Forumi Horizont Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 32 33 34 35 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 47 48 49 50 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)

Postuar nga Ervisa datë 21 Mars 2004 - 02:22:

Looool he me Bela shyqyr qe erdhe dhe na tregove ndonje gje se na bete merak Une ne stres kam qene gjat gjith kohes:p , se per pak desh me rrembyen Kenin{ca te poshter na e nxorren ne shitje} po shyqyr fale zemermiresise tuaj sepse me ca leka qe me dhurove ti , ca njeriu .xx dhe ca qe i kisha vete me ne fund e mora perseri:p:p:p Jam besnike une se tradhetoj jo:p:p

hajde keni eshte weekend nga do shkojme sot , se s'po me rrihet ne shtepi

Postuar nga eliz datë 21 Mars 2004 - 10:50:

Mire une pa gjume,po dhe ti xx.Hajde moj shoqe te bejme cik muhabet.Ne kete ore do kishim dhe Roken po ca ti besh.Sa te vish ti po ve dicka per te pire una.Do dhe ti nje?

Postuar nga Keni datë 21 Mars 2004 - 20:43:

Ervisa ku do te shkojme hap gojen se me ke gati. Jam ne pritje per ty

Postuar nga Ervisa datë 22 Mars 2004 - 00:26:

Ku te duash Keni mjafton te jemi larg njerezve , qe s'ke deshire ti shofesh

Postuar nga roke datë 24 Mars 2004 - 22:52:

pERSHENDETJE!!dO RIFUTEM PAS PAK MINUTASH SE KAM NJE TELEFONATE.ME DUKET SE ESHTE BELA,SE AJO ME SHOQERON GJITHNJE ME ZERIN E SAJ TE BUKUR.PSE E KENI LENE TEMEN NE HARRESE????

Postuar nga roke datë 24 Mars 2004 - 23:15:

Ore kalamojaaaaaaaaaaaa.Cfare keni keshtu,pse e keni lene temen,nje nga me te bukurat,ne harrese???Ervisa ku je ti??keni,u lodhe nga vajzatMos u merzit se u riktheva dhe do vazhdojme misionin historik qe na ka dhene Zoti.Ti duam dhe ti kenaqim vajzat(misioni ky)
Po si ja keni kaluar?Une jam me mire dhe pak dhe do jemi te gjithe bashke ne avenurat qe na presin.Une me Belen kemi bere plan te shkojme ne haruba per pushime.Do vi edhe keni me ervisen.Kemi prenotuar nje hotel dhe cdo darke do bejem party.Ju pershendes te gjitheve.
Eliz,yll,si ja kalon??Mos u merzit se do vij roke dhe cdo darke do pime sa te kenaqemi.Pershendetje.
Njeriuxxx Si ja kalon??Nje perqafim te madh te madh dhe puc puc,roke(hiiiii)
ervisa,ku je lal??E di qe duhet dhe organizatori i temes??Ti,pra se jo vetem qe ke hapur nje te teme te shkelqyer por mbi te gjitha je dhe shume e bukur.
Dhe me ne Fund Bela e bukur.Ku jeeeeeeeeeeee??I harrove ato kohe kur ishe ne burg dhe une me kenin dhe ervisen te beme shoqeri??I harrove ato kohe kur dolem nga Manhatani dhe pastaj fjetem te katert ne hotel(kuptohet ne dhome me vete ata dhome me vete,hiiii).te pershendes dhe hajde kthehu.roku po te pret krahapur dhe i vendosur per....te perqafuar
pershendetje Keni,mos u merzit partner se po rikthehem.
Pershendes Loven,rossoneron,kete milanist te terbuar(si mua kuptohet).FORCA MILANI meqe mu dha rasti.Roke po vjen,i forte,i vendosur dhe nuk do shkeputet asnjeher nga ju vajzat.Per ju jetojme ne djemte.Ju e meritoni respektin dhe puthjet tona(UPS),gjithcka.pershendes te gjithe pjesemarresit ne kete teme.
Brunka, edhe ty te faleminderit qe me pershendete.
Do rishihemi prape.
Bela,deri tani kane kaluar shume "nga ora 12 e nates......"
Bye bye se shpejti.Pas disa problemeve qe me dolen papritur po rikthehem.Ju pershendes dhe ju perqafoj te gjitheve pa dallim,seksi,ngjyre,partie dhe makine dhe shije.bye bye nga roke!!!!

