Forumi Horizont | Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 46 47 48 49 » ... E fundit » Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18213)
Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
Sa mir ja kalova sonte me jeten time![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
se di perse po behem xheloze per nje shok..
------ Si per inat te Amores -dy te gjata me folen tani ne starbucks---- dhe te dyja sexy -----Por une jam bere idito fare, ngela i ngjitur pas kariges -------jam bere koqe fare---Epo kjo pike e zeze !!--Te te flasin femrat , qe te leshon goja leng ti shikosh --dhe ti te vazhdosh te jesh pa dashnore, pa amore --Ke pare keshtu ti o AMore ?/?--- Do mbys veten, se jam bere trap fareeee ----------Une kam dale ketu ne kafene kastile qe te mberthej ndonje nga keto shalgjatat --dhe nga ana tjeter ngela me ket mut lop top, sikur jame pensionist ---------U cmenda ...
rimondddd po alkolin e pin zemra se perher ne strabocks ti??
Citim:pa aprovimin tend sdo me zinte gjumi
Po citoj ato që tha RAIMONDI
bravo --
Citim:
------ Si per inat te Amores -dy te gjata me folen tani ne starbucks---- dhe te dyja sexy -----Por une jam bere idito fare, ngela i ngjitur pas kariges -------jam bere koqe fare---Epo kjo pike e zeze !!--Te te flasin femrat , qe te leshon goja leng ti shikosh --dhe ti te vazhdosh te jesh pa dashnore, pa amore --Ke pare keshtu ti o AMore ?/?--- Do mbys veten, se jam bere trap fareeee ----------Une kam dale ketu ne kafene kastile qe te mberthej ndonje nga keto shalgjatat --dhe nga ana tjeter ngela me ket mut lop top, sikur jame pensionist ---------U cmenda ...
Citim:
rimondddd po alkolin e pin zemra se perher ne strabocks ti??
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Mondo, e ke idene qe keto mendime qe ke pas ne koke i ke shkru ketu? right? LOOL
Citim:
pa aprovimin tend sdo me zinte gjumi
Citim:pa merak fare vetem ti mos na qash
ok------------Here tjeter kur te jesh pa gjume me thuaj
Tash e marapa do e le emrin te dukshem, kur nevojitet kuptohet....
Citim:
pa merak fare vetem ti mos na qash
Citim:uhaghahfhfdhfhhfhf
---!!!!?????--hahahahahahahahahahahahaha
Por snuk....
un spppssss
po shkruaj serish,si me pare...cudi....
me kishte marre malli per ket forum per juve ktu nje kiss
boring...
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Bahhhh, c'me eshte fiksuar nje kenge leshi.![]()
Dje ishja ne Stadium, ku pashe Eintracht Frankfurt - Schalke 04, 0:0
- Vetem Frankfurti-qytet ka rreth 700 mije banore. Ne Stadium ishin 51 500 shikues (komlet i shitur)-
Une Bileten e kishja prere qysh para 2 muajsh nepermjet Internetit. Rradha ku ishja une, kishte 16 vende. Une ishja ne karriken Nr.7. Shkoj 15 minuta para ndeshjes dhe gjej vendin tim. Majtas dhe djathtas meje akoma vendet bosh. ne karriken 1 dhe 2 ishte ulur nje cift gjerman dhe ne fund 14,15,16 dy femra dhe nje mashkull(familie). Dhjete minuta para ndeshjes, ne dy karriket direkt para meje ulen dy cuna, nje minuta me vone vijne dhe tre meshkuj ulen majtas meje. Kishte 5 minuta qe kishte fillu ndeshja, vijne dhe 4 persona djathtas meje (dy meshkuj dhe dy femra).Njeri nga dy cunat para meje, pyet keto qe ishin ulur majtas meje "Do e ndizni nje Cigare", ne shqip (kosovarce). I shikoj, hm!.. Kur vijne keto djathtas meje, me shikojne mua, une i vesh me Fanellen e Perfaqesues shqiptare dhe shall kuq e zi (kuq e zi jane dhe ngjyrat e ekipit te Frankfurtit), "Si je o Shqipe", me pyesin keto djathtas. Pershendetemi. Kurse keto para meje dhe majtas me kishin pare dhe i thonin njeri-tjetrit "Qenka Shqiptar dhe ky"! U pershendetem dhe me ato dhe filuam te qeshnim qe, ne nje rrjesht ishim mbledh Shqiptare duke i prere Biletet secili diku pa e bere me fjale!!! Ishim pra tre grupe shqiptaresh ne nje rrjesht, ku Stadiumi ka 51 500 vende!!!!!
