| Forumi Horizont | Gjithsej 407 faqe: « E parë ... « 393 394 395 396 397 398 399 400 401 [402] 403 404 405 406 407 » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Ku te te mbys mo![]()
![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
aty ........... n'mes jush s'do ishte keq![]()
si thua? 

Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Kriza ekonomike kerkon kursime ............. dhe dynjaja e ka kuptuar drejt .............. nuk ia vlen mo me kerku neper pub-e e bar-e ........... ne internet eshte cheap fare .................. Sidomos keto ditet e fundit niveli i testosteronit dhe i pordhes ka qene ne nivele shume te larta ............................
Duke qene se s'jam shume tifoz i mishit te derrit .................. po vazhdoj me pa no i neshje fotbolli .................

niveli i pordhes thote ky

, im a team player, go get ceci and tell her how you realy feel, sing to her if you have to, or whatever you smooth operators do
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
niveli i pordhes thote ky
sikur tja bejme nje break down ksaj eshte komike in every sense
chill out turll, i dont cock block anyone, nuk jam cedrus une, im a team player, go get ceci and tell her how you realy feel, sing to her if you have to, or whatever you smooth operators do
o zot, sa bote qesharake, but pleasent, nevertheles
rreth testostereneve, pash nje dokumentar shkencor qe shpjegonte shume gjera interresante...
p.sh prodhimi i testosteronit ndalon ne castin qe ne marrim nje femije ne krah, natyra/evolucioni funksionon kshtu, ne menyre qe mos t bejm sex me diken tjeter te riprodhojm, por mashkulli te prokupohet e te rris ate qe ka.
I hongre pelttat? Ate shiko.
Pa petlla s'ka byrek. pa byrek, nuk ka tepsi.
Po kjo puna e taves si eshte?
Ceci si e ke taven ti? Apo nuk gatuan fare?

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Ceci si e ke taven ti? Apo nuk gatuan fare?
![]()

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
S'kam tave, kam ftere![]()
Gatuaj pak e sak![]()

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
E dhe ti po fterja eshte e vogel me. Kaq te vogel e paske?
Po kur do te gatuash si ben ja merr komshijes?
![]()

Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Kurt ........... ty edhe kur s'ta fusin ne pordhe ......... ia fut vet vetes .............. ..........

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Vallai te keqen, ti dhe po te doje s'do kishe kapacitetin t'ja fusje askujt perveç vetes. Ti shume-shume mund te dalesh ketu te flasesh si grua e keqe me sponda ngaqe s'ke testikuj te besh me shume. Vazhdo kryqezaten e grualigesise, ate bej e leri kunjat se ndonje dite do te te hyjne...
Kurto, big kiss zemra.
Zysha Cécé, ketu!![]()
présente
| Gjithsej 407 faqe: « E parë ... « 393 394 395 396 397 398 399 400 401 [402] 403 404 405 406 407 » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.