Forumi Horizont | Gjithsej 104 faqe: « E parë ... « 32 33 34 35 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 47 48 49 50 » ... E fundit » Trego 1034 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Zona e tifozave (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=241)
-- Historia dhe Tifozat e INTER (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1757)
Injoranca Juaj eshte jashte ketij universi qe banojm
Djema po sa shpejt qe erdhet more? Brravo brravo. E pate ndeshjen, po beheni gazi i botes me keto qe shkruani. Shihni ndeshjen djema ose te pakten ndonje koment nga website i BERLUSCONIT www.tgcom.it , dhe mos hapni www.livescore.com , si ato te felliqurit qe e kane mendjen tek bastet dhe jo tek futbolli i luajtur. Nuk e kuptoj si keni fytyr te flisni mbas 4-0. Si keni fytyr te flisni ne nje ndeshje qe Interi luajti me 10 veta e me pas me 9 veta kunder 11. Ku nuk u dha nje penallti, ku u dhane ofsajte kot. Kur u dha kartoni i kuq gabim, Jo penallti per Emre, te kuqe e munguar per Ferrara-n. Asnje faull ne favor te Interit. Demtimi nga nderhyrjet barbare Juventine te dy lojtareve dhe aq me keq te mbrojtesit qe na e hoqen qafe.
Pse ore ky eshte futbolli? Italianet kane nje shprehje "Fatevi un esame di coscienza". Ti o roke ke mbaru dhe juridik me sa cpashe siper, kam dhe kushurinjte e mij qe po studiojn ne zvicer e norvegji per justice. Eshte dege fisnike per ata qe nuk jane te korruptuar ne shpirt dhe ne mendim, dhe per ata qe nuk jane eshte si ai filmi Devil's Advocate, ku avokati eshte vete djalli dhe simboli i korrupsionit. Shifni futboll se esht gjynah se po lini nam jo per gje. Ne cdo faqe forumi tjeter Milanistat thone qe arbitri i ndeshjes u ble nga Juventusi, ne klub po e njejta gje. Ju jeni shume kokforte
Dje ne shkolle po lexoja nje shkrim filozofik me titullin Alegoria e Shpelles nga Plato. Di te them se ju me dukeni tamam si ato njerezit ne shpelle qe e bazojn gjithcka mbi ate qe duan te shikojn dhe jo mbi ate qe eshte e verteta.
I ke pa deklaratat e Kapitan Zanettit, per here te pare foli ai njeri i zotit dhe tha qe qysh para 10 vjetesh qe kam ardhur nuk ka ndryshuar asnje gje nga menyrat qe perdoren.
Komentet e tua se je tifoz i Interit ne kete ndeshje o Roke jane shume ironike, dhe nje 5 vjecar i kupton e jo mo une.
Ai tjetri e la kete cep te forumit se e pa qe nuk ha pyke njeri... mbase dhe un do ta lej po pashe qe vazhdohet keshtu.
Shikoni historine tuaj djema, qe deri ne 88 ishit mbrapa mbrapa nesh, aleance me GOBBI-t Juventin ju beri shume te forte. Harroni more qe dhe juve ju kan vjedh nja 2 kampionate ne te kaluaren... apo harrova ju shihni te tashmen vetem.
Sic thashe dhe nje here komentet e juaja pasqyrojn ate qe dini per futboll... per ate te luajturin e kam fjalen.
roke dhe van-basten !
Nuk e prisja kete reagim prej jush ..sepse padrejtejtesite nuk durohen asnjehere kushdo skuader te jete ne fushe...Megjithate ju treguat se nuk doni futbollin e paster, ju thoni mjafton qe te fitoj skuadra ime po le te behen pislleqe..
Une e kisha parashikuar qe Pellegrino do mbante nga Juve, por jo te dilte aq hapur, ser ndeshja u trasmetua nga rai uno dhe e pane 11 milion veta....
100 here me mire te humbasesh 10-0 , por te pakten e di qe ekipi yt e meritoi humbjen dhe fle gjum rehat, kurse padrejtesite te bejne te urresh sistemin e futbollit .
INTERI DO TE PARAQESE NJE PROTESTE ZYRTARE NE FEDERATE .
GIACINTO FACHETI ,PRESIDENTI I INTERIT, PAS ARBITRIMIT SKANDALOZ THA :
''Nje arbitrim i papranushem.Qe ne momentin kur u caktua ky arbiter kisha dyshime. Por realiteti ishte edhe me keq.NUK MUND TE PRANOJ QE TE ARBITROHET KESHTU. MORATI DERI TANI KA QENE I DURUSHEM ,UNE NUK E KAM DURIMIN E TIJ.''