Postuar nga BELA E BUKUR datë 25 Mars 2004 - 10:34:

Talking Muahhhhhhhhhhhhh !Bela me vrap te krahet e hapur te ROKUT

Per Rokun time !
Po he mo ROKU ne u kthyem po keta nga jane tani ......
Apo me duket se po kurdisin dicka ne vecanti (surprise)
Po ata se dine se ckemi ne per surprise per ta ...lol , Po pse u katandisem keshtu ne , si e lam armikun te na percaje :p.nejse , thirrje Kenit Ervises njeriut xx , Eliz lova Rossonero , Subaqueo ,Brunia tironce dhe te me falin ata qe si permenda dot emrin por te tere jeni te ftuar ne club "The blue Lagoon " Cancun Mexico " per nje party te madhe , organizuar nga Roke dhe Bela per rikthimin ne forum ,jeni te lutur te, na vini dhe te na gezoni me ardhjen tuaj atmosferemagjike per ata te dashuruarit dhe nje ambient i mrekullueshem per ata singel ne kerkim te dashurise , gjithasht kemi te ftuar figura te shquara nga vendi dhe nga bota si : Keanu Reaves , Brad Pitt , Josh Hartnett, Vin Diesel , tej etj dhe si figura shqipetare :Met Bega , marjana kondi , Behar Mera, Edmond Halili ,Rita Lati etj etj .Pa harruar dhe qendren e vemendjes per ate nate :the beautiful and roking couple Bela&Roke
He tani mos u vononi se ditete tona ikin :p
Edhe pak kohe pasi akoma jemi ne
se pastaj na fillon shkolla perseri dhe ehe , shyqyr thuaj qe kemi kohe te shkrujame ndonje rrjesht ..hahahahahah lol
Ju pershendes te gjitheve dhe shihemi se shpejti ......nga Bela and Roke !

Postuar nga Keni datë 25 Mars 2004 - 17:25:

PO shyqyr zotit qe na u ktheve mo roke se na thave syt.
Bela mos u merzit se ja erdhem ne se shpejti. Une ika tani se me vajti von per pune po do kthehem perseri.
Ervisa ajde ti honey dhe sillja peshqeshin rokes se na erdhi me ne fund

Postuar nga roke datë 26 Mars 2004 - 02:21:

Pershendetje bela!Harrove qe jane te ftuar J.Lopez,N.Kidman,Paris Hilton dhe plot e plote yje per te uruar dhe pergezuar ty bela per organizimin e ketij party!Me keni bere dhurate???Me duket se Ervisa e ka marre per vete Thoj o Keni te vije se muajin e mjaltit do ta bejme te gjithe bashke ne vere.pershendetj edhe nje here dhe nje perqafim per belen.Une do shkoj te pi nje kafe dhe kam therritur nje shok per te me ngare makinen.Do vini edhe ju????

Postuar nga Subaqueo datë 26 Mars 2004 - 03:32:

Talking

Une do shkoj te pi nje kafe dhe kam therritur nje shok per te me ngare makinen.Do vini edhe ju????
O roke na thuaj se ne ca adrese ,se kam dy ore qe bredh e spo ju gjej dot
Bela hallall zemra, he pra cfar dite eshte festa se po bej gati valixhen un ..
Per te ardhe mjafton te ndjekim driten e yjeve te forumit ...............
Si thoni o cuna a kam te drejte a opo jo ?
O roke ca te ka ndodh te ka dal ndo nji shtylle perpara?
Pershendetje te gjithve .....

Gjithsej 78 faqe: « E parë ... « 32 33 34 35 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 47 48 49 50 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.