Citim:e kam vu re kur je beqar vetem cifte shoh/verej, kurse kur kam girlfriend me duken te gjitha gocat single, kudo qe shkoj, dhe si per inat ma ben zoti kur jam me girlfriend:) me duken se they flirt with me alot more. njehere ja futa kot dhe thashe se jam i fejuar, dhe e fejuara ime eshte shume e bukur gjoja:)! o zot cfar rreagim te ndryshem kishin ndaj meje, flirt flirt flirt, dojn dicka qe s'mund t'a kene m'duket!!!:) kurse kur i thua qe je beqar 31 vjecar behen te dyshimta, pse eshte beqar ky!!?ose ose dojn dicka me serioze, i ruhen opinionit tim, maskohen nje cik me shume, hahahha. nobody understand these creatures!!!...
Po citoj ato që tha amor alucius
Te hipen zilia kur je vetem dhe sheh te tjeret duke u puthur perreth teje, he? Hahaha! Dhe mua te te them te drejten... :p S'mund t'i duroj fare ose thjeshte ve kufjet e iPod-it ne vesh dhe mbylli syte :D
Citim:hahahah! so you saying there is a chance?!
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
ehe e kam pare por sme kujtohet... dhe enderr qe relaizohet eshte mos me amoren me nje tjeter.. me mua pshm, por jo puthje ne public.. thjesht e urrej..
.....tani e kam te sigurt se e ke pare dumb&dumber movie, kur jim carry i thote asaj goces ne fund, per shancin 1 ne nje million.
mendo sikur te mos kisha njohur do ndjehesha bosh dhe vetem ........dhe cdo gje do me dukeshe gri............sdo kishte ardhur pranvera per mua.......
Citim:
e kam vu re kur je beqar vetem cifte shoh/verej, kurse kur kam girlfriend me duken te gjitha gocat single, kudo qe shkoj, dhe si per inat ma ben zoti kur jam me girlfriendme duken se they flirt with me alot more. njehere ja futa kot dhe thashe se jam i fejuar, dhe e fejuara ime eshte shume e bukur gjoja
! o zot cfar rreagim te ndryshem kishin ndaj meje, flirt flirt flirt, dojn dicka qe s'mund t'a kene m'duket!!!
kurse kur i thua qe je beqar 31 vjecar behen te dyshimta, pse eshte beqar ky!!?ose ose dojn dicka me serioze, i ruhen opinionit tim, maskohen nje cik me shume, hahahha. nobody understand these creatures!!!...

Mendo sikur te isha ne restorant tani :p
Kush do qerase?
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Kush do qerase?

Mendo sikur te isha me ty tani...
Do te te thoja - te lumte bytha...
:p
Mendo sikur te merrte cdo gje per mire...
U lodha nga ky stres qe se kerkova une...
Mendo sikur mos te kisha ty tani,ne kuzhine duke gatuar per ne te dy,e duke "bertitur": "ohhhh,po kohe moderne tashme,femra internetoset edhe rregullon thonjte,ndersa mashkulli tymoset nen eren e qepes"
Mendo sikur mos te te kisha ty,te pergjigjesha: "heee,leri llafet,se do djegesh qepen,e s'ka shperblim pastaj
"
Mendo sikur mos te kisha ty,une nuk do isha kjo qe jam...
Flm Zotit, qe te kam ty.......mendo sikur.....
Mendo siku Kombetarja jone te beje nje paraqitje dinjitoze kunder Polonise sot, ose me mire te themi pas 17 minutash!
FORCA SHQIPE!
mendo sikur gjithcka e jotja te sherbeje per te tjeret dhe se sa sheshit do te triumfonte hipokrizia
mendo sikur per nje moment te jetonim pa keqkuptime dhe kaprico....sa mire do ishte.......
Mendo sikur t'i varja dorezat ne mur...
Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Mendo sikur t'i varja dorezat ne mur...

Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
ah me fal se e kisha harruar...
po dale ore burr i dheut
sa i padurushem,se punet e mira behen avash-avash
dale te mbarojme ca do bej ..Sorrosi,,,
do blej romen ,apo nuk e blen....
se dhe ky gam-gam,,na cmendi...
nqs e blen sorrosi ...lampard tek roma dhe AQULIANI tek ju
Citim:
nqs e blen sorrosi ...lampard tek roma dhe AQULIANI tek ju
Citim:
bris...mos u demoralizo...
se ke dhe nje ndeshje tjeter boksi..
he se kesaj radhe do fitosh nqs ,do marresh mua trainjer![]()

Mendo sikur...............shume mendime qe me vin tani ne mendje te doja ta dija kush eshte me i rendesishmi .
Mendo sikur kjo bilete avioni te kishte nje destinacion tjeter sa mire do ishte
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Mendo sikur kjo bilete avioni te kishte nje destinacion tjeter sa mire do ishte

Citim:
Po citoj ato që tha devolliu
nqs per ty do ishte mire, atehere fjala jote ne vesh te perendise![]()

Sikur ta mbyll punen per sot une behet gje ...... po shkon ora 2 .... e xhuma eshte ........ si thoni ..........
OK u tha u be .... buy buy .....
Mendo sikur ti... te kam shume xhan buf gjithsesi...
mendo sikur Zoti te ishte presidenti i uefa......................do kishin dale te gjitha ndeshjet mbrapsht
Citim:
Po citoj ato që tha GENTI_the_KING
mendo sikur Zoti te ishte presidenti i uefa......................do kishin dale te gjitha ndeshjet mbrapsht

...Mendo sikur......te me ndodhte sot dicka e bukur, e papritur!
Diata e re, sapo ka filluar....!:flutur
Mendo sikur t'i kisha dhe une disa faqe te atij Kalendari 

Mendo sikur te mos isha kaq mistrece 
Citim:?!
Po citoj ato që tha Eria
Mendo sikur te mos isha kaq mistrece![]()
a i shkele synin ndonje cuni dhe e la zemra
iku ne spital i shkreti?!
Citim:
?!a i shkele synin ndonje cuni dhe e la zemra
iku ne spital i shkreti?!
shume mistrece je...

Mendo sikur sonte te kenaqesha me fitoren e Italise............
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Mendo sikur t'i kisha dhe une disa faqe te atij Kalendari![]()
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Pirelli????? apo Campari ????

Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Si ben si kompetent

Citim:
Qe njoh calendaret?????![]()

Campari.....Me ka premtu njoni qe do ma japi....po e di qe s'ka per te me dhene gje 
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Campari.....Me ka premtu njoni qe do ma japi....po e di qe s'ka per te me dhene gje![]()

Mendo sikur te kisha shku edhe une ne Fier sot ...hmmmm do kisha hanger prej atyne tortave me cokollat dhe me arra qe vetem ata din me i ba aq mire

Mendo sikur mos ta kisha mendjen vec me hanger 
:
sikur .............. po vete nje sahati ................ a ta mbillim punen edhe per sot???? sikur nuk shtyhet me???? Ka nonjoni no i mendje????
Citim:
sikur .............. po vete nje sahati ................ a ta mbillim punen edhe per sot???? sikur nuk shtyhet me???? Ka nonjoni no i mendje????

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nje sahati??
ktej nga ne edhe pak fillojn e tregohen prrallat e gjumit :p

Mendo sikur...
...Mendo sikur...........Jeta te ishte "Fushe me Lule" , po pastaj!?
Citim:
Pirelli????? apo Campari ????

Citim:
sepse as muri nuk e mban![]()

turll, nice backyard,
hahahahahahah, je i madh per zotin, o sa kam qesh kur pash avatarin tend, ishe nje futbolist me mjekerr dje!!hahahahahah
evolucion 
per ju darwinists

| Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 » Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.