Forumi Horizont Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 32 33 34 35 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 47 48 49 50 » ... E fundit »
Trego 977 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Per cfare gatimi Shqiptar ju ka mar malli me shume ??? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8743)

Postuar nga Demokrate4ever datë 18 Tetor 2005 - 05:23:

Per nje tave peshku si ai i shkodres (krap) do me shijonte jashte mase. Ka kohe qe se ja kam ndjere shijen. Peshk ka sa te duash ketu ,por jo si ai i Shqiperise.

Postuar nga darma datë 18 Tetor 2005 - 05:41:

football ehh kemi kemi shume kemi mire ushqimet qe po ja ha po ngadale ngadele ngaqe shkoj dhe shpesh i mesova dhe gjuhen

Leda pse miii ky qeka vellai jot...qyqa po na bone me turp mi goce spec i kuq u bona...po hajt mo kuzhinjer eshte ai akoma...kom hap duret une po kom hall se ke me ngel ti pa honger masnej

Postuar nga Ruby_DR datë 18 Tetor 2005 - 05:48:

Citim:
Po citoj ato që tha darma

Leda pse miii ky qeka vellai jot...qyqa po na bone me turp mi goce spec i kuq u bona...po hajt mo kuzhinjer eshte ai akoma...kom hap duret une po kom hall se ke me ngel ti pa honger masnej

mos e maj hallin ke lela se eshte nje ajo qe s'ta mer menja tani qe jam ne pun me ka zon halli se me vjen per not ke restoranti per te henger, han pin dhe iken se pastaj pagune Rubini

Postuar nga darma datë 18 Tetor 2005 - 06:03:

Iiiii filloj tu qajt per i pjate gjell ky.... Lala nuk qeka per mua ky se une e nxirrkam dificit ...kur ankohet per nje pjate ky mua do me boka nomin

Postuar nga Ruby_DR datë 18 Tetor 2005 - 06:09:

Citim:
Po citoj ato që tha darma
Iiiii filloj tu qajt per i pjate gjell ky.... Lala nuk qeka per mua ky se une e nxirrkam dificit ...kur ankohet per nje pjate ky mua do me boka nomin

nuk qahem un mi goc jo se kur dashuroheni mas gjelleve ju femrat ju kalon zemra dhe ne krah te djathte pastaj ...... dhe nuk na leni mo me ik

Postuar nga darma datë 18 Tetor 2005 - 08:05:

E vertet ne nuk dashurohemi pas gjelleve ..por dhe ne dashuri kemi preferenca kush e do xhenerik burrin e kush mjek ka te tjere si puna ime qe i duan kuzhinjere keshtuqe.......
Zemra jo te keqen e shumta te themra do na shkoje me tutje aha....

Postuar nga amoxil datë 18 Tetor 2005 - 08:13:

Më ka marr malli me thon të drejtën dhe për ca mafishe......mmmmm mafishe...

Postuar nga darma datë 18 Tetor 2005 - 08:18:

amoxil edhe per ca tulluma....i sa te mira i ben babi im....
Ta pysim iher kete kuzhinjerin mesiper se ndoshta di me i bo ky

Postuar nga Kela datë 18 Tetor 2005 - 14:13:

Flm Lela dhe futbolli, per rekomandiment. I kam provuar specat e gjate me ngjyre jeshile te hapur,por me besoni qe s'shijojne asgjekundi si ata te shqip.
Edhe gjizen nuk ma zevendeson djathi i dhise ose ricotta. Jam pak "buzeholle" kur vjen puna per tek ushimet, keshtuqe te jene te mira ose rri pa ngrene fare.

Postuar nga Cindi datë 18 Tetor 2005 - 18:18:

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha Kela
Flm Lela dhe futbolli, per rekomandiment. I kam provuar specat e gjate me ngjyre jeshile te hapur,por me besoni qe s'shijojne asgjekundi si ata te shqip.
Edhe gjizen nuk ma zevendeson djathi i dhise ose ricotta. Jam pak "buzeholle" kur vjen puna per tek ushimet, keshtuqe te jene te mira ose rri pa ngrene fare.

Aha Kela, ketu ke plotesisht te drejte por duhet me dit nji gja se nuk je as e para as e fundit. Nuk e merr me mend sa here kena gatu me ba ate KRAPIN e Demos ne tave dhe asnjehere nuk na asht godit. Po keshtu na ka ndodh edhe me ate taven me patllexhane. Nuk doli kurre si ajo e Shqipnise, hidh hudhra ne e majdanoz me shumice, por aha nuk u godit edhe ajo ashtu sic e donim ne. Po keshtu edhe me gjizen, tullumbat, trahanane e plot te tjera.
Ato qelizat e shijes qe kane qene ne trupin tone ne Shqiperi me duket se kane vdek dhe kurre s'kane me u kthy ashtu si puna jone qe ikem dhe nuk dihet kur do kthena. Ato kane lene vetem gjurmet ne trurin tone dhe veshtire se mund ti ngjallim me ushqimet e ketushme. Por ca me ba, duhet me ngrane se stomaku nuk mund me rri bosh dhe ne genjejme vehten, ndryshe duhet me u c'mend.

Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 32 33 34 35 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 47 48 49 50 » ... E fundit »
Trego 977 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.