Sa e "vogel" eshte Bota!
Ku biondia? s'po m'u rrika vetem ne forum
Si me pare,sa me pare...
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Si me pare,sa me pare...
Si me mbaroi oferta sms-ve
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Albani :p
Citim:
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Mondo, e ke idene qe keto mendime qe ke pas ne koke i ke shkru ketu? right? LOOL
Citim:
Khum-khum.![]()
O Raimond, good morning my love!![]()
![]()
![]()
Po ti çun pranon te besh vrap me shalegjata?
Citim:
Po ti çun pranon te besh vrap me shalegjata?![]()
Si do ia besh po humbe?
Citim:
Si do ia besh po humbe?![]()
as 10 ore su ban pa hy ne forum e keni shkru nje ton me fjale u lolla tu u lexu
Ndryshe...
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Ndryshe...
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
psh?
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Jo si me pare
Dylan![]()
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
shpresoj te jesh me mire tani![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Une jam shume mire,por me mungon shume e kaluara e para pak koheve
...megjithese ishte vendimi im
Ti mire?
Mjafton ta mbushesh me dicka tjeter...jo me dike...por me dicka...merru me dicka me shume ...
Mc...Sa kripe i paskam hedhur gjelles miiiiiiiiii....mire qe se di njeri ate shprehjen gjermane per kripen :p
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Mjafton ta mbushesh me dicka tjeter...jo me dike...por me dicka...merru me dicka me shume...
Mc...Sa kripe i paskam hedhur gjelles miiiiiiiiii....mire qe se di njeri ate shprehjen gjermane per kripen :p
Gjelle me spinaq bera ....
Do nje pjate ?
Ndihem shume mire dhe pse jashte bie shiu e eshte ftohte ketu brenda eshte ngrohte e ka diell ...
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Ku biondia?s'po m'u rrika vetem ne forum
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
ti moj shoqe mp e ke plot me mesazhe e ste vine ... ne msn ste shof ne cdo ore qe hyj ste gjej se kuptoj pse ke dhene andresen kur me ben bllok ...je bo shume e komplikume...
Citim:
Ca adrese te kam dhene? (se s'mbaj mend, kam shume)
Ne pergjithesi kur i kerkoj msn gocaveu them: "e kam per nder te kem nje shoqe si ty"
pastaj ja u fus
![]()
![]()
i bej bllok dmth
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
hahahah ne ti kujton se une se kuptova qe e kishe me te futme ti...ate qe je 22 vjece me ke dhene![]()
Citim:
Akoma aty rri tiune kam bo nje tjeter me 23 vjece
![]()
-----------Angelin Prelocaj , qe eshte shqiptar qe jeton ne France --Por ama e quan veten shqiptar, sot jep nje shfaqje baleti klasik modern ne Manhattan--me titull ----------"Empty Moves"-----
----New York Times sugjeronte lexuesit te venin ta shikonin sepse ishte shfaqje qe me te vertete ja vlente------------Zakonisht New York Times sugjeron shume rralle tek lexuesit e saj-------
sa interesant eshte ky rimondi
Citim:
sa interesant eshte ky rimondi
Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 46 47 48 49 » ... E fundit » Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.