Forumi Horizont Gjithsej 1034 faqe: « E parë ... « 392 393 394 395 396 397 398 399 400 [401] 402 403 404 405 406 407 408 409 410 » ... E fundit »
Trego 1034 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Zona e tifozave (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=241)
-- Historia dhe Tifozat e INTER (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1757)

Postuar nga Laudrup datë 13 Shkurt 2004 - 17:54:

Injoranca Juaj eshte jashte ketij universi qe banojm

Djema po sa shpejt qe erdhet more? Brravo brravo. E pate ndeshjen, po beheni gazi i botes me keto qe shkruani. Shihni ndeshjen djema ose te pakten ndonje koment nga website i BERLUSCONIT www.tgcom.it , dhe mos hapni www.livescore.com , si ato te felliqurit qe e kane mendjen tek bastet dhe jo tek futbolli i luajtur. Nuk e kuptoj si keni fytyr te flisni mbas 4-0. Si keni fytyr te flisni ne nje ndeshje qe Interi luajti me 10 veta e me pas me 9 veta kunder 11. Ku nuk u dha nje penallti, ku u dhane ofsajte kot. Kur u dha kartoni i kuq gabim, Jo penallti per Emre, te kuqe e munguar per Ferrara-n. Asnje faull ne favor te Interit. Demtimi nga nderhyrjet barbare Juventine te dy lojtareve dhe aq me keq te mbrojtesit qe na e hoqen qafe.

Pse ore ky eshte futbolli? Italianet kane nje shprehje "Fatevi un esame di coscienza". Ti o roke ke mbaru dhe juridik me sa cpashe siper, kam dhe kushurinjte e mij qe po studiojn ne zvicer e norvegji per justice. Eshte dege fisnike per ata qe nuk jane te korruptuar ne shpirt dhe ne mendim, dhe per ata qe nuk jane eshte si ai filmi Devil's Advocate, ku avokati eshte vete djalli dhe simboli i korrupsionit. Shifni futboll se esht gjynah se po lini nam jo per gje. Ne cdo faqe forumi tjeter Milanistat thone qe arbitri i ndeshjes u ble nga Juventusi, ne klub po e njejta gje. Ju jeni shume kokforte

Dje ne shkolle po lexoja nje shkrim filozofik me titullin Alegoria e Shpelles nga Plato. Di te them se ju me dukeni tamam si ato njerezit ne shpelle qe e bazojn gjithcka mbi ate qe duan te shikojn dhe jo mbi ate qe eshte e verteta.

I ke pa deklaratat e Kapitan Zanettit, per here te pare foli ai njeri i zotit dhe tha qe qysh para 10 vjetesh qe kam ardhur nuk ka ndryshuar asnje gje nga menyrat qe perdoren.

Komentet e tua se je tifoz i Interit ne kete ndeshje o Roke jane shume ironike, dhe nje 5 vjecar i kupton e jo mo une.
Ai tjetri e la kete cep te forumit se e pa qe nuk ha pyke njeri... mbase dhe un do ta lej po pashe qe vazhdohet keshtu.

Shikoni historine tuaj djema, qe deri ne 88 ishit mbrapa mbrapa nesh, aleance me GOBBI-t Juventin ju beri shume te forte. Harroni more qe dhe juve ju kan vjedh nja 2 kampionate ne te kaluaren... apo harrova ju shihni te tashmen vetem.

Sic thashe dhe nje here komentet e juaja pasqyrojn ate qe dini per futboll... per ate te luajturin e kam fjalen.

Gjithsej 1034 faqe: « E parë ... « 392 393 394 395 396 397 398 399 400 [401] 402 403 404 405 406 407 408 409 410 » ... E fundit »
Trego 1034 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.