ADANI :
''NUK KAM PARRE NE KARIEREN TIME NJE ARBITRIM TE TILLE''
STANKOVIC:
''Nuk me kish ndodhur ne jeten time nje gje e tille.Nuk mund te
them ate qe mendoj , se e di qe do me skualifikojne.Arbitri nuk meriton as ta zesh ne goje. Te gjithe e pane se cndodhi.''
SITI INTERISTE NUK BEN KOMENT PER NDESHJEN E DJESHME , POR ME GERMA TE MEDHA SHKRUAN:
STUFI DI QUESTO SCHIFOSO CALCIO.
STUFI DI QUESTA DITTATURA.
STUFI DI QUESTI IMBROGLI PERENNI.
STUFI DI PAGARE SEMPRE E SOLO NOI.
STUFI DI CONTINUARE A GIOCARE ONESTAMENTE.
me vjen keq djema qe e paskeni marre kaq keq.po kaloni ne ekstrem dhe po thoni qe ne nuk merrkemi vesh nga futbolli i luajtur.kjo nuk durohet.ju flisni vetem cfare lexoni kurse une mundohem te shikoj ndeshjen vete dhe mendimi im cilido qofte aqi te dali nga mua dhe jo nga gazetaret qe asnjehere nuk jane asnjeanes.
per mendimin tim kordoba e meritonte te kuqen se beri nje faull neto dhe ju nuk e mohoni dot (nqs se po flasim pa tifozllek)
dhe Emrese iu mohua nje penallti megjithese ishte disi e dyshimte nuk mund ta mohoj por qe juvja luajti me mire as kete nuk e mohoj dot sepse Interi ndenjti si ato kurvat vetem tek gjysemfusha e vet dhe priste mos bente ndonjegje me kundersulm apo jo?
hepra do flasim per futbollin e luajtur apo jo?
flisni pra pse si thoni te gjitha?
qe juven e favorizojne albitrat kjo nuk eshte gje e re.dhe sa per dijeni une e urrej juven 1000 here me shume se sa Interin ok.po duhet ta kishit treguar me loje kte dhe jo me inat ok.
dite me te bukura do te vijne......................................
Interi qenka K'URVE?
shko mor se nuk ke pa asgje ti. Milani bucja eshte ekipi me i degjenerum ne itali bashke me Juventusin... pse na boni me prish gojen more .. apo doni me ne perjashtu nga forumi.... te rrini vetem dhe te keqinformoni njerezit...
E di definicionin e fjales K'URVE... mbas shkrimit tim dhe te ati tjetrit na thua tani qe MUND MUND te ishte dhe nje penallti dhe e DREDH muhabetin... hajde hajde..., un ndeshjen e pashe dhe shoh dhe komentet e BERLUSKONIT qe dhe ato e pranuan. Sic thashe shoh futboll te luajtur, por kur nuk lejohet me luaujtur do shoh se cfare masash do marri klubi i Interit qe te vej drejtesine ne vend.
me 9 veta ore me 9 veta dhe nuk na rrahen dot... turp i madh
vazhdoni aleancen juve se mire e keni... te jep qetesi kur i ke krahet e ngrohta mund te fitosh gjithcka... por mos harro se perfunimi juaj do jete shume tragjik.. kur te perfundoni prap ne kategori te dyte bashke me juventusit per pislliqet qe beni... jo per gje po nuk esht hera para qe blini e shisni ndeshjet.... EKIPI I DEGJENERUAR I FUTBOLLIT ME EMRIN MILAN DHE JUVENTUS.... shkoni ne ato ankandet qe beni dhe shisni veten more ekip k.... hahahah meso se cfar eshte ajo fjale pastaj shkruaj se ja ke fut vetes ksaj rradhe.
O van-basten !
o bilanist qe nuk merr vesh nga futbolli ...ju ka fut ndonje shiringe berluske bucja juve dhe shifni vetem ato qe ju thote shefi..
Si ke kurajon e na tregon faullin e Cordobes ndaj nedvedit ???
PO 1 MINUT ME PARE ISHTE MONTERO QE I FUTI GRUSHTIN VIERIT DHE ARBITRI VAZHDOI LOJEN !!! KETE A E PE ???
Na kujton faullin e cordobes ti ! PO NDERHYRJEN E ZAMBRIOTES QE DESH I HOQI KOKEN EMRES A E PE ??? PSE NUK I DHA TE KUQE DHE ATIJ !!!!
PENALLTIA THU TI E DYSHIMTE !!!! PO PSE ARBITERPLERA U DREJTUA NE FILLIM TEK PIKA E 11-METERSHIT , PASTAJ NDERROI MENDJE ????
LOZI JU8VJA THU TI ,,,,NORMALE QE DO LOZTE SE ISHIM 1-0 PER NEVE,,,PO 2 SHTYLLAT E VIERIT DHE KILI GONZALES ??? APO NUK I PE EDHE KETO ???
