| Forumi Horizont | Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 405 406 407 408 409 410 411 412 413 [414] 415 416 417 418 419 420 421 422 423 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)
Citim:
Po citoj ato që tha raid
Edi mund t'ia bej mire Sales por po ia fut shqiptarve sa krahu me kete rast.
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Ndaj shqiptaret ketu ne USA duhej te ishin me Romneyn, por keta si koqe qe jane ishin me Obamen .
(((((((
Nuk kma urrejtje per Obamen aspak, biles me pelqen me shume se Romney, per problemet ketu brenda ne USA
por per interesat e kombit shqiptar ne Ballkan , Romney do ishte me i mire ........se Obama eshte i bute me ruset
Aq shume te pellcet ty o vella per politiken shqipetare? apo per ate ruse?
Te ishte i mire vendi yne, nuk do e kishim braktisur, as une, as ti, as te tjeret! Ai vend na dhuroi vetem "ligesi" per njeri-tjetrin, saqe e shprehim hapur kudo qe te perballemi me njeri-tjetrin.
Raimondi, nese une nuk shkoj mire me veten time, nuk kam cfare te kerkoj nga te tjeret.
Shtepine time duhet ta pastroj une nga halete, jo te pres boten, sic pret Shqiperia...
obobo c'paskeni qen per politik, e histori mer jahu!!! 
Citim:
Po citoj ato që tha bruni22
obobo c'paskeni qen per politik, e histori mer jahu!!!![]()

Kam respekt per USA se eshte mikja e Shqiperise, por per mua Shqiperia eshte e para ...dhe e vetme... -
-Per azgje tjeter nuk me behet vone fareee....
Shqiperia mbi te gjitha , c'do gje duhet te jete ne sherbim te Shqiperise, sipas meje --
------Ky s'eshte mendim casti, eshte mendim i ....Perjeteshem
Ore, Raimondi, me te vertete e ke? Po me cudit vertet! 
Per ca te cudis moj ? Se dua Shqiperine me shume se Ameriken?
C'pune kam me Ameriken une moj?
Une jam lind e rit ne Shqiperi . dhe kam prinder shqiptare
Amerika eshte vendi im i punes, por jo Atdheu ime
Si do qe te sjellet e mbeshtjellet historia shqiptaret mbijetojn si etni si komb.
Amerika roma osmanllinjt biznatinet etj etj vijn e zhduken por shqiptaret mbijetojn.
Kjo eshte fal atij mentalitetit konservator te izoluar apo katunar fshataresk apo primitive kjo ka nje ndikim pozitiv in the long run.
Une shikoj jeten time koti qe njeher kam 20 mij apo 30 dhe dites tjeter jam broke por kur shikoj kta shqiptaret qe punojn si pizza man apo kamarjer etc te gjithe behen me gra e familje, nuk pyesin se si eshte ekonomia dhe nuk i friksohen te ardhmes. Te gjithe mbajn tradita dhe lidhje me shqiperine cou a rrzou e bejn jetesen disesi, and happier and more relaxed then me, thats for sure
| Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 405 406 407 408 409 410 411 412 413 [414] 415 416 417 418 419 420 421 422 423 » ... E fundit » Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.