PO NE SHTESE , FAULLI NE HYRJE TE ZONES NDAJ EMRES , QE ARBITRI VAZHDOI LOJEN, EMRE DOLI ME BARRELE ,,, APO ISHTE I KUJDESSHEM ARBITRI , KISHJ HALLIN E ADRIANOS SE BENTE GOL..???
APO EDHE KETE NUK E PE ?
A E PE SA I KUJDESSHEM ISHTE ARBITRI NDAJ ADRIANOS ??? NUK I DHA NJE FAULL PRO GJATE GJITHE NDESHJES !!! SE E DINTE QE ADRIANO KA GJUAJTJET E GODITJEVE TE DENIMIT SPECIALITETIN E TIJ ...
I NUMEROVE SA FAULLE MORI JUVE NE KUFIJTE E ZONES ???
PERFUNDIMISHT TI NDESHJEN NUK E KE PARE ...POR LEXON E DEGJON MEDIASET KELYSHIN QE ESHTE I PERLYER SI JUVJA NE BLERJEN E ARBITRAVE,,,
AS NUK E VRAS FARE MENDJEN JO KUPA , JO LESHI JO PRESHI...
LOZNI VET O HAJDUTET ME TE FELLIQUR QE NJEH HISTORIA...
GOBBI=BILANISTI =MERDA=MERDA
O interista ca keni mer lal,bertisni me fort se nuk ju nigjojme jemi 15 km larg,s'arrijme dot,s'jemi uffo!!A e shifni dot sa e kemi targen,huh?s'e shifni??epo mire kur te na shifni targen na thoni!!
HAjt shnet,vahzdoni bertisni,se jeni si ato muzikantet,qe i bine me nje vrime "mener" kavallit edhe pastaj te behet e bezdisshme,e dini?Si puna asajt,po s'hahet gjithmone grosh mer lale,si thoni ju,hahet gjithmone groshe,ju vazhdoni hani grosh!!!!
hahahahahaaaaaaaaaa
vazhdoni me injorancen tuaj... thone ketu qe "ignorance is a bliss", kshu jeni dhe ju... vazhdoni me behet qefi qe jeni ne kete gjendje se te pakten jeni te lumtur.. po pse vini ketu dhe shani interin pra?
apo nuk ka lezet fitorja pa share tjetrin qe nuk arrin dot ta rrafesh me merit ne fushe.
Hajde trima milanist dhe juventin.. vazhdoni ankandet qe beni, dhe nje dite qe te dy do bini ne hale prap aty ke brima hales... ene zihuni kush te fitoj kategorine B.
Mos kini merak... jo per gje por gjera te tilla kane ndodhur nuk eshte e re.
Interi = DINJITET
JUVE MILAN = DEGJENERIM FUTBOLLI
Interista!!!!
Te them te drejten,une ate mbremje isha vertete me interin pasi Juventusin nuk e shoh dot historikisht,pasi eshte i vetmi ekip qe favorizohet maksimalisht nga arbitrat.Plus ka edhe nje mbeshtetje vertete te madhe ne itali,por te padrejte.(keshtu qe ti Laudrup,nuk e njihke mire ironine)
Une ndeshjen nuk e pashe dhe pershkrimin po e shoh vetem ketu nga JU(tifozat ne pergjithesi).Juventusi vertete njihet boterisht(ne fakt vetem ne itali se ne bote nuk ja varin shume),per arbitrat qe favorizojne per ta,pothuajse ne te gjitha gjerat qe mund te ndodhin ne fushe.Por ju interista si mendoni.Kaq hapur eshte mbajtur per Juven,kur ate po e shihnin mbi 60000 veta live dhe 11milione te tjere nga televizioni.Po pse dy golat e Juventusit arbitri i futi me dore???????Po pse Juventusi nuk luajti fare dhe arbitri dha urdher qe te beheshin dy gola per Juven??Po te kishit fituar ju me penallti,nuk do ishit kaq shume te irrituar.Edhe ne humbem ne per superkupen e italise ne washington me penallti.Por atje u favorizua Juventusi???Une e pashe vete ndeshjen dhe gabime ben arbitri se njerez jane edhe ata,Por une nuk do hidhem perpjete pse humbi Milani.
Djema
Me vjen shume cuditur dhe jam i befasuar nga ju interistat.Mesoni te pranoni humbjet.Ketu e keqja eshte se ju keni shume kohe qe jeni abonuar tek humbjet,por me vjen keq qe po i anashkaloni keto gjera.
Ju thoni ne ishim me dhjete dhe Juvja nuk na rrahu dot. me fal,por ju ishit interi apo Viterbesse.Pastaj ju e dini fare mire se te nje ekip i madh,nje lojtar me pak arrin te mbulohet me se miri,madje edhe te barazosh edhe te kalosh ne avantazh.Fakte te njejta ka plote.
E shoh qe jeni te merzitur dhe ja valoni pak me top gjerave.
Si perfundim mund te them qe INTERI perfundimisht eshte KOT!!Eshte vertete nje ekip Mesatar.
HARABELI NUK BEHET KURRE SHQIPONJE!!!!!
FORCA MILAN SE TI JE SI SHPIRT.PO CA TARGE DO TI SHOHIN MILANIT.ATA NUK KANE PATENTE PER TE QARKULLUAR,TI THUA TI SHOHIN TARGEN.INTEEEEERRRRR!!SHTRENGO VIDAT SE NUK E KE MIREEEEEEE!!!
O DJEMA VERTET PASKENI PARE NDESHJEN POR FAULLIN E KORDOBES NUK E PASKENI PARE.
ORE TE JENI TE SIGURTE QE NE JUVEN E KEMI ME INAT SE INTERIN SE INTERIT JA KEMI PIRE LENGUN KURSE JUVJA ESHTE ME E RESIKSHME PRANDAJ EDHE KUR E RRAHU ROMA MUA MU BE ZEMRA MAL.........................
INTER=DINJITET SHKRUANI JU(HA HA HA HA HA HA )
PO TE KISHIT DINJITET JU DO KISHIT FITUAR DICKA SE MORATI I SHKRET U BE COPE PER JU DERI SA NE FUND U DOREZUA APO E KAM GABIM?
SHIKONI FAJIN BRENDA VETES TUAJ (SHIKONI TRAUN TEK SYRI JUAJ SHE JO QIMEN TEK SYRI I TJETRIT)......................................................................
SE KUSH DO BJERI NE B DO TA SHOHIM SE PO NUK FITUAT GJE EDHE KETE VIT DO FALIMENTONI DHE NUK DO JU RRAHI VETEM EMPOLI POR EDHE ANCONA ME PERUGIAN.............................................................................
Duke pare misinformimin e theksuar dhe faktore te tjere po vendos te jap pak llogjik ne kete teme qe e ka marre humneren.
Roke per Milanin nuk ke cte flasesh pasi humbi 4-0... dhe arbitri e ndihmoi mos humbte me thelle... sikur me qene ekipi i Atletico Van Goof-it dhe jo Milanit.
Per Interin... kush u ankua per golat e Juventusit??? se marr vesh kete llogjike qe ke. E pe ndeshjen... jo un e pashe. Sa per golat e Juventusit ndeshjen e pare ai i Di Vaios qe ofsajt.. por por interi nuk u ankua. INTERI KETE VIT NUK ESHT ANKUAR PER ASNJE ARBITRIM VETEM TIFOZAT.
Por sot e mbushi kupen dhe duhet te flisnin, pasi ne nuk jemi viterbese qe eshte skuader e nivelit mitroppa cup.... qe ska fuqi dhe se pjerdh njeri kur flet, Jemi INTER dhe do degjohemi. Interi beri dy shtylla, penallti nuk ju dha, faulla shume shume me te rende se Cordoba nuk morren as te VERDHE e jo mo te kuqe. 2 lojtare i vrane ne fushe...sepse lujn futboll mesjetar. Zambrotta ben karate me emren dhe nuk i jep gje.
Sidoqetejete shiko per me teper www.tgcom.it ... po nuk dite italisht ti perkthej une... shiko pak dhe deklaratat e Stankovic... qe tha shkurt.. me lazio-n nuk kam pare gjera te tilla, adani foli - cfare kam pare une nga fusha me mire mos thuhet.... etj etj etj.
Juve degjoni cfar ju intereson dhe flisni cfar ju intereson... jo kshu djema se po bejm debat futja pordhes gri sallate dhe jo debat futbolli.
Edhe me raste ishte para Interi... ti me flet mu per golat e Juventusit???? e cme hyn mu golat ne pune kur mua sme japin cfar me takon.
Mos kishit bere alenace me Juven juve nuk do kishit marre kurre kampionate.
E mban mend more kur Van BAsten hodhi bluzen e Milanit ne toke dhe e la fare ndeshjen , u be nami atehere ne Itali... qysh prej asaj kohe(qe ishit akoma mbrapa nesh) Milani u be miq politike me Agnellin etj etj... e mban mend qe dhe juve ju kan vjedh nja 2-3 kampionate ne te shkuaren. E di ti se cfar ndodhi ku Beckenbauer u be president i leges gjermani dhe ishte dhe i bayrni0t ne te njejten kohe?????
hajde shnet tani.... edhe me ne nuk krahasoheni dot sepse interi esht ekip qe ka Integritet.... gje qe Milanit dhe Juventusit te korruptuar deri ne palce i mungon.
Gjithsej 104 faqe: « E parë ... « 32 33 34 35 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 47 48 49 50 » ... E fundit » Trego 1034